Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον έβαλα πολύ δύσκολη ερώτηση:X

Ολοι μεταξεταστέοι!!!:lol:

Μπορείς να τα ακούσεις ή να το μετατρέψεις σε άλλα (πολλά) format με αυτό:

http://www.audiotool.net/EaseAudioConverter/index.htm

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

katevase to audio converter kai metetrepse ta arxeia se mp3 gia na ta akouseis

Μπορείς να τα ακούσεις ή να το μετατρέψεις σε άλλα (πολλά) format με αυτό:

http://www.audiotool.net/EaseAudioConverter/index.htm

Παιδιά ευχαριστώ.:)

Οντως το προγραμματάκι πολύ καλό.;)

Μετέτρεψα όλους τους ήχους σε wav και τους έκανα αντικατάσταση.

Συχνά πυκνά δεν είχα πλοήγηση με τα spx γιατί δεν έκαναν αναπαραγωγή παρά μόνο μπιπ-μπιπ,

ενώ την ίδια στιγμή οι κάμερες και τα επικίνδυνα σημεία λόγω wav ακουγόντουσαν κανονικά.:mad:

Ευχαριστώ και πάλι.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καθότι πειραματίστηκα λίγο με τους ήχους του Destinator 6 το αρχείο circle πρέπει να μετονομαστεί σε roundabout για να ακούγεται κανονικά στην πλοήγηση, όταν φτάνουμε σε πλατεία, η φράση ''κινηθείτε κυκλικά''.

Ειδάλλως ακούγεται απλά ένα μπιπ και συνεχίζει λέγοντας μόνο την έξοδο που θα βγούμε (π.χ. μπιπ και βγείτε στην πρώτη έξοδο).

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ;)

poli kalo alla sen pio fakelo to petas gia na deis as poume anti to belaki to smartaki????;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

poli kalo alla sen pio fakelo to petas gia na deis as poume anti to belaki to smartaki????;)

DestinatorApps/Destinator/Skin και μέσα στο φάκελο με το skin που χρησιμοποιείς. :D

PAIDEIA KALISPERA KAI KALO TRIHMERO OPOY KAI AN EISTAI.ITHELA NA ROTISO AN XEREI KANENAS GIA TO POY BOROYME NA KATEBASOUME TA WINDOWS MOBILE 2006 FREE ENNOITE. OPOIOS TO EXEI KANEI AS MAS ANOIXEI DROMO NA PERASOUME.

EYXARISTO

:lol: παντα προθυμος

παιδια

τι γινεται;

δεν υπαρχει

η Ροδος στο χαρτη;;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

απο οτι κατκλαβα,

το προγραμμα ΔΕΝ αξιοποιει την VGA αναλυση..

η

κανω λαθος..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

απο οτι κατκλαβα,

το προγραμμα ΔΕΝ αξιοποιει την VGA αναλυση..

η

κανω λαθος..

Η ρόδος υπάρχει αρκετά καλά όπως μπορώ να δω.

Πράγματι το destinator δεν υποστηρίζει vga αναλύσεις.

παιδια

τι γινεται;

δεν υπαρχει

η Ροδος στο χαρτη;;;

Ποιά έκδοση του προγράματος χρησιμοποείς και ποιά έκδοση χάρτη έχεις ?

http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2 :cool:

ο χαρτης ο q1.2006 της ελλαδας

το προγραμμα το 6αρι με φωνη./

ο χαρτης ο q1.2006 της ελλαδας

το προγραμμα το 6αρι με φωνη./

Eχεις παλιό χάρτη. Η τελευταία είναι η 2006.Q3 και την κατεβάζεις από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :rolleyes:

να κανω και γω μια ερωτηση μια που μου συμβαινει κατι που δεν καταλαβαινω:

εχω χαρτη ελλαδας,ιταλιας και euroads και εστω οτι θελω να παω απο αθηνα ρωμη..

παω επιλογη προορισμου και ενω βρισκομαι με φορτωμενο τον ελληνικο χαρτη παταω διευθυνση-λειτουργια-σε αλλους χαρτες οπου στο επιλογη χαρτη δεν μου εμφανιζει ουτε euroads ουτε italia...

κανω κατι λαθος?εχει κανεις καμμια ιδεα?

(να συμπληρωσω οτι αν εχω φορτωμενο για παραδειγμα τον χαρτη ιταλιας και ζητησω προορισμο σε αλλο χαρτη μου εμφανιζει τον euroads αλλα οχι τον ελληνικο)

να κανω και γω μια ερωτηση μια που μου συμβαινει κατι που δεν καταλαβαινω:

εχω χαρτη ελλαδας,ιταλιας και euroads και εστω οτι θελω να παω απο αθηνα ρωμη..

παω επιλογη προορισμου και ενω βρισκομαι με φορτωμενο τον ελληνικο χαρτη παταω διευθυνση-λειτουργια-σε αλλους χαρτες οπου στο επιλογη χαρτη δεν μου εμφανιζει ουτε euroads ουτε italia...

κανω κατι λαθος?εχει κανεις καμμια ιδεα?

(να συμπληρωσω οτι αν εχω φορτωμενο για παραδειγμα τον χαρτη ιταλιας και ζητησω προορισμο σε αλλο χαρτη μου εμφανιζει τον euroads αλλα οχι τον ελληνικο)

Αν έχεις τους χάρτες των χωρών που θα κινηθείς ο euroads δεν σου χρειάζεται. Αν κινείσαι αλάζοντας χώρα αυτόματα θα αλάξεις και χάρτη χωρίς καμία ενέργεια. Τώρα αν μπορείς να δώσεις σημείο προορισμού σε άλλη χώρα δεν ξέρω αν και πως γίνεται η δεν θυμάμαι καλύτερα, γιατί κάποια στιγμή είχε ξανασυζητηθεί το θέμα. Γιά δοκίμασε να αφαιρέσεις το euroads. :O

καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον τον πανο.

εσβησα και τον euroads αλλα παλι τα ιδια...

το ζητημα ειναι οτι αν θες να κανεις ενα τετοιο ταξιδι θες πρωτα να δεις συνολικα την διαδρομη...πχ απο αθηνα μεχρι ρωμη,ωστε να ξερεις απο που θα περασεις..

δεν ειναι λογικο να βαλεις στον χαρτη της ελλαδας οτι οκ παω μεχρι πατρα και μολισ βγω ας πουμε αγκωνα φορτωνω τον ιταλικο και με παει ρωμη, γιατι μπορει ας πουμε να πρεπει να παω ηγουμενιτσα για παραδειγμα και απο κει να παρω το ferry για bari ας πουμε...

το ζητημα ειναι οτι αν θες να κανεις ενα τετοιο ταξιδι θες πρωτα να δεις συνολικα την διαδρομη...πχ απο αθηνα μεχρι ρωμη,ωστε να ξερεις απο που θα περασεις..

δεν ειναι λογικο να βαλεις στον χαρτη της ελλαδας οτι οκ παω μεχρι πατρα και μολισ βγω ας πουμε αγκωνα φορτωνω τον ιταλικο και με παει ρωμη, γιατι μπορει ας πουμε να πρεπει να παω ηγουμενιτσα για παραδειγμα και απο κει να παρω το ferry για bari ας πουμε...

Κάνε την προεπισκόπιση με τον euroads μέχρι να βρούμε άκρη ( zeeeeeeeep ) :p

δηλ.

ο Q3.2006 εχει την ροδο;;

παιδια θελω να μου

πειτε πως βαζω

οτι ειμαι στο χωριο

με τις συντεταγμενες διπλα..

πως τις βαζω σε διευθυνση..

το στιγμα το βρισκει..

και πως οτι θελω

να παω σε μια διευθυνση

στην Ροδο

εχω ονομα,

αλλα και συντεταγμενες..

ευχαριστω

Ο χάρτης της NGi δεν είναι "συμβατός" με τον Ευρωπαϊκό για να μπορέσεις να υπολογίσεις ενιαία διαδρομή. Απλά βάλε αφετηρία το Μπάρι και κάνε τον υπολογισμό σου.

δηλ.

ο Q3.2006 εχει την ροδο;;

παιδια θελω να μου

πειτε πως βαζω

οτι ειμαι στο χωριο

με τις συντεταγμενες διπλα..

πως τις βαζω σε διευθυνση..

το στιγμα το βρισκει..

και πως οτι θελω

να παω σε μια διευθυνση

στην Ροδο

εχω ονομα,

αλλα και συντεταγμενες..

ευχαριστω

Σ' αυτή την έκδοση μπορείς να δώσεις διασταύρωση οδού και να σε πάει σε κάποια διέυθυνση στη πόλη της Ρόδου. Στην επόμενη, το Μάρτιο, θα βάζεις και αρίθμηση για Ρόδο και Ιαλυσό.

Ο χάρτης της NGi δεν είναι "συμβατός" με τον Ευρωπαϊκό για να μπορέσεις να υπολογίσεις ενιαία διαδρομή. Απλά βάλε αφετηρία το Μπάρι και κάνε τον υπολογισμό σου.

ευχαριστω zepelin

Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Το cd που εχω γράφει mls destinator pn. Οταν το έβαλα στο pc έκανε εγκατάσταση στο dest. console. Μετα απο hard reset κάνω εγκατάσταση τους χάρτες και το πρόγραμμα που έχει το cd?

ή πηγαίνω εδω...http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2 και κατεβάζω αυτά 1) 30/08/2006(Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) και αυτο 2) destinator 6.1.1_wm2005.zip (Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005) για το mio p350?? απο τα παραπάνω το 1) περιέχει τους τελευταίους χάρτες? και το 2) το πρόγραμμα dest6?

Περνάω πρώτα το dest pn απο το cd και μετά τα παραπάνω? ή κάνω εγκατάσταση στα 1) και 2) στην συσκευή μου?

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Το cd που εχω γράφει mls destinator pn. Οταν το έβαλα στο pc έκανε εγκατάσταση στο dest. console. Μετα απο hard reset κάνω εγκατάσταση τους χάρτες και το πρόγραμμα που έχει το cd?

ή πηγαίνω εδω...http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2 και κατεβάζω αυτά 1) 30/08/2006(Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) και αυτο 2) destinator 6.1.1_wm2005.zip (Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005) για το mio p350?? απο τα παραπάνω το 1) περιέχει τους τελευταίους χάρτες? και το 2) το πρόγραμμα dest6?

Περνάω πρώτα το dest pn απο το cd και μετά τα παραπάνω? ή κάνω εγκατάσταση στα 1) και 2) στην συσκευή μου?

Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

Η κονσόλα που εγκατέστησες είναι γιά το PN, δεν την χρειάζεσαι. Κατέβασε από εκεί που λες τον 2006.Q3.4503 - Ελληνική που είναι η τελευταία έκδοση χάρτη και τα Destinator 6.1.1 WM 2005 + extras.zip + D6 user quide. Αυτά σου χρειάζονται γιά να εγκαταστήσεις το 6.

Ακολούθησε εδώ τις οδηγίες http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=25080#25080 :D

Βοήθεια συγχωριανοί...

Πρώτα-πρώτα, καλή σαρακοστή και χρόνια σας πολλά!

Έχω ένα Mio P350 με περασμένο το Dest.6.0. Όντας πορώην χρήστης του Dest. 3.0.75, θυμόμουν ότι υπήρχε μία ρύθμιση να επιλέξεις τη συντομότερη χρονικά ή τη συντομότερη χιλιομετρικά απόσταση για να πας από το σημείο Α στο σημείο Β. Στο 6.0 δεν υπάρχει, σωστά? Το πρόβλημά μου όμως, δεν είναι μόνο αυτό αν και σχετίζεται με αυτό...αλλά είναι το ακόλουθο:

Ας πούμε ότι επιλέγω να πάω από το Περιστέρι (που μένω) στην Ξάνθη. Η διαδρομή που προτείνει το D6 περιλαμβάνει και... ακτοπλοϊκή γραμμή. Λες, ΟΚ, ας την απεπιλέξω από τους επιτρεπόμενους δρόμους και να δω... Τζίφος! Ακόμα και αν τη σβήσω εντελώς από τη λίστα δρόμων, συνεχίζει να μου προτείνει το...καράβι.

Πάμε σε ένα άλλο παράδειγμα που δεν περιλαμβάνει καράβι. Ας πάω λοιπόν από το Περιστέρι στη Λαμία. Ως διά μαγείας, το D6 με στέλνει από την παλιά Εθνική (από "μέσα") και επιμένει να με διώχνει από τις κεντρικές αρτηρίες, παρόλο που δεν έχω απαγορεύσει τέτοιες διόδους από τους επιτρεπόμενους δρόμους.

Από την άλλη μεριά, μέσα στην Αθήνα, επιμένει να με στέλνει από κάτι υποχθόνια στενά όπου χωράεςι με το ζόρι ένα αμάξι (παράδειγμα Περιστέρι - Βύρωνας, μέσω Άνω Κυψέλης....ήμαρτον!).

Έχει λοιπόν αντιμετωπίσει κανείς σας κάτι παρόμοιο ρε παιδιά? Τις πταίει διερωτώμαι... Όποια βοήθεια, θα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη...

Σας ευχαριστώ

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Βοήθεια συγχωριανοί...

Πρώτα-πρώτα, καλή σαρακοστή και χρόνια σας πολλά!

Έχω ένα Mio P350 με περασμένο το Dest.6.0. Όντας πορώην χρήστης του Dest. 3.0.75, θυμόμουν ότι υπήρχε μία ρύθμιση να επιλέξεις τη συντομότερη χρονικά ή τη συντομότερη χιλιομετρικά απόσταση για να πας από το σημείο Α στο σημείο Β. Στο 6.0 δεν υπάρχει, σωστά? Το πρόβλημά μου όμως, δεν είναι μόνο αυτό αν και σχετίζεται με αυτό...αλλά είναι το ακόλουθο:

Ας πούμε ότι επιλέγω να πάω από το Περιστέρι (που μένω) στην Ξάνθη. Η διαδρομή που προτείνει το D6 περιλαμβάνει και... ακτοπλοϊκή γραμμή. Λες, ΟΚ, ας την απεπιλέξω από τους επιτρεπόμενους δρόμους και να δω... Τζίφος! Ακόμα και αν τη σβήσω εντελώς από τη λίστα δρόμων, συνεχίζει να μου προτείνει το...καράβι.

Πάμε σε ένα άλλο παράδειγμα που δεν περιλαμβάνει καράβι. Ας πάω λοιπόν από το Περιστέρι στη Λαμία. Ως διά μαγείας, το D6 με στέλνει από την παλιά Εθνική (από "μέσα") και επιμένει να με διώχνει από τις κεντρικές αρτηρίες, παρόλο που δεν έχω απαγορεύσει τέτοιες διόδους από τους επιτρεπόμενους δρόμους.

Από την άλλη μεριά, μέσα στην Αθήνα, επιμένει να με στέλνει από κάτι υποχθόνια στενά όπου χωράεςι με το ζόρι ένα αμάξι (παράδειγμα Περιστέρι - Βύρωνας, μέσω Άνω Κυψέλης....ήμαρτον!).

Έχει λοιπόν αντιμετωπίσει κανείς σας κάτι παρόμοιο ρε παιδιά? Τις πταίει διερωτώμαι... Όποια βοήθεια, θα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη...

Σας ευχαριστώ

Και στο 6 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ταχείας ή σύντομης διαδρομής. Εσύ μάλλον έχεις σαν επιλογή τη συντομότερη γι΄αυτό και τα προβλήματα που λες. Όταν δίνεις μία διεύθυνση, πριν πατήσεις το GO, πάτησε "Ταχεία" και θα σε πάει από τη γρηγορότερη διαδρομή.

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Και στο 6 υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ταχείας ή σύντομης διαδρομής. Εσύ μάλλον έχεις σαν επιλογή τη συντομότερη γι΄αυτό και τα προβλήματα που λες. Όταν δίνεις μία διεύθυνση, πριν πατήσεις το GO, πάτησε "Ταχεία" και θα σε πάει από τη γρηγορότερη διαδρομή.

Ευχαριστώ garet

Θα το ψάξω αν και πιστεύω ότι δεν έχω πατήσει ποτέ το πληκτρο "ΤΑΧΕΙΑ" που αναφέρεις. Μάλλον είναι έτσι by default. Πάντως, αν δεν το έχω πατήσει και δεν έχω έτσι επιλέξει την ταχύτερη διαδρομή είναι κουφό να μου λέει ότι Περιστέρι-Ξάνθη=571 km(!!!). Με άλλο λόγια, αν δεν το έχω τσεκάρει και με στέλνει μέσα από ακτοπλοϊκά, φαντάσου τι θα μου δώσει όταν το επιλέξω...

Σε ευχαριστώ πάντως :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB