KostasV Δημ. March 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Και πως ακριβως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα? Εισαι γιατρος? Εχεις διαβασει καποιο αρθρο σε επιστημονικο περιοδικο? Εχεις να παραθεσεις καποιες επισημες στατιστικες? Τωρα σχετικα με το location, o Ovelix απαντησε πληρεστατα. Δε καταλαβαινεις οτι δε γινεται ο σφικτος προυπολογισμος του ΟΚΑΝΑ να αγορασει μια μεζονετα στη Φιλοθεη για το σκοπο του? Στο http://www.okana.gr θα βρεις τις διευθυνσεις των υπηρεσιων του οργανισμου. Οι περισσοτερες ειναι στο κεντρο της Αθηνας, λογικο για πολλους λογους, αν θες στους γραφω κιολας, αλλα το ματι μου πηρε και μια διευθυνση Κηφησιάς.... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Κατ'αρχήν, άλλαξε τον τίτλο του θέματος.Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, όπως σου λοξέψει εσένα. Και όσον αφορά το θέμα, καλά κάνουν οι κάτοικοι. Πρέπει δηλαδή να ανεχτούν τα παράσιτα στην γειτονιά τους; Δημοκρατικός μπορώ να το παίζω και εγώ απο το πληκτρολόγιο. Αλλα οι φασίστες της καθημερινότητας να το παίζουν στο διαδύκτιο και φιλάνθρωποι; Έλεος. :mad: Παρασιτα ειναι καποιοι σαν κι εσενα που εχουν χιτλερικες αποψεις "οποιος δεν ειναι σωματικα & ψυχικα υγειης τον ριχνουμε στον Καιαδα". Τελικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ειναι οσοι βρισκονται εκτος ψυχιατριων...:rolleyes: Υ.Γ.Και τον τροφιμο ξαδερφο σου παρασιτο τον αποκαλεις?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Και πως ακριβως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα? Εισαι γιατρος? Εχεις διαβασει καποιο αρθρο σε επιστημονικο περιοδικο? Εχεις να παραθεσεις καποιες επισημες στατιστικες? Τωρα σχετικα με το location, o Ovelix απαντησε πληρεστατα. Δε καταλαβαινεις οτι δε γινεται ο σφικτος προυπολογισμος του ΟΚΑΝΑ να αγορασει μια μεζονετα στη Φιλοθεη για το σκοπο του? Στο http://www.okana.gr θα βρεις τις διευθυνσεις των υπηρεσιων του οργανισμου. Οι περισσοτερες ειναι στο κεντρο της Αθηνας, λογικο για πολλους λογους, αν θες στους γραφω κιολας, αλλα το ματι μου πηρε και μια διευθυνση Κηφησιάς.... δεν χρειάζεται να διαβάσω κάποιο άρθρο για να το καταλάβω αυτό,όπως δεν χρειάζεται να είμαι και γιατρός.στατιστικές όμως υπάρχουν και είναι εξαιρετικά απογοητευτικές.νομίζω 3 στους 10 δεν υποτροπιάζουν,άσε που τα κριτήρια εισαγωγής είναι <<περίεργα>> και νομίζω οτι δεν προσφέρουν έργο και στη τελική καλύπτουν συμφέροντα μεγαλογιατρών και εμπόρων-αλλά δεν συζητάμε αυτό εδώ.μην παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα.για ποιόν σφικτό προυπολογισμό του οκανα μιλάς??σου ξαναλέω και πάλι οτι τα προγράμματα αυτά είναι χρηματοδοτούμενα με προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες.δεν έχουν σταθερό budget κάθε χρόνο.οι ανάγκες αυξομειώνονται.αυτοί ρυθμίζουν το αναγκαίο budget και αν ήθελαν πραγματικά θα τα είχαν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τα κεντρα αυτά. απλά συμφέρει μερικούς επειδή τα οικονομάνε (πως αλλιώς να στο πώ να το καταλάβεις??) να διατηρείται αυτή η κατάσταση.που νομίζεις οτι ζείς? έχεις την εντύπωση οτι ενδιαφέρεται κανένας απο τους υπευθύνους στα κέντρα αυτά για το πόσοι θα απεξαρτηθούν πραγματικά? είναι πραγματικά μπλεγμένη η κατάσταση εκεί.παντού υπάρχει διαφθορά εξάλλου.τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα άπλωνε τα πλοκάμια της κι εκεί? ξέρεις τι ποσά παίζονται σε αυτά τα προγράμματα και που καταλήγουν τελικά?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 a) Ο τιτλος σας ενοχλει και οχι η ουσια? β)Που παραπεμπει ο τιτλος? γ)Ποιος θα επρεπε να ειναι ο τιτλος κατα τη γνωμη σας? δ)Στο αρχικο ποστ αναφερομαι σε αρκετα παραδειγματα που δειχνουν, μαζι με αυτα που εγραψαν αλλοι χρηστες μια συνεχη ρατσιστικη συμπεριφορα. Αν μου βρεις αλλο δημο απο τους "δεκαδες" με αναλογα κρουσματα, θα τον βαλω. Προς αγαπητους moderators, θα χερομουν αν δεν αλλαζατε το τιτλο. Θεωρω οτι δεν ειναι προσβλητικος, προκλητικος ή το κυριοτερο αδικος. Αν καποιος πει οτι δεν ειναι ο σωστος θα ειναι μονο γιατι ο σωστος θα επρεπε να ειναι "Αλλο ενα κρουσμα ρατσισμου στη Θεσαλονικη", κατι που δηκαιολογειται απο το περιεχομενο του ποστ.... Ως κάτοικος θεσσαλονίκης δηλώνω οτι δεν με ενοχλεί καθόλου ο τίτλος , και οποιοσδήποτε τίτλος ή χαρακτηρισμός σε οποιοδήποτε forum.Καλώ και γω τους αγαπητούς (sic) moderators να μην αλλάξουν τον τίτλο του θέματος , ή και να ικανοποιήσουν την επιθυμία του δημιουργού του , αλλάζοντας τον με τον επιθυμητό προς αυτόν τίτλο.Προτείνω μάλιστα , ως ένδειξη πολιτικής ορθότητας , την αλλαγή του τίτλου πρός το προοδευτικότερον.Αναφέρω ενδεικτικά:Φασίστες οι θεσσαλονικείς , λίκνο του φασισμού η θεσσαλονίκη , άνδρο της ακροδεξιάς η θεσσαλονίκη κτλ.Δηλώνω δε στη διάθεση του δημιουργού του εν λόγω νήματος ,σε περίπτωση που χρειαστεί την όποια βοήθεια μπορώ να του προσφέρω , στην αναζήτηση καταλληλότερου τίτλου εντός των παραπάνω πλαισίων , καθώς έκρινε ως ανεπαρκή τον τίτλο του νήματος για να περιγράψει την οπισθοδρομικότητα , τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία που μας χαρακτηρίζει ως πόλη σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Επι της ουσίας , ο ψυχίατρος που είναι και ο επικεφαλής του προγράμματος παραδέχθηκε για πολλοστή φορά σήμερα , οτι ήταν παράλειψη η μή ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με τη δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου.Δεν σήκωσε το φλάμπουρο κατά των κατοίκων προβαίνοντας σε χαρακτηρισμούς , διότι πολύ απλά έχει την ευθύνη της διαχείρησης του ζητήματος και γνώριζε οτι με μεγαλοστομίες θα οδηγούσε σε όξυνση της έντασης , με δυσμενείς συνέπειες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τους ανθρώπους τους οποίους φιλοδοξεί να βοηθήσει. Επίσης , ο αντιδήμαρχος Ευόσμου σε τηλεοπτική εκπομπή της δημοτικής τηλεόρασης , στην οποία ήταν καλεσμένος μαζί με τον ψυχίατρο-επικεφαλής του προγράμματος ,δήλωσε οτι το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την δυνατότητα να απαγορεύσει την λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου. Είναι προφανές οτι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν συμβολική , με στόχο να εκφράσει τις ανησυχίες των κατοίκων , εαν βέβαια ευσταθούν τα λεγόμενα του αντιδημάρχου. Προφανώς ο ψυχίατρος , ο οποίος δήλωσε οτι στόχος του προγράμματος είναι να κάνουν οι ψυχικά ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας μερικά μικρά βήματα , όπως το να πάνε στο περίπτερο ,γιατί η ψύχωση προκαλεί κλείσιμο του ασθενούς στον εαυτό του , προχωρά σε διάλογο γιατί γνωρίζει οτι εκ των πραγμάτων η επιτυχία του προγράμματος απαιτεί την συγκατάθεση της τοπικής κοινωνίας , και η δημιουργία έντασης και πιθανών συγκρούσεων των κατοίκων με αστυνομικές δυνάμεις , αν αποφάσιζε την δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου δίχως να πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις , κάθε άλλο παρά θα συνέβαλε στην επιτυχία του προγράμματος. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 a) Ο τιτλος σας ενοχλει και οχι η ουσια? β)Που παραπεμπει ο τιτλος? γ)Ποιος θα επρεπε να ειναι ο τιτλος κατα τη γνωμη σας? δ)Στο αρχικο ποστ αναφερομαι σε αρκετα παραδειγματα που δειχνουν, μαζι με αυτα που εγραψαν αλλοι χρηστες μια συνεχη ρατσιστικη συμπεριφορα. Αν μου βρεις αλλο δημο απο τους "δεκαδες" με αναλογα κρουσματα, θα τον βαλω. Προς αγαπητους moderators, θα χερομουν αν δεν αλλαζατε το τιτλο. Θεωρω οτι δεν ειναι προσβλητικος, προκλητικος ή το κυριοτερο αδικος. Αν καποιος πει οτι δεν ειναι ο σωστος θα ειναι μονο γιατι ο σωστος θα επρεπε να ειναι "Αλλο ενα κρουσμα ρατσισμου στη Θεσαλονικη", κατι που δηκαιολογειται απο το περιεχομενο του ποστ.... Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος είναι και προσβλητικός και προκλητικός και άδικος προς την Θεσσαλονίκη.Δεν τον άλλαξα μόνο και μόνο επειδή στα πρώτα posts στην πρώτη σελίδα του θέματος όλοι (παρα)δέχτηκαν ότι δεν είναι μόνο θέμα της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς όλης της Ελλάδας.Και αφού λοιπόν κάποιοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται,ο τίτλος θα αλλαχτεί και θα μπει αυτός που προτείνεις σαν εναλλακτική λύση Κώστα,ίσως λίγο αλλαγμένος. Συγνώμη απο όλους για το ότι δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 a) Ο τιτλος σας ενοχλει και οχι η ουσια? β)Που παραπεμπει ο τιτλος? γ)Ποιος θα επρεπε να ειναι ο τιτλος κατα τη γνωμη σας? δ)Στο αρχικο ποστ αναφερομαι σε αρκετα παραδειγματα που δειχνουν, μαζι με αυτα που εγραψαν αλλοι χρηστες μια συνεχη ρατσιστικη συμπεριφορα. Αν μου βρεις αλλο δημο απο τους "δεκαδες" με αναλογα κρουσματα, θα τον βαλω. Προς αγαπητους moderators, θα χερομουν αν δεν αλλαζατε το τιτλο. Θεωρω οτι δεν ειναι προσβλητικος, προκλητικος ή το κυριοτερο αδικος. Αν καποιος πει οτι δεν ειναι ο σωστος θα ειναι μονο γιατι ο σωστος θα επρεπε να ειναι "Αλλο ενα κρουσμα ρατσισμου στη Θεσαλονικη", κατι που δηκαιολογειται απο το περιεχομενο του ποστ.... Αν έφτιαχνα ένα θέμα στο οποίο έβρισκα 10 περιστατικά που να έχουν γίνει στην Αλβανία (προπηλακισμός Παπούλια, συγκεκριμένα γεγονότα εναντίων μειονότητας κτλ) και έφτιαχνα έναν τίτλο που να έλεγε "Πολιτισμένοι οι ... Αλβανοί" θα ήταν ρατσιστικό ή όχι;; Θα έμενε ο τίτλος ή όχι;; Επίσης οι όροι που μας πετάνε οι μοντερέιτορς κάθε τρεις και λίγο ότι αποδεχτήκαμε κατά την εγγραφή μας (:p ) λένε # Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και να καθιστά με απόλυτη σαφήνεια τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος. Αν έστω και 1 στους 10 μάντεψαν το περιεχόμενο του θέματος από τον τίτλο τότε ας μείνει ο τίτλος ίδιος... edit 01:17: Συγνώμη Βασίλη - είδα ότι ο τίτλος μόλις άλλαξε, έγινε την ώρα που ήδη έγραφα το ποστ μου... edit 2 01:30: Και κάτι που ξέχασα. Θα προτιμούσα κι εγώ να μιλάμε για την ουσία και όχι για τον τίτλο του θέματος και αυτό θα είχε γίνει εξαρχής αν ο προηγούμενος τίτλος δεν ήταν άστοχος. Δλδ δε μπορείς να βάζεις έναν τίτλο ότι σου κατέβει (no offence ε;) και μετά να λες "αγνοήστε τον, κι ας μιλήσουμε επί της ουσίας". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Αμελίδη, η έννοια της "ένταξης στην κοινωνία" προϋποθέτει να είναι κοντά στην κοινωνία. Αποασυλοποίηση στην άκρη της πόλης δεν γίνεται. Σε αυτο δεν εχεις αδικο... Οταν το εγραψα δεν ειχα διαβασει ακριβως την ιδιοτητα αυτου του "ιδρυματος"! Προφανως η επανενταξη στην κοινωνια προυποθετει την κοινωνια αυτουσια! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Είμαι σίγουρος ότι τα μπουμπούκια του Ευόσμου που φώναζαν και ανησυχούσαν για τα φυντάνια τους παρκάρουν σε ράμπες, διαβάσεις και πεζοδρόμια χωρίς να τους απασχολεί πώς θα κινηθεί ο άνθρωπος με ειδικές ανάγκες (δηλαδή η γιαγιά με το καρότσι για ψώνια, η έγκυος, ο νέος με σπασμένο πόδι, η μάνα με το καρότσι του μωρού, ο γέρος με το μπαστούνι και άλλες σπάνιες μορφές ζωής) αρκεί να βολέψουν το κωλαράκι τους, να μην παιδευτούν να παρκάρουν και (το βασικότερο) να μην πληρώσουν για στάθμευση. Εσύ φυντανάκι μου δηλαδή δεν έχεις παρκάρει ποτέ ούτε σε διαβάσεις ούτε σε πεζοδρόμια, ποτέ δεν πέταξες σκουπιδάκι στον δρόμο, σέβεσαι και δίνεις πάντα προτεραιότητα στους πεζούς, σταματάς στο δρόμο ακόμα κι αν είναι πράσινο για περάσουν όλες οι σπάνιες μορφές ζωής; http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Εσύ φυντανάκι μου δηλαδή δεν έχεις παρκάρει ποτέ ούτε σε διαβάσεις ούτε σε πεζοδρόμια, ποτέ δεν πέταξες σκουπιδάκι στον δρόμο, σέβεσαι και δίνεις πάντα προτεραιότητα στους πεζούς, σταματάς στο δρόμο ακόμα κι αν είναι πράσινο για περάσουν όλες οι σπάνιες μορφές ζωής; Ακριβώς έτσι φέρομαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Συγχαρητήρια, είσαι (ευτυχώς) η εξαιρέση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Δυστυχώς είμαι μία από τις εξαιρέσεις... ευτύχημα θα ήταν αν υπήρχαν κι άλλοι με τέτοια συμπεριφορά. (Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν είμαι το θέμα αυτής της συζήτησης.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Το πρόβλημα δημιουργείται στους κατοίκους της περιοχής από την εγκατάσταση ψυχιατρικά αρρώστων σε μία οικοδομή με 15 διαμερίσματα, αν δεν κάνω λάθος. Ποιο λογικό δεν θα ήταν να τους σκορπούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε να μην γκετοποιούνται? Τι σόι επανένταξη μπορέι να γίνει όταν έχεις αυτούς που πάσχουν από αντίστοιχα προβλήματα κάθε μέρα ως γείτονες σου? η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Και μια υποσημείωση. Χθες στο ΤV100 είχαν συζήτηση για το θέμα. Ακούστηκε λοιπόν οτι: 1) Ο Δήμος Ευόσμου έχει δώσει 15 στρέμματα στο ψυχιατρείο για να στεγάσει λειτουργίες του στην περιοχή πάνω από τον περιφερειακό. 2) Ένας περίεργος δημοτικός σύμβουλος αφού ψήφισε υπερ της απόφασης, τώρα ζητά να ξαναγίνει συμβούλιο για να ψηφίσει κατά. 3) Το ψυχιατρικό νοσοκομείο επέλεξε τον Εύοσμο επειδή οι μισοί εργαζόμενοι κατοικούν στον Εύοσμο. 4) Αν και είχαν αρχίσει να ψάχνουν διαμερίσματα στον Πανόραμα, Βασ. Όλγας, Καλαμαριά, Πυλαία και Θέρμη, κανένα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του. 5) Ήδη λειτουργούν όμοια προγράμματα στην Μηχανιώνα, Άνω Πόλη, Νεάπολη και στο κέντρο. http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Το πρόβλημα δημιουργείται στους κατοίκους της περιοχής από την εγκατάσταση ψυχιατρικά αρρώστων σε μία οικοδομή με 15 διαμερίσματα, αν δεν κάνω λάθος. Ποιο λογικό δεν θα ήταν να τους σκορπούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε να μην γκετοποιούνται? Τι σόι επανένταξη μπορέι να γίνει όταν έχεις αυτούς που πάσχουν από αντίστοιχα προβλήματα κάθε μέρα ως γείτονες σου? Μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέξη από όσα ειπώθηκαν, έτσι? Μιλάμε για αποθεραπευμένους πρώην ψυχικά άρρωστους που βρίσκονται στο στάδιο της επανένταξης. Εσύ επιμένεις να τους χαρακτηρίζεις άρρωστους που κανείς δεν πρέπει να τους έχει γείτονές του. Λυπάμαι πραγματικά που αντιμετωπίζεις έτσι αυτούς τους ανθρώπους. Χαίρομαι που το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την αρμοδιότητα να εμποδίσει τη λειτουργία του ξενώνα. Αν ισχύει αυτό (όπως ειπώθηκε παραπάνω) και ο ξενώνας ξεκινήσει, θα δουν οι κάτοικοι εκ των υστέρων ότι δεν έγινε "Δύσοσμος" ο "Εύοσμος". Υ.Γ. Όσο για τον τίτλο του θρεντ, θα έπρεπε η λέξη "Ελλάδα" να αντικατασταθεί από το "Θεσσαλονίκη". Αυτό ήθελε να πει ο δημιουργός του θρεντ, αυτό συνάγεται από το πρώτο ποστ και σε αυτή την πόλη συνέβησαν όλα όσα συζητάμε. Αν κάποιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι προσβάλλονται από την αρνητική αναφορά στην πόλη τους ας κοιτάξουν πρώτα τα μυαλά των συμπολιτών τους (συν κάποια μέλη εδώ που τους αποκαλούν "παράσιτα" και "άρρωστους" άξιους για απομόνωση και διασκορπισμό τους λες και είναι ταραξίες.). Όλα όσα αναφέρονται στο θρεντ ετούτο είναι γεγονότα και σε όποιον δεν αρέσουν ας προσπαθήσει να συμβάλλει ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στις γειτονιές εναντίον ανθρώπων που το μόνο τους "λάθος" είναι ότι ασθένησαν. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος είναι και προσβλητικός και προκλητικός και άδικος προς την Θεσσαλονίκη.Δεν τον άλλαξα μόνο και μόνο επειδή στα πρώτα posts στην πρώτη σελίδα του θέματος όλοι (παρα)δέχτηκαν ότι δεν είναι μόνο θέμα της Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς όλης της Ελλάδας.Και αφού λοιπόν κάποιοι δικαιολογημένα διαμαρτύρονται,ο τίτλος θα αλλαχτεί και θα μπει αυτός που προτείνεις σαν εναλλακτική λύση Κώστα,ίσως λίγο αλλαγμένος. Συγνώμη απο όλους για το ότι δεν έγινε νωρίτερα η αλλαγή. Να σαι καλα ρε Βασιλη... Ευχαριστω, αλλα ασε δε πειραζει το εχω παρει το μυνημα προ καιρου.... Για την ιστορια, δεν εγραψα για "αλλο ενα κρουσμα ρατσισμου στην Ελλαδα" εγραψα για κατι συγκεκριμενο, αναφεροντας αλλα 10 παραδειγματα, συγκεκριμενα. Δικα σας τα γενια, δικα σας και τα χτενια ομως.... Πλεον δε μου επιτρεπετε να απαντησω αλλο στο θεμα, αηνω λοιπον στην ησυχια τους οσους θεωρουν παρασιτα αυτους τους ανθρωπους και πιστευουν οτη η Γυαρος τους ταιριαζει. Θα κανω ενα ποστ μονο στις επομενες νομαρχιακες εκλογες, οταν θα εχουμε το ποσοστο του κυριου Καρατζαφερη...... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Υ.Γ. Όσο για τον τίτλο του θρεντ, θα έπρεπε η λέξη "Ελλάδα" να αντικατασταθεί από το "Θεσσαλονίκη". Αυτό ήθελε να πει ο δημιουργός του θρεντ, αυτό συνάγεται από το πρώτο ποστ και σε αυτή την πόλη συνέβησαν όλα όσα συζητάμε. Αν κάποιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι προσβάλλονται από την αρνητική αναφορά στην πόλη τους ας κοιτάξουν πρώτα τα μυαλά των συμπολιτών τους (συν κάποια μέλη εδώ που τους αποκαλούν "παράσιτα" και "άρρωστους" άξιους για απομόνωση και διασκορπισμό τους λες και είναι ταραξίες.). Όλα όσα αναφέρονται στο θρεντ ετούτο είναι γεγονότα και σε όποιον δεν αρέσουν ας προσπαθήσει να συμβάλλει ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στις γειτονιές εναντίον ανθρώπων που το μόνο τους "λάθος" είναι ότι ασθένησαν. Έτσι είναι. Κι εγώ Θεσσαλονικιός είμαι, αλλά δεν είμαι παράλογος για να αρνηθώ ότι πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα ρατσισμού στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος εκτός αν κάποιοι προτιμούν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Σοβαρά?!? ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΚΑΝΑ κάτω από το σπίτι μου, παρά εφορία με διπλο-τριπλοπαρκαρισμένα, φασαρία κλπ. Στο ξαναλέω: έχω ζήσει απέναντι σε ΟΚΑΝΑ, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργούν οι άνθρωποι. Ίσα ίσα, είναι φιλήσυχοι και δεν πειράζουν κουνούπι. Κοινωνικότητα, αυτό είναι το μόνο που χρειάζονται. Ξέρεις πώς έκαναν όταν τους έλεγα καλημέρα και κερνούσα κάνα τσιγάρο? Έσκαγαν ένα χαμόγελο τόσο μεγάλο, που ήταν αρκετό να σου φτιάξει τη μέρα! Αλλά κάποιους φαίνεται, οταν ο άλλος τους χαμογελάει, τους ενοχλεί αν έχει κίτρινα δόντια... :( Και στην τελική, πολύ περισσότερο με ενοχλεί ο όχλος που κάνει πορείες, κρεμάει πανό και ουρλιάζει "όχι στον ΟΚΑΝΑ δίπλα στα σπίτια μας" ή "οι κεραίες κινητής κάνουν ζαμπόν το μυαλό των παιδιών μας", παρά ο ΟΚΑΝΑ και οι κεραίες themselves. Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο, μενω και εγω ευζωνων κ ξερω και εγω οτι τα παιδια απο εκει μεσα πειραζουν στο ελαχιστο! Αλλωστε, εβλεπα κ γω καποιουσ συμμαθητες μου απο το σχολειο κ ευχομουν να γινουν καλα! Ομως αυτο που με ενοχλουσε στην ιδρυση του ΟΚΑΝΑ στην ευζωνων ηταν αυτοι που περιτριγυριζαν τους ασθενεις του ΟΚΑΝΑ και ηταν ειτε "εμποροι" ειτε και ανθρωποι που ηταν τοξικομανεις εκτος του ΟΚΑΝΑ και τρυπιοταν κα8ε βραδυ στις πυλωτες των σπιτιων μας! Βεβαια η αστυνομευση εκει ειχε αργησει να κανει την παρουσια της.. :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέξη από όσα ειπώθηκαν, έτσι? Μιλάμε για αποθεραπευμένους πρώην ψυχικά άρρωστους που βρίσκονται στο στάδιο της επανένταξης. Εσύ επιμένεις να τους χαρακτηρίζεις άρρωστους που κανείς δεν πρέπει να τους έχει γείτονές του. Λυπάμαι πραγματικά που αντιμετωπίζεις έτσι αυτούς τους ανθρώπους. Χαίρομαι που το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει την αρμοδιότητα να εμποδίσει τη λειτουργία του ξενώνα. Αν ισχύει αυτό (όπως ειπώθηκε παραπάνω) και ο ξενώνας ξεκινήσει, θα δουν οι κάτοικοι εκ των υστέρων ότι δεν έγινε "Δύσοσμος" ο "Εύοσμος". Υ.Γ. Όσο για τον τίτλο του θρεντ, θα έπρεπε η λέξη "Ελλάδα" να αντικατασταθεί από το "Θεσσαλονίκη". Αυτό ήθελε να πει ο δημιουργός του θρεντ, αυτό συνάγεται από το πρώτο ποστ και σε αυτή την πόλη συνέβησαν όλα όσα συζητάμε. Αν κάποιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι προσβάλλονται από την αρνητική αναφορά στην πόλη τους ας κοιτάξουν πρώτα τα μυαλά των συμπολιτών τους (συν κάποια μέλη εδώ που τους αποκαλούν "παράσιτα" και "άρρωστους" άξιους για απομόνωση και διασκορπισμό τους λες και είναι ταραξίες.). Όλα όσα αναφέρονται στο θρεντ ετούτο είναι γεγονότα και σε όποιον δεν αρέσουν ας προσπαθήσει να συμβάλλει ώστε να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στις γειτονιές εναντίον ανθρώπων που το μόνο τους "λάθος" είναι ότι ασθένησαν. Γιατί δεν απαντάς σε αυτό που γράφω, αλλά επιτίθεσαι λες και δεν μπορείς να δεχτείς την αντίθετη άποψη? Ναι, μιλάω για αρρώστους... διότι εάν ήταν καλά δεν θα χρειάζονταν ιδιαίτερη μεταχείριση και οργανωμένες υπηρεσίες με γιατρούς και κοινωνικούς λειτουργούς να τους βοηθάνε. Εσύ βλέπω, ότι μένεις στο Μαρούσι, και όχι στον Εύοσμο ή στους Αμπελόκηπους ή στην Μενεμένη ή στο Κορδελιό... Επιμένω ότι η γκετοποίηση είναι κάτι το αρνητικό και θα έπρεπε να διασκορπίζεται η επανένταξη σε όλη την έκταση μιας πόλης... η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Θα κανω ενα ποστ μονο στις επομενες νομαρχιακες εκλογες, οταν θα εχουμε το ποσοστο του κυριου Καρατζαφερη...... Tο ποσοστό του κυριου Καρατζαφερη στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 στην υπερνομαρχία αθηνών πόσο ήτανε? η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Tο ποσοστό του κυριου Καρατζαφερη στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 στην υπερνομαρχία αθηνών πόσο ήτανε? Βουλετικές εκλογές 2004: ΛΑΟΣ + Βορίδης ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΑΣ: 2,28% Α' Θεσσαλονίκης: 4,52% (!!!!!!!) Β' Θεσσαλονίκης: 3,78% Ημαθίας: 3,62% Πέλλης: 3,51% Β' Πειραιώς: 3,41% Υπ. Αττικής: 3,36% Α' Αθηνών: 3,30% Α' Πειραιώς: 3,28% ----------------------- Λασιθίου: 0,52% _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Βουλετικές εκλογές 2004: ΛΑΟΣ + Βορίδης ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΑΣ: 2,28% Α' Θεσσαλονίκης: 4,52% (!!!!!!!) Β' Θεσσαλονίκης: 3,78% Ημαθίας: 3,62% Πέλλης: 3,51% Β' Πειραιώς: 3,41% Υπ. Αττικής: 3,36% Α' Αθηνών: 3,30% Α' Πειραιώς: 3,28% ----------------------- Λασιθίου: 0,52% Καταρχήν ίσως αρχίζουμε και ξεφεύγουμε και το θέμα μας γίνει ο Καρατζαφέρης...αλλά... δεν μου απαντάς σε αυτό που σχολίασα και αυτό είναι οι νομαρχιακές όπου η ψήφος είναι διαφορετική από αυτήν των βουλευτικών εκλογών... και δεύτερον μπορεί σε απόλυτα ποσοστά να φαίνεται ότι η Θεσσαλονικη είναι πρώτη, αλλά πες μου... πόσο σημαντική είναι η διάφορά του 1% της Θεσσαλονίκης από αυτήν της Αθήνας ή του Πειραιά? Μήπως σε απόλυτους αριθμούς οι υποστηρικτές είναι περισσότεροι στην Αττική? Μήπως τελικά το φαινόμενο του ρατσισμού είναι Πανελλαδικό? Μήπως δημιουργούνται προβλήματα από αποφάσεις που παίρνονται ελαφρά τη καρδία χωρίς καμία προηγούμενη μελέτη (επανέρχομαι στο αρχικό θέμα τώρα)...? η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Λυπαμαι, αλλα οπως εξηγω και εδω δε μπορω να συνεχισω να μηλαω στο συγκεκριμενο θεμα... Τα νουμερα τα εδωσα γιατι απλα τα εκανα copy paste απο αλλο φορουμ που γινεται η κουβεντα..... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Εσύ βλέπω, ότι μένεις στο Μαρούσι, και όχι στον Εύοσμο ή στους Αμπελόκηπους ή στην Μενεμένη ή στο Κορδελιό... Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελευσίνα και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να ζεις σε υποβαθμισμένη περιοχή. Συνεπώς, ακόμη και αυτό που ήθελες να πεις αλλά δεν είπες, δεν ισχύει. Τίποτα ουσιαστικότερο έχεις να πεις? Επιμένω ότι η γκετοποίηση είναι κάτι το αρνητικό και θα έπρεπε να διασκορπίζεται η επανένταξη σε όλη την έκταση μιας πόλης... Λυπάμαι, αλλά μαζί σου διαφωνεί ολόκληρη η ψυχιατρική επιστήμη. Υποψιάζομαι όμως ότι εσύ γνωρίζεις καλύτερα... :rolleyes: http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Διαβάστε κι αυτό: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_105_10/03/2006_176663 http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Πείτε μου τώρα και το εξής. Γιατί η τηλεόραση δεν είπε/τόνισε, αυτό που είπε ο Οβελίξ; Ότι πρόκειται δηλαδή για Θεραπευμένους ασθενής και όχι για ψυχασθενής που απλά δεν χωράνε σε ψυχιατρίο. Εγώ από το ρεπορτάζ, κατάλαβα ότι πρόκειται για άτομα που εξακολουθούν να έχουν σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας. Είναι λίγο διαφορετικό , δε νομίζετε; Edit: Επίσης έμενα κοντά στη Λ. Στρατού και πάντα όταν κατέβαινα για τσιγάρα ή φαγητό, φοβόμουν και ήμουν σφιγμένος. Δεν με πείραξε ποτέ κανείς , αλλά και μόνο που βλέπεις τους ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση και φοβάσαι και λυπάσαι.. Βέβαια στη Λ.Στρατού είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.Δεν ήταν μόνο το κτίριο του Οκανά αλλά και ένα παλιό σπίτι που είχε γίνει βασική στέγη για ναρκομανής. Οπότε δεξιά κι αριστερά περπατούσαν όλοι μαζί. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts