David Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Όποιος ψήφισε τους We are the winners ΟΕΟ, να το δηλώσει να τον κάνουμε ban δια παντός :lol: HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 μεγάλη έκπληξη που δε μπήκε το βέλγιο! είχε ωραίο κομματάκι! κρίμα για την κύπρο... :( πέρασαν χειρότερα κομμάτια (λιθουανία, τουρκία κ.ά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ontos aytoi oi "we are the winners" pos perasan?? ante tou xronou na steiloume florinioth :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 kupros ekso,boulgaria ekso,belgio ekso.. oloi oi gay mesa...ti na po.. Ποιους εννοεις :p? Και τωρα το ερωτημα ειναι...σε ποιον θα δωσουμε το δωδεκαρι μας,οεο?Σε καμια Τουρκια ισως?Βοσνια Ερζεγοβινη? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 e tora de 8umamai xores..2 h 3 htan... aa!!o rossos einai o enas... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 πάει το στάνταρ 12αρι μας.... :( :( κρίμα.... Από όσο ξέρω στον συγκεκριμένο τελικό θα έχουν δικαίωμα ψήφου και οι αποκλεισμένες χώρες, άρα δεν πάει! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 O sex symbol :lol: ?? Δε θυμαμαι, ψηφιζουν οι αποκλεισμενες χωρες :confused:? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingDRAGON Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Καλά το Βέλγιο έξω και μέσα η Αρμενία, η Κύπρος έξω και μέσα η Λιθουανία; Δουλευόμαστε αγρίως.... Καλά είπε η εκφωνήτρια περιμένουμε μέχρι να "μαγειρευτούν" τα αποτελέσματα... Άντε σπρώξτε όλοι μαζί μπας και ανέβει καμιά θέση η Βίσση.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 παιδια ποιοι περασαν τελικα; Το φρεσκοκατεψυγμενο σκανδιναυικο black περασε; http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 persu pshfizan..an de to alaksan tote kai pali exoun diakioma pshfou aaax.xasame thn eykairia na doume ton azis pali... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beautiful_scenes Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 φλορινιώτης feat Βέρα Λάμπρου κ Στέλλα Μπεζεντάκου!! η απόλυτη απάντηση!!:lol: :lol: :rolleyes: :wacko: ΄΄Μην προσπαθήσεις να με καταλάβεις...ΑΠΛΑ αγάπησέ με΄΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ωχ σαν να έχεις δίκιο... πέρυσι πρέπει να χαν ψηφίσει όλοι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τέλεια δε πέρασε η Κύπρος :p Το ήξερα εγώ. Αλλά περισσότερο λυπήθηκα για το Βέλγιο.. πολύ καλό κομμάτι. Could be a winner. Λιθουανία χάλια, έλεος. Η Τουρκάλα αντίγραψε τη Παπα-ρίζου και τους χορευτές που σχημάτισαν το νούμερο 1, ή είναι η ιδέα μου; Και τα τέρατα πως πέρασαν στον τελικό; Χριστέ και Παναγιά μου. Πάντως παιδιά η σκηνική τους παρουσία ήταν άκρως αηδιαστική και τρομακτική για μικρά παιδιά. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Όποιος ψήφισε τους We are the winners ΟΕΟ, να το δηλώσει να τον κάνουμε ban δια παντός :lol: Δεν τους ψηφισα αλλα ηταν μαμω τους τυπαδες :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ιδέα μου ήταν η ο διαγωνισμός της Τουρκίας ήταν καλύτερος (από άποψη σκηνής, παρουσίασης κλπ); :confused: Γενικά ο Ευαγγελινός θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα!!! :( Τα 3.000.000€ για τις κάρτ ποστάλ πιάσανε τόπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Για 2 τραγουδια ειδα τον Ημιτελικο και τα 2 περασαν,η Ρωσια και φυσικα η Φιλανδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Εμένα περιέργως μου άρεσε της Ουκρανίας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τέλεια δε πέρασε η Κύπρος :p Το ήξερα εγώ. Και τα τέρατα πως πέρασαν στον τελικό; Χριστέ και Παναγιά μου. Πάντως παιδιά η σκηνική τους παρουσία ήταν άκρως αηδιαστική και τρομακτική για μικρά παιδιά. Ωχ βλεπω να δινουμε το δωδεκαρι στην Αλβανια (η δεν ειναι μεσα;) Τερατα ειναι οι Ορκ της φινλανδιας; Θα σηκωθει ο Οντεν και θα τους πεταει καυκαλα με γιαουρτι.... Ελπιζω το Σαββατο να καταφερω να το δω θα εχει πολυ γελιο... το διδυμο Καπου Μακρυπουλια ηταν καλο;;; http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Πάντως τα σποτάκια που παίζανε πρίν απο κάθε τραγούδι, πολύ λίγο Ελλάδα μου θύμιζαν. Ακόμα λίγο να μου βάλουν και τον Πετρέλη να τραγουδά το "θυμίζεις κάτι απο Ελλάδα" :ninja: μπάς και το καταλάβουν οι ξένοι. Τέσπα, η σκηνή ήταν ΟΚ, δεν μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστικα, αλλά εντάξει, καλή είναι. Η Μενούνος πολύ κα.. καυτή :) και ο Σάκης χάλια στη προφορά, στο στήσιμο κ.ο.κ. Ασυγχρόνιστοι ήταν. Ο ήχος στη δικιά μου τηλεόραση [βλέπε ΡΙΚ, λόγω βλακώδες απδκ. Nova] είχε delay [?] κάτι τέτοιο. Και ναι θέλουμε ΒΕΛΓΙΟ, ούστ τα τέρατα. +1 ότι της Τουρκίας ήταν πιο μελετημένη η διοργάνωση. [ή τουλάχιστο έτσι φάνηκε] It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Εμένα περιέργως μου άρεσε της Ουκρανίας :) Kai emena.I tragoudistria tis Oukranias.:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 mou fanike ligi i skini? i mou fanike!? So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ποια ειναι αυτη που συντονιζει την συζητηση?Ποιος ειναι ο Οντεν? Η ουκρανεζα ψιλοσακιρα :p Oι καρτποσταλς της τουρκικης διοργανωσης θυμιζαν πιο πολυ Ελλαδα :lol: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Θα γραψει καποιος ποιες χωρες περασαν και για μας που δε το ειδαμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Μην αγχώνεστε για το 12άρι της Κύπρου. Ακόμα και οι αποκλεισμένες χώρες έχουν δικαίωμα συμμετοχής. ;) Απλά εμείς πού θα το δώσουμε δεν ξέρω. :ninja: Για μένα παραμένει σούπερ φαβορί η Φινλανδία. Φοβερή σκηνική παρουσία και πολύ καλό κομμάτι (αν και δεν είμαι ροκάς. :p ) Επίσης πολύ καλοί και οι 6 της Λιθουανίας. Απορώ γιατί λυσσάξαν Καπού-Μακρυ ότι ήταν αουτσάιντερ... Επίσης πολύ σημαντικό, είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που αποκαλέσαμε τα Σκόπια ΦΥΡΟΜ και όχι σκέτο Μασεντόνια, όπως γινόταν τα τελευταία 2-3 χρόνια. :up: Πέρασαν 4 από την πρώην ΕΣΣΔ (Λιθουανία, Ρωσία, Αρμενία, Ουκρανία, Τουρκία, Φινλανδία, Βοσνία, Σκόπια, Αλβανία, Ιρλανδία) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Μην αγχώνεστε για το 12άρι της Κύπρου. Ακόμα και οι αποκλεισμένες χώρες έχουν δικαίωμα συμμετοχής. ;) Απλά εμείς πού θα το δώσουμε δεν ξέρω. :ninja: Για μένα παραμένει σούπερ φαβορί η Φινλανδία. Φοβερή σκηνική παρουσία και πολύ καλό κομμάτι (αν και δεν είμαι ροκάς. :p ) Επίσης πολύ καλοί και οι 6 της Λιθουανίας. Απορώ γιατί λυσσάξαν Καπού-Μακρυ ότι ήταν αουτσάιντερ... Επίσης πολύ σημαντικό, είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που αποκαλέσαμε τα Σκόπια ΦΥΡΟΜ και όχι σκέτο Μασεντόνια, όπως γινόταν τα τελευταία 2-3 χρόνια. :up: Πολυ σημαντικο, αλλαξε ο ρους της παγκοσμιας ιστοριας :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts