PaFmAn Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (24 Μάι. 2004 , 01:52) Στο DC++ πάντως δεν το βρίσκω.. to exw egw ama to thes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Τελικά αυτό είναι! Good job Gary Kokkin και PaFmAn. Εύγε! :up: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (24 Μάι. 2004 , 03:27) Τελικά αυτό είναι! Good job Gary Kokkin και PaFmAn. Εύγε! :up: :) οποιος άλλος το θέλει ας μου στείλει pm να του πω το link :) αλλιώς να το σβήσω γιατί δεν έχω και πολύ ελεύθερο χώρο :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 oraia pou to vrikame to tragoudi tou yaris blue alla den yparxei sto dc http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 an enoeis to Hey Mrs opos eipa pio panw to exw egw :) , pes mou na sou dwsw to link na to katevaseis :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 xeretai pou mporw na brw to tragoudi apo tis diafimisi tou kakao milko. freestyling love........ Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 δεν ξέρω αν ψάχνει κανείς το κομμάτι από την διαφήμιση του nescafe black ice , πάντως στα everest το δίνουν μαζί με αγορά ενός Black ice ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Spontex (σφουγγαράκια) 'Paul Anka - Put Your Head on My Shoulder' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Θα ήθελα να μου πείτε τον τίτλο του κομματιού που παίζει στη διαφήμιση του Boss Explosion Caramel (πρέπει να είναι αρκετά γνωστό, αλλά μου διαφεύγει). By the way, τυχαίνει να έχω τη διασκευή του Roxanne από το μιούζικαλ Moulin Rouge και η εισαγωγή του είναι ακριβώς όπως το κομμάτι που παίζει σε αυτή τη διαφήμιση. Ευχαριστώ. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melkor Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 kserei kaneis to kommati pou akogotan se palia diafhmish ths URSUS oxi to underground Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Παιδιά έχει κανείς το τραγούδι που ακούγετε όταν ξεκινάει το raw στο magic κάθε δευτέρα? Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaximusDesimus Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Καλησπέρα σας, Το τραγούδι της Vodafone στη διαφήμιση με την Εθνική Ελλάδος είναι το κανονικό της Voda? Με ενδιαφέρει να βρω την εισαγωγή, αυτή που παίζει και στη διαφήμιση δηλαδή... Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς... Thanks in advance! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 pos legetai to tragoudi sthn diafimisi tou fame story;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiaman Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Apo Yiaris pantos paizei kai to: audio bullys - snake gia tsekarete. Thanx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yiaman (29 Μάι. 2004 , 02:17) Apo Yiaris pantos paizei kai to: audio bullys - snake gia tsekarete. Thanx :) Αυτό είναι το τραγούδι από την προηγούμενη διαφήμιση του Yaris! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το theme -μην γελατε-της φαρμας?? η τουλαχιστων πως λεγεται? αρχισε να μου αρεσει πολυ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (29 Μάι. 2004 , 17:06) παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το theme -μην γελατε-της φαρμας?? η τουλαχιστων πως λεγεται? αρχισε να μου αρεσει πολυ.... Νομίζω και κάποιος ακόμα το είχε ζητήσει προ ημερών. Θα το βρείτε εδώ. :) Και γιατί να γελάμε; :) Αφού είναι όμορφη μουσικούλα. Ασχέτως αν είναι απο την Φάρμα... :lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (29 Μάι. 2004 , 17:17) Νομίζω και κάποιος ακόμα το είχε ζητήσει προ ημερών. Θα το βρείτε εδώ. :) Και γιατί να γελάμε; :) Αφού είναι όμορφη μουσικούλα. Ασχέτως αν είναι απο την Φάρμα... :lol: :p thanks αν και το κομματι εκει δεν υπαρχει πια.... τουλαχιστων εμαθα πως λεγεται... κατι ειναι και αυτο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (29 Μάι. 2004 , 17:28) thanks αν και το κομματι εκει δεν υπαρχει πια.... τουλαχιστων εμαθα πως λεγεται... κατι ειναι και αυτο ;) Αχ... Δεν ξέρω γιατί πάλι δεν λουργεί το link... :( Δοκίμασε τώρα όμως. Το ανέβασα ξανά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (29 Μάι. 2004 , 17:33) Αχ... Δεν ξέρω γιατί πάλι δεν λουργεί το link... :( Δοκίμασε τώρα όμως. Το ανέβασα ξανά. :) σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Τωρα ειναι ολα ενταξει... το κατεβαζω κανονικα..... με εβγαλες απο πολυ κοπο...οσο και εαν εψαξα δεν το βρηκα πουθενα.... να γιατι λατρευω αυτο το forum... ;) thanks και παλι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 παιδια εκεινο με το αυτοκινητο matiz και με τους εξωγηινους πως λεγεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 το τραγουδακι που παιζει στην τελευταια διαφημηση παγωτα "Nirvana" το γνωριζει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (29 Μάι. 2004 , 22:13) το τραγουδακι που παιζει στην τελευταια διαφημηση παγωτα "Nirvana" το γνωριζει κανεις? 'Mikro - Γέφυρα' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diogenis Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: GEIA KAI PALI PAIDIA MIPOS EXOYME KANENA NEO APO TIN DIAFIMISI TIS COCA-COLA ???? THANX AGAIN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (29 Μάι. 2004 , 22:20) 'Mikro - Γέφυρα' :) thanks.... :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts