Nosferatu Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Τα ξόδεψαν όλα στις διαφημίσεις (αυτές που διαφημίζουν τις ίδιες, παλιές, μη ανταγωνιστικές υπηρεσίες), πώς να κάνουν προσφορά ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένετε να κάνει προσφορά. Η εταιρεία έχει πολλούς πελάτες έχει κέρδη τά έχει κάνει πλακάκια με τις άλλες εταιρείες για να έχουν το ίδιο τιμολόγιο δεν καταλαβαίνω γιατί να βγάλει προσφορά.Και μάλλον το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν φαίνεται να την πείραξε και πολύ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Αναμονη μεχρι και της 1 Απριλιου για Ιστορικες Αλλαγες στην τλεφωνια της Vodafone. Για αυτο και εχουν χαθει και οι διαφημισεις.Θα χτυπησει πολυ δυναμικα. Μονο υπομονη και αναμονη... Σε 5 μέρες έχουμε επίσημα 1η Απριλίου! Κάντε και σείς λίγη υπομονή μην λυσάτε! μέχρι στιγμής αναμασάει παλιές προσφορές έτσι για να μην τις ξεχάσουμε!! ΛΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για να δούμε τι θα γίνει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Να πω μια ιδέα? Θα προσθέσουν μια σκηνή στην διαφήμηση που θα λέει: "Τσέπη Vodafone. H τσέπη μας. Γεμίστε την μας.":lol: :lol: :lol: :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Τελικά τωρα εγω τι να κάνω? Να πάρω κινητό τώρα ή να περιμένω απο βδομάδα? Τι προτείνετε? Λέτε να αξίζει τον κόπο? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εγώ θα σου ελεγα να περιμενεις. Μια εβδομάδα είναι... Περίμενε, γιατί αν όντως βγάλει κάτι καλό, θα χτυπάς το κεφάλι σου μετά... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Και εγω ετσι λεω... Περιμενε λιγακι. Δε χανεις τιποτα :) Εγω εχω επιδοτηση εδω και κανενα 1,5 μηνα και δεν την παιρνω γιατι περιμενω τις εξελιξεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Έχετε λυσάξει όλοι με την 1/4. Γιατί την 1/4 και όχι στις 15/4??? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή πετάμε την αρλούμπα μας και μετά βλέπουμε αντιδράσεις? Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 To mono sigouro einai oti h politikh twn epidothsewn tha allaksei sigoura.Gia afto akasizei na perimenete.Mesa ston Aprilio allazei h taktikh twn epidothsew. Tha dinontai analoga me to posa xronia einai kapoios syndromhths,analoga me ton tropo eksoflhshs twn logariasmwn kai otan oi ekserxomenes klhseis einai oi pio poles pros Voda metraei kai afto. Den metraei pleon to ypsos kai to poso twn logariasmwn pou kanei kapoios. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS7 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) i moni prosfopa pou kanei einai oti stelnei se osous einai gramenous sto pointamania ena paketo syndesis c.u me dodeka eupo xpono omilias(ena eypo kathe mina). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 To mono sigouro einai oti h politikh twn epidothsewn tha allaksei sigoura.Gia afto akasizei na perimenete.Mesa ston Aprilio allazei h taktikh twn epidothsew. Tha dinontai analoga me to posa xronia einai kapoios syndromhths,analoga me ton tropo eksoflhshs twn logariasmwn kai otan oi ekserxomenes klhseis einai oi pio poles pros Voda metraei kai afto. Den metraei pleon to ypsos kai to poso twn logariasmwn pou kanei kapoios. Επειδή δεν είναι σήμερα πρωταπριλιά, το ξέρεις εκ των έσω αυτό? Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Επειδή δεν είναι σήμερα πρωταπριλιά, το ξέρεις εκ των έσω αυτό? Gia na to lew apokleietai na vgalw pragmata apo to myalo mou kai na dinw elpides ston kathena kai na tou fouskwnw ta myala. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Ok, ευχαριστούμε μετά που το μοιράζεσαι, κι εγώ θα περιμένω πριν πάρω την επιδότησή μου Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) file ola psemata einai !!mas ekleve panta i vodafon kai tha synexisei na to kanei!!! elate oloi stin TIM me fopitotita na milate me non-stop alla na exete kai non-stop ploigisi sto wap! Το non-stop δεν αφορά μόνο τις συνδέσεις F2GO? Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Ρώτησα με πλάγιο τρόπο σε Vodafone Shop αν αξίζει να περιμένω για τον Απρίλιο. Μου απάντησε οτι δεν προκειται να αλλάξει και τίποτα σημαντικό. Είτε χρησιμοποιήσω την επιδότηση σήμερα, είτε τον Απρίλιο... καμία διαφορά σε τιμες κτλ. :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Εμενα μου ειπαν οτι δεν θα υπαρχουν σημαντικες εξελιξεις για τις επιδοτησεις αλλα κοβεται απο 1/4 η επιδοτηση 95€ για το motorola v3x 3g και γενικα η εξτρα επιδοτηση των 47€ για συσκευη 3g γινεται 23€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Έχω καρτοκινητό cu και μου ήρθε μέσω ταχυδρομείου αυτο: http://briefcase.pathfinder.gr/download/521423 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 @GEORGEGX20VF Παλιά νέα φίλε μου, αν και δεν είναι διαξίφισμος δεν κρατιέμαι να μην πω πως η ΤΙΜ με 1 ευρώ λιγότερο παρέχει τα ίδια +400sms παραπάνω. Η επόμενη προσφορά παρακαλώ (καινούργια γιατί αυτή ήταν ήδη γνωστή). Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 @GEORGEGX20VF Παλιά νέα φίλε μου, αν και δεν είναι διαξίφισμος δεν κρατιέμαι να μην πω πως η ΤΙΜ με 1 ευρώ λιγότερο παρέχει τα ίδια +400sms παραπάνω. Η επόμενη προσφορά παρακαλώ (καινούργια γιατί αυτή ήταν ήδη γνωστή). file ego leo gia to paketo cu poy moy esteilan dorean.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 σχετικά με αυτό για το πακετάκι cu έχουν στείλει σε πολλούς γνωστούς μου που γράφτηκαν pointmania. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Nαι ε?Γ@μωτο σε μενα τιποτα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Eγω ειμαι γραμμενος απο τοτε που βγήκε, αλλα πακέτο δεν μου ήρθε:mad: :mad: :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Σίγουρα δεν στέλνουν σε όλους. Μάλιστα δεν έχω καταλάβει πώς επιλέγουν σε ποιούς θα στείλουν! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 νομιζω οτι ειναι εκτος θεματος να μιλαμε εδω ποιος πηρε την επιστολη και ποιος οχι, μας ενδιαφερουν οι εξελιξεις, τι θα γνει τον επομενο μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts