limier Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Μόνο στην ΑΝΑΒΑΣΗ οτι καλύτερο. topoNavigator 3.1 http://www.mountains.gr/ Εχεις καμιά ιδέα για το πρόγραμμα.Το έχεις δουλέψει το έχεις δει κάπου.Πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Δεν νομιζω να χρειαζεται ειδικη εκδοση.. Απλα το Destinator.inf χρειαζεται προσαρμογη. Δεν υπαρχει πουθενα ετοιμο ; Αν λες για το 6515 η εφαρμογή είναι διαφορετική, δεν είναι θέμα inf. Είναι άλλη έκδοση (λίγο μικρότερη από την τελευταία του PN 5.1.172) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 καλουτσικο ειναι αλλα τρεχει σε pc ακριβο ειναι πάντως 300€ Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 καλουτσικο ειναι αλλα τρεχει σε pc ακριβο ειναι πάντως 300€ Κοιτάξτε και το Ozi Explorer παιδιά. Πέρνει κανονικά όλους τους χάρτες από την ανάβαση, έχει κι έκδοση για ppc και δεν έχει και 300€...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 sosta milhse o hab Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Κοιτάξτε και το Ozi Explorer παιδιά. Πέρνει κανονικά όλους τους χάρτες από την ανάβαση, έχει κι έκδοση για ppc και δεν έχει και 300€...;) Ναι, και οι χάρτες από την ανάβαση πόσο έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Gia sas re paidia Mipos mporei kapoios filos na mou pei tin diadikasia pou xriazete oste na stiso ton Destinator 6 sto XDA Atom exec mou katafera na peraso to programa alla otan to trexo mou leei oti den den iparxei xartis....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Κάνε αντιγραφή τον κατάλογο GreeceU στο ppc στον κατάλογο που έχεις κάνει εγκατάσταση το destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ναι, και οι χάρτες από την ανάβαση πόσο έχουν? kalimera 300 exi to soft me xartes gia xartes den exi timh alla des edo http://www.mountains.gr/digital.php?c=digi Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkronos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Στο προηγούμενο version του Destinator PN είχε για επιλογή την αποφυγή δακτυλίου, τώρα στο PN-6 δεν έχω κάτι αντίστιχο (Το χρησιμοποιώ με τους Q3-2006 Χάρτες) Μήπως μπορείτε να βοηθήσεται ??? Ευχαριστώ P.S. Ναι και έχω το "forlinks" directory μέσα στο "UserData", μήπως είναι corrupted ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 geia sas paidia eimai katoxos pleon enos f.s. n520 kai 8elo na 3erw ti akribos creiazomai gia to destinator . exw to spasmeno alla akoma den to ebala a3izei h na parw to kanoniko an parw to kanoniko prepei na agorazw kai tous xartes h uparxoun eleu8eri sto internet egw xreiazomai xartes elladas kai europhs gia dwste mou ta fota sas please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 φιλε μου το σπασμενο εχω ακουσει οτι κανει κολπα με την μνημη,προσωπικα εχω το γνησιο,ειναι το μονο που υπαρχει στο ppc μου:p και δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη,ας πουνε την αποψη τους και τα αλλα παιδια,φυσικα στο γνησιο ειναι δωρεαν οι αναβαθμισεις χαρτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 geia sas paidia eimai pleon apo aurio katoxos enos f.siemens to n520 kai 8a h8ela ta fota sas. 8elo na balo to destinator na balo to piratiko h to original kai xartes katebazeis apo to net h agorazeis apo to destinator endiaferomai gia ellada kai europi please ta fota sas ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 υπαρχει κανενας λογος να κανεις το ιδιο ποστ μετα απο 30';:blink: δεν ειναι chat,περιμενε λιγο και θα παρεις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 kalimera 300 exi to soft me xartes gia xartes den exi timh alla des edo http://www.mountains.gr/digital.php?c=digi Αυτό εννοούσα... πανάκριβα!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Καλησπερα εχω το destinator PN γνησιο και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το αναβαθμισω σε destinator 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Καλησπερα εχω το destinator PN γνησιο και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το αναβαθμισω σε destinator 6. Σύντομα (που δεν ξέρουμε αν θα μέσα στο 2006 ή όχι:lol: ) η Νgi θα δώσει δωρεάν το 6 σε όσους έχουν το pn γνήσιο.Μέχρι τότε μπορείς να βρεις την έκδοση που κυκλοφορεί στο νετ και να την χρησιμοποιήσεις με τους κωδικούς του pn. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Αυτό εννοούσα... πανάκριβα!!! :( kalimera ontos akribo alla exoyn kani kali doyleia sthn ψηφιοποιηση των χαρτών η δουλεια τουσ αφορα περισσότερο Gis para destination Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Εχω το Axim x51v και το HOLUX BT GPS Receiver. Αψογο συνεργαζονται τελεια Αυτό δεν το βρήκα (βρήκα ένα Hοlux αλλά μου φαίνεται μεγάλο). Έχει κανείς άποψη για το Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack; Λέτε να έχει πρόβλημα με το x51v και το destinator 6 (το οποίο μάλλον θα αγοράσω); Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 μακράν, το καλύτερο! φαντάσου οτι το έχω μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και πιάνω περί τους 8-9 δορυφόρους και χωρίς εξωτερική κεραία! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 μακράν, το καλύτερο! φαντάσου οτι το έχω μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και πιάνω περί τους 8-9 δορυφόρους και χωρίς εξωτερική κεραία! Ωραία, μόνο μία ερώτηση, έχω ακούσει κάτι περίεργα για την επικοινωνία του Destinator PN με BT GPS, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με αυτά (Dell Axim x51v, Destinator 6, Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack). Ή θα έχω; Kαι να πω και την αλήθεια σκέφτομαι πριν αγοράσω το Destinator 6 να το βρω (κατεβάσω/δανειστώ), να το δοκιμάσω, και ανάλογα να επιλέξω γιατί 150 ή πόσα ευρώ κάνει δεν τα βρίσκω στους αγρούς... Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 kai ego exo to idiuo allhw etaireias ( oloi apo to idio magazi psonizoyn ) http://www.navilock.de/produkte/gruppen/15/Bluetooth_Empfaenger/61367_BT-338.html pianei 8aymasia me pda moy kai me to notebook xoris keraia timh 110euro Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 υπαρχει κανενας λογος να κανεις το ιδιο ποστ μετα απο 30';:blink: δεν ειναι chat,περιμενε λιγο και θα παρεις απαντησεις kati egine kai den mou to ebgaze kai to 3anagrapsa kai afou meta piga na dw to new post eida kai to palio!!!:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ωραία, μόνο μία ερώτηση, έχω ακούσει κάτι περίεργα για την επικοινωνία του Destinator PN με BT GPS, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με αυτά (Dell Axim x51v, Destinator 6, Fortuna Slim Bluetooth GPS receiver με SiRF Star III Extra Pack). Ή θα έχω; Kαι να πω και την αλήθεια σκέφτομαι πριν αγοράσω το Destinator 6 να το βρω (κατεβάσω/δανειστώ), να το δοκιμάσω, και ανάλογα να επιλέξω γιατί 150 ή πόσα ευρώ κάνει δεν τα βρίσκω στους αγρούς... Eγώ χρησιμοποιώ X50v, fortuna slim, Dest 6 και όλα λειτουργούν ok, όσο ok γίνεται στο Dest 6!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkip Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Στο προηγούμενο version του Destinator PN είχε για επιλογή την αποφυγή δακτυλίου, τώρα στο PN-6 δεν έχω κάτι αντίστιχο (Το χρησιμοποιώ με τους Q3-2006 Χάρτες) Μήπως μπορείτε να βοηθήσεται ??? Ευχαριστώ P.S. Ναι και έχω το "forlinks" directory μέσα στο "UserData", μήπως είναι corrupted ??? :cry: Εχω και εγω παρόμειο προβλημα με το δακτύλιο!(Q3 2006). Ενω υπάρχει η επιλογή της αποφυγής του δακτυλιου και των άλλων επιλογών αποφυγής οι δρομοι βγένουν στο 'κινεζικα' οπότε δεν αποφέυγονται οι δρόμοι του δακτυλίου και σε πάει από μέσα! :( Ξέρει κανείς τι συμβαινει; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts