Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@geofil Επειδή εγώ έχω λογαριασμό, αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο και ψάχνω μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρίσκεται? Ευχαριστώ..

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά και γίνεται. Υπάρχουν προγραμματάκια. Αν ανοίξεις τον λογαριασμό θα τα βρεις.

pano se auto, uparhei kapoio free programma me to opoio na dineis episis ta link kai na katevazei ta arheia alla me tous hronikous periorismous pou sou dinei to rapidshare otan den eheis logariasmo?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

@geofil Επειδή εγώ έχω λογαριασμό, αλλά δεν έχω δει κάτι τέτοιο και ψάχνω μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρίσκεται? Ευχαριστώ..

Υπάρχει το RapGet ;)

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Υπάρχει το RapGet ;)

εχω δοκιμασει κ αυτο και το flashget..αλλα ολο μου κατεβαζει τα αρχεια 16kb..:what:

εχω δοκιμασει κ αυτο και το flashget..αλλα ολο μου κατεβαζει τα αρχεια 16kb..:what:

Το flashget δεν παίζει. Αλλά το rapget δουλεύει μια χαρά. Για αυτούς που δεν έχουν premium υπάρχει ο περιορισμός του χρονικού διαστήματος από το ένα κατέβασμα στο άλλο, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από τον υπολογιστή για να κατεβάζεις. Παίρνει τα links που του δίνεις (μαζικά) και το αφήνεις να κατεβάζει. Δεν ξέρω γιατί σε σένα κατεβαίνουν αρχεία των 16kb.

κι αυτο το δοκιμασα αλλα μου βγαζει elapsed time 5'..τελειωνουν και μετα παλι τα ιδια(εχω account)

http://img241.imageshack.us/img241/6361/screenhunter1qg7.th.jpg

Υπάρχει το RapGet ;)

Σνιφ,σνιφ, Dimonius με αφελεια :happy:

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

κι αυτο το δοκιμασα αλλα μου βγαζει elapsed time 5'..τελειωνουν και μετα παλι τα ιδια(εχω account)

http://img241.imageshack.us/img241/6361/screenhunter1qg7.th.jpg

Αυτό γίνεται μετά τις αλλαγές που έγινα στο .com.

Στο .de το rapget δουλεύει μια χαρά. Περιμένουμε την νέα έκδοση που θα δουλεύει και στο .com.

οποτε υπαρχει κατι νεοτερο σχετικα με τον .com μπορειτε να ποσταρετε?

ευχαριστω προκαταβολικα!

Ναι υπάρχει το Rapget, αλλά δεν δουλεύει.. Και έχω και premium account.. Αν υπάρχει κάτι άλλο, πέιτε...

Το Rapget δουλεύει τέλεια και με com και με de αν έχετε εγκατεστημένο το http://www.proxomitron.info/files/download/Win32OpenSSL-v0.9.6m.exe

Αυτό αναφέρεται στα Requirements στη σελίδα του rapget. :)

Το Rapget δουλεύει τέλεια και με com και με de αν έχετε εγκατεστημένο το http://www.proxomitron.info/files/download/Win32OpenSSL-v0.9.6m.exe

και με αυτο..τιποτα..:(

Επιμένω. Στο .de δουλεύει κανονικότατα. Στο .com σε βγάζει μόνιμα στην αναμονή. Το Win32OpenSSL φυσικά και πρέπει να είναι εγκατεστημένο αλλά δεν κάνει τίποτα για το .com.

Λοιπον μερικα TIPS για να δοκιμασεις

1)Απο τα options του rapidshare διαλεξε να εχει επιλεγμενο το Direct-Downloads

2)Το πιο κουφο που εφταιγε σε μενα!Ανοιξε την σελιδα του rapidshare.com με τον internet explorer και κανε login απο εκει!!Η εναλακτικα κανε download ενα αρχειο απο τον internet explorer και κατεβασε το βαζοντας το premium password και username σου ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ EXPLORER ΑΥΤΟ!Ασχετα αν εχεις κανει login στο παρελθον με mozilla!!Απλα χρειαζεται να εχεις τα καταλληλα cookies του internet explorer

:)

δηλαδη αν κατεβασω με τα στοιχεια του premium account Μου μεσω ΙΕ..τοτε θα δουλεψει το rapidget?

πολυ κουλο ακουγεται..

EDIT:το δοκιμασα!!εισαι φοβερος..:D

:respect:

δουλευει rapget σε rapidshare.com :yahoo:

Λοιπον μερικα TIPS για να δοκιμασεις

1)Απο τα options του rapidshare διαλεξε να εχει επιλεγμενο το Direct-Downloads

2)Το πιο κουφο που εφταιγε σε μενα!Ανοιξε την σελιδα του rapidshare.com με τον internet explorer και κανε login απο εκει!!Η εναλακτικα κανε download ενα αρχειο απο τον internet explorer και κατεβασε το βαζοντας το premium password και username σου ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ EXPLORER ΑΥΤΟ!Ασχετα αν εχεις κανει login στο παρελθον με mozilla!!Απλα χρειαζεται να εχεις τα καταλληλα cookies του internet explorer

Θα το δοκιμάσω. Το κακό είναι ότι είμαι μόνιμα με firefox.

Θα το δοκιμάσω. Το κακό είναι ότι είμαι μόνιμα με firefox.

ειναι η μοναδικη φορα που μου χρησιμεύει ο ΙΕ..:p

Μα ρε παιδιά, αν έχετε premium account στο rapidshare.com φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιείσετε το FlashGet! Εγώ το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή! Τι σας κάνει εντύπωση;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Kostakiss θέλει ρύθμιση.

Αν το βάλεις έτσι απλά το link εννοείται πως δεν θα το δει.

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να πας στα options του premium zone σου στο rapidshare και να επιλέξεις το κουτάκι που λέει Direct Downloads.

Μετά πρέπει να κάνεις και κάποιες άλλες ρυθμίσεις στο FlashGet. Εμένα προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα το FlashGet.To RapGet ήταν μες στο bug!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ρε παιδια μηπως υπαρχει κανα κολπακι για μας τους non-premium να κατεβαζουμε συνεχομενα χωρις να περιμενουμε 50+ λεπτα για καθε αρχειο;