Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tsifsta απλά αντιγράφεις ολόκληρο τον φάκελο/ForLinks στον UserData/ :)

Εγώ παίδες δοκίμασα τον χάρτη μέσω του demo αλλά μου έκανε τα ίδια σπασίματα με τον προηγούμενο στο 9000 μου... να περιμένω η κίνηση του χάρτη να είναι πιό ομαλή όταν θα το χρησιμοποιήσω με receiver ή να το στείλω από τώρα και να περιμένω το 7; :cry:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιος ο ρόλος του forlinks?

Οι αποφυγές δρόμων βρίσκονται σε αυτά τα αρχεία. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο εκεί μέσα...

Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Επειδή συνέχεια διαβάζω αυτό τον όρο, θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι ακριβώς σημαίνει.

Ευχαριστώ!

Η καθε εταιρεια που βγαζει το προγραμμα πλοηγησης εχει καποιο φορματ στους χαρτες της για να μπορει να τους διαβασει το προγραμμα.Γιαυτο οι χαρτες της NGI δεν παιζουν σε αλλο προγραμμα.Σκεψου το σαν τα διαφορα αρχεια που εχεις στον υπολογιστη.Ta doc ας πουμε τα διαβαζει το word δεν μπορει να τα διαβασει το excel

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

tsifsta απλά αντιγράφεις ολόκληρο τον φάκελο/ForLinks στον UserData/ :)

Εγώ παίδες δοκίμασα τον χάρτη μέσω του demo αλλά μου έκανε τα ίδια σπασίματα με τον προηγούμενο στο 9000 μου... να περιμένω η κίνηση του χάρτη να είναι πιό ομαλή όταν θα το χρησιμοποιήσω με receiver ή να το στείλω από τώρα και να περιμένω το 7; :cry:

σε μιο 168 το demo παει σαν να ειναι σε γρηγορη κινηση.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μηχανηματα με πιο γρηγορους

επεξεργαστες το destinator σερνεται.

σε μιο 168 το demo παει σαν να ειναι σε γρηγορη κινηση.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μηχανηματα με πιο γρηγορους

επεξεργαστες το destinator σερνεται.

το οτι το 9000 εχει οθονη vga ισως?

αλλωστε το προβλημα συμβατοτητας vga οθονες και destinator ειναι γνωστο.

Samsung Note II

Μην πάτε πάντως μέσω του demo να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Έτσι και αλλιώς η λειτουργία του demo είναι πιο αργή από το κανονικό.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Η καθε εταιρεια που βγαζει το προγραμμα πλοηγησης εχει καποιο φορματ στους χαρτες της για να μπορει να τους διαβασει το προγραμμα.Γιαυτο οι χαρτες της NGI δεν παιζουν σε αλλο προγραμμα.Σκεψου το σαν τα διαφορα αρχεια που εχεις στον υπολογιστη.Ta doc ας πουμε τα διαβαζει το word δεν μπορει να τα διαβασει το excel

ΟΚ, αλλά ποιό λάθος είχαν κάνει στο "compile" (έτσι είχε γραφεί) του προηγούμενου χάρτη και έκανε σπασίματα σε κάποιες συσκευές;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

ΟΚ, αλλά ποιό λάθος είχαν κάνει στο "compile" (έτσι είχε γραφεί) του προηγούμενου χάρτη και έκανε σπασίματα σε κάποιες συσκευές;

Που να ξερω εγω φιλε μου.Ισως καποιος μεσα απο την NGI μπορει να απαντησει

File tsifsta geia xara,lipon,egw exo forlinks se 2fakelous sta userdata kai sto comon,esy kane ayto pou lene i odigies,sto userdata kane antigrafi olo to fakelo forlinks...

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

Εκεί που τα έβαζες πάντα...

Για όσους βρίσκονται στον Βόλο, την Αγ. Βαρβάρας στην Ν.Ιωνία την έχει ο χάρτης με λάθος φορά. Πλησιάζοντας την απο Ειρήνης μου έδωσε οδηγεία να στρίψω αριστερά για να μπώ στην Αγ. Βαρβάρας ενώ έχει απαγορευτικό.

Γι'αυτό... προσοχή!

[ f i l i p p o s ]

Για όσους βρίσκονται στον Βόλο, την Αγ. Βαρβάρας στην Ν.Ιωνία την έχει ο χάρτης με λάθος φορά. Πλησιάζοντας την απο Ειρήνης μου έδωσε οδηγεία να στρίψω αριστερά για να μπώ στην Αγ. Βαρβάρας ενώ έχει απαγορευτικό.

Γι'αυτό... προσοχή!

Καλυτερα να δωσεις αυτο το στοιχειο στην NGi να το διορθωσει

κανονικά έτσι πρέπει, αλλά εμείς που το έχουμε σπασμένο για trial δεν μπορούμε να δώσουμε feedback στην ngi

Νομίζω πως μπορείς... Δε ζητάει στοιχεία λογαριασμού ή κωδικούς όταν κάνεις εγγραφή...

Νομίζω πως μπορείς... Δε ζητάει στοιχεία λογαριασμού ή κωδικούς όταν κάνεις εγγραφή...

άμα είναι έτσι, μέχρι να κυκλοφορήσει το 7 το οποίο θέλω να το αγοράσω νόμιμα πια (πάρα πολύ καλή δουλειά η NGI και πρέπει να το αναγνωρίζουμε στηρίζοντας οικονομικά την εταιρία....άποψή μου) θα στέλνω τις παρατηρήσεις μου....

κανονικά έτσι πρέπει, αλλά εμείς που το έχουμε σπασμένο για trial δεν μπορούμε να δώσουμε feedback στην ngi

O οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει feedback στην NGI. Αρκεί να δημιουργήσει λογαριασμό στην σελίδα. Σου ζητάει μόνον username, password κ ένα email.

[ f i l i p p o s ]

το οτι το 9000 εχει οθονη vga ισως?

αλλωστε το προβλημα συμβατοτητας vga οθονες και destinator ειναι γνωστο.

Χμμ δεν έχω ελπίδες δηλαδή eh; :worry:

Θα το δοκιμάσω και σύντομα σε κανονικές συνθήκες (σε δρόμο) και θα δω... στη χειροτέρη των περιπτώσεων θα περιμένω το D7 :cool:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

O οποιοσδήποτε μπορεί να αφήσει feedback στην NGI. Αρκεί να δημιουργήσει λογαριασμό στην σελίδα. Σου ζητάει μόνον username, password κ ένα email.

Aκριβώς και αυτά που γράφει ο οποιοσδήποτε λαμβάνονται υπόψιν.Οσα λάθη είχα σημειώσει στην πόλη μου με τον προηγούμενο χάρτη,βλέπω πως διορθώθηκαν στην τρέχουσα έκδοση:)

SpeedCameras Update ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

Change Log :

Προστέθηκαν 57 νέα σημεία: 5 WR - 47 R - 5 G

Αφαιρέθηκαν 2 σημείο: 1 WR - 1 R

Download links για Destinator 6, PN και 3 εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team

*Symbian + TomTom 5.20 SpeedCameras

Οδηγίες από τον φίλο pipino1976 για εγκατάσταση των SpeedCameras και στο TomTom ΕΔΩ

GPSPocketPC Team

Φιλικά Μάκης

Destinator-> SpeedCameras - POI

re paidia eno ebala tin kainouria ekdosi (Έκδοση: 2007.Q2.1132 - Ελληνική - Μέγεθος: 21.44 MB) mou ta bgazei ola aglika:X odus polis klp.pos allazei ayto???
[sIGPIC][/sIGPIC]

o xartis kseziparizmenos einai 33.2mb,pos esena einai 24?!,telos panton diokimase auto,pigene stis rrythmiseis kai epelekse foni&emfaneisi sta ellinika

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

re paidia eno ebala tin kainouria ekdosi (Έκδοση: 2007.Q2.1132 - Ελληνική - Μέγεθος: 21.44 MB) mou ta bgazei ola aglika:X odus polis klp.pos allazei ayto???

Κάτι μου λέει ότι έχεις κατεβάσει τελικά την έκδοση του χάρτη 1131 που είναι με λατινικούς χαρακτήρες και όχι την 1132.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.