costastsak Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ρε παιδια επειδη ειμαι νεος στο rapidshare μπορειτε να μου λυσετε την εξης απορια?? πρεπει παντα να κατεβαζουμε σρ τμηματα των 100mb τα αρχεια ακομα και με premium λογαριασμο??για μια ταινια HD ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ COPY PASTE 50ΦΟΡΕΣ?? δεν υπαρχει αλλος τροπος????? Θα λύσεις το πρόβλημά σου εάν χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager. Εγώ χρησιμοποιώ Internet Download Manager. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Θα λύσεις το πρόβλημά σου εάν χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager. Εγώ χρησιμοποιώ Internet Download Manager. flashget εγω ..παντως αν δεις κ πιο παλια ποστ εδω θα βρεις κ τον τροπο χειρισμου :cool: Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εμενα σημερα μου πεταξε το παρακατω μηνυμα.. "Πρόκειται να συνεχίσετε να πιστώνεστε με 10 GΒ μεταφορτώνετε την κυκλοφορία ανά ημέρα, έως τις 12.04.2009. Είναι 165 ημέρες που απομένουν." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Εμενα σημερα μου πεταξε το παρακατω μηνυμα.. "Πρόκειται να συνεχίσετε να πιστώνεστε με 10 GΒ μεταφορτώνετε την κυκλοφορία ανά ημέρα, έως τις 12.04.2009. Είναι 165 ημέρες που απομένουν." μην ανησυχεις ..δεν εισαι ο μονος.. κ σε μενα το ιδιο σχεδον λεει:) Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Σε ολα τα account που ηταν ενεργα πριν την αλλαγη των 2,6 gb εμφανιζεται αυτο το μηνυμα. Δλδ εως να ληξει το account θα μπορουμε να κατεβαζουμε 10 gb/ημερα, χωρις ομως αυτα να αθροιζονται αν δεν τα χρησιμοποιησεις(δλδ τα χανεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Θα λύσεις το πρόβλημά σου εάν χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager. Εγώ χρησιμοποιώ Internet Download Manager. δικομασα το RAPID DIRECT DOWNLOAD αλλα παρατηρησα πολυ χαμηλες ταχυτητες. πως γινεται δηλαδη???φορτωνεις ολα τα link μαζι? μολις ανακαλυψα και το οριο των 2,6GB και εχω αρχίσει να ξενερώνω με το rapidshare. δεν υπαρχει τροπος να κατεβάζεις απεριοριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 τελικα βρηκα ακρι με flashget. να δω τι λεει απο ταχύτητες.τι να κανεις ομως με τα τραγικά 2,66GB!!!!!!!!!!!!!!!! oυτε μια HD ταινια δεν μπορεις να κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 τελικα βρηκα ακρι με flashget. να δω τι λεει απο ταχύτητες.τι να κανεις ομως με τα τραγικά 2,66GB!!!!!!!!!!!!!!!! oυτε μια HD ταινια δεν μπορεις να κατεβασεις 2.66 gb για premium ??δεν καταλαβα:cry: Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 δικομασα το RAPID DIRECT DOWNLOAD αλλα παρατηρησα πολυ χαμηλες ταχυτητες. πως γινεται δηλαδη???φορτωνεις ολα τα link μαζι? μολις ανακαλυψα και το οριο των 2,6GB και εχω αρχίσει να ξενερώνω με το rapidshare. δεν υπαρχει τροπος να κατεβάζεις απεριοριστα? το λατρευω, αλωστε τα 2,5gb την ημερα ειναι υπεραρκετα! ποσα θα ακτεβασεις σε μια μερα? και συγουρα στην αρχη μολις γραφεσαι θελεις να τα κατεβασεις ολα αλλα μετα απο κανα μηνα θα δεις πως τα 80GB το μηνα ειναι αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 το λατρευω, αλωστε τα 2,5gb την ημερα ειναι υπεραρκετα! Κι'εμενα μου φτανουν..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ρε παιδια επειδη ειμαι νεος στο rapidshare μπορειτε να μου λυσετε την εξης απορια?? πρεπει παντα να κατεβαζουμε σρ τμηματα των 100mb τα αρχεια ακομα και με premium λογαριασμο??για μια ταινια HD ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ COPY PASTE 50ΦΟΡΕΣ?? δεν υπαρχει αλλος τροπος????? Θα σου δωσω την ιδια απαντηση/προταση οπως και συμφωνησω με τον συμφορουμητη παρακατω :p Θα λύσεις το πρόβλημά σου εάν χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager. Εγώ χρησιμοποιώ Internet Download Manager. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ολα αψογα και πολυ απλα τελικα με το Flashget. αυτα τα 2,66gb τα χαλανε ολα :mad:!!!!!!!! ευτυχως που εκανα premium για ενα μηνα και δε σκοπευω να το ανανεωσω. σαν free ποσο μπορεις να κατεβασεις ανα ημερα? νομιζω 100MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Θεωρητικα απεριοριστα εφοσον αλλαζεις IP συνεχεια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εμενα απο σημερα αλλαξε :D http://www.imageshack.gr/files/muarxg76f118vvevdyih_thumb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Θεωρητικα απεριοριστα εφοσον αλλαζεις IP συνεχεια καλη ιδεα. πως ομος αλλαζεις IP??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 καλη ιδεα. πως ομος αλλαζεις IP??? Κάνεις restart στο ρουτεράκι σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Καλησπερα παιδια!Ειναι καινουριος premium χρηστης στο rapidshare κι εχω καποιες αποριες!Θα μπω κατευθειαν στο θεμα! Expiration date: Wed, 6. May 2009 Traffic left: 2 701 MB (+0 GB) RapidPoints: 6000 Server time: 08.11.2008 01:07:13 Used storage: 0 MB RapidPoints PU: 0 TrafficShare left: 5.00 GB Files: 0 Αυτα μου βγαζει!Μπορει καπιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι σημαινουν αυτα? Μου φαινετε λιγο περιεργο να εχω τοσα λιγα σε μια μερα!Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μετα απο καποιες ανακαταταξεις που κανανε τα πραγματα εχουν ως εξης για νεους premium χρηστες και για αυτους που κανουν ανανεωση.Λοιπον εχουμε και λεμε. Traffic left ειναι ο ημερησιος ογκος που σου αναλογει.Αν τον ξεπερασεις τοτε αρχιζει και σου τρωει απο το TrafficShare left.Αν εξαντλησεις και αυτα τα 5.00 GB τοτε ή μενεις καθε μερα με αυτα τα 2,7 γιγα ή αγοραζεις TrafficShare για να μπορεις να κατεβαζεις παραπανω γιγα ημερησιως.Τα 5 γιγα δηλ ειναι κατι σαν δωρακι στην αρχη.Αυτα για τα download. Fit for the future October 23, 2008 Τωρα για τα άλλα RapidPoints ειναι οι συνολικοι σου ποντοι.Ποντους μαζευεις καθε φορα που κανεις ανανεωση συνδρομης και καθε φορα που καποιος χρηστης κατεβαζει αρχεια που εχεις εσυ ανεβασει στο rapidshare.Τους ποντους τους εξαργυρωνεις ειτε κανοντας επεκταση τον λογαριασμο σου ειτε δημιουργωντας νεο λογαριασμο (για περισσοτερα downloads) ειτε επιλεγοντας καποια δωρακια απο το rapidshare.Used storage ειναι ο ογκος των αρχειων που εχεις ανεβασει στον λογαριασμό σου στο Rapidshare.RapidPoints PU ειναι οι ποντοι που εχεις συλλεξει απο Premium users (καθημερινα μηδενιζεται ο αριθμος αυτος και υπαρχει περιορισμος μεχρι ποσους μπορεις να συλλεξεις). Files ειναι ο αριθμος των ανεβασμενων αρχειων σου. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Να'σαι καλα!!Ησουν αρκετα κατατοπιστικος!!Αλλα γιατι εχω μονο 2,7 γιγα ανα ημερα?10 γιγα δν ειναι το οριο?Αυτο δε καταλαβαινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Τα 10 γιγα ηταν last year :). Δεκα γιγα την ημερα εχουν ακομα οσοι ειναι παλιοι premium και δεν εχει ληξει ακομα η συνδρομη τους.Εγω πχ εχω ακομα 32 μερες με το παλιο καθεστως των 10 γιγα ημερησιως.Οταν ληξει η συνδρομη μου οταν κανω ανανεωση θα εχω κι εγω 2,7 γιγα ημερησιως.Εχει γινει λιγο χαμος με αυτη την κινηση του Rapishare αλλα τι να κανουμε. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μαλιστα!Ειναι λιγο πακετακι αυτο που εχει γινει αλλα τι να κανουμε!Θα με πειραζε περισσοτερο αν δεν δουλευα και ειμουν ολη μερα πανω απο ενα pc!2 τελευτεες ερωτησεις θελω να κανω! 1η:Αν βαλω τα extra gb ποσα θα κατεβαζω τη μερα? 2η:Υπαρχει καπιος τροπος να δω ποσα χρηματα εχω στην prepaid card μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 1.Όσα αντέχει η τσέπη σου και η σύνδεση που εχεις να κατεβαζεις.Θεωρητικα δεν υπαρχει περιορισμος εφοσον αγορασεις επιπλεον γιγα :).Traffic share 100 G 9.99E 500 G 44.99E 2500GB 199.99E :) 2.Τι να σου πω πηγαινε σε κανενα ΑΤΜ,παρε τηλ την Εξυπηρετηση καρτων ή ακομα αν το υποστηριζει η τραπεζα σου μεσω Online Banking.Εγω παντως πηγαινω σε ATM και κανω μια ενημερωση να δω που βρισκομαι. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 καλο αυτο!Βγηκε κι αλλη ερωτηση!λολ!!μεσα πρεπει να εχω 10 ευρω!πως μπορω να βαλω 100gb extra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Premium Zone | Settings | Remote Uploads | View Logs | TrafficShare | Convert RapidPoints | Extend Account | Logout Κανεις κλικ στο Traffic share και προχωρας στην αγορα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Unfortunately your payment was not accepted by PayPal. We are now redirecting you to PayPal. Please choose an alternative payment method from within your PayPal Account Αυτο μου βγαζει μολις παταω pay now!Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts