Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο στην ΑΝΑΒΑΣΗ οτι καλύτερο. topoNavigator 3.1

http://www.mountains.gr/

Εχεις καμιά ιδέα για το πρόγραμμα.Το έχεις δουλέψει το έχεις δει κάπου.Πως είναι;

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομιζω να χρειαζεται ειδικη εκδοση.. Απλα το Destinator.inf χρειαζεται προσαρμογη. Δεν υπαρχει πουθενα ετοιμο ;

Αν λες για το 6515 η εφαρμογή είναι διαφορετική, δεν είναι θέμα inf. Είναι άλλη έκδοση (λίγο μικρότερη από την τελευταία του PN 5.1.172)

καλουτσικο ειναι αλλα τρεχει σε pc

ακριβο ειναι πάντως 300€

Κοιτάξτε και το Ozi Explorer παιδιά. Πέρνει κανονικά όλους τους χάρτες από την ανάβαση, έχει κι έκδοση για ppc και δεν έχει και 300€...;)

Κοιτάξτε και το Ozi Explorer παιδιά. Πέρνει κανονικά όλους τους χάρτες από την ανάβαση, έχει κι έκδοση για ppc και δεν έχει και 300€...;)

Ναι, και οι χάρτες από την ανάβαση πόσο έχουν?

Gia sas re paidia

Mipos mporei kapoios filos na mou pei tin diadikasia pou xriazete oste na stiso ton Destinator 6 sto XDA Atom exec mou katafera na peraso to programa alla otan to trexo mou leei oti den den iparxei xartis....!

Ναι, και οι χάρτες από την ανάβαση πόσο έχουν?

kalimera

300 exi to soft me xartes

gia xartes den exi timh alla des edo

http://www.mountains.gr/digital.php?c=digi

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Στο προηγούμενο version του Destinator PN είχε για επιλογή την αποφυγή δακτυλίου, τώρα στο PN-6 δεν έχω κάτι αντίστιχο (Το χρησιμοποιώ με τους Q3-2006 Χάρτες)

Μήπως μπορείτε να βοηθήσεται ???

Ευχαριστώ

P.S. Ναι και έχω το "forlinks" directory μέσα στο "UserData", μήπως είναι corrupted ???

geia sas paidia eimai katoxos pleon enos f.s. n520 kai 8elo na 3erw ti akribos creiazomai gia to destinator .

exw to spasmeno alla akoma den to ebala a3izei h na parw to kanoniko

an parw to kanoniko prepei na agorazw kai tous xartes h uparxoun eleu8eri sto internet egw xreiazomai xartes elladas kai europhs gia dwste mou ta fota sas please!!!!

Guest lagoudakis
φιλε μου το σπασμενο εχω ακουσει οτι κανει κολπα με την μνημη,προσωπικα εχω το γνησιο,ειναι το μονο που υπαρχει στο ppc μου:p και δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη,ας πουνε την αποψη τους και τα αλλα παιδια,φυσικα στο γνησιο ειναι δωρεαν οι αναβαθμισεις χαρτων

geia sas paidia eimai pleon apo aurio katoxos enos f.siemens to n520 kai 8a h8ela ta fota sas. 8elo na balo to destinator

na balo to piratiko h to original kai xartes katebazeis apo to net h agorazeis apo to destinator endiaferomai gia ellada kai europi please ta fota sas ???

Καλησπερα εχω το destinator PN γνησιο και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το αναβαθμισω σε destinator 6.

Καλησπερα εχω το destinator PN γνησιο και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το αναβαθμισω σε destinator 6.

Σύντομα (που δεν ξέρουμε αν θα μέσα στο 2006 ή όχι:lol: ) η Νgi θα δώσει δωρεάν το 6 σε όσους έχουν το pn γνήσιο.Μέχρι τότε μπορείς να βρεις την έκδοση που κυκλοφορεί στο νετ και να την χρησιμοποιήσεις με τους κωδικούς του pn.

Αυτό εννοούσα... πανάκριβα!!! :(

kalimera

ontos akribo

alla exoyn kani kali doyleia sthn ψηφιοποιηση των χαρτών

η δουλεια τουσ αφορα περισσότερο Gis para destination

Εχω το Axim x51v και το HOLUX BT GPS Receiver.

Αψογο συνεργαζονται τελεια

Αυτό δεν το βρήκα (βρήκα ένα Hοlux αλλά μου φαίνεται μεγάλο).

Έχει κανείς άποψη για το Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack;

Λέτε να έχει πρόβλημα με το x51v και το destinator 6 (το οποίο μάλλον θα αγοράσω);

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

μακράν, το καλύτερο! φαντάσου οτι το έχω μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και πιάνω περί τους 8-9 δορυφόρους και χωρίς εξωτερική κεραία!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

μακράν, το καλύτερο! φαντάσου οτι το έχω μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και πιάνω περί τους 8-9 δορυφόρους και χωρίς εξωτερική κεραία!

Ωραία, μόνο μία ερώτηση, έχω ακούσει κάτι περίεργα για την επικοινωνία του Destinator PN με BT GPS, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με αυτά (Dell Axim x51v, Destinator 6, Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack).

Ή θα έχω;

Kαι να πω και την αλήθεια σκέφτομαι πριν αγοράσω το Destinator 6 να το βρω (κατεβάσω/δανειστώ), να το δοκιμάσω, και ανάλογα να επιλέξω γιατί 150 ή πόσα ευρώ κάνει δεν τα βρίσκω στους αγρούς...

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

kai ego exo to idiuo allhw etaireias ( oloi apo to idio magazi psonizoyn )

http://www.navilock.de/produkte/gruppen/15/Bluetooth_Empfaenger/61367_BT-338.html

pianei 8aymasia me pda moy kai me to notebook xoris keraia

timh 110euro

υπαρχει κανενας λογος να κανεις το ιδιο ποστ μετα απο 30';:blink: δεν ειναι chat,περιμενε λιγο και θα παρεις απαντησεις

kati egine kai den mou to ebgaze kai to 3anagrapsa kai afou meta piga na dw to new post eida kai to palio!!!:!: :!: :!:

Ωραία, μόνο μία ερώτηση, έχω ακούσει κάτι περίεργα για την επικοινωνία του Destinator PN με BT GPS, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με αυτά (Dell Axim x51v, Destinator 6, Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack).

Ή θα έχω;

Kαι να πω και την αλήθεια σκέφτομαι πριν αγοράσω το Destinator 6 να το βρω (κατεβάσω/δανειστώ), να το δοκιμάσω, και ανάλογα να επιλέξω γιατί 150 ή πόσα ευρώ κάνει δεν τα βρίσκω στους αγρούς...

Eγώ χρησιμοποιώ X50v, fortuna slim, Dest 6 και όλα λειτουργούν ok, όσο ok γίνεται στο Dest 6!:p

Στο προηγούμενο version του Destinator PN είχε για επιλογή την αποφυγή δακτυλίου, τώρα στο PN-6 δεν έχω κάτι αντίστιχο (Το χρησιμοποιώ με τους Q3-2006 Χάρτες)

Μήπως μπορείτε να βοηθήσεται ???

Ευχαριστώ

P.S. Ναι και έχω το "forlinks" directory μέσα στο "UserData", μήπως είναι corrupted ???

:cry: Εχω και εγω παρόμειο προβλημα με το δακτύλιο!(Q3 2006). Ενω υπάρχει η επιλογή της αποφυγής του δακτυλιου και των άλλων επιλογών αποφυγής οι δρομοι βγένουν στο 'κινεζικα' οπότε δεν αποφέυγονται οι δρόμοι του δακτυλίου και σε πάει από μέσα! :( Ξέρει κανείς τι συμβαινει;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!