Jump to content

Κινηματογράφοι: Τιμές εισιτηρίων, Παράπονα, Εμπειρίες, Νέα

Bayern4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σύμφωνα με τους ΟΠΧ, απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί ανθρώπων. Στην τελική σε σινεμά πήγατε. Όσο πληρώσατε εσείς, πλήρωσε και ο άλλος. Αν κάτι σας χαλάει,απλά κάθεστε σπίτι και δεν ξαναπάτε..

υ.γ : φαντάζομαι δεν έχετε μπει ποτέ σε δημόσια συγκοινωνία εε..?? και εκεί πληρώνεις και το ποσοστό αντίστοιχης περίπτωσης είναι πολλαπλάσιο!

Ας ασχοληθούμε αυστηρά με το σινεμά και ας αφήσουμε τέτοιες μικρότητες. Ευχαριστώ.

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 111
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει 3D και στα ster και στα odeon.Για τα ster δεν ξερω τιμη.Στα Odeon νομιζω πληρωνεις 1 φορα γυρω στα 5 € για να αγορασεις τα γυαλια,ενω η προβολη ειναι ιδια τιμη με την κανονικη ,και χρησημοποιεις τα γυαλια οσες φορες θες.Στα village κοστιζει 12 € η προβολη(3 € παραπανω απ'το κανονικο) και τα γυαλια δωρεαν.

Δεν ξέρω τι παίζει τελευταία αλλά πριν δύο χρόνια που είχα πάει να δω το Clash of the Titans 3D στα Odeon δίνανε κάτι γυαλιά που στο τέλος τα μαζεύανε. Το 3d ήταν απαράδεκτο. Βασιζόταν σε χρωματικό διαχωρισμό, κάτι σαν τα πράσσινα μπλέ που χρησιμοποιούμε στο σπίτι αλλά σε πιο καλή ποιότητα. Και η τιμή ήταν πάνω από 10 ευρώ. Ίσως φαίνεται σα να συμφαίρει το να πάρεις μια φορά τα γυαλιά 5 ευρώ και να πληρώνεις κανονική τιμή έπειτα αλλά αν είναι το ίδιο σύστημα να ξέρετε ότι δεν είναι πραγματικό 3d.

Στα village πληρώνεις 12 ευρώ αλλά είναι RealD και προσωπικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο.

Βέβαια δε ξέρω τι παίζει με τα Ster. Εκει δεν έχω δει ποτέ 3d.

• 2 years later...
  • 1 year later...

Η γνώμη σας για το cineplexx.gr που βρίσκεται στο one salonica στη Θεσσαλονίκη?

Πήγα σήμερα. Οκ, Βίλατζ δεν είναι, αλλά τουλάχιστον για εμας τους δυτικούς είναι οτι πρέπει!

Θεωρώ λίγο ακριβουτσικα τα εισητήρια, αν και έχει προσφορές τριτη(couples night-4 ευρώ/ατομο) και τεραρτη(ladies night-νομιζω παλι 4 ευρώ/γυναίκα).

Το κακό είναι οτι κυλικείο και έκδοση εισητηρίων είναι στα ίδια ταμεία, οποτε αν κάποιος θέλει μονο εισητήρια πρεπει να περιμένει στην ουρά μαζί με μας που τρωμε :lol:

Στα του φαγητού τώρα.... Δεν έχει καλες προσφορές. Ούτε κάπου είδα ξεκαθαρα να γράφει τιμες για κάθε ειδος ξεχωριστά. Πάντως για εναν κουβα ποπ κορν(τρώγονται, αλλά του Βίλατζ δε τα φτάνουν με την καμια), 1 λίτρο κόκα κόλα(ΝΑΙ ΠΟΤΗΡΑΡΑ!!!!!!!!!) και ενα σακουκαλι m&ms έδωσα γύρω στα 9 ευρώ!

Στην αρχή με φάνηκαν πολλα ευρώ και πολλά τα ποπ κορν! Για την κόκα ουτε λόγος! ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ!!! Εν τέλη, καλή αναλογία τιμής για αυτά που δίνει, αν και θα ήθελα 1-2 ευρω κάτω!

Στα του κινηματογραφου. Το 3d (+2€/άτομο) με φάνηκε κουραστικό. Τα γυαλιά επιστρέφονται. Μικρή εικόνα(στην αίθουσα 6), ήχος μέτριος.

Σίγουρα θα ξαναπαω, όχι σε 3d

Εγώ όταν πήγα είχε κρύο. Φόρεσαμε τα μπουφάν μας. Στα συν ο χώρος για τα πόδια. Πραγματικά κάθεσαι άνετα.

Λίγο δροσουλα είχε, αλλά γενικά δε κρυωνω, οπότε δε με ενόχλησε.

Χώρο για τα πόδια είχα Απλετο, καθώς ήμουν τέρμα πανω!

Επίσης δε με άρεσε οτι το καθισμα κάνει ορθή γωνία και δεν έχει λιγο κλίση(να ξαπλώνει).

Αλλά όπως είπα, θα ξαναπαω σίγουρα!

• 4 weeks later...

πηγε μια γνωστη/φιλη.

το βιντεακι που διαφημιζει το ατμος ειπε οτι ειναι κορυφαιο.

στην ταινια καταλαβε διαφορα, αλλα δε ξετρελαθηκε κιολας.

προσωπικα θελω να παω να το ακουσω ο ιδιος για να σχηματισω αποψη

πηγε μια γνωστη/φιλη.

το βιντεακι που διαφημιζει το ατμος ειπε οτι ειναι κορυφαιο.

στην ταινια καταλαβε διαφορα, αλλα δε ξετρελαθηκε κιολας.

προσωπικα θελω να παω να το ακουσω ο ιδιος για να σχηματισω αποψη

αν βγει καμία ταινία που να αξίζει θα πάω και εγώ μια Τετάρτη να το δοκιμάσω μιας και είναι και αυτές οι αίθουσες στην προσφορά 2for1

αν θυμαμαι καλα, το hunger games ειδε, το οποιο ειναι γυρισμενο σε atmos. καποιες σκηνες τις αρεσαν παντως

• 2 weeks later...

θα συμφωνησω με τη φιλη σου.

κι εγω το hunger games ειχα δει σε atmoς αλλα μονο το βιντεακι το διαφημιστικο ειχε τρομερη διαφορα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 2 months later...

Ειδα το batman χτες. Οκ, το βιντεακι που διαφημίζει το ατμος ειναι ολ δε μανεϊ!

Ομως στην ταινια ΔΕ καταλαβα διαφορα στον ηχο.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk