a_aris Δημοσιεύτηκε November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2003 Κατέβασα μια ολόκληρη season Friends απο το bittorrent. Και απο τα 24 αρχεία έχω πρόβλημα με 3-4 απο αυτά τα οποία φαίνεται ότι είναι corrupted (τουλάχιστον έτσι μου λέει ο player). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορέσω να τα κάνω repair με κάποιο τρόπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Πρόκειται σίγουρα για AVI αρχεία; Μην κρίνεις μόνο από την επέκταση! Τσέκαρέ το και πες μας. Αν είναι όντως AVI, με ποιό codec είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. November 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Πιστεύω ότι είναι γιατί όλα τα άλλα (εκτός απο αυτά τα 2-3) παίζουν μια χαρά. Και το bittorrent δεν έχει την φήμη fake αρχείων κτλ... Anyway στα properties λέει: frame rate 25 frames/sec data rate 129kbps video sample size 24bit video compression xvid Αυτά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Δοκίμασε το πρόγραμμα DivFix με βοήθησε κανα 2 φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις.Τσεκάρει το αρχείο ,βρίσκει τα λάθη και το γραφει από την αρχή.Καλό είναι και το AviPreview(κυκλοφορεί και σαν ανεξάρτητο πρόγραμμα από το καζάα) όπου το φορτώνει στην μνήμη και μπορείς να δεις σε ποιο σημείο είναι κομμένο και μπορείς να το αφαιρέσεις (με το AviChop πχ). Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Δοκίμασε να τα ανοίξεις με το πρόγραμμα ΑviPreview. Ίσως να μην είναι ολοκληρωμένα. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Η αν έχεις αρκετό χρόνο και θέλεις να κάνεις μια καλή δουλεία, χρησιμοποίησε το VirtualDub για να ξανακωδικοποιήσεις το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Μάλλον πως δεν έχεις το XviD codec. Κατέβασε το από το http://files.xvid.org/downloads/xvidcore-0.9.2.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. November 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Θενκς για την ανταπόκριση γκαϊζ... Xvid και γενικά codecs έχω. Δοκίμασα το divfix. Μου έφτιαξε το ένα αρχείο, το άλλο αρνείται πεισματικά :) Οπότε το έσβησα και γώ (οχι που θα το άφηνα) και το κατέβασα μόνο του απο το irc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts