Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα στο μετρό στη μπλέ γραμμή, κρατιόταν ένα κοριτσάκι περίπου 7-10 χρονών απο τη μεσαία κολώνα και απέναντι της ένας 35άρης - 40άρης.

σε μια στιγμή και ενώ φτάναμε μοναστηράκι πετάγετε το κοριτσάκι και τραβώντας το χέρι της μαμάς της φωνάζει...

"Mαμααά!! γιατί είναι τόσο φουσκωμένο το παντελόνι του κύριου;;;"

όσοι το άκουσαν ξεραθήκαμε στο γέλιο, η δε μητέρα και ο άλλος είχαν αλλάξει πολλές αποχρώσεις :p με την μητέρα να προσπαθεί με αμήχανο τρόπο να απολογηθεί.

ο άλλος δεν είπε κουβέντα και βγήκε με γρήγορο βήμα απο το βαγόνι.

ότι και να πω είναι λίγο, τέτοιο γέλιο δεν έχει τύχει να ρίξω πάλι σε μετρό με κάποιο περιστατικό. σε τέτοιες περιπτώσεις λες ν'ανοίξει η πόρτα να πηδήξεις :lol:

All the money!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ποπο...φανταζομαι η φατσα του αντρα:εγω θα ειχα laggαρει!Θα ειχα αλλαξει 16.000.000 χρωματα και θα ειχα παθει το φαινomeno paralysis

σημερα το πρωι ..μετα το πρωινο βουρτσισμα..ειπα να βαλω και λιγο listerine το μπλε το ταρταρ..που σε ταρακουνα για τα καλα....αφου κανω 2-3 λεπτα πλυσεις...ειπα και να κανω καμια γαργαρα......τι τοθελα ο ερμος!!!!??? με το που παω να κανω γαργαρες...κατεβαινει το λιστερινστο φαρυγγα και απο το φαρυγγα στο στομαχι !!!!!!!!!!! (dont try this at home)
IPHONE 4 The Ultimate

σημερα το πρωι ..μετα το πρωινο βουρτσισμα..ειπα να βαλω και λιγο listerine το μπλε το ταρταρ..που σε ταρακουνα για τα καλα....αφου κανω 2-3 λεπτα πλυσεις...ειπα και να κανω καμια γαργαρα......τι τοθελα ο ερμος!!!!??? με το που παω να κανω γαργαρες...κατεβαινει το λιστερινστο φαρυγγα και απο το φαρυγγα στο στομαχι !!!!!!!!!!! (dont try this at home)

Και;;; Το πολυ πολυ να σε πιασει κοψιμο. Ετσι δεν ειναι;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Δεν είναι σημερινό αλλά περσινό σκηνικό... Εξακολουθεί όμως να είναι αστείο. :)

Κολλητός κάνει ανοιξιάτικα συγκεντρωσούλα στην ταρατσούλα του σπιτιού με μπριζολίδια,πανσέτες,μεζεδάκια κτλ... Αφού βγάλαμε τις μπριζόλες και τις πανσέτες από το ψυγείο αρχίσαμε να τις πλένουμε με νεράκι και μου λέει να ρίξω πιπέρι και αλάτι. Ο κολλητός μου ξεκίνησε να βάζει τη φωτιά να ετοιμάζεται και εγώ πήγα να πάρω τα πράγματα. Για κακή μου τύχη δίπλα από το πιπέρι ο κολλητός μου είχε ένα βαζάκι με

ζάχαρη

που εγώ όταν το είδα δεν κατάλαβα τη διαφορά. Το καλύτερο είναι ότι έριχνα αβέρτα με το κιλό. Αφου ψήθηκαν τα κρεατικά και μαζεύτηκε όλη η παρέα προχωρήσαμε στην κατανάλωση. Σε μια φάση ανεβαίνει ο πατέρας του πάνω και έτσι όπως κουβεντιάζαμε μαζί του δοκιμάζει μια μπριζόλα για μεζέ. Με το που τρώει την πρώτη μπουκιά λέει "Ρε συ η μπριζόλα γλυκίζει". Μέχρι τότε 15 άτομα δεν είχαμε πάρει χαμπάρι το παραμικρό! Τελικά δοκιμάσανε ξανά και οι υπόλοιποι και διαπιστώσανε ότι όντως έτσι είναι. Ε περιττό να σας πω τι έγινε από την ώρα που ανακαλύφθηκε ότι είχα ρίξει κατά λάθος στις μπριζόλες ζάχαρη αντί για αλάτι. Οι κολλητοί μου ακόμα μου το "χτυπάνε" και λιώνουμε στο γέλιο. :rolleyes: :lol: :X

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Λοιπον σημερα...Ερχομαι ιδρωμενος απο βολτα με το bike...Ανοιγω το ψυγειο και ηθελα να ποιο κρυο νερο...Ο πατερας μου ειχε βαλει ενα μπουκαλακι νερου που μεσα ειχε ουζο (μπλιαχ)....Αφου δεν υπηρχε αλλο ποιο παγωμενο απο αυτο , τι να κανω , το παιρνω το ανοιγω και αδειασα το μισο μπουκαλι αμεσως ,αλλα μετα μου ηρθε μια γευση αηδειας και οπως καταλαβενετε ιπια ολο το ''βοσπορο΄'' (νερο) μετα για να φυγει το ουζο
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλή μιλάς σοβαρά!!!!!

άσχετα με τη γεύση δε σε κοπάνησε στο κεφάλι μισο μπουκάλι μονορούφι ούζο;; :worry:

Ασχετο, γιατί σε χαλάει το ούζο;;

Προσωπικά,ο γλυκάνισσος μαζί με την κανέλλα και τον δυόσμο, είναι απο τα ωραιότερα αρώματα της φύσης (και της μαγειρικής...) ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

καλή μιλάς σοβαρά!!!!!

άσχετα με τη γεύση δε σε κοπάνησε στο κεφάλι μισο μπουκάλι μονορούφι ούζο;; :worry:

Ασχετο, γιατί σε χαλάει το ούζο;;

Προσωπικά,ο γλυκάνισσος μαζί με την κανέλλα και τον δυόσμο, είναι απο τα ωραιότερα αρώματα της φύσης (και της μαγειρικής...) ;)

Κοιτα να θες να πεις πολυ νερο και να σου ερχεται το ουζο μες στη μεση..τρελενεσαι...Με κοπανισε λιγακι αλλα λιγο το κακο απο αυτο....Αυτη η γευση :wacko: :wacko: ...Σιγα σιγα καλο ειναι.. οχι και μονορουφι

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Λοιπον σημερα...Ερχομαι ιδρωμενος απο βολτα με το bike...Ανοιγω το ψυγειο και ηθελα να ποιο κρυο νερο...Ο πατερας μου ειχε βαλει ενα μπουκαλακι νερου που μεσα ειχε ουζο (μπλιαχ)....Αφου δεν υπηρχε αλλο ποιο παγωμενο απο αυτο , τι να κανω , το παιρνω το ανοιγω και αδειασα το μισο μπουκαλι αμεσως ,αλλα μετα μου ηρθε μια γευση αηδειας και οπως καταλαβενετε ιπια ολο το ''βοσπορο΄'' (νερο) μετα για να φυγει το ουζο

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Έλιωσα στο γέλιο!!!Νά 'σαι καλά..Πραγματικά!Σου βρήκα και το τραγουδάκι...

"Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο

αλλάζουνε εντός μου τα σύνορα του κόσμου":happy: :p :lol: :lol: :lol:

τελικα οι παρενεργιες του λιστεριν ηταν ενα ανακατωμα-γουργουρισμα (σαν να πεινουσα συνεχως)....αλλα οταν το κατεβασα....δακρυσα,κοκκινισαν τα ματια , και αρχισα να τρεχω στους διαδρομους του σπιτιου σαν τον Βεγκο!!!
IPHONE 4 The Ultimate

τελικα οι παρενεργιες του λιστεριν ηταν ενα ανακατωμα-γουργουρισμα (σαν να πεινουσα συνεχως)....αλλα οταν το κατεβασα....δακρυσα,κοκκινισαν τα ματια , και αρχισα να τρεχω στους διαδρομους του σπιτιου σαν τον Βεγκο!!!

Logiko akugete prepei na exei kapoio oxy mesa kai to aisthima tu koresmu dimiourgeite apo ta oxea tu stomaxiou...

Σκηνικο πριν 3 χρονια περιπου σε φροντιστηριο.

Πρωταγωνιστης ο μαθηματικος μας,ολιγον τρελαρας.Κατα την ωρα του μαθηματος και καθως μας παρεδιδε,που και που,επινε και μερικες γουλιες απο τον καφε που ακουμπουσε στο θρανιο διπλα του(ηταν ορθιος).Δε ξερω πως πηγε η κουβεντα και ανεφερε τον Ατλα.Ασυναισθητα λοιπον,και ενω κρατουσε το πλαστικο ποτηρι με τον καφε (νες ηταν νομιζω :p ) υψωνει τα χερια του λυγιζοντας τα δειχνοντας πως ο Ατλας κρατουσε τη Γη.

Καταλαβαινετε λοιπον οτι περιλουζεται με ζεστο καφε απο πανω μεχρι κατω (ηταν και φαλακρος :p ).Ολη η ταξη να εχει πεθανει στα γελια,μαζι και ο ιδιος.Το πως βγηκε το μαθημα της ημερας εκεινης προσπαθωντας ολοι να κρατηθουμε απο τα γελια ενας θεος ξερει.:lol:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Έλιωσα στο γέλιο!!!Νά 'σαι καλά..Πραγματικά!Σου βρήκα και το τραγουδάκι...

"Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο

αλλάζουνε εντός μου τα σύνορα του κόσμου":happy: :p :lol: :lol: :lol:

Thanks..Κατευασα και το κοματακι Alkinoos Ioannidis - Vosporos.....Αφιερομενο σε σενα..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τρώγαμε με έναν φίλο στη λέσχη του πανεπιστημίου, όταν κάποια στιγμή άρχισε να ακούγονται από το ταβάνι κάτι ήχοι σαν ζώα να περπατάνε εκεί, ή να ξύνουν με τα νύχια τους. Κοινώς ακουγόταν σαν να περπατάνε ποντίκια.

'Ερχεται μία εργαζόμενη στη λέσχη και ρωτάει: "Τι θόρυβος είναι αυτός;".

Της απαντάμε: "Μάλλον είναι ποντίκια.".

Πηγαίνει και φωνάζει μία άλλη εργαζόμενη και έρχονται μαζί.

Ρωτάει η δεύτερη: "Τί είναι αυτό;".

"Μάλλον ποντίκια.", ξανααπαντάμε.

Αυτή για να τα κουκουλώσει λέει: "Μπααα, περιστέρια θα είναι!".

Και απορεί η πρώτη: "Περιστέρια; Και κάνουν τέτοιο θόρυβο;".

Οπότε πετιέται ο φίλος μου και λέει το μυθικό: "Θα κυνηγάνε τα ποντίκια!".

Περιττό να σας πώ ότι δεν τελειώσαμε το φαί μας από τα γέλια (και λίγο επειδή σιχαθήκαμε)...

Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Χμμμ... Δεν είναι τόσο αστείο αλλά σίγουρα για μένα είναι παράξενο...

Ήρθαν 2 διαφορετικά αγόρια, ένα το πρωί όταν γύριζα από καφέ και ένα τώρα όταν γύριζα από σινεμά και μου είπαν "εχμ... κοπελιά... μπορώ σε παρακαλώ να σε τραβήξω μια φωτογραφία με το κινητό μου;; :O :O Αν δε σε πειράζει..."

Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι σόι φάρσα σκαρφίστηκαν πάλι τα λυκειάκια. Γιατί να με θαύμασαν τόσο δεν παίζει, τζινάκι-φουτεράκι φορούσα... Σιγά την εντυπωσιακή εμφάνιση.:confused: :wacko: Τεσπα.

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Γιατί να με θαύμασαν τόσο δεν παίζει, τζινάκι-φουτεράκι φορούσα... Σιγά την εντυπωσιακή εμφάνιση.:confused: :wacko: Τεσπα.

Δεν παίζει ρόλο τί φοράς βρε dexterακι!!!Αμα είσαι όμορφη οτι και να βάλεις πάλι όμορφη θα είσαι!Ακόμα και το πιο απλό να φοράς δεν θα "κρυφτεί" η ομορφιά σου!!!;)

Α!Διάβασα οτι μένεις και σε μια διαμαντένια προβλήτα...Μετά από αυτό σε συμπαθώ ακόμα περισσότερο!!!;) :happy:

Ειχα πάθει σχεδόν το ίδιο όταν ήμουν 6-7 χρονών. Σε κάποιο μαγαζί ήμασταν και αντί να πιώ νερό, κατέβασα μισό ποτήρι ούζο :wacko: :blink:

παιδια αυτο που μουτειχε προχτες... θα μεινει στην ιστορια...!

οπως εχω αναφερθει και παλαιοτερα ,λογω σπουδων χρησιμοποιω προαστειακο-τραινο σχεδον καθε μερα..

Στον γυρισμο για το σπιτι την παρασκευη , κατα τις 7 το απογευμα..εκει που καθομουν ηρεμα και ψιλοβαρετα...και εριχνα μια ματια κατι σημειωσεις μεσα στο τρενο...περνα μια τυπισα 23-24 ετων..απο μπροστα μου και σταματα.Σταματησε και κοιτουσα επιμονα τις σημειωσεις που κρατουσα στα χερια...

την ρωταω...τις θες?

μου απαντα.. σπουδαζεις?

της απαντω ...ναι

με ρωτα....τι ?

της απαντω...Οικονομικα στο Βολο..εσυ?

μου λεει...μπραβο..εγω περασα υπολογιστες αλλα δεν εχω παει ποτε..γιατι βαριεμαι..

μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι....λεμε διαφορα...(εγω ωστοσο νομιζα οτι η γκομενα γουσταρε και συνεχιζα-ηταν και ωραιο κομματι!)

αφου περνανε 10 λλεπτα.... (αυτη καθισμενη στο απεναντι καθισμα) κοιτα παλι προς το μερος μου και

με ρωτα...σπουδαζεις?

απαντω ..ναι ...(νομιζωντας οτι κανει πλακα)

με ρωτα....τι ?

της απαντω...Οικονομικα στο Βολο..εσυ?

μου λεει...μπραβο..εγω περασα υπολογιστες αλλα δεν εχω παει ποτε..γιατι βαριεμαι..

μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι...λεμε ΠΑΛΙ τα ιδια, με τις ιδιες λεξεις με την ιδια σειρα.!!!!!!!!!!(νομιζα οτι με δουλευε,αλλα ειχε σοβαρο υφος...)

δεν θα το πιστεψετε μετα απο λιγα λεπτα...παλι τα ιδια απο την αρχη!!!!!!!

οσοι ηταν διπλα ειχαν φρικαρει.....! ο εισπρακτορας γελουσε μεχρι δακρυων...ενας αλλος ηθελε να κατεβει γιατι δεν μπορουσε να ακουσει για 3η φορα παλι τα ιδια.....

στο τελος μου πε ο εισπρακτορας οτι ειναι τρελλη! ...

IPHONE 4 The Ultimate

καλο αλλα τρελλο!!χαχαχα! τεσπα..κριμα η κοπελα τοσο νεα-ωραια και τρελλη..

Mηπως ήταν σαν την ταινια 50FirstDates ?

Που καθε μερα η γκόμενα ξεχνουσε τι εκανε χτες ?

Κανονικα έπρεπε να την βοηθήσεις την κοπέλα ...οχι να την κοροιδεύεις..

Πρεπει να πας να την βρεις να της εξηγησεις οτι εχει πρόβλημα και χάνει την προσωρινή της μνήμη ανα 5λεπτα .. :X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...