alexx Δημοσιεύτηκε March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2006 Εχω μια sapphire 9600 XT και τωρα τελευταια κατι επαθε το ανεμηστηρακι και κανει οπως το "τρακτερ". Ξερετε αν μπορω να το αντικαταστησω και αν υπαρχει στην αγορα που μπορω να το βρω? Εχει και μυστηριο σχεδιο το ατιμο! Επισης αν ξερετε και καποιο τροπο να το κανω να σκασει πειτε τον! Εγω δοκιμασα να το λαδωσω λιγο αλλα δεν επιασε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Δοκίμασες να δεις αν βρίσκει ο έλικας πάνω στην ψύκτρα και κάνει το θόρυβο; Μήπως έχει πάει σκόνη στο μοτεράκι; Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Εχω μια sapphire 9600 XT και τωρα τελευταια κατι επαθε το ανεμηστηρακι και κανει οπως το "τρακτερ". Ξερετε αν μπορω να το αντικαταστησω και αν υπαρχει στην αγορα που μπορω να το βρω? Εχει και μυστηριο σχεδιο το ατιμο! Επισης αν ξερετε και καποιο τροπο να το κανω να σκασει πειτε τον! Εγω δοκιμασα να το λαδωσω λιγο αλλα δεν επιασε!:lol: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806162 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 @tzivanas: Την καθαρισα σχολαστικα. Δεν βρισκει πουθενα ο ελικας. Το προβλημα ειναι μαλλον οτι τα επαιξαν τα ρουλεμαν η κατι τετοιο. @Gka: Ενδιαφερουσα προταση. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 και εγω εχω το ιδιο προβλημα,κανει σαν τρακτερ οταν ξεκιναει το pc, μετα στρωνει ο ηχος. κ δεν θελω να αλλαξω ανεμιστηρακι γιατι ειναι της indel κ πιστευω οτι κανει καλυτερη δουλεια απο τα απλα της αγορας. δεν ξερω... λεω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 στην κατω πλευρα του μοτερ υπαρχει ενα χαρτακι. Αυτο μολις το τραβηξει καποιος εμφανιζεται ο αξονας του μοτερ. με μια μπατονετα, βαζουμε λιγο λαδακι (μαγειρικο κανει) εκει. Στις περισσοτερες περιπτωσεις θα φτιαξει. Αν οχι ειναι απαραιτητος καινουργιος ανεμιστηρας αλλιως δεν μπα να ναι και τουρμπινα απο jumbo jet δεν θα κανει την ιδια δουλεια με καποιον καινουργιο, αφου θα χανει σε στροφες, και μπορει και να κανει πολυ γρηγορα. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 εμενα το δικο μου pc οταν το ανοιγω ακουγεται λες και ειναι τουρμπατο.το βραδυ οταν κοιμουντε οι δικοι μου φωναζουν γιατι δεν μπορουν να κοιμηθουν.αλλα τι να κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Να πάρεις νεα ψηκτρα... 30 euros... πολλα ειναι αλλα... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 οκ η λυση ειναι ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΡΑ. ενα μπλοκ συνηθως φτανη . αν διαθετης δυο.οσο η εσωτερικη θερμοκρασια του κουτιου πεφτη τοσο καλιτερα για ολα = cpu , vga , disks . εγω εχω σταθερη θερμοκρασια 26-28 χειμωνα 30-32 καλοκαιρι. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarf Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 πως την μετράει κανείς τη θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 πως την μετράει κανείς τη θερμοκρασία? Συνήθως στο λογισμικό της κάθε μητρικής υπάρχουν προγραμματάκια που μετράνε θερμοκρασία cpu και κουτιού, ταχύτητες ανεμιστήρων κλπ. Ρίξε μια ματιά στο motherboard monitor είναι free. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 χθες το βράδυ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, επειδή πριν απο καιρό είχα καθαρίσει την κάρτα απο τη σκονή.. τότε είχε σταματήσει αλλά το ξαναέπιασε, θα δοκιμάσω με λαδάκι. υπάρχει περίπτωση αν είναι στην εγγύηση να αλλαχθεί όλη η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παιδες εχετε να προτεινετε ανεμιστηρακι για το κουτι... Επιθυμητο αποτελεσμα καλυτερη ψυξη και μειωση του θορυβου. εκανα μια βολτα απο e-shop αλλα χαθηκα με τοσα πολλα που εχει.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts