Jump to content

Corrupted AVI files...

a_aris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα μια ολόκληρη season Friends απο το bittorrent. Και απο τα 24 αρχεία έχω πρόβλημα με 3-4 απο αυτά τα οποία φαίνεται ότι είναι corrupted (τουλάχιστον έτσι μου λέει ο player). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορέσω να τα κάνω repair με κάποιο τρόπο;;

Πρόκειται σίγουρα για AVI αρχεία; Μην κρίνεις μόνο από την επέκταση! Τσέκαρέ το και πες μας. Αν είναι όντως AVI, με ποιό codec είναι;

Πιστεύω ότι είναι γιατί όλα τα άλλα (εκτός απο αυτά τα 2-3) παίζουν μια χαρά. Και το bittorrent δεν έχει την φήμη fake αρχείων κτλ...

Anyway στα properties λέει:

frame rate 25 frames/sec

data rate 129kbps

video sample size 24bit

video compression xvid

Αυτά. :)

Δοκίμασε το πρόγραμμα DivFix με βοήθησε κανα 2 φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις.Τσεκάρει το αρχείο ,βρίσκει τα λάθη και το γραφει από την αρχή.Καλό είναι και το AviPreview(κυκλοφορεί και σαν ανεξάρτητο πρόγραμμα από το καζάα) όπου το φορτώνει στην μνήμη και μπορείς να δεις σε ποιο σημείο είναι κομμένο και μπορείς να το αφαιρέσεις (με το AviChop πχ).
Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Η αν έχεις αρκετό χρόνο και θέλεις να κάνεις μια καλή δουλεία, χρησιμοποίησε το VirtualDub για να ξανακωδικοποιήσεις το αρχείο.

Θενκς για την ανταπόκριση γκαϊζ...

Xvid και γενικά codecs έχω. Δοκίμασα το divfix. Μου έφτιαξε το ένα αρχείο, το άλλο αρνείται πεισματικά :) Οπότε το έσβησα και γώ (οχι που θα το άφηνα) και το κατέβασα μόνο του απο το irc...