kostassl45i Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ειλικρινά ζοχαδιάστικα απίστευτα όταν βγήκε ο Χριστοφόρου και άρχισε τις μπουρδολογίες για το τί μπορούΜΕ να κάνουΜΕ ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες (ποιοί;) όταν είμαστε ενωμένοι κλπ κλπ. Μετά είπε και το κλασικό για τη Λευκωσία ότι είναι η τελευταία διχοτομημένη πόλη της Ευρώπης και άλλα τέτοια. Ελεος δηλαδή! Έχω ζήσει στην Κύπρο 4 χρόνια και καταλαβαίνω τον πόνο των Κυπρίων αλλά θεωρώ αν μη τι άλλο άκαιρο το να εκμεταλλεύεται ο Χριστοφόρου ότι παιζεί "περίπου εντός έδρας" και να πετάει πολιτικά υπονοούμενα. Κρίμα και πάλι κρίμα για το Χριστοφόρου και τη φτηνή προπαγάνδα του (θέλω να ελπίζω ότι τα έβγαλε από το κεφάλι του αυτά που είπε και ότι δεν του τα είπαν από το ΡΙΚ) Πως θα σας φαινόταν δηλαδή όταν θα έβγαινε η ΠουΓουΔουΜου και έλεγε, this is Skopje calling, the capital of Alexander the Great's country... Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Προσωπικά δε θα είχα αντίρρηση για ένα λιτό σχόλιο πάνω στο πρόβλημα της Κύπρου, κάθε άλλο, ίσως επιβάλλονταν, αλλά αυτή η ακατάσχετη προπαγάνδα από το στόμα του Χριστοφόρου μου φάνηκε τόσο επιτηδευμένη, εκτός τόπου και χρόνου και το χειρότερο απ' όλα, .. υποκριτική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Με όλα αυτά που άκουσα κ είδα(τον Ρουσσόπουλο να την κάνει με ελαφριά,να μην εμφανίζεται κανείς στο πάρτυ των νικητών,την Τατιάνα κ τους άλλους χαζοχαρούμενους στον Alpha κ.τ.λ) ένα θα πώ κ δεν ξανασχολούμαι: Άλλοι φορούν τις μάσκες κ άλλοι είναι τα τέρατα! :respect: All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ρε παιδια καθε χρονο τα ιδια! Πριν ολοι γλυφουν, θεοποιουν και θαβουν το οποιονδηποτε και μετα μαζευονται ολοι μαζι και αναλυουν τι παικτηκε, τις στρατηγικες των χωρων, προβληματιζονται με την ηθικη και την ποιοτητα των τραγουδιων και των τραγουδιστων, και φταιει το φορεμα, και φταιει το μαλι, και φταιει που δενμας χωνευουν οι βορειοι, οι καθολικοι, οι εβραιοι, οι τουρκοι κτλ κτλ. γιατι εμεις ειμαστε Ελληνες! και ειμαστε ο εκλεκτος λαος του Θεου, και γενησαμε το θεατρο ακι τις επιστημες και και και.... Ρε ελεος ρε!! Μιλαμε για εναν διαγωνισμο τραγουδιου. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Ποσο μακρια θα τραβηξουμε το σκοινι επιτελους. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 αλήθεια,αυτος γιατι πήγε εκει?(χριστοφόρου)μόνο για να πάρει λίγο τον λόγο και να πάρει λίγο τα φώτα πάνω του??απλά η **** πάει σύννεφο...Όλοι στην τηλεόραση κάνουν τα πάντα για να έχουν τα ΄φωτα πάνω τους...Πχ όπως είπατε εξαιτίας της Βίσσης πέθανε ένα κορίτσι... Και να ρωτήσω ποιος ζήτηση απτην Τατιάνα να κάνει μια κριτική της Eurovision? Ποιοι είναι όλοι αυτοι που προσπαθουν να εκμεταλευτούν την Eurovision για δημοσιότητα και λεφτά?? Απλά είπαμε,ο κόσμος είναι μόνο λεφτα γιαυτους και αφήστε τις υποκριτικές που κάνουν οτι τήθεν λυπούνται για τους άπορους του κόσμου...Δημοσιότητα... το θέμα είναι ένας να πάρει το ρίσκο και να τα "χώσει" σε όλους αυτους που νομίζουν οτι θέλουν... Sorry για την παρεκτροπή αλλά ήθελα να τα πώ αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Κρίμα και πάλι κρίμα για το Χριστοφόρου και τη φτηνή προπαγάνδα του (θέλω να ελπίζω ότι τα έβγαλε από το κεφάλι του αυτά που είπε και ότι δεν του τα είπαν από το ΡΙΚ) Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Προσωπικά δε θα είχα αντίρρηση για ένα λιτό σχόλιο πάνω στο πρόβλημα της Κύπρου, κάθε άλλο, ίσως επιβάλλονταν, αλλά αυτή η ακατάσχετη προπαγάνδα από το στόμα του Χριστοφόρου μου φάνηκε τόσο επιτηδευμένη, εκτός τόπου και χρόνου και το χειρότερο απ' όλα, .. υποκριτική. Ε όχι και προπαγάνδα ο Χριστοφόρου... Έλεος!!! (και δεν είμαι από την Κύπρο!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Πως θα σας φαινόταν δηλαδή όταν θα έβγαινε η ΠουΓουΔουΜου και έλεγε, this is Skopje calling, the capital of Alexander the Great's country... Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η διχοτομημένη πρωτεύουσα είναι ένα γεγονός (βέβαια η αντίθετη πλευρά θα μπορούσε να πει ότι σας προτείναμε ένωση [Σχέδιο Ανάν] και εσείς δώσατε ηχηρό ΟΧΙ) και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι παραποίηση της ιστορίας (αν τον συνέδεαν με τα Σκόπια). Πάντως η Σκοπιανή στη σύνδεση για τη βαθμολογία αποκάλεσε ξεκάθαρα τη χώρα της Macedonia: «The 12 points from Macedonia go to...» :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ...proseksa kiriws oti den mas psifisan oi pio vorioi laoi .... Paidia i zilia pros tin xwra mas tous ekane na min mas psifisoun otan oi xorografies edeixnan apo pou proerxetai i arxaia tragwdia kai genikws i spoudaiotita tis paradosis mas ... oi vorioi eskagan apo to kako tous aftoi den exoun tipota.!!!! den mporeite na fantasteite ti zilia pou niwthoun pros tin anodo tis xwras mas kai pws mporei na diwrganwnei megales diwrganwseis me arketi epitixia!!!!! Πλάκα μας κάνεις τώρα!!! CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Αυτό θέλω να πω και εγώ ρε παιδιά΄. Τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να έχουν θέση σε τέτοιες στιγμές. Τέτοιου είδους συνθηματολογία σε τέτοιες στιγμές δεν προκαλεί εντυπωσιασμό, ούτε βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων. Αντιθέτως, τα υποβιβάζει σε επίπεδο σώου. Και να πω και κάτι ακόμα: ο Χριστοφόρου δεν έπρεπε να αρχίσει να λέει τί πετύχαμε και τί κάναμε επειδή είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να μοιραζόμαστε μια κοινή εθνική ταυτότητα και μία ιστορική πορεία με πολλές συγκλίσεις, αλλά παραμένουμε δύο διαφορετικές χώρες. Κι στη Γιουροβίζιον, κερδίζουν οι καλλιτέχνες μιας χώρας, όχι ενός έθνους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ωραία. Δικαιώνει πανηγυρικά την άθλια γνώμη που είχα γι' αυτόν :X Το γεγονός ότι οι Lordi και οι κάθε Lordi "κάνουν καριέρα" στην Ευρώπη, δεν τους καθιστά άξιους της καριέρας τους. Τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου: 1)Ρουμανία -ο τύπος έχει φωνάρα, τι λέμε τώρα-, αν και το "μπαλετάκι" που τον συνόδευε ήταν κακόγουστο και δεν πρόσθετε τίποτα, γιατί απλούστατα ο Mihai "γέμιζε" τη σκηνή με τη φωνή του. 2) Νορβηγία, πολύ μελωδικό κομμάτι, πολύ ωραία φωνή, ζωντανή μουσική, η Christine Guldbrandsen η πιο αξιοπρεπής και ευπρόσωπη παρουσία της βραδιάς. 3) Βοσνία, καταπληκτική εισαγωγή. Το στήσιμο στη σκηνή θύμιζε Zeljko Joksimovic. 4) Σουηδία, πολύ όμορφο ρεφραίν.:) Παρ' όλο που ποτέ δεν ήμουν θαυμάστρια της Άννας Βίσση, πιστεύω ότι ερμήνευσε εξαιρετικά το τραγούδι. Και ήταν η μόνη που εμφανίστηκε ολομόναχη στη σκηνή. Για τα τέρατα έχω εκφέρει γνώμη παραπάνω. Ντρέπομαι που τους δώσαμε 12 βαθμούς. Πάντως, όπως πέρυσι ο τίτλος του τραγουδιού μας λεγόταν My number one, έτσι και φέτος υπήρχαν αντίστοιχοι τίτλοι που έκαναν νύξεις για πρώτη θέση: Invincible, We are the Winners, καθώς και οι στίχοι του τραγουδιού της Ισλανδίας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Αυτό θέλω να πω και εγώ ρε παιδιά΄. Τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να έχουν θέση σε τέτοιες στιγμές. Τέτοιου είδους συνθηματολογία σε τέτοιες στιγμές δεν προκαλεί εντυπωσιασμό, ούτε βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων. Αντιθέτως, τα υποβιβάζει σε επίπεδο σώου. Και να πω και κάτι ακόμα: ο Χριστοφόρου δεν έπρεπε να αρχίσει να λέει τί πετύχαμε και τί κάναμε επειδή είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να μοιραζόμαστε μια κοινή εθνική ταυτότητα και μία ιστορική πορεία με πολλές συγκλίσεις, αλλά παραμένουμε δύο διαφορετικές χώρες. Κι στη Γιουροβίζιον, κερδίζουν οι καλλιτέχνες μιας χώρας, όχι ενός έθνους. Δεν είμαστε δύο διαφορετικές χώρες. Ίδια εθνικότητα έχουμε. Έλληνες είμαστε και εμείς οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι. Απλά έχουν υπηκοότητα Κυπριακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Εχει κανεις το βιντεακι του we are the winners? Ειχε πολυ πλακα! :) http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Δεν είμαστε δύο διαφορετικές χώρες. Ίδια εθνικότητα έχουμε. Έλληνες είμαστε και εμείς οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι. Απλά έχουν υπηκοότητα Κυπριακή. Ωραία, ας μας πληρώσει το ΡΙΚ το μισό φόρεμα της Βίσση τότε ή ας επιλέγαμε έναν να μας εκπροσωπήσει και τους δύο! Κάτι σαν τη Βόρειο και τη Νότιο Κορέα στις Ολυμπιάδες. Και λιγότερα θα μας κόστιζε, και το αισθητικό όνειδος της Ανέτ δε θα είμασταν υποχρεωμένοι να υποστούμε. Θα κάναμε ημιτελικό στο κλειστό γυμναστήριο "Ελευθερία" στη Λευκωσία ή στο Παττίχειο Θέατρο στη Λεμεσό και τον Τελικό στην Αθήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Paidia.....APOKALYPSH.........POIOS KRYBETAI PISW APO TH MASKA TOY LORDI >>>>DEITE>>>>> http://img222.imageshack.us/img222/4271/lordi1bi.jpg XE XEΜε την μάσκα δείχνει καλύτερα :p Έχω ακούσει πως η κοπέλα του συγκροτήματος είναι θεά. Μήπως έχετε βρει καμιά φωτογραφία; only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 kala re paidia molis edeikse to mambo tis ******zou sti tatiana pistevw an pigianame me afto tha pairname kaliteri thesi 100% poli theiki kai omorfi kai apo tin karola. ap tin alli anaferthike oti oi lordi kanoun eyrwpaiki kariera egw den to exw ksanakousei alithevei??? Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ιδιος ο Καρβέλας!!! χεχεχε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Αυτό θέλω να πω και εγώ ρε παιδιά΄. Τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να έχουν θέση σε τέτοιες στιγμές. Τέτοιου είδους συνθηματολογία σε τέτοιες στιγμές δεν προκαλεί εντυπωσιασμό, ούτε βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων. Αντιθέτως, τα υποβιβάζει σε επίπεδο σώου. Και να πω και κάτι ακόμα: ο Χριστοφόρου δεν έπρεπε να αρχίσει να λέει τί πετύχαμε και τί κάναμε επειδή είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να μοιραζόμαστε μια κοινή εθνική ταυτότητα και μία ιστορική πορεία με πολλές συγκλίσεις, αλλά παραμένουμε δύο διαφορετικές χώρες. Κι στη Γιουροβίζιον, κερδίζουν οι καλλιτέχνες μιας χώρας, όχι ενός έθνους. Δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Με την μάσκα δείχνει καλύτερα :p Φοράει και ο Καρβέλας, μάσκα; :p ap tin alli anaferthike oti oi lordi kanoun eyrwpaiki kariera egw den to exw ksanakousei alithevei??? Εδώ και χρόνια. Έχουν και πλατινένιο δίσκο στο ενεργητικό τους, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Μην κοιτάς που εδώ δεν είναι γνωστοί. Ξέρεις πόσοι καλλιτέχνες είναι πασίγνωστοι σε άλλες χώρες, αλλά εδώ δεν έχουμε ιδέα για την ύπαρξή τους; Μήπως ήξερε κανείς τον Τούρκο Alihan Samedov; Ο Zeljko όμως έκανε μια καλή αντιγραφή το 2004 από δικό του κομμάτι («Sen Gelmez Oldun») και πήρε την 2η θέση. Τί θέλω να πω με αυτό; Πως επειδή εδώ το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει έναν καλλιτέχνη δε σημαίνει πως δεν είναι γνωστός και επιτυχημένος σε άλλες χώρες. Μάλιστα, πολλές φορές, τραγούδια που μας αρέσουν κατά καιρούς, βασίζονται σε μελωδίες «άγνωστων» καλλιτεχνών και κάνουν επιτυχία εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία αυτών σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Απλά έτσι είναι. Σχετικά με του Lordi, μπορείς να δεις μερικές πληροφορίες εδώ κι εδώ, καθώς και μια συνέντευξή τους εδώ στο rockpages.gr. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Aπό το in.gr Οι παρουσιαστές Μαρία Μενούνος και Σάκης Ρουβάς, απόλυτα επιτυχημένοι, ήταν οικοδεσπότες σε μία άρτια διοργάνωση, κατά την οποία δεν υπήρξαν απρόοπτα και όλα κύλησαν ομαλά. No comments :X :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=707898&lngDtrID=253 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 εγω συμφωνω παντως... αλλα ειναι η φυση των περισσοτερων ελληνων να πολεμουν ο ενας τον αλλον κ να υπαρχει διχονια,αυτο δειχνει κ ιστορια,αυτο το βλεπουμε κ καθε μερα... η καλυτερη διοργανωση μεχρι τωρα ηταν.και η πιο ωραια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Aπό το in.gr No comments :X :lol: :lol: :lol: :lol: Μα γιατί πρέπει με κάτι να φαγωθείτε βρε παιδιά;; Μια ΧΑΡΑ ήταν και η Μενούνος και ο Ρουβάς...οτι δηλαδή τι;; Οι άλλες χώρες τις προηγούμενες χρονιές είχαν παρουσιαστές τον Einstein και την Κιουρί; Αμάν... Αν είναι να ασχοληθούμε με κάτι αυτό θα πρέπει να είναι η 9η θέση που πήραμε... και του χρόνου να προσέξουμε να μη μας πασάρουν Ο,ΤΙ να'ναι (έστω και μεγάλο όνομα) σε μια ΝΕΑΝΙΚΗ γιορτή της μουσικής... Τα παθήματα γίνονται μαθήματα:X "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikarathegreat Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Και όλοι εκείνοι που φοβούνται για τα πρότυπα των παιδιών μας, ας κοιτάξουν να τους πάρουν τα pokemon,yugioh,filmnet μετά τις 12 και πρώτα από όλα ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ μπροστά στα πιτσιρίκια τους και μετά ας μιλήσουν για lordi,metallica,******zou και κώδικες DaVinci... Έτσι ακριβώς φίλε. Και... for the record... εμένα μου άρεσε πολύ το τραγούδι κι ας φάνηκε σκληρό στα αυτιά μερικών. Όποιος έχει ασχοληθεί με μουσική μπορεί να καταλάβει. :music: :respect: :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Μα γιατί πρέπει με κάτι να φαγωθείτε βρε παιδιά;; Μια ΧΑΡΑ ήταν και η Μενούνος και ο Ρουβάς...οτι δηλαδή τι;; Οι άλλες χώρες τις προηγούμενες χρονιές είχαν παρουσιαστές τον Einstein και την Κιουρί; Αμάν... Αν είναι να ασχοληθούμε με κάτι αυτό θα πρέπει να είναι η 9η θέση που πήραμε... και του χρόνου να προσέξουμε να μη μας πασάρουν Ο,ΤΙ να'ναι (έστω και μεγάλο όνομα) σε μια ΝΕΑΝΙΚΗ γιορτή της μουσικής... Τα παθήματα γίνονται μαθήματα:X Aνέφερα και παραπάνω ότι κάναν σοβαρά λάθη οι παρουσιαστές ιδιαίτερα στις συνδέσεις με τις χώρες... Συγκεκριμένα: - Πέρα από το Good evening ΤΑΔΕ (ακόμα και σε αυτό έγινε λάθος, είπε σε μια φάση ο Σάκης Good afternoon :lol: ) δε λέγανε απολύτως τίποτα!! - Μόνο μια φορά είπε στην Ισλανδέζα «Is the background real?» :lol: Δεν έλεγαν ούτε μια κουβέντα για να φανούνε φιλικοί. Απόλυτα κρύοι. - Ακόμα και τη στιγμή που ο Σλοβένος είχε φανέλα με το «ΜΑΡΙΑ με παντρεύεσαι;» (αν δεν κάνω λάθος) εννοώντας την Μενούνος, αυτή αρκέστηκε να χαμογελάσει. Ο άνθρωπος είπε «Is that the YES?» Άλλος μ@λ@κ@ς από κει! :lol: Πείτε βρε κάτι να σπάσει ο πάγος! - Ο δε Σάκης ακόμα ψάχνει τον Ρουσόπουλο! Είμαι σίγουρος για αυτό! :lol: Ε άμα βλέπει κάποιος ότι δεν ανταποκρίνεται το όνομα, πάει παρακάτω! Το κάνει γαργάρα το θέμα! Δε κατεβάζει τα μούτρα του και συνεχίζει να το προσφωνεί 2-3 φορές! - Επίσης το πιο σημαντικό: Όταν εμφανίζονται οι πρώτοι 7 βαθμοί από κάθε χώρα, κάντε μια ανάγνωση βρε!! Μην τα κοιτάτε σαν ηλίθιοι και κατεβάζετε μούτρα επειδή μας δίνουν τα μονά και τα δυάρια!!! Τον είδα 2 φορές τον διαγωνισμό (τον είχε επανάληψη το ΡΙΚ αργά τη νύχτα) γιαυτό και θυμάμαι αρκετά περιστατικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ξανακουσα το τραγουδι της Ρωσιας....ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up: :yahoo: DIMA <------- THEOS! http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 To τραγουδι της Φιλανδιας ηταν τελειο!!!Ξεχωριζαν οι ανθρωποι βρε παιδι μου Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ........!! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ...........:) http://img46.imageshack.us/img46/3218/rouslordi6sy.jpg :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts