undertow Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 έμενα μου θυμίζει πολύ το poison του Alice Cooper ακριβως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Φανατικότατη της Eurovision και την παρακολουθώ απο πιτσιρίκι και δεν έχω χάσει ποτέ καμία εκτός απο πέρυσι που χάλασε το βίντεο και δεν έγραψα την θεά Έλενα. Απο τα χθεσινά μου άρεσαν τα εξής: Φινλανδοί: Αν και δεν ακούω τέτοια μουσική μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ, και η παρουσία και το τραγούδι και το στήσιμο και τα φώτα και όλα. FYROM: Αν θυμάμαι σωστά, ήταν η κοπελίτσα με το κοντό Jean σορτσάκι ε? Πολύ γλυκιά και ωραίο τραγούδι. Ωραία κίνηση και παρουσίαση. Ουκρανία: Και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Και η κίνησή της και οι χορευτές με τα κόκκινα. Σουηδία: Πολύ όμορφο τραγούδι, η Carola μου θύμισε την Bo Derek κουφό ε? Ωραία φωνή, πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ ωραία κίνηση και παρουσία. Κύπρος: Κρίμα κοπελάρα μου και είσαι και κουκλίτσα, αλλά ήθελε λίγο ρυθμό το τραγούδι. Ουδέτερα: Το Βέλγιο ουδέτερο, δεν με ενθουσίασε...αλλά παναγία μου πόσο ύψος έχει αυτή η γυναίκα? Τουρκία: Ε...αυτό το στρίγγλισμα μου το χάλασε. Μου θύμισε την Brigitte Nielsen lol... Αρνητικά: Πρώτη πρώτη η Ισλανδία.... το μεγαλύτερο αίσχος. Χάρηκα που την γιουχάισαν όχι μόνο Έλληνες αλλά και όλο το κοινό για την συμπεριφορά της. Ότι σπέρνεις, θερίζεις. Ακόμα ο Καπουτζίδης και η Μακρυπούλια που μίλαγαν συνέχειααααααααα....φτάνει. Ο Ρουβάς ήταν ρουβάς...άχαρος, άχρωμος. Ιρλανδία δεν μάρεσε...μεγάλη βαρεμάρα. Γενικά όσες δεν ανέφερα δεν με εντυπωσίασαν ώστε να τις σχολιάσω. Άλλες βαρετές, άλλες χάλια. Δεν ξέρω. Όσον αφορά το δικό μας, έχουμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό και προβλέπω οτι θα βγούμε 7οι και πιο κάτω. Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Lordi ftw. :D Εντάξει, για eurovision πάντα. Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ισμήνη, εδώ περάσανε οι Lordi... τι συζητάμε τώρα... Μου άρεσαν πολύ οι Ιρλανδοί με το "We are the winners.."... Μιλάμε έριξα τρελό γέλιο.. Οι Λιθουανοί ήταν αυτοί. :O Οι Φινλανδοί ρε παιδιά είναι το σούπερ φαβορί και πιστεύω αυτοί θα βγούνε. Επαναλαμβάνω αν και δεν είναι χεβιματαλάς-ροκάς, αυτό το τραγούδι έχει ρυθμό, σκηνική παρουσία (πάρτε το ως αστείο, σιγά μην φοβίζει τα παιδιά, θα συμφωνήσω με ένα φίλο που είπε ότι μερικά παιδικά στην τηλεόραση χειρότερες εμφανίσεις έχουν), τα πάντα! Το είχα ποντάρει και στο στοίχημα σε απόδοση 25. :shifty: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Δεν το παρακολουθησα χθες αλλα στεναχωρηθηκα που αποκλειστηκε η Κυπρος!!!!!Κριμα... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αποκλειστικο!!!!! Η Αννούλα πήρε το εισιτήριο για την πολυπόθητη Διεθνή Καριέρα!!! Έμαθα ότι οι Lordi θα διώξουν τη φωνητικατζού τους και θα πάρουν την Α.Ε.Σ. λόγω παρόμοιας εμφάνισης. Που ξέρετε, ίσως πάρουν και τον Καρβέλα. Αν είναι να μην το πάρει η Βοσνία, τότε προτιμώ τη Φινλανδία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αποκλειστικο!!!!! Η Αννούλα πήρε το εισιτήριο για την πολυπόθητη Διεθνή Καριέρα!!! Έμαθα ότι οι Lordi θα διώξουν τη φωνητικατζού τους και θα πάρουν την Α.Ε.Σ. λόγω παρόμοιας εμφάνισης. Που ξέρετε, ίσως πάρουν και τον Καρβέλα. Αν είναι να μην το πάρει η Βοσνία, τότε προτιμώ τη Φινλανδία.:lol: O Καρβέλας στάνταρ κάνει πάντως για τους Lordi! :rotfl: Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 :lol: O Καρβέλας στάνταρ κάνει πάντως για τους Lordi! :rotfl: Και δε χρειάζεται να κάνει και μακιγιάζ :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αποκλειστικο!!!!! Η Αννούλα πήρε το εισιτήριο για την πολυπόθητη Διεθνή Καριέρα!!! Έμαθα ότι οι Lordi θα διώξουν τη φωνητικατζού τους και θα πάρουν την Α.Ε.Σ. λόγω παρόμοιας εμφάνισης. Που ξέρετε, ίσως πάρουν και τον Καρβέλα. Αν είναι να μην το πάρει η Βοσνία, τότε προτιμώ τη Φινλανδία. To AEΣ τι σημαίνει; :stupid: :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 To AEΣ τι σημαίνει; :stupid: :O ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ ΣΤΑΡ:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 -Ο Αρμένιος ήταν που έκανε την...πεντάλφα???(αστέρι)Ευτυχώς που δεν ξέρει Ελληνικά,γιατί θα ακούσει ουκ ολίγα στα παράθυρα αύριο!Εθνικό θέμα,βλέπετε!http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/wacko.gif Ζητώ συγνώμη,η Τουρκία έκανε το χορευτικό με το αστέρι! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Βγήκαν οι νέες αποδόσεις σχετικά με το νικητή. Η Ελλάδα έπεσε στην τρίτη θέση. Αναλυτικά οι αποδόσεις. (όσο πιο χαμηλή απόδοση, τόσο πιθανότερο κρίνεται από την εταιρεία να νικήσει) http://img134.imageshack.us/img134/138/11eq2.jpg ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ ΣΤΑΡ:hypno: :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Όσο για τα αποτελέσματα, είναι δυνατόν να πέρασε της Τουρκίας και όχι του Βελγίου ή της Κύπρου? Ε, δεν είμαστε καλά! φυσικά. Συγκρινεται η Τουρκάλα με το ανοστο και κοιμισικο μπαλαντοειδες της ΝΤΑΡΝΤαννέτ? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 φυσικά. Συγκρινεται η Τουρκάλα με το ανοστο και κοιμισικο μπαλαντοειδες της ΝΤΑΡΝΤαννέτ? Αντικειμενικά να το πάρουμε το πράμα, εντάξει η Ανέτ μπορεί να έχει φωνάρα, αλλά η εμφάνισή της ήταν απίστευτα χάλια. Αυτό το μαύρισμά της ήταν τσιγκάνικο... Δε μπορούσε να ελπίζει σε τίποτα με αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αντε να βγεί η Τουρκάλα να ξανακάνουν τον διαγωνισμό στην Κωσταντινούπολη. Καλύτερος κι απ τον φετινό θα είναι :p It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Η Τουρκάλα.....η άσχημη, δε μου άρεσε καθόλου! Φινλανδία ΟΛΕ!!! :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 ma kala ti psifizei o kosmos??? http://img366.imageshack.us/img366/3996/katedress1ae.jpg to panemorfo plasma ayto de to blepoun?? :( krima, polu wraio tragoudi kai parousia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 ακριβως... Και εγώ είχα την εντύπωση ότι έμοιαζε με το Bed of Nails του Alice Cooper. Λάθος κομάτι τελικά. Πάντως ούτως ή άλλως μου αρέσει πολύ!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Βάλτε καμιά δημοσκόπηση ρε παιδιά για το ποιον βλέπουμε για νικητή!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 -Το τραγούδι του Ρώσου μου θύμησε αρκετά το Bye,Bye,Bye των N'Sync.http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/bagoverhead.gif -Επίσης,το κομμάτι της Πορτογαλίας,στο ρεφραίν θύμιζε το Waterloo των ABBA.http://www.led-zeppelin.com/forum/html/emoticons/slapface.gif +1 απο μένα Κριμα που δεν πέρασε το Βέλγιο..... Βλέπω να το πέρνει ο Mihai Traistariu..... (Tornero) :O :O @chaotic και φωνή και μου.... αυτη τα έχει όλα :):) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Η Τουρκάλα.....η άσχημη, δε μου άρεσε καθόλου! Φινλανδία ΟΛΕ!!! :devil: H τουρκάλα η άσχημη και οι...ομορφιές της Φινλανδίας...:lol: :lol: :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Το 12 σε ποιον λέτε να το δώσει η Ελλάδα? Δεν μου άρεσε χτες καθόλου η Λιθουανία και απορώ ποιοι είναι αυτοί που την ψήφισαν. Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασε η Κύπρος αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το τραγούδι χτες έτσι όπως το είπε, ούτε η σκηνική παρουσία της. Πολύ μαύρη ήταν :( Επίσης, απίστευτο που δεν πέρασε το Βέλγιο. Πολύ ωραία κοπέλα με ατελείωτα πόδια :rolleyes: Ο Ρουβάς δεν μου άρεσε... Και τέλος χάρηκα που δεν πέρασε η Ισλανδία! Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Κάποιος Mod δεν μπορεί να κάνει μια δημοσκόπηση να δουμε τι παλμος υπάρχει, και πως θα μοιραστούν οι βαθμοί της Ελλάδας???? νομιζω ότι θε έχει ενδιαφέρον να δουμε κατα πόσο θα επαληθευτούν.... :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Βγήκαν οι νέες αποδόσεις σχετικά με το νικητή. Η Ελλάδα έπεσε στην τρίτη θέση. Αναλυτικά οι αποδόσεις. (όσο πιο χαμηλή απόδοση, τόσο πιθανότερο κρίνεται από την εταιρεία να νικήσει) http://img134.imageshack.us/img134/138/11eq2.jpg :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Sto Ladbrokes (sto opoio pontara tin Roumania) dinoune 5.00 gia tin Romania.. to euro sas.. 5! an nikisei :) Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Και αυτό το ερμαφρόδιτο πράγμα που έκανε φωνητικα στη Βουλγαρία.... το προσέξατε και εσείς; Πιο άσχημο και από τους Lordi... Πολύ ΜΟΥΡΗ-ΑΧΟΥΡΙ ο τύπος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts