katsj Δημοσιεύτηκε March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2006 http://msmobiles.com/news.php/5002.html powered by Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition processor: Intel Xscale 624 MHz with graphic accelerator 2700G3 and Video RaM connectivity standards: GSM quad band / GPRS / Wi-Fi 802.11b / EDGE / Bluetooth 2.0 / GPS / IrDA FIR 4 / USB card slot: micro-SD RAM 512 MB, ROM 512 MB, hard disk 8 GB 2 displays, both: QVGA = 320x240 pixels 2 cameras, both: 2 megapixel output: VGA Out, Print Out / USB printing dimension: 125 x 70 x 32 mm weight: 300 g QWERTY keyboard Επιτέλους ένα "Pocket PC" που τα έχει όλα!!! Παρόλα τα 300gr του δείχνει να είναι το απόλυτο Pocket PC Άντε να δούμε και το ORIGAMI που για πολλούς θα σημάνει το τέλος των PocketPCs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 OMG!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως αν είχε εσωτερική οθόνη vga και wi-fi 802.11g θα ήταν τέλειο............. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Μια χαρα ειναι, όχι VGA οθόνη βρε σέρνεται. Και το g εντάξει καλό θα ήταν, αλλά και το b μια χαρά είναι για data μη χαλιέστε. Μια χαρά... άντε να το δούμε από κοντά, αν και με τόσα τούβλα χτίζουμε πολυκατοικίες πάντως... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Το καλό είναι ότι χρησιμεύουν και για αυτοπροστασία αν σου επιτεθεί κανείς :lol: !!!!! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Μερικές ακόμα φωτογραφίες: http://www.advancetc.com/picture001.jpg http://www.advancetc.com/picture002.jpg http://www.advancetc.com/picture004.jpg Παιδιά, είναι σίγουρα τελικό μοντέλο; Γιατί στο site της εταιρία λέει για Prototype model. Πραγματικά τέλειο και απίστευτο! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Απο σχεδιασμο παντως ειναι.... :down: :down: :down: Πολυ χοντρο, πολυ τετραγωνο. Υπερβολικο θα το ελεγα. 2 οθονες, 2 cam των 2mp η μια? :confused: 512 ram/rom ειναι σιγουρο αυτο δλδ? :rolleyes: 8gb σκληρος? :blink: Γουσταρω, δεν του εχωναν και μια καφετιερα να μιλαμε για το καλυτερο pocket pc της δεκαετιας? Και απο τιμη? Αν υποθεσουμε οτι το 9000 εχει 1000 ευρω, αυτο τοτε με gps, dual cam των 2 mp, 2 οθονες, με αυτη την ram/rom και τον σκληρο παει ανετα πανω απο 1300-1400 ευρω. Ελεος τι αλλο θα δουμε :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Απο σχεδιασμο παντως ειναι.... :down: :down: :down: Πολυ χοντρο, πολυ τετραγωνο. Υπερβολικο θα το ελεγα. 2 οθονες, 2 cam των 2mp η μια? :confused: 512 ram/rom ειναι σιγουρο αυτο δλδ? :rolleyes: 8gb σκληρος? :blink: Γουσταρω, δεν του εχωναν και μια καφετιερα να μιλαμε για το καλυτερο pocket pc της δεκαετιας? Και απο τιμη? Αν υποθεσουμε οτι το 9000 εχει 1000 ευρω, αυτο τοτε με gps, dual cam των 2 mp, 2 οθονες, με αυτη την ram/rom και τον σκληρο παει ανετα πανω απο 1300-1400 ευρω. Ελεος τι αλλο θα δουμε :X Malaysia file! Mporei na to deis kai pio ftino apo to 9000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Επιτέλους ένα "Pocket PC" που τα έχει όλα!!! Παρόλα τα 300gr του δείχνει να είναι το απόλυτο Pocket PC Άντε να δούμε και το ORIGAMI που για πολλούς θα σημάνει το τέλος των PocketPCs Το origami είναι όμως σε άλλη κατηγορία(tablet PC) με βάση τις μέχρι τώρα fotos(αν και μπορεί να είναι fake)http://uk.gizmodo.com/2006/03/08/origami_revealed_its_a_7inch_t.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Εμενα μου αρεσει! Το θελω τωρα !:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ τέλειο! :D Και το origami ΔΕΝ θα έχει phone πάνω... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Εμενα μου αρεσει! Το θελω τωρα !:p Ποιος δεν το θέλει;;:p:happy: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ποιος δεν το θέλει;;:p:happy: Δεν ειναι της HTC ομως, ειναι ??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Όχι δεν είναι της HTC είναι της advancetc... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Πολύ καλό. Θα πάρω και γω ένα. Να παραγγείλουμε μια... μπαλέτα!!! :shoot: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Κορυφαίο φαίνεται. Για την εταιρία ξέρουμε τίποτα; Ποια μοντέλα έχει βγάλει στο παρελθόν ; Είναι αξιόπιστη ποιοτικά; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Κορυφαίο φαίνεται. Για την εταιρία ξέρουμε τίποτα; Ποια μοντέλα έχει βγάλει στο παρελθόν ; Είναι αξιόπιστη ποιοτικά; Δεν την ξέρει η μάνα της... :ninja: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Δεν την ξέρει η μάνα της... :ninja: χαχααχαχαχχααχχα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ετσι ειναι μου φαινεται...:rolleyes: Θα περιμενω μου φαινεται να δω τι θα παρουσιασει η HTC.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 ..και καλα ...θα εμπιστευτειτε καποιον...που δεν τον ξερει ουτε η μανα του...??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 geovass i HTC mas poulise me tous OMAPes kai esy tin empisteuesai akoma? :D Kai poia itan i HTC prin to 2020 kai to S100? Ego tha to paro to atimouliko an bgei se kali timoula! :D Respect to the B.E.A.S.T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ τέλειο! :D Και το origami ΔΕΝ θα έχει phone πάνω... :( To Origami tha pernei toso GSM modules oso kai GPS kai oti allo fantasteis! Diabase to parakato arthro kai tha deis oti hdh options gia GPS kai DMB einai sta skaria: http://www.engadget.com/2006/03/08/hands-on-with-the-samsung-q1-origami/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 geovass i HTC mas poulise me tous OMAPes kai esy tin empisteuesai akoma? :D Kai poia itan i HTC prin to 2020 kai to S100? Ego tha to paro to atimouliko an bgei se kali timoula! :D Respect to the B.E.A.S.T. Ισως και να εχεις δικιο Γιαννη, αλλα κατσε να δουμε τι θα παρουσιασει η HTC γιατι οσο παει γινεται και καλυτερη!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 geovass kaliteri se ti? To 9000 einai apo tis pio unstable syskeues pou ebgale pote! Den exei kai kairo pou kapos estrose! To 9100 apsogo men kataskeuastika panargo de gia aksiologes efarmoges! Meta tin epitixia tou S100 den ebgale kati antistoixo! Mou thimizei Nokia se polla oson afora tin politiki tis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Den mporo na po ergaleio....alla re paidia den blepetai....Den ksero den eimai epaggelmatias kai den exo tis treles apaitiseis alla 8elo toulaxiston na blepete.....Blepeis opoios dei to 9000 mou to eroteuetai....kai akoma kai tin timi tin ksexnaei....!!!! Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Ερώτηση κρίσεως , ο επεξεργαστής σας χαλάει τόσο πολύ που θα απορρίψετε την HTC ; Εγώ νομίζω πως είναι θέμα software και ότι νέο βγαίνει απο εδώ και πέρα θα παίζει μια χαρά στον ΟΜΑΡ. Αντε μην το καταντήσουμε και αυτό high perfomance = high gigahertz γιατί εαν ήταν έτσι τότε ο intel θα ήταν πιο πάνω σε όλα του τα μοντέλα απο την AMD ( πχ έχω τον Αθλον 64 στα 1,8Ghz ο οποίος συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα απο κάθε p4 στα 3Ghz που έχω δει σε coding mpeg και mp3 coding. Το πλέον σημαντικό σε αυτή την κατηγορία είναι το maximum life of battery. Οσοι θέλετε να παίζετε υπάρχει και το PSP και το DELL Axim και τα ΗΡ. Αυτά τα ολίγα για τα παράπονα σας για τον επεξεργαστη. Katsj σε προκαλώ να κάτσεις να υπολογίσεις τις ανάγκες σου και όχι τα βίτσια σου πάνω σε αυτή την κατηγορία PPC, εαν είναι υψηλότερες υπάρχουν και τα καθαρόαιμα PPC , εαν θες phone πάρε μαζί με το PPC και ένα νοκια να μιλάς με τις ώρες .... Και όποιος πει τα θέλω όλα μαζί , τότε ας κάτσει να χωρέσει ο ίδιος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ χαρακτηριστικά στο μέγεθος και στο βάρος του S100 ή S200 που ήδη κυκλοφορεί ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 geovass kaliteri se ti? To 9000 einai apo tis pio unstable syskeues pou ebgale pote! Den exei kai kairo pou kapos estrose! To 9100 apsogo men kataskeuastika panargo de gia aksiologes efarmoges! Meta tin epitixia tou S100 den ebgale kati antistoixo! Mou thimizei Nokia se polla oson afora tin politiki tis! Βρε Γιαννη μου, εγω με το 9000 ειμαι τρελα ευτιχισμενος! Και σκεψου οτι ακομα ειμαι με την πρωτη ROM. Δεν εχει βγει επισημα η νεα. (τρεχω την beta) η οποια ειναι ενα ονειρο! Για εμενα το Jasjar μου κανει τα παντα χωρις σκασιματα, hard reboot κλπ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts