Jump to content

IPAQ RW 6800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Atom όχι δεν θα έπρεπε να το κράζουν γιατί κυκλοφορεί εδώ κι 1 χρόνο.

Το κράζουν πήγαινε στο γεγονός ότι η Quanta+O2 κυκλοφορούν αυτό το μηχανάκι για 12 μήνες κι έρχεται η ΗΡ μετά από τόσο καιρό αλλάζει το housing, και λέει "ορίστε, κυκλοφορίσαμε το φοβερό, RW6828"...

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κράζουν πήγαινε στο γεγονός ότι η Quanta+O2 κυκλοφορούν αυτό το μηχανάκι για 12 μήνες κι έρχεται η ΗΡ μετά από τόσο καιρό αλλάζει το housing, και λέει "ορίστε, κυκλοφορίσαμε το φοβερό, RW6828"...

diladi to hp einai kalo etsi?as milisei kapoios pou to pire epitelous...exei kapoio provlima?einai 100% ok?ti simvenei epitelous me auto to kinito?

@ bill viper

τα 6828/6818 κυκλοφορησε στην Asia/Pasific region το καλοκαιρι,οταν ακομη το Atom εκανε μισο λεπτο για να φορτωσει την camera application

Και φυσικα δε λεω οτι η HP καινοτομει.Σαφως κυκλοφορει ενα προιον που δεν ειναι φοβερο ενα χρονο μετα.Αλλα στη μιση τιμη και με την παροιμιωδη υποστηριξη που εχει το ονομα HP.Κι αν θες τη γνωμη μου δε φταιει η HP που προσπαθει να διευρυνει το portfolio της.Ευθυνεται η ιδια η Quanta που στην προσπαθεια της να διεισδυσει στην παγκοσμια αγορα και να παρει ενα κομματι της HTC δεχεται να

να κυκλοφορησει το προιον της με πολλες εμπορικες επωνυμιες οπως π.χ O2,Orsio,Rover,Hp κ.α

Εγω παντως ψηνομαι να το χτυπησω για τις γιορτες(μεχρι το Ν95)

Το ειδα κιολας σε φυλλαδιο Multirama Στα 549

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

exei dikio o bill

Οντως το hp 6828 ειναι κλωνος του atom

αλλα πιο δεν ειναι κλώνος ζουμε στην εποχή των ομοιοτήτων:)

το καλό της hp ειναι η διασφάλιση των drivers - updates

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

exei dikio o bill

Οντως το hp 6828 ειναι κλωνος του atom

αλλα πιο δεν ειναι κλώνος ζουμε στην εποχή των ομοιοτήτων:)

το καλό της hp ειναι η διασφάλιση των drivers - updates

Μα ρε γαμώτο,

ένα gps δεν μπορούσαν να βάλουν;

Εκτιμώ και εμπιστεύομαι πάρα πολύ την hp σε τέτοιες συσκευές, αλλά γιατί να μην είναι 100% πλήρες;

@ bill viper

τα 6828/6818 κυκλοφορησε στην Asia/Pasific region το καλοκαιρι,οταν ακομη το Atom εκανε μισο λεπτο για να φορτωσει την camera application

Και φυσικα δε λεω οτι η HP καινοτομει.Σαφως κυκλοφορει ενα προιον που δεν ειναι φοβερο ενα χρονο μετα.Αλλα στη μιση τιμη και με την παροιμιωδη υποστηριξη που εχει το ονομα HP.Κι αν θες τη γνωμη μου δε φταιει η HP που προσπαθει να διευρυνει το portfolio της.Ευθυνεται η ιδια η Quanta που στην προσπαθεια της να διεισδυσει στην παγκοσμια αγορα και να παρει ενα κομματι της HTC δεχεται να

να κυκλοφορησει το προιον της με πολλες εμπορικες επωνυμιες οπως π.χ O2,Orsio,Rover,Hp κ.α

Εγω παντως ψηνομαι να το χτυπησω για τις γιορτες(μεχρι το Ν95)

Το ειδα κιολας σε φυλλαδιο Multirama Στα 549

Και το Atom κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα...

Έχουν περάσει 2 Atoms από τα χέρια μου, το δεύτερο-που έχω ακόμη και τώρα-το αγόρασα τον Μάιο κι από τότε δεν έχω κάνει ούτε φορμάτ!

Ναι, οι πρώτες roms δεν ήταν κι από τις σταθερότερες, αλλά πριν από το καλοκαίρι άνοιγα το camera application σε ~1-2sec.

Θα συμφωνήσω ότι μπορεί να μην φθαίει η ΗΡ, αλλά τουλάχιστον αυτή να μην μας παρουσιάζει τα προιόντα της ως super-duper-wow καινοτόμα όταν μερικοί από εμάς έχουμε τα ίδια προιόντα εδώ κι 1 χρόνο στην κατοχή μας.

Από την άλλη θα μου πεις μάρκετινγκ..σωστά..

Όπως και να'χει, σου εύχομαι καλή Χριστουγεννιάτικη αγορά! :)

Μα ρε γαμώτο,

ένα gps δεν μπορούσαν να βάλουν;

Εκτιμώ και εμπιστεύομαι πάρα πολύ την hp σε τέτοιες συσκευές, αλλά γιατί να μην είναι 100% πλήρες;

Όλα είναι θέμα μάρκετινγ..

Αν έφτιαχναν το απόλυτο ppc μετά τί θα είχαν να μας πωλήσουν και να μας πάρουν τα €δάκια μας; ;)

129026.png?1640591734

Έχουν περάσει 2 Atoms από τα χέρια μου, το δεύτερο-που έχω ακόμη και τώρα-το αγόρασα τον Μάιο κι από τότε δεν έχω κάνει ούτε φορμάτ!

Ναι, οι πρώτες roms δεν ήταν κι από τις σταθερότερες, αλλά πριν από το καλοκαίρι άνοιγα το camera application σε ~1-2sec.

Θα συμφωνήσω ότι μπορεί να μην φθαίει η ΗΡ, αλλά τουλάχιστον αυτή να μην μας παρουσιάζει τα προιόντα της ως super-duper-wow καινοτόμα όταν μερικοί από εμάς έχουμε τα ίδια προιόντα εδώ κι 1 χρόνο στην κατοχή μας.

Όπως και να'χει, σου εύχομαι καλή Χριστουγεννιάτικη αγορά! :)

Αν έφτιαχναν το απόλυτο ppc μετά τί θα είχαν να μας πωλήσουν και να μας πάρουν τα €δάκια μας; ;)

bill ποιο εχεις το exec ΜΕ ΤΟΝ 520 Intel και την 192 MB μνημη?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

bill ποιο εχεις το exec ΜΕ ΤΟΝ 520 Intel και την 192 MB μνημη?

gesamfunai ( Γιώργος αν θυμάμαι καλά; ), έχω το "απλό" Atom με τα 416mHz. :)

129026.png?1640591734

Όπως και να'χει, σου εύχομαι καλή Χριστουγεννιάτικη αγορά!

ευχαριστω,μαλλον θα το χτυπησω

Αν έφτιαχναν το απόλυτο ppc μετά τί θα είχαν να μας πωλήσουν και να μας πάρουν τα δάκια μας;

Φιλε μου ειμαι ο τελευταιος που θα το αγοραζε πιστευοντας οτι η HP βγαζει σουπερ προιοντα.Το αντιθετο μαλιστα.Ειναι γνωστη η υφεση που διερχεται η HP,γι'αυτο και καταφευγει σε τετοιες λυσεις/ημιμετρα.

Μαλιστα θα προτιμουσα το Orsio δλδ το αντιστοιχο Exec,αλλα δυστυχως στην Ελλαδα θα ειχα προβληματα support.

Οσο για το μαρκετιγκ,συμφωνω και μαλιστα να συμπληρωσω κακο μαρκετιγκ

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

gesamfunai ( Γιώργος αν θυμάμαι καλά; ), έχω το "απλό" Atom με τα 416mHz. :)

Ναι Γιωργος thanks

Πιστευω οτι και αυτο αλλα και ο μεγαλυτερος αδελφος του ειναι απο τα

καλυτερα μηχανακια.

Και τωρα αν δεν κανω λαθος βγαινει και ενα παρομοιο αλλα 3G δυνατοτητα

ΟΟΟPSSS!!!:X :O

Sorry Bill offtopic!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

to 6815 exei radio sti rom, alla to exei san krifi efarmogi xima mesa sta windows!!! distixws se merika pragmata i Hp einai HP!!! Oute sto site sta specs to grafoyun!!! EINAI APARADEKTOI!!!!!!!!!!!!!!

parte kai mia fwtografia gia tou logou to alithes:D

i fwtografia einai travigmeni apo to asus p525 (to monadiko ppc me 2mp autofocus camera + flash!!!):D

http://img133.imageshack.us/img133/3955/img002wd7.jpg

Kalispera,

Molis pira sta xeria mou to 6815 kai tha ithela na rotiso mia kai psaxno arketi ora..... ti onoma exei to upotithemeno arxeio gia to fm radio ???

Euxaristo ek ton proteron gia tin voithia....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

OK sorry, akiro to proigoumeno minima mou......einai toso xazoi stin HP....den to fantazomoun......

Prepei kaneis na alla3ei ta settings tou explorer tou...na vlepei ola ta arxeia kai meta uparxoun duo arxeia me onoma fmradio.....to ena apo auta einai to radiofono.....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Geia sas...pali ego.....exo ena thema me to 6815 kai to radiofono.....

Paroti opos eipa sta proigoumena minimata mou vrika to application pou prepei na tre3ei kai trexei to fm radio, den akougete tipota sta akoustika.....rithmizo mia sixnotita alla ixos katholou......

Exei kaneis kamia idea gia auto???

Euxaristo ek ton proteron gia tin voithia....

δοκιμασες να παιξεις με τα ρυθμιστικα του ηχου?

Μηπως ησουν σε χωρο με κακη ληψη?

Να κάνω μερικές ερωτησούλες στους έχοντες και κατέχοντες;

1. Από ποιότητα κατασκευής τι λέει; Έχω δει απο κοντά το S200 και τα πλαστικά του είναι κορυφαία, το HP μου φαίνεται λιγάκι εύθραυστο και φοβάμαι επίσης μήπως αυτο το ασημί χρωματάκι αρχίσει να ξεφτίζει με τη χρήση (το έχω πάθει σε νοκια άρα το αναμένω παντού...)

2. Από αυτονομία; Πόσες μέρες κρατάει με μια κανονική χρήση; Η μπαταρία του είναι λιγο τεράστια αλλά δεν αρκεί αυτό ε

3. Η HP όσον αφορά την υποστήριξη τι λέει; Βγάζει updates για το κινητό ή σε εγκαταλείπει με τη rom που το αγόρασες και αφήνει τα bugs να αλωνίζουν;!

ααα και κάτι άλλο, ελληνικά + HP = ? ! Από όπου και να το αγοράσω θα έχω ελληνικά (λόγω οτι τα windows 5 έχουν) ή μήπως παίζεται το ίδιο σκηνικό όπως με την ACE και τα Qtek?

Αυτά νομίζω, ότι άλλο έχετε να προσθέσετε για την εμπειρία μετα την αγορά του κινητού ευπρόσδεκτο.

Loipon......oxi.....ta epsaksa ola.....den paizei radiofono......

Na dieukriniso omos kati. To ipaq exei agorastei apo ellada. O panaros opos mou e3igise to pire apo expansys opote isos na einai diaforetiko firmware version....

Pantos radiofono den paizei me tipota....distixos....... toulaxiston oson afora ta rithmistika tou ixou kai tin lipsi tou simatos mou imoun ok...... :(

Καλησπέρα !!

Εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος του HP rw6815 – wm05 !

Όλα πάνε πολύ καλά με το PDA , γρήγορο – μικρό , ακριβός όπως το ήθελα !

Έχω 3 ερωτησούλες να σας κάνω !

Πρώτον !

Μου το έχει κάνει 3 φορές έως τώρα , έχω πατήσει το Power Button για να κλίσει ο φωτισμός της οθόνης ώστε να είναι Stand Bay .

Πάω να το ξαναπατήσω για να ανοίξω τον φωτισμό της οθόνης και δεν ανοίγει , το ξανά πατάω και τίποτα !

Μόνο με Soft Reset επανέρχεται !

Παρατήρησα ότι όταν το κάνει αυτό άμα πάρω το κιν τηλεφωνώ καλεί κανονικά αλλά δεν δείχνει να χτυπάει ούτε μένει κάποια κλίση στης αναπάντητες μετά το Soft Reset!

Με αποτέλεσμα να χάνω της κλίσης !

Δεύτερον!

Θέλω να πάρω Backup αλλά δεν υπάρχει κάποια επιλογή μέσα στο PDA !

Σε ένα άλλο PDA με win2003 θυμάμαι ότι είχε επιλογή μέσα στα Settings !

Τρίτον!

Πως μπορώ να βάλω ένα mp3 σαν ήχο κλίσης ?

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

@deyan

1) Από ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλό αν σκεφτείς ότι είναι 3 χέρι που το έχει δεν βλέπω κάποιο ξέφτισμα στο πλάστηκα του μέρη !

2) 2 μέρες το έχω και με full χρήση πιστεύω 1 με 1,5 μέρα . Με κανονική χρίση πιστεύω 2 μέρες !

3) Δεν έχω βρει κάτι έως τώρα !

Στα wm5 δεν χρειάζεται να κάνεις backup, για την περίπτωση που μείνεις απο μπαταρία όπως στα wm3, ακόμα κι αν ξεμείνεις δεν χάνεις τα δεδομένα σου....

Αν θέλω να κάνω Hard Reset ?

Με hard reset δε νομιζω να τα κρατάει. Θα πρέπει να βρεις ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά, όλο και κάποιος θα ξέρει να σου προτείνει κάποιο....

Με soft reset πάντως τα κρατάει στάνταρ...

miltosz ψάξε για το Sprite Backup ή ακόμα καλύτερα για το Spb Backup.

129026.png?1640591734

Ευχαριστώ παιδιά !

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε και με το πρώτο πρόβλημα θα με σώζατε !

Μου το κάνει κι εμένα στο Mio μου αυτό, και ανοίγει όταν πατάω το κόκκινο πλήκτρο (τερματισμός κλήσης).

Τελικα παιζει ραδιο η οχι?

Μπορει καποιος που το δοκιμασε να μας πει υπευθυνα?

Καλησπέρα !!

Εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος του HP rw6815 – wm05 !

Όλα πάνε πολύ καλά με το PDA , γρήγορο – μικρό , ακριβός όπως το ήθελα !

Έχω 3 ερωτησούλες να σας κάνω !

Πρώτον !

Μου το έχει κάνει 3 φορές έως τώρα , έχω πατήσει το Power Button για να κλίσει ο φωτισμός της οθόνης ώστε να είναι Stand Bay .

Πάω να το ξαναπατήσω για να ανοίξω τον φωτισμό της οθόνης και δεν ανοίγει , το ξανά πατάω και τίποτα !

Μόνο με Soft Reset επανέρχεται !

Παρατήρησα ότι όταν το κάνει αυτό άμα πάρω το κιν τηλεφωνώ καλεί κανονικά αλλά δεν δείχνει να χτυπάει ούτε μένει κάποια κλίση στης αναπάντητες μετά το Soft Reset!

Με αποτέλεσμα να χάνω της κλίσης !

Δεύτερον!

Τρίτον!

Πως μπορώ να βάλω ένα mp3 σαν ήχο κλίσης ?

Μπορείτε να με βοηθήσετε ?

@deyan

1) Από ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλό αν σκεφτείς ότι είναι 3 χέρι που το έχει δεν βλέπω κάποιο ξέφτισμα στο πλάστηκα του μέρη !

2) 2 μέρες το έχω και με full χρήση πιστεύω 1 με 1,5 μέρα . Με κανονική χρίση πιστεύω 2 μέρες !

3) Δεν έχω βρει κάτι έως τώρα !

Για το ενα δεν ξερω

για το δυο ψαξε το spb backup , παρα πολυ καλο προγραμμα backup, δυστυχως δεν εχει καποιο ενσωματομενο γιατι δεν χανει τα στοιχεια του οταν τελειωσει η μπαταρια οπως γινοταν στα 2003.

Για mp3 βαλε καποιο τραγουδι στο root της καρτας μνημης, μετα θα το δει στους ηχους κανονικα να το επιλεξεις.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

• The title was changed to IPAQ RW 6800