zoo Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Έτσι κι αλλιώς το Destinator 6 θα δοθεί δωρεάν στους κατόχους του Destinator PN. Ουσιαστικά θα δουλεύει με τους κωδικούς που θα έχει το PN. Άρα και τώρα να το βάλεις δεν είσαι παράνομος. Ο νέος χάρτης θα κυκλοφορήσει (ελπίζουμε) τον Ιούλιο και θα περιλαμβάνει: Όλα τα νησιά 90% κάλυψη επαρχιακού δικτύου με πιο λεπτομερή ακτογραμμή και με παραλίες στα «χρήσιμα» Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Βόλο, Λάρισα, Κέντρο Χαλκίδας με full Πλοήγηση Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία + Χαλκιδική στο 90% του επαρχιακού δικτύου Κρήτη (αν και την ανέφερα στα νησιά) επίσης 90% και με επιτόπια συλλογή του κυρίως οδικού δικτύου με ειδικό όχημα. Και φυσικά ότι άλλο θυμάσαι στον τρέχον χάρτη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=81&languageid=2 Τις παρατηρήσεις σας τις μεταφέρουμε στη Destinator Technologies αλλά από εκεί και πέρα αυτοί κρίνουν ποιες θα βάλουν. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου να υπάρχουν πάνω από είκοσι επί πλέον πόλεις (κι από αυτές που αναφέρω σήμερα) με full πλοήγηση. Η Καρδίτσα σίγουρα είναι μία από αυτές που θα την επισκεφτεί το συνεργείο μας. Πάντως αν βιάζεσαι τόσο μπορείς σε ένα hard copy χάρτη να σημειώσεις τις κατευθύνσεις και να μας τις στείλεις. Το εισπράττουμε καθημερινά γι’ αυτό και έχουμε «σπιντάρει» μέχρι εκεί που δε πάει άλλο. Και στην επένδυση που κάνουμε αλλά και προσωπικά ο καθένας μας στην NGi Μπράβο! Για μια ακόμη φορά σας βγάζω το καπέλο! Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω απόλυτα και χωρίς αμφιβολίες ότι τα χρήματά μου πιάσαν τόπο. :up: Περιμένουμε τα νέα σας με αγωνία! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Akribos to deutero Unique ;) To έκανα και εγώ και λειτουργεί περίφημα... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Έτσι κι αλλιώς το Destinator 6 θα δοθεί δωρεάν στους κατόχους του Destinator PN. Ουσιαστικά θα δουλεύει με τους κωδικούς που θα έχει το PN. Άρα και τώρα να το βάλεις δεν είσαι παράνομος. Ο νέος χάρτης θα κυκλοφορήσει (ελπίζουμε) τον Ιούλιο και θα περιλαμβάνει: Όλα τα νησιά 90% κάλυψη επαρχιακού δικτύου με πιο λεπτομερή ακτογραμμή και με παραλίες στα «χρήσιμα» Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Βόλο, Λάρισα, Κέντρο Χαλκίδας με full Πλοήγηση Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία + Χαλκιδική στο 90% του επαρχιακού δικτύου Κρήτη (αν και την ανέφερα στα νησιά) επίσης 90% και με επιτόπια συλλογή του κυρίως οδικού δικτύου με ειδικό όχημα. Και φυσικά ότι άλλο θυμάσαι στον τρέχον χάρτη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=81&languageid=2 Τις παρατηρήσεις σας τις μεταφέρουμε στη Destinator Technologies αλλά από εκεί και πέρα αυτοί κρίνουν ποιες θα βάλουν. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου να υπάρχουν πάνω από είκοσι επί πλέον πόλεις (κι από αυτές που αναφέρω σήμερα) με full πλοήγηση. Η Καρδίτσα σίγουρα είναι μία από αυτές που θα την επισκεφτεί το συνεργείο μας. Πάντως αν βιάζεσαι τόσο μπορείς σε ένα hard copy χάρτη να σημειώσεις τις κατευθύνσεις και να μας τις στείλεις. Το εισπράττουμε καθημερινά γι’ αυτό και έχουμε «σπιντάρει» μέχρι εκεί που δε πάει άλλο. Και στην επένδυση που κάνουμε αλλά και προσωπικά ο καθένας μας στην NGi Κανετε καταπλικτηκη δουλεια. Μπραβο σας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Ενα "μπράβο" κι από εμένα για τα παιδιά της NGI που έφτιαξαν το πρόγραμμα και συνεχίζουν την πολύ καλή "after sales" πολιτική τους ! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 ακριβως ετσι ειναι οι σωστες εταιρειες:happy: πως λεμε ace,καμμια σχεση:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Και εγώ τα έχω και τα 2. Το 6 δεν χρειαζεται καν εγκατάσταση. Απλώς αντιγράφεις τα folders του στην καρτα μνήμης και το τρέχεις απο εκεί. :) Ποια folders? αυτά που έχουν τα cab μεσα? Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 ...Ορίστε λοιπόν η παλία φωνή για όσους δεν μπορούν να την αποχωριστούν. Κάντε overwrite τα αρχεία στο \DestinatorApps\Destinator\Voice\Greek Το αρχείο περιέχει και τις ειδοποίησεις (male) από τις κάμερες συμπιεσμένες με το ίδιο format που χρησιμοποιεί πλέον το Destinator. Για όποιον θέλει να παίξει με το voice, το codec που χρησιμοποιείται είναι το Speex. Δύο ερωτησούλες : 1) Η "παλιά φωνή" είναι από το PN ή από το Dest3 ? 2) Μπορείς να μας πείς με ποιό πρόγραμμα "έφτιαξες" τα speex αρχεία ? Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Lawya Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Χαίρετε κύριοι, μια ερώτηση:όλοι όσοι δουλεύετε το 6 πλέον με τους χάρτες της NGI,έχετε original αγορασμένη άδεια,έστω του PN?Απαντήστε παρακαλώ με pm,αν θέλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Χαίρετε κύριοι, μια ερώτηση:όλοι όσοι δουλεύετε το 6 πλέον με τους χάρτες της NGI,έχετε original αγορασμένη άδεια,έστω του PN?Απαντήστε παρακαλώ με pm,αν θέλετε... Kάποιοι το έχουν με αγορασμένη άδεια και κάποιοι άλλοι όχι. Και τα δύο δουλεύουν. Αν υπάρχει διαφορά, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Βρε παιδιά, από που το κατεβάσατε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 υπάρχει πρόβλημα πλέον με το χάσιμο του σήματος (να σε δείχνει στον δίπλα δρόμο) με το νέο destcore? το έβαλα, μου άρεσε το νέο μενού και η δυνατότητα να το λειτουργείς χωρίς γραφίδα. Στο δικό μου ppc δουλεύει πιο καλά όταν είναι σε landscape η οθόνη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δύο ερωτησούλες : 1) Η "παλιά φωνή" είναι από το PN ή από το Dest3 ? 2) Μπορείς να μας πείς με ποιό πρόγραμμα "έφτιαξες" τα speex αρχεία ? 1) Καλή ερώτηση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω από το 3 που υποτίθεται ότι ήταν καλύτερο από του PN. 2) Speexdrop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 υπάρχει πρόβλημα πλέον με το χάσιμο του σήματος (να σε δείχνει στον δίπλα δρόμο) με το νέο destcore? το έβαλα, μου άρεσε το νέο μενού και η δυνατότητα να το λειτουργείς χωρίς γραφίδα. Στο δικό μου ppc δουλεύει πιο καλά όταν είναι σε landscape η οθόνη. Eγώ το δοκίμασα αρκετά και μέσα στην πόλη και σε ταξίδι και μπορώ να σου πω οτι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 οk...καλό αυτό! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Παιδια εχω το destinator PN το γνήσιο. Μπορω να κατεβασω απο καποιο site to destinator 6. και ποιο ειναι αυτό. το πρόγραμμα θα ειναι στα ελληνικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Sorry ρε παιδια , αλλα επειδη μαλλον ειμαι αχρηστος και δεν μπορω να πεισω το γαιδουρακι να μου φερει το destinator 6 ,μηπως μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link με PM ??:) Eυχαριστω εκ των προτερων ... Επισης αν εχει γινει κατι ουτως ωστε να δουλευουν οι νεοι χαρτες της NGI με το map monkey ..... συγγνωμη , αλλα εχω χασει πολλα επεισοδια λογω δουλειας....:( :( Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VassilisV Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Απο που το κατεβάζουμε το 6 η αν μπορει κανεις να μου το στείλη ??:) :) Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Καλημέρα. Εγω έχοντας αγορασμένο PN έκανα εγκατάσταση κατευθείαν το 6 πάνω απο το PN.Τον χάρτη τον βρήκε με την μία οπως και το gps.To προβλημα ειναι πως δεν βρισκω την αττικη οδο και τον δακτυλιο στις αποφυγες δρομων.Μηπως επειδη δεν ειναι επισημη εκδοση δεν τα εχουν βαλει ή εγω εχω στραβωμαρα? Οποιος γνωριζει ας απαντησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Sorry ρε παιδια , αλλα επειδη μαλλον ειμαι αχρηστος και δεν μπορω να πεισω το γαιδουρακι να μου φερει το destinator 6 ,μηπως μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link με PM ??:) Eυχαριστω εκ των προτερων ... Επισης αν εχει γινει κατι ουτως ωστε να δουλευουν οι νεοι χαρτες της NGI με το map monkey ..... συγγνωμη , αλλα εχω χασει πολλα επεισοδια λογω δουλειας....:( :( Στο γαιδουρι ..εκει που λεει μεθοδος κατω απο την λευκη μπαρα αναζητησης επιλεγεις παντα "ευρυτερη" γιατι ψαχνει ολους τους χρηστες του μουλαριου και οχι μονο την τραπεζα δεδομενων του!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Καλημέρα. Εγω έχοντας αγορασμένο PN έκανα εγκατάσταση κατευθείαν το 6 πάνω απο το PN.Τον χάρτη τον βρήκε με την μία οπως και το gps.To προβλημα ειναι πως δεν βρισκω την αττικη οδο και τον δακτυλιο στις αποφυγες δρομων.Μηπως επειδη δεν ειναι επισημη εκδοση δεν τα εχουν βαλει ή εγω εχω στραβωμαρα? Οποιος γνωριζει ας απαντησει Εγκατέστησε τα forlinks από το ΡΝ, βρίσκονται στο φάκελο 2577\AddOns! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Παιδια σας ευχαριστώ ολους για την αμεση βοηθεια σας ... Απλα να πω οτι οσοι θελουν να εγκαταστησουν το destinator6 με την μεθοδο copy paste , να προσεξουν να βαλουν την εκδοση αυτη που ειναι για το λειτουργικο τους συστημα....wm5 ή wm2003 Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Καλημέρα. Εγω έχοντας αγορασμένο PN έκανα εγκατάσταση κατευθείαν το 6 πάνω απο το PN.Τον χάρτη τον βρήκε με την μία οπως και το gps.To προβλημα ειναι πως δεν βρισκω την αττικη οδο και τον δακτυλιο στις αποφυγες δρομων.Μηπως επειδη δεν ειναι επισημη εκδοση δεν τα εχουν βαλει ή εγω εχω στραβωμαρα? Οποιος γνωριζει ας απαντησει Οι αποφυγές δρόμων μια χαρά υπάρχουν στην δικιά μου version. Δακτύλιο δεν χρησιμοποιώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos11 Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Εεεχμ... Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 εεεχμ... ...ακόμα καλά καλά δεν είδαμε το 6...κι εσύ μιλάς για 7? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Βρε παιδιά απο που κατεβάζουμε το Destinator 6 να το δοκιμάσω κι εγώ;Εχω το PN αγορασμένο.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts