Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια απορία. Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ destinator 6 και destinator PN? Ποιο είναι πιο καινούριο?

Έχω το destinator PN από ένα g100 qtek και το destinator 6. Oι χάρτες είναι κοινοί? Ποιο είναι πρωτιμότερο να βάλω σε ετεν μ600+? Τώρα έχω το destinator 6 με destcore και χάρτη της ελλάδος από την NGI ραγησμένο, αυτός ο χάρτης θα τρέξει στο PN?

Ευχαριστώ :)

To destinator 6.1 einai to poio kainourio kai akoma den exei diatethei episima sthn Ellada..

Ypologizete ton allo mhn na dothei apo thn NGI ws free update se olous tous katoxous tou PN ..

An exeis to Pn register kakos foras to destcore giati me tous idious kwdikous energopoieis kai to 6.0 pou exeis

Gia perisotera tha sou exigisei o zeppelin:cool:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To pn register, μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάνω από 1 φορά?
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Συμφωνοι , αλλα το destcore 2003 που κυκλοφορησε αν και τρεχει στα WP5 (και δειχνει να ειναι 6.1 vers.) δεν τρεχει τον Greek Map ... οποτε αναγκαστικα χρησιμοποιωντας το παλιο (*****ed) descore η εκδοση δειχνει 6.0

Αny suggestion

Thanks

Τρέχει κανονικά τον ελληνικό χάρτη,το δοκίμασα πριν λίγο και δείχνει να είναι οκ.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βάλεις το κωδικό του destkg και δεν αντικαταστήσεις το destcore θα σε πετάει συνεχώς έξω το πρόγραμμα μετά την ενεργοποίηση.

Τρέχει κανονικά τον ελληνικό χάρτη,το δοκίμασα πριν λίγο και δείχνει να είναι οκ.Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βάλεις το κωδικό του destkg και δεν αντικαταστήσεις το destcore θα σε πετάει συνεχώς έξω το πρόγραμμα μετά την ενεργοποίηση.

Exeis wm5 h 2003se ??

Εβαλα την έκδοση 6.1 του Destinator και έτρεξε σωστά τον Ελληνικό χάρτη τηες NGI (αγορασμένο). Δεν έτρεξε όμως και ζητάει νέο κωδικό για τους χάρτες της Teleatlas και Navteq της Ευρώπης. Αυτούς της Teleatlas τους έχω αγοράσει οπότε έχω τους κωδικούς που είναι 266ee - .... Οι κωδικοί που παίζουν στο dest 6.1 είναι 366ee-...οπότε οι χάρτες είναι άχρηστοι. Ξέρει κανείς εάν με την έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα έχουμε το ίδιο "πρόβλημα";;;

Εβαλα την έκδοση 6.1 του Destinator και έτρεξε σωστά τον Ελληνικό χάρτη τηες NGI (αγορασμένο). Δεν έτρεξε όμως και ζητάει νέο κωδικό για τους χάρτες της Teleatlas και Navteq της Ευρώπης. Αυτούς της Teleatlas τους έχω αγοράσει οπότε έχω τους κωδικούς που είναι 266ee - .... Οι κωδικοί που παίζουν στο dest 6.1 είναι 366ee-...οπότε οι χάρτες είναι άχρηστοι. Ξέρει κανείς εάν με την έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα έχουμε το ίδιο "πρόβλημα";;;

απο interface πως ειναι η 6.1?

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να επέμβω στο Destinator PN6 ώστε να αναφέρονται φωνητικά τα διάφορα Points Of Interest που έχω προσθέσει εγώ χειροκίνητα και όχι αυτά που έχει ενσωματωμένα ο χάρτης.

Γίνεται κάτι τέτοιο?Πχ θα μπορούσα να ηχογραφήσω κάποια πράγματα που θέλω και να τα αναφέρει τι στιγμή που πλησιάζω το συγκεκριμένο σημείο?Κάτι σαν tour guide δηλαδή.Ένα παράδειγμα για να γίνω ακόμα ποιό κατανοητός.Περνάς με το αμάξι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός και να ακούς από το πρόγραμα να σου λέει...."Στα δεξιά μας στα 20 μέτρα βλέπουμε τις στήλες του Ολυμπίου Διός...." ή πχ "...Προσοχή...πλησιάζετε σε σταθμό διοδίων...ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε....χαχα"...Όποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του...

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να επέμβω στο Destinator PN6 ώστε να αναφέρονται φωνητικά τα διάφορα Points Of Interest που έχω προσθέσει εγώ χειροκίνητα και όχι αυτά που έχει ενσωματωμένα ο χάρτης.

Γίνεται κάτι τέτοιο?Πχ θα μπορούσα να ηχογραφήσω κάποια πράγματα που θέλω και να τα αναφέρει τι στιγμή που πλησιάζω το συγκεκριμένο σημείο?Κάτι σαν tour guide δηλαδή.Ένα παράδειγμα για να γίνω ακόμα ποιό κατανοητός.Περνάς με το αμάξι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός και να ακούς από το πρόγραμα να σου λέει...."Στα δεξιά μας στα 20 μέτρα βλέπουμε τις στήλες του Ολυμπίου Διός...." ή πχ "...Προσοχή...πλησιάζετε σε σταθμό διοδίων...ετοιμαστείτε να ξηλωθείτε....χαχα"...Όποιος ξέρει ας μου πει τη γνώμη του...

Pas kai hxografeis se wav to hxhtiko sou kai tou dineis akrivws to idio onoma me afto pou exeis perasei thn kathgoria agaphmenou kai to apothikeveis mesa ston fakelo voice /greek tou destinator ...:cool:

Και πώς ξέρει το πρόγραμα πότε πρέπει να παίξει το ηχητικό αυτό?Αφού απότι ξέρω αν επιλέξεις στα POI πχ τράπεζες δεν υπάρχει κάποιο ηχητικό που να παίζει και να σε ενημερώνει οτι πχ πλησιάζεις στη συγκεκριμένη τράπεζα.Μήπως θέλει κάτι περισσότερο από την απλή εγγραφή ενός wav αρχείου; Γιατί έτσι όπως το λές μου φαίνεται πάρα πολύ απλό...

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Και πώς ξέρει το πρόγραμα πότε πρέπει να παίξει το ηχητικό αυτό?Αφού απότι ξέρω αν επιλέξεις στα POI πχ τράπεζες δεν υπάρχει κάποιο ηχητικό που να παίζει και να σε ενημερώνει οτι πχ πλησιάζεις στη συγκεκριμένη τράπεζα.Μήπως θέλει κάτι περισσότερο από την απλή εγγραφή ενός wav αρχείου; Γιατί έτσι όπως το λές μου φαίνεται πάρα πολύ απλό...

Mhn mperdeveis ta POI me ta agaphmena gia perisotera alla kai gia na deis paromoia egxeirimata des edw

http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=8

kai oti den katalaveis rwta edw http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1993

Το forum τις NGI με το topic που μου έδωσες ήταν αυτο που έψαχνα.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Το forum τις NGI με το topic που μου έδωσες ήταν αυτο που έψαχνα.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Den kanei tipota opou koliseis sto forum ths pm me ...

Ρε παιδιά μπορεί να μου διευκρινήσει κάποιος κάτι γιατί στον κόσμο του GPS είμαι καινούριος. Το Destinator είναι πακέτο λογισμικό και χάρτες μαζί ή μόνο το ένα απο τα δύο? Η Tomtom για παράδειγμα βγάζει μόνο χάρτες, μόνο λογισμικό ή και τα δύο? Η NGI? Ζαλίστηκα. :dizzy: :dizzy: Sorry αν γίνομαι κουραστικός...

Ποιός μπορεί να μου PM, που μπορώ να βρώ τον "φτιαγμένο" Q3 2006 για δοκιμή με το Dest 6 που έχω? Είναι Ελληνικός τελικά;

Ευχαριστώ...

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Μία ερώτηση από ένα αρχάριο.Από ότι έχω καταλάβει υπάρχει το destinator PN το οποίο έχει διάφορες εκδόσεις(όπως το 6 ή το 5.1.80 που έχω περασμένο).Το destinator 3 είναι και αυτό destinator PN 3.Σωστά ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά;:fool:

Να κάνω ρε παιδιά μια ερώτηση.:confused: Έχω κατεβάσει το destinator 6 από δύο τοποθεσίες και από την μία το ένα είναι 50 ΜΒ και από την άλλη 1,6 GB.Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Το μικρό αρχείο το έχω κάνει εγκατάσταση και είναι η έκδοση 6.0.0.24238 και από ότι βλέπω έχει χάρτες όλης της Ευρώπης καθώς και αρχεία *.dll για σ*****ο και *.ini για την μετατροπή σε Ελληνικό πληκτρολόγιο.Να το κάνω εγκατάσταση ή θα είναι καμία μούφα;Το ρωτάω γιατί έχω ήδη περασμένο το destinator 5 και δεν θέλω να το χαλάσω για κάτι που δεν θα δουλεύει.Ιδέες;

Να κάνω ρε παιδιά μια ερώτηση.:confused: Έχω κατεβάσει το destinator 6 από δύο τοποθεσίες και από την μία το ένα είναι 50 ΜΒ και από την άλλη 1,6 GB.Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Το μικρό αρχείο το έχω κάνει εγκατάσταση και είναι η έκδοση 6.0.0.24238 και από ότι βλέπω έχει χάρτες όλης της Ευρώπης καθώς και αρχεία *.dll για σ*****ο και *.ini για την μετατροπή σε Ελληνικό πληκτρολόγιο.Να το κάνω εγκατάσταση ή θα είναι καμία μούφα;Το ρωτάω γιατί έχω ήδη περασμένο το destinator 5 και δεν θέλω να το χαλάσω για κάτι που δεν θα δουλεύει.Ιδέες;

Στα παραπάνω ας μου πει κάποιος και ουσιαστικές διαφορές του destinator 6 από το destinator pn 5 να δούμε αν αξίζει...

Στο αρχείο collection.ini μου γράφει τα εξής

[Registry]

Group="DestinatorApps"

;OldVersion="3.1.0.0"

Version="3.2.0.1"

Γιατί έκδοση 3.2..0.1 από 3.1.0.0 ενώ όταν ανοίγω το πρόγραμμα στο laptop μου λέει έκδοση 6.0.0.24238;;;:fool: :fool: :fool: