Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας. Ξλερει κανείς να μου πεί αν το menu του dest 6 εμφανίζει Ελληνικά γιατί από την αλλαγή γλώσσας και ήχων του menu οι επιλογές είναι μόνο english uk:(

όταν το εγκατέστησες από το destinator console του pc έβαλες και την ελληνική γλώσσα;Αν όχι ξαναεγκατέστησε το και στο αρχικό μενού επέλεξε και τα ελληνικά.:) Αν ναι τότε στην sd σου θα υπάρχει και ένας φάκελος destinator apps/destinator/language/greek και ένας άλλος voice/greek.Aντέγραψε τους φακέλους greek στους φακέλους language και voice που βρίσκονται μαζί με την εφαρμογή destinator.exe και θα είσαι οκ.:rolleyes:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια, μπορει καποιος να με καθοδηγησει που μπορω να κοιταξω για αγορα καποιο pda/gps με destinator pn 6, ή σκετο 6; Σαφως εχω δει σε αρκετα μερη(online - δεν εχω επισκεφτει μαγαζι ακομα) οτι πουλιουνται πακετο καποια πχ μιο 168, μιο 701, μιτακ κλπ. Εχω δει σε Γερμανο (στη βιτρινα απ'εξω), στο eshop και σε κανα 2 αλλα. Και στο mlsnavigator.gr εχω δει. Αλλα δε ξερω αν ολοι αυτοι εχουν καποιο προιον με τη τελευταια εκδοση. Δε θελω να παω να παρω πακετο και να εχει μεσα το destinator 3! Επισης, πως θα ξερω αν αυτο που παιρνω θα εχει χαρτες ngi που ειδα νωριτερα οτι αναφερθει, ωστε τα ονοματα των οδων να ειναι στα ελληνικα;

Αν μπορει καποιος με ΠΜ (ή χωρις αν δε χρειαζεται - για λογους διαφημισης), να μου πει 1-2 μερη που πουλανε τη καινουρια εκδοση. Οσο για το ποιο pda θα ειναι, θα δω εκεινη την ωρα ποιο θελω, το dest ειναι αυτο που μ'ενδιαφερει. Thanks

Η τελευταία έκδοση του Destinator που κυκλοφορεί επίσημα είναι το Destinator PN. Αν αγοράσεις αυτό πέρα από τη αναβαθμίσεις χαρτών δικαιούσε και δωρεάν το Destinator 6 σε κανένα 2μηνο.

Παιδιά γειά σας. Ξλερει κανείς να μου πεί αν το menu του dest 6 εμφανίζει Ελληνικά γιατί από την αλλαγή γλώσσας και ήχων του menu οι επιλογές είναι μόνο english uk:(

Παιδιά ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας Πράγματι με νέα εγκατάσταση όλα ο.k.;) ;)

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Η τελευταία έκδοση του Destinator που κυκλοφορεί επίσημα είναι το Destinator PN. Αν αγοράσεις αυτό πέρα από τη αναβαθμίσεις χαρτών δικαιούσε και δωρεάν το Destinator 6 σε κανένα 2μηνο.

thanks very much:)

Kala pas kala?????

Φίλε zepelin θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις βέβαια μου απαντάς. Όπως έχουμε πει και τα λέμε και στο forum της ngi πάρα πολύς κόσμος το χρησιμοποιεί ήδη το 6 με τους νόμιμους κωδικούς του PN και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Βέβαια χρησιμοποιούμε την beta έκδοση που βρήκαμε στο net αλλά με κάποιες επεμβάσεις στο πληκτρολόγιο και στην φωνή έχει γίνει ήδη πολύ καλύτερο από το PN κατά την προσωπική μου γνώμη.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι τι παραπάνω θα του προσφέρετε εσείς έπειτα από 2 περίπου μήνες έτσι ώστε να κυκλοφορήσει και επίσημα πλέον. Έχετε δυνατότητες να το βελτιώσετε σε κάποιους τομείς ή είναι ζήτημα διαδικασιών αυτή η καθυστέρηση;

Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε κάποιο dll το οποίο να είναι πιο συμβατό με τους δικούς μας χάρτες για να είναι πιο σαφής οι φωνητικές οδηγίες: π.χ. σε διασταύρωση κύριων δρόμων με χωματόδρομους δε χρειάζονται φωνητικές οδηγίες, το 6 τις βγάζει ενώ το PN όχι.

Πληροφοριακά σήμερα ανέβηκε και νέος χάρτης: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=13358#13358

Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε κάποιο dll το οποίο να είναι πιο συμβατό με τους δικούς μας χάρτες για να είναι πιο σαφής οι φωνητικές οδηγίες: π.χ. σε διασταύρωση κύριων δρόμων με χωματόδρομους δε χρειάζονται φωνητικές οδηγίες, το 6 τις βγάζει ενώ το PN όχι.

Πληροφοριακά σήμερα ανέβηκε και νέος χάρτης: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=13358#13358

Επέμβάσεις interface πχ. το τι θέλουμε να εμφανίζεται στην οθόνη και τι όχι επιδέχεται από εσάς;

Καλορίζικος και ο πολυαναμενόμενος νέος χάρτης! Εγώ προσωπικά πάντως θα περιμένω την τελική Ελληνική έκδοση.

Αλλαγές interface, δυστυχώς δε γίνονται μόνο για μας. Αν γίνουν θα γίνουν για όλους.

Thanks

Αφού δεν κάνει η Destinator για εμάς, έκανα εγώ για εμάς :p .

Λεπτομέρειες εδώ!

Λεπτομέρειες εδώ!

Well Done !:p

Τι να πω ? :shock:

Άψογος !

Μπράβο βρε Demon ! :up:

Εξαιρετική δουλειά.

Έλυσες και το πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς

Ευχαριστώ πολυυυ :)

Demon (ή όποιος άλλος χρησιμοποιεί το skin) μπορείς να βάλεις κανένα screenshot; :)

Δύο ενδεικτικά screenshot:

ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.Ομολογουμένως έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία!:up: :up:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.Ομολογουμένως έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία!:up: :up:

Thanx! :rotfl:

Επειδή κάποιοι δεν χρησιμοποιούν το κουμπί του σπιτιού παραποίησα το αρχικό skin και έφτιαξα και ένα δεύτερο χωρίς αυτό. Στο link που υπάρχει παραπάνω έχω ανεβάσει και το δεύτερο skin και μπορείτε να το κατεβάσετε. Καλό είναι να κατεβάσετε και πάλι το αρχείο πάντως διότι υπάρχουν και μερικές μικρές διορθώσεις.

Και επειδή σίγουρα θέλετε να το δείτε πρώτα...

piadia apo pou mporw na katebasw to destinator pn *****ed?agorasa to mio apo to plaisio kai enw eprepe i syskeuasia na periexei to destinator pn den ypirxe mesa!!!otan piga apo to katastima den to anagnwrisan kai twra exw skasei!!!opoios mporei na me boithisei...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

piadia apo pou mporw na katebasw to destinator pn *****ed?agorasa to mio apo to plaisio kai enw eprepe i syskeuasia na periexei to destinator pn den ypirxe mesa!!!otan piga apo to katastima den to anagnwrisan kai twra exw skasei!!!opoios mporei na me boithisei...

Τι εννοείς... δεν το αναγνώρισαν?

Απαγορεύονται τέτοιου είδους αρχεία στο forum και μου φαίνεται λίγο περίεργη η αντίδρασή σου στην... "μη αναγώριση" να είναι αυτή!

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

θα ηθελα μια απαντηση ..σε μια ερωτηση που κατα πασα πιθανοτητα εχει απαντηθει αλλα με search δεν βρηκα τπτ , θα ηθελα να ζητησω προκαταβολικα συγγνωμη ...

στο route66 που ειχα στο p910i , μπορουσες(χωρις gps receiver) να θεσεις 2 σημεια σε ενα χαρτη(αφετηριας και προορισμου), να σου φτιαξει την πιο συντομη διαδρομη και να σε καθοδηγησει χειροκινητα και με βελακια την διαδρομη αυτη...(και με φωνητικες εντολες..)

αυτο στο destinatop 6 πως γινεται?γινεται?

IPHONE 4 The Ultimate

Γίνεται! Θα πας στο Μενού -> Διαχείριση Χάρτη -> Ελεύθερη Περιήγηση. Από εκεί και πέρα οργανώνεις διαδρομές με αφετηρία και προορισμό, όπως έκανες και στο Route66.

:)

Μπορείς να έρθεις στην NGi, με την απόδειξη αγοράς του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και να σου δώσουμε δωρεάν μία άδεια.