Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εχω δοκιμασει το rapget,παντως το flashget αν το ψαξεις εχει κατι πολυ καλα πραγματακια..πχ (να κλεινει οταν τελειωσουν τα downloads ολα,να τα βαζεις εσυ σε οτι φακελο θες τη καθε ομαδα λινκ κ αλλα πολλα)

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν εχω δοκιμασει το rapget,παντως το flashget αν το ψαξεις εχει κατι πολυ καλα πραγματακια..πχ (να κλεινει οταν τελειωσουν τα downloads ολα,να τα βαζεις εσυ σε οτι φακελο θες τη καθε ομαδα λινκ κ αλλα πολλα)

Το τελευταίο πάντως το κάνει και το rapget...

Υπάρχει κανένα ειδικό site που είναι μηχανή αναζήτησης για το rapidshare?

ρε παιδια ας απαντησει καποιος,θελω και γω να μαθω αν υπαρχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή μου είναι δύσκολο να διαβάζω 28 σελίδες, είναι δυνατό να αγοράσω premium account και με login/logout να παίζει σε δύο υπολογιστές (όχι ταυτόχρονα)?

Μια μηχανή αναζήτησης rapidshare είναι το filesearch.gr.

niknik, ναι, γίνεται αυτό που γράφεις (και ταυτόχρονα).

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μια μηχανή αναζήτησης rapidshare είναι το filesearch.gr.

niknik, ναι, γίνεται αυτό που γράφεις (και ταυτόχρονα).

Τα αποτελέσματα που βγάζει είναι συνήθως από κάποια φόρουμ κι έτσι δεν μπορείς να δεις τα link αν δεν κάνεις εγγραφή...

Και μια ερώτηση από μένα:

Αν μπεις ταυτόχρονα με το ίδιο premium account από δύο διαφορετικούς υπολογιστές (διαφορετικές ΙΡ) δεν υπάρχει κίνδυνος να το καταλάβουν και να διαγράψουν το account?

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εννοώ οτι μπορείτε να κατεβάζετε/ανεβάζετε ταυτόχρονα από/στον ίδιο λογαριασμό (απο διαφορετικές IP), και όχι δεν διαγράφουν το account έτσι.

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Τότε μπορώ να αγοράσω έναν premium λογαριασμό και να τον μοιράζομαι με φίλους? Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός? Πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Υπάρχει ο περιορισμός των 25gb ανα 5 ημέρες.

Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί δεν θα υπήρχαν και servers για να μας εξυπηρετήσουν. θα είχαν γονατίσει όλοι.
Trust no one!

Εννοώ οτι μπορείτε να κατεβάζετε/ανεβάζετε ταυτόχρονα από/στον ίδιο λογαριασμό (απο διαφορετικές IP), και όχι δεν διαγράφουν το account έτσι.

Αντιγράφω από το site του rapidshare.com:

¹ RapidShare reserves the right to close accounts, which are shared with other people.

Κι εγώ αυτή τη στιγμή μοιράζομαι ένα account με τον ξαδερφό μου και δεν έγινε τίποτα αλλά με τρόμαξε λίγο αυτό.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει να κατεβάσω από 3 pc ταυτόχρονα (διαφορετικές ip) και έχω συνδεθεί από πολλές διαφορετικές ip στο account μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

• 3 weeks later...

καλη χρονια σε ολους!

εχω το rapget και ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα, τωρα κατεβαζει για κανα λεπτο και μετα σταματαει!

εχω συνδρομη rapidshare και ουτε εχει ληξει, ουτε εχω ξεπερασει καποιο οριο. δεν ξερω τι συμβαινει!

ξερει κανεις καμια λυση? ευχαριστω

Mic is always on line!

καλη χρονια σε ολους!

εχω το rapget και ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα, τωρα κατεβαζει για κανα λεπτο και μετα σταματαει!

εχω συνδρομη rapidshare και ουτε εχει ληξει, ουτε εχω ξεπερασει καποιο οριο. δεν ξερω τι συμβαινει!

ξερει κανεις καμια λυση? ευχαριστω

και εμένα μου το πάθαινε συχνά και μείωνα τον αριθμό των ταυτόχρονων λήψεων και έφτιαχνε τώρα εδώ και καιρό το έχω στις 5 ταυτόχρονες λήψεις και δεν μου το έχει ξανακάνει, για τσέκαρε το μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα. και πάνω σε αυτό το πρόβλημα αν το είχε κανένας άλλος μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που έχω παραβλέψει;

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

• 2 weeks later...

Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/230; U; el))

Otan eimai se internet café pou den mporw na kleisw kai na 3ananoi3w th syndesi gia na ala3ei ip kai na kanw kai deuterw download ti kanw?

Otan eimai se internet café pou den mporw na kleisw kai na 3ananoi3w th syndesi gia na ala3ei ip kai na kanw kai deuterw download ti kanw?

Και βέβαια γίνεται.

Πάς εδώ και κάνεις μια συνδρομή. Δεν είναι δύσκολο ;)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ή δοκιμασε καποιο proxy (βεβαια το εχω δοκιμάσει και πιάνει 1 στις 50) αλλά και πάλι εχεις ελπίζδες :p:)