Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ήταν ξεκάθαρος! αλλα χρειαζεσαι και συναργατες....

Δεν μας λες και εμάς μια που κατάλαβες?

Και τι είναι οι συναργατες?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δεν κατάλαβα τίποτα απ'όσα λές..

εγω εκανα account στο .de μεσω τηλεφωνου..πολυ απλο απλα επιλεγετε την ελληνικη σημαια,περνετε τηλ απο το σπιτι και λεει στο site ποσο ακομα να κρατησετε το ακουστικο ανοιχτο..μολις τελειωσει η αντιστροφη μετρηση,κλεινει το τηλ..

ΥΣ:κατεβαζω αβερτα,απο χτες,για αυτο και δεν μπηκα καθολου My Phone :p

@fabo ουτε εγω καταλαβα τι λες..

:what:

:hunter: :whip: :whip:

Ειπαμε, οσοι ειστε στο ΝΥΜΑ/ΑΡΗΣ δεν κοιτατε...

Λοιπον, στο κουτακι στο ραπιντ-σκεαρ βαζεις το λινκ απο το ραπιντ-σεαρ...αν το αρχειο που θες να κατεβασεις εχει ζητηθει απο αλλους 4 χρηστες τοτε το κατεβαζεις σαν πριμιουμ. (αλλες 4 IP's δηλαδη)

Δηλαδη το σκεαρ κατεβαζει το αρχειο μεσω ενος πριμιουμ ακαουντ απο το ραπιντ-σεαρ και εσυ μετα απο το ραπιντ-σκεαρ χωρις περιορισμους

:happy:

Το ραπιντ-σκεαρ ποιό ή πού είναι; :fool:

h%%p://rapids-c-are.de (αντικατεστησε τα %% με tt και βγαλε τις παυλες :p )

Ρε παιδια το εχω απορια εδω και καιρο...μου ερχονται ειδοποιησεις με μηνυματα και οταν ανοιγω το θρεντ τα μηνυματα ειναι αφαντα, σαν να μην εχουν γραφτει ποτε...σε σας ηρθε ειδοποιηση για αυτο το θρεντ;

gkr41 εσυ το εσβησες το μηνυμα σου πονηρουλη; :O

edit

Αααα..τελικα, ο mcde την εκανε τη δουλεια...μηπως πρεπει να στειλεις κι αυτο το μηνυμα εκει; :O

απ'οσο καταλαβα μπορεις να μεταφερεις το λογαριασμο σου απο το rapidshare.de στο .com..

το αναποδο γινεται;;;

πηρα ο Μ***** 1 μηνα στο .com και θελω να κατεβασω απο το .de....

φτου....απ'οσο διαβασα δε γινεται...

οποιος μου δωσει access στο rapidshare.de για μια ημερα θα του δωσω το account στο .com για τον 1 μηνα...

συγκεκριμενα πραγματα θελω να κατεβασω και ειναι στο .de..........

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

εγω εκανα account στο .de μεσω τηλεφωνου..πολυ απλο απλα επιλεγετε την ελληνικη σημαια,περνετε τηλ απο το σπιτι και λεει στο site ποσο ακομα να κρατησετε το ακουστικο ανοιχτο..μολις τελειωσει η αντιστροφη μετρηση,κλεινει το τηλ..

ΥΣ:κατεβαζω αβερτα,απο χτες,για αυτο και δεν μπηκα καθολου My Phone :p

@fabo ουτε εγω καταλαβα τι λες..

:what:

ποση ωρα σε ειχε στο τηλεφωνο?τα 3 ευρω κ η αξια του τηλεφωνηματος θα ειναι στον λογαριασμο του οτε?

ειδες τι χρεωση εχει?3 ευρω + το κοστος της κλησης που ειναι 1,20 ευρω το λεπτο.πολυ δεν ειναι?αμα το κανεις πανω απο μια φορα...θα σου ερθει ενας ωραιοτατος λογαριασμος απο τον οτε,δωρακι!

λεω να το δοκιμασω ομως...

Γιατί δεν πάτε με τον απλό τρόπο (αν σας είναι εύκολο βέβαια)

Εγώ παίρνω πάντα με GiftCard για (ένα)1 μήνα και με χρεώνουν εκτός απο τα 9.90€ + 0.35€ ως έξοδα εξωτερικού και έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

μονο μεσω paypal αφου δεν γινετε?

Τι εννοείς δεν γίνεται?:confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

μονο μεσω paypal δεν γινονται οι <αγορες> λογαριασμων?δεν ξερω..δεν εχω κανει μηνα κ πανω..

μονο μεσω paypal δεν γινονται οι <αγορες> λογαριασμων?δεν ξερω..δεν εχω κανει μηνα κ πανω..

Και εγώ αυτό γνωρίζω απλά ποιό πάνω αναφέρουν κάτι για τηλεφωνικές χρεώσεις που έκαναν για να πάρουν κωδικό(λες να μην κατάλαβα καλά?):worry:

κι εγω εκανα λογαριασμο μεσω τηλεφωνου?εγω ομως σε ρωταω για την GiftCard..πως γινετε αφου μονο μεσω paypal γινετε?

κι εγω εκανα λογαριασμο μεσω τηλεφωνου?εγω ομως σε ρωταω για την GiftCard..πως γινετε αφου μονο μεσω paypal γινετε?

Α...οκ τώρα κατάλαβα τι εννοέις...:shifty:

Μα και η GiftCard είναι Visa φίλε μου...

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι πχ πιστωτική κάρτα ή όχι...Εξάλλου η κάρτες αυτές είναι και για τέτοιους σκοπούς για τις Ηλεκτρονικές Αγορές δηλαδή

για να βγαλεις GiftCard πρεπει να εισαι 18?τι διαδικασιες χρειαζονται?

Καλημέρα...

Πρέπει να είσαι πάνω απο 14 χρονών , εισαί? :p

Ρίξε μια ματιά και παρακάτω

8. Μπορώ να τη δωρίσω σε κάποιον που είναι κάτω των 18 χρόνων;

Ναι, εφόσον το άτομο αυτό είναι τουλάχιστον 14 χρόνων (σύμφωνα με το νόμο, ο ανήλικος από 14 χρόνων και πάνω μπορεί να διαθέτει ελεύθερα κάθε τι που του δόθηκε για να το χρησιμοποιεί)

Την Attica gift CARD VISA χρησιμοποιώ και εγώ :p όπως αναφέρει και ο ariadgr να σημειώσω ακόμα πως λαμβάνεις και αναλυτικό λογαριασμό κινήσεων....

• 4 weeks later...

Να ρωτησω και εγω κατι. Εχω premium account. Μεχρι τωρα κανω το εξης. Ανοιγω ενα νεο παραθυρο στον explorer και κανω paste την διευθυνση αυτου που θελω να κατεβασω. Μετα download με getright.

Υπαρχει κανενας τροπος να κανω copy-paste ολα τα links που θελω και να μην βαζω ενα ενα ξεχωριστα?

Να ρωτησω και εγω κατι. Εχω premium account. Μεχρι τωρα κανω το εξης. Ανοιγω ενα νεο παραθυρο στον explorer και κανω paste την διευθυνση αυτου που θελω να κατεβασω. Μετα download με getright.

Υπαρχει κανενας τροπος να κανω copy-paste ολα τα links που θελω και να μην βαζω ενα ενα ξεχωριστα?

Με το RapGet κάνεις copy-paste τα links αμμέσως.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Με το RapGet κάνεις copy-paste τα links αμμέσως.

Όχι αν είναι από το rapidshare.com

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."