Jump to content

Τα πάντα για το πρόγραμμα "ΔΙΟΔΟΣ"

Κοινοποίηση

Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα εξέλιξη του "Δίοδος" ;  

142 members have voted

1. 1. Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα εξέλιξη του "Δίοδος" ;

• Πολύ,αργά αλλά σταθερά και με εμφανή προσπάθεια.
      27
    • Λίγο,δυστυχώς ή ευτυχώς καθυστερούν αδικαιολόγητα.
      27
    • Καθόλου,μαύρα χάλια και αδιαφορία από τους αρμόδιους.
      44
    • Δεν είμαι φοιτητής αλλά είναι ζωτικής σημασίας για όσους είναι.
      13
    • Είμαι φοιτητής αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω ενημερωθεί καθόλου.
      31

Recommended Posts

Για την ενεργοποίηση του δίοδος θέλουν και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ ότι η γραμμή είναι στο όνομα μου. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός, μιας και τηλέφωνο μόλις μπήκε, μπορώ να τους πάρω κάτι άλλο ανταυτού ή πρέπει να περιμένω ένα τρίμηνο για να έρθει ο λογαριασμός και μετά να προχωρήσω στο δίοδος?

Επίσης σε ποια καταστήματα μπορώ να πάω να καταθέσω τα χαρτιά (πρέπει να πάω σε ΟΤΕ για ΟΤΕνετ? :cry: ) και πόσο καιρό κάνει ο "έλεγχος" που πρέπει να κάνουν;

Ευχαριστώ.

ΥΓ Μια ακόμη σκέψη που με βασανίζει είναι μήπως τελικά όμως το δίοδος δε συμφέρει? Γιατί βλέπω να κυκλοφορούν κάτι τρελές ταχύτητες με 30€ και απεριόριστες αστικές....

• Απαντήσεις 413
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Μόλις έφαγα τη μεγαλύτερη ήττα της ζωης μου.... Εδώ κ μια εβδομάδα έχω κάνει αίτηση για 2play ενώ έχω ήδη σύνδεση ΤΕΕ "Δίοδος".. Κάπου προς τα τέλη Σεπτεμβρη (συγκεκριμένα στις 24) ήξερα πως λήγει η 12μήνη σύμβαση μου με το ΤΕΕ κ είπα πως είναι καλά να κάνω την αίτηση 2play προς τα τέλη Αυγούστου (κατέθεσα την αίτηση 25/8), ωστε να μην μείνω χωρίς internet για πολύ καιρο (αν βέβαια τα πράγματα με την αίτηση μου πάνε οπως πρέπει...).. Τέλος πάντων είχα κ στο νου μου να πάρω κάποια στιγμή στο ΤΕΕ για να τους πω για την διακοπή.. Κ τώρα αρχίζει το αστείο........ Μόλις άνοιξα το γραμματοκιβώτιο μου κ διαπίστωσα πως μου έχει έρθει ενημέρωση από το ΤΕΕ για ανανέωση της 12μηνης συνδρομης μου (και φυσικά χρέωση του ποσού των 180ευρώ) αφου "δεν έγινε γραπτή αίτηση διακοπής 30 μέρες νωρίτερα" (Τα ψιλά γράμματα στο πίσω μέρος του λογαριασμού)... Κ τώρα τι γίνεται? Θα αναγκαστώ να πληρώσω όλο το ποσό των 180 ευρώ ακόμα κ αν δεν χρησημοποιήσω ποτέ την σύνδεση? Στο site του ΤΕΕ δεν αναφέρουν τίποτα για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...

Μόλις έφαγα τη μεγαλύτερη ήττα της ζωης μου.... Εδώ κ μια εβδομάδα έχω κάνει αίτηση για 2play ενώ έχω ήδη σύνδεση ΤΕΕ "Δίοδος".. Κάπου προς τα τέλη Σεπτεμβρη (συγκεκριμένα στις 24) ήξερα πως λήγει η 12μήνη σύμβαση μου με το ΤΕΕ κ είπα πως είναι καλά να κάνω την αίτηση 2play προς τα τέλη Αυγούστου (κατέθεσα την αίτηση 25/8), ωστε να μην μείνω χωρίς internet για πολύ καιρο (αν βέβαια τα πράγματα με την αίτηση μου πάνε οπως πρέπει...).. Τέλος πάντων είχα κ στο νου μου να πάρω κάποια στιγμή στο ΤΕΕ για να τους πω για την διακοπή.. Κ τώρα αρχίζει το αστείο........ Μόλις άνοιξα το γραμματοκιβώτιο μου κ διαπίστωσα πως μου έχει έρθει ενημέρωση από το ΤΕΕ για ανανέωση της 12μηνης συνδρομης μου (και φυσικά χρέωση του ποσού των 180ευρώ) αφου "δεν έγινε γραπτή αίτηση διακοπής 30 μέρες νωρίτερα" (Τα ψιλά γράμματα στο πίσω μέρος του λογαριασμού)... Κ τώρα τι γίνεται? Θα αναγκαστώ να πληρώσω όλο το ποσό των 180 ευρώ ακόμα κ αν δεν χρησημοποιήσω ποτέ την σύνδεση? Στο site του ΤΕΕ δεν αναφέρουν τίποτα για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...

κάνε ένα τηλέφωνο στο ΤΕΕ στο 210-3671100 και πες τους ότι θέλεις να διακόψεις.

τους ξέρω καλά εκεί και είναι καλά παιδιά και εξυπηρετούνε κάθε περίπτωση.

μην έχεις πρόβλημα, ότι θέλεις θα το φτιάξουνε.

σε περίπτωση που βρεις πρόβλημα στείλε μια απάντηση εδώ, ή κάνε μου ένα PM και θα βοηθήσω και εγώ που τους ξέρω.

(πάντως, αν αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα της ζωής σου όπως λες, δεν έχεις δει τίποτα ακόμα...)

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Τελικά σήμερα πρωί-πρωί τους πήρα τηλ κ μου είπαν πως αν την διακόψω δεν θα πληρώσω τίποτα.. Πολύ καλό service πάντως το ΤΕΕ... Μπράβο τους!

@Dave_Steele: Thnx α lot για την βοήθεια...

Επειδή κ εγώ λέω να κάνω το 2 play και έχω διοδος onDSL kit να παρω τηλ να μου το ακυρώσουν πριν κάνω την αίτηση;Λήγει τέλη του μήνα..

• 3 weeks later...
καλημερα εχω συνδεση forthnet φοιτητικη 768 και ληγει 15 οκτωβριου μπορω να την διακοψω και να κανω φοιτητικη ΟΤΕ ΟΝDSL? θα πληρωσω καποιο τελος για την διακοπη? ποσο καιρο θελει να διακοπει? ή χρειαζεται τιποτα αλλο για να γινει η αλλαγη εταιριας? θελω την διακοψω γιατι η προσφορα του οτε για φοιτιτικα ληγει 30 σεπτεμβριου η γραμμη πρεπει να ειναι στο ονομα του φοιτητη η σε οποιαδηποτε γραμμη απλα η αιτηση να ειναι στον φοιτητη?... ευχαριστω προκαταβολικα

• 5 months later...

Παιδιά ακούγα οτι αυτοί που έχουν φοιτητικό του ΟΤΕ στην 768KBps θα γίνει μετατροπή σε 1mbps. Εδώ και λίγες μέρες ενώ είχα 768 μου έγινε μετατροπή σε 2Μbps. Αποτι άκουσα και απο άλλους τους έχει συμβεί το ίδιο.. Δηλαδή αντί να γίνει μετατροπή σε 1 πήγαμε σε 2!

Τι συμβαίνει? Ξέρετε κάτι? Θα πληρώνω πιο πολλά?

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Παιδιά ακούγα οτι αυτοί που έχουν φοιτητικό του ΟΤΕ στην 768KBps θα γίνει μετατροπή σε 1mbps. Εδώ και λίγες μέρες ενώ είχα 768 μου έγινε μετατροπή σε 2Μbps. Αποτι άκουσα και απο άλλους τους έχει συμβεί το ίδιο.. Δηλαδή αντί να γίνει μετατροπή σε 1 πήγαμε σε 2!

Τι συμβαίνει? Ξέρετε κάτι? Θα πληρώνω πιο πολλά?

Και σε εμενα εγινε αυτη η μετατροπη.Οσο για το αν δινουμε πιο πολλα δε νομιζω αφου το πακετο που δινεται τωρα ειναι 2Mbps και η τιμη ειναι η ιδια,δηλαδη 142 ευρω το πακετο οπως ηταν το 768 και 11,90 ευρω το μηνα αρα δεν αλλαζει τιποτα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις έφτάσαν τα 8 mpbs από otenet, μετά απο πραγματική ταλαιπωρία για την αγορά του πακέτου.

Οι ταχύτητες είναι τραγικές(0,5-2το πολύ mbps), ελπίζω να είναι θέμα ρουτερ αφού έμεινα με το παλιό μου. Μπορει κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 6 months later...
  • 2 weeks later...

Καλημέρα σας,

Ψάχνω να φύγω από ΑΛΤΕΚ. Και θα πάω φυσικά στον ΟΤΕ. Απλά δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο….απλό ή δίοδος???

Το κανονικό έχει τώρα προφορά μαζί με το TALK και στον χρόνο θα μου πάει 372 ευρώ. (1 mb και απεριόριστα σταθερά, 6 μήνες δέσμευση και ασύρματος εξοπλισμός δώρο)

Ενώ το δίοδος θα μου πάει στον χρόνο 345 ευρώ. (2 mb και απεριόριστα σταθερά, 12 μήνες δέσμευση - χωρίς εξοπλισμό ασύρματο δώρο)

Βέβαια η άλλη λύση είναι να πάρω το πακέτο της forthnet για internet και να βάλω το οτε talk με 16,9 το μήνα…και να μου πάει ακόμη πιο φθηνά!

Ποια η γνώμη σας?????

Δείνει ο ΟΤΕ το talk με δίοδος; Εγώ από όσο ήξερα δε δίνει κανείς double play για φοιτητές. Ή εννοείς ότι θα πάρεις το internet μόνο με δίοδο;

Εαν ναι, τότε αφού σε κάθε περίπτωση είσαι αποφασισμένος να βάλεις το talk, αμφιταλαντεύεσαι μόνο για το θέμα του internet.

Για το δίοδος δες εδώ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

nai mono to diodos kai ksexorista to ote talk!

Δείνει ο ΟΤΕ το talk με δίοδος; Εγώ από όσο ήξερα δε δίνει κανείς double play για φοιτητές. Ή εννοείς ότι θα πάρεις το internet μόνο με δίοδο;

Εαν ναι, τότε αφού σε κάθε περίπτωση είσαι αποφασισμένος να βάλεις το talk, αμφιταλαντεύεσαι μόνο για το θέμα του internet.

Για το δίοδος δες εδώ.