l3ft3r1s Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2006 Ξέρει κανείς αν την τελευταία Κυριακή (την ερχόμενη δλδ) θα γίνει σε κάποιο δήμο της Αθήνας καρναβάλι? Γτ τα περισσότερα έγιναν σήμερα (εχτές)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Στην Αθηνα ξερω μονο αγ.δημητριου + μοσχατου. αν υπαρχουν κ αλλα δεν πανε καλα τα ατομα...δεν μπορουσαν να ενωθουν κ αλλοι δημοι ολοι σε ενα μεροσ να βγαλουν κατι τησ προκοπης? μετα http://www.carnivalpatras.gr κ Ξανθης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Θα παμε στην ξανθη που γίνετε και τρελλός χαβαλές!!!:ninja: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Και εγώ μάλλον Ξάνθη θα πάω :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 όλοι για την Πάτρα!! :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Aνεβείτε και στην Κοζάνη ρε παιδιά!Και εμείς στα βόρεια ξέρουμε να το διασκεδάζουμε!!! :lol: :D Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Στα Γρεβενά στο καρναβάλι που είχα πάει όντως ήταν πολύ όμορφα. Κάτι εντελώς διαφορετικό :) Στην Κοζάνη δεν έχω έρθει αλλά φαντάζομαι θα είναι εξίσου ωραία. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δεν υπήρξε άτομο που να ήρθε Κοζάνη καρναβάλι και να μην πέρασε άψογα,αυτό στο εγγυώμαι καθώς έχω φίλους από όλη την Ελλάδα που ταξιδεύουν μόνο και μόνο για το κοζανίτικο καρναβάλι. Εξάλλου,μην ξεχνάς κάτι πολύ βασικό...όσο πιο μικρή η πόλη τόσο πιο καλά...και το κέφι κρατά σαν μία αλύσιδα που δεν σπάει...όταν σταματούν οι μεγάλοι τα ξημερώματα βγαίνουν τα παιδιά και συνεχίζετε η σφαγή...ούτε εγώ το πίστευα όταν το έζησα από κοντά. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα next year to be there ;) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εγω κανονισα να ερθω Κοζανη για το καρναβαλι ακουσα τα καλυτερα!Ελπιζω να μην αλλαξουν τα σχεδια τελευταια στιγμη! I' ll be there......... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 πάτρα ως συνήθως.αλλά και ξάνθη είναι ωραία,που είχα πάει μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εγώ... αν όλα πάνε καλά... θα είμαι Ηράκλειο!!! Άσχετο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Μακάρι να ήμουνα Ελλάδα για να ήμουνα στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού!! Λόγω πολιτιστικής (εστω και αποτυχημένης) λένε οτι πρόκειται να είναι πολυ εντυπωσιακό το Σ/Κ και στην λήξη τα περισσότερα πυροτεχνήματα EVER :p Οχι σαν την περσινή πατάτα. Πάντως όποιος δεν έχει πάει ποτέ, αξίζει 100%:) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Δεν υπήρξε άτομο που να ήρθε Κοζάνη καρναβάλι και να μην πέρασε άψογα,αυτό στο εγγυώμαι καθώς έχω φίλους από όλη την Ελλάδα που ταξιδεύουν μόνο και μόνο για το κοζανίτικο καρναβάλι. Εξάλλου,μην ξεχνάς κάτι πολύ βασικό...όσο πιο μικρή η πόλη τόσο πιο καλά...και το κέφι κρατά σαν μία αλύσιδα που δεν σπάει...όταν σταματούν οι μεγάλοι τα ξημερώματα βγαίνουν τα παιδιά και συνεχίζετε η σφαγή...ούτε εγώ το πίστευα όταν το έζησα από κοντά. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα next year to be there ;) Μήπως υπάρχει κανένα ξενοδοχείο να μας προτείνεις αν είναι να έρθουμε εκεί? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Τέτοια ώρα τέτοια λόγια...λυπάμαι αλλά σε κάθε επαρχιακή πόλη πρέπει να έχεις κλείσει ξενοδοχείο κανένα μήνα πριν το καρναβάλι,μην σου πώ και παραπάνω.Αυτό το ξέρω πού καλά για Κοζάνη και Ξάνθη σαν κάτοικος,όχι σαν φιλοξενούμενος μόνο για το καρναβάλι. Καμία φίλη/φίλο που να σπουδάζει προς τα εκεί αν έχεις τότε θα σε σώσει,γιατί αλλιώς πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα...λυπάμαι αλλά δεν ήθελα να απογοητευτείς λέγοντας σου ότι έχει κ να ψάχνεις δίχως αποτέλεσμα. Αν είσαι τόσο αποφασισμένη μπορείς να καλέσεις σε αυτά τα ξεχοδοχεία για να σου πουν αν έχουν τίποτα διαθέσιμο. http://www.gto.gr/gr/accomm/loc/result.php?loc=KOZANI http://www.diakopes.gr/diakopes/diakopes_pkg.print_custlist?arid=14&cyid=95&twid=950&sbsid=950&subtid=11&lang=GR Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Εγώ θα κάνω πάρτυ στο σπίτι!!Αλλά γιατί νομίζω ότι υπάρχει ήδη σχετικό θέμα για τα καρναβάλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Aυριο κατεβαινω Πατρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 εγω θα ειμαι Ναυπακτο και την κυριακη Πάτρα!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 εγω ενα εχω να πω.ελατε Ξανθη!!θα γινει χαμος στο καρναβαλι φετος με πολυ πολυ κοσμο!http://www.carnival-of-xanthi.gr/ Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Οσοι πάτε Πάτρα, μπείτε πάλι στο http://www.carnivalpatras.gr Το ανανέωσαν σήμερα και έχει πολλές πληροφορίες. :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδιά έχει κανείς υπόψιν του τι πρόκειται να γίνει στο allou fun park? κάτι άκουσα για Κιαμο τζαμπέ, αλλά δεν είμαι σίγουρος, και δεν ξέρω ώρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μιας και είμαι στη Καβάλα θα στηρίξω Ξάνθη, σε 1 ώρα αναχωρώ περίπου :yahoo: :dizzy: :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Πεταχτειτε μεχρι το χωριο Παναγια Θασου να δειτε ενα καρναβαλι εντελως διαφορετικο. Καθε χρονο Κ.Δευτερα γινεται μια προσπαθεια που ειναι εντελως διαφορετικη πατε και δεν θα χασετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Για πείτε εντυπώσεις απο τα Καρναβάλια!!! Απ'οτι έμαθα στην Πάτρα ήταν απο τα πιό πετυχημένα των τελευταίων ετών. Είδικα στην τελετή λήξης πέφταν πυροτεχνήματα επι 25 λεπτά!!!!! Ηταν ένα απίθανο υπερθέαμα... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Για πείτε εντυπώσεις απο τα Καρναβάλια!!! Απ'οτι έμαθα στην Πάτρα ήταν απο τα πιό πετυχημένα των τελευταίων ετών. Είδικα στην τελετή λήξης πέφταν πυροτεχνήματα επι 25 λεπτά!!!!! Ηταν ένα απίθανο υπερθέαμα... θα συμφωνήσω κι εγώ.μάλλον ήταν το πιο πετυχημένο των τελευταίων ετών. πανικός παντού.εγώ γύρισα σήμερα για να μη μπλέξω στη κίνηση,εθνική. καλά στα clubakia και ειδικά oggy που πάω κάθε χρόνο,το έληξε το σάββατοβραδο 9 το πρωί.πήχτρα παντού.πυροτεχνήματα για κανα μισάωρο. εντυπωσιακές στολές και άρματα.και η παρέλαση πιο φαντασμαγορική απο ποτέ.όλα τα λεφτά η πάτρα φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts