kostakiss Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 δεν εχω δοκιμασει το rapget,παντως το flashget αν το ψαξεις εχει κατι πολυ καλα πραγματακια..πχ (να κλεινει οταν τελειωσουν τα downloads ολα,να τα βαζεις εσυ σε οτι φακελο θες τη καθε ομαδα λινκ κ αλλα πολλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 δεν εχω δοκιμασει το rapget,παντως το flashget αν το ψαξεις εχει κατι πολυ καλα πραγματακια..πχ (να κλεινει οταν τελειωσουν τα downloads ολα,να τα βαζεις εσυ σε οτι φακελο θες τη καθε ομαδα λινκ κ αλλα πολλα) Το τελευταίο πάντως το κάνει και το rapget... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Υπάρχει κανένα ειδικό site που είναι μηχανή αναζήτησης για το rapidshare? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Υπάρχει κανένα ειδικό site που είναι μηχανή αναζήτησης για το rapidshare? ρε παιδια ας απαντησει καποιος,θελω και γω να μαθω αν υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάζω 28 σελίδες, είναι δυνατό να αγοράσω premium account και με login/logout να παίζει σε δύο υπολογιστές (όχι ταυτόχρονα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Μια μηχανή αναζήτησης rapidshare είναι το filesearch.gr. niknik, ναι, γίνεται αυτό που γράφεις (και ταυτόχρονα). Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Χωρίς να κάνω logout? Πρέπει να έχουν το ίδιο ΙΡ (2 υπολογιστές στο ίδιο σπίτι)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 να σε καλα!!!;););) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Μια μηχανή αναζήτησης rapidshare είναι το filesearch.gr. niknik, ναι, γίνεται αυτό που γράφεις (και ταυτόχρονα). Τα αποτελέσματα που βγάζει είναι συνήθως από κάποια φόρουμ κι έτσι δεν μπορείς να δεις τα link αν δεν κάνεις εγγραφή... Και μια ερώτηση από μένα: Αν μπεις ταυτόχρονα με το ίδιο premium account από δύο διαφορετικούς υπολογιστές (διαφορετικές ΙΡ) δεν υπάρχει κίνδυνος να το καταλάβουν και να διαγράψουν το account? Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Εννοώ οτι μπορείτε να κατεβάζετε/ανεβάζετε ταυτόχρονα από/στον ίδιο λογαριασμό (απο διαφορετικές IP), και όχι δεν διαγράφουν το account έτσι. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Τότε μπορώ να αγοράσω έναν premium λογαριασμό και να τον μοιράζομαι με φίλους? Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός? Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Υπάρχει ο περιορισμός των 25gb ανα 5 ημέρες. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 εμ αγοραζεις prenium λογαριασμο, εμ σου βαζουν περιορισμους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί δεν θα υπήρχαν και servers για να μας εξυπηρετήσουν. θα είχαν γονατίσει όλοι. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εννοώ οτι μπορείτε να κατεβάζετε/ανεβάζετε ταυτόχρονα από/στον ίδιο λογαριασμό (απο διαφορετικές IP), και όχι δεν διαγράφουν το account έτσι. Αντιγράφω από το site του rapidshare.com: ¹ RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people. Κι εγώ αυτή τη στιγμή μοιράζομαι ένα account με τον ξαδερφό μου και δεν έγινε τίποτα αλλά με τρόμαξε λίγο αυτό. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει να κατεβάσω από 3 pc ταυτόχρονα (διαφορετικές ip) και έχω συνδεθεί από πολλές διαφορετικές ip στο account μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 καλη χρονια σε ολους! εχω το rapget και ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα, τωρα κατεβαζει για κανα λεπτο και μετα σταματαει! εχω συνδρομη rapidshare και ουτε εχει ληξει, ουτε εχω ξεπερασει καποιο οριο. δεν ξερω τι συμβαινει! ξερει κανεις καμια λυση? ευχαριστω Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 καλη χρονια σε ολους! εχω το rapget και ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα, τωρα κατεβαζει για κανα λεπτο και μετα σταματαει! εχω συνδρομη rapidshare και ουτε εχει ληξει, ουτε εχω ξεπερασει καποιο οριο. δεν ξερω τι συμβαινει! ξερει κανεις καμια λυση? ευχαριστω και εμένα μου το πάθαινε συχνά και μείωνα τον αριθμό των ταυτόχρονων λήψεων και έφτιαχνε τώρα εδώ και καιρό το έχω στις 5 ταυτόχρονες λήψεις και δεν μου το έχει ξανακάνει, για τσέκαρε το μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα. και πάνω σε αυτό το πρόβλημα αν το είχε κανένας άλλος μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που έχω παραβλέψει; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μπα, τελικα και απο web να μπω για κατεβασμα, το ιδιο κανει.... Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 guys thelw na agoraso premium meso thlefonoy gia 2 days alla den exei elhniki simaia... an dialekso mia allh tha mporeso na kanw douleia? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Γιατί δεν κάνεις μέσω paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Γιατί δεν κάνεις μέσω paypal? 1. Den exw 2. den kserw pws na to sthso kai apla thelw 2 days gia kati psila downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el)) Otan eimai se internet café pou den mporw na kleisw kai na 3ananoi3w th syndesi gia na ala3ei ip kai na kanw kai deuterw download ti kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el)) Otan eimai se internet café pou den mporw na kleisw kai na 3ananoi3w th syndesi gia na ala3ei ip kai na kanw kai deuterw download ti kanw? Και βέβαια γίνεται. Πάς εδώ και κάνεις μια συνδρομή. Δεν είναι δύσκολο ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el)) Otan eimai se internet café pou den mporw na kleisw kai na 3ananoi3w th syndesi gia na ala3ei ip kai na kanw kai deuterw download ti kanw? ή δοκιμασε καποιο proxy (βεβαια το εχω δοκιμάσει και πιάνει 1 στις 50) αλλά και πάλι εχεις ελπίζδες :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts