Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μην ανησυχειs δεν ειναι ακριβα ρωτα στο φορουμ τηs ace!εγω φιλε πηγα super-market-practiker πηρα χρωμα-σπρει και το εβαψα (μπλε σκουρο μεταλλικο και ασημι)εγινε γαματ.:lol:

Για ανεβασε μερικες photos αν μπορεις :D :rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Dopod (HTC ASIA) ανακοίνωσε ότι για το D810 σήμερα θα βγάλει την επίσημη WM6 Rom

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

Η Dopod (HTC ASIA) ανακοίνωσε ότι για το D810 σήμερα θα βγάλει την επίσημη WM6 Rom

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

γιωργο να μαs πει ο δημητρηs θα εχει αγγλικη γλωσσα?θα μπαινει στο δικο μαs?θα μπορει να την μεταφρασει?:worry:

Αγγλική γλώσσα θα έχει σίγουρα, μιας και στην Dopod Ασίας ανήκει και η Αυστραλία

Βγήκε το update!! Τώρα μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και HTC Europe (αν και δεν το βλέπω :( )

Βγήκε το update!! Τώρα μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και HTC Europe (αν και δεν το βλέπω :( )

δεν θα βγαλουν!το θεμα ειναι εαν θα μπαινει η σημερινη!παω να την κατεβασω αλλα ειναι για μελοι δεν μπορω:confused:

Που το είδες ότι βγήκε ?

Στο link που έδωσες silly :D

Γίνεται να μη βγάλουν αφού έβγαλε η HTC Asia??? Δεν θα τους κράξουν;;; Χρειάζεται κάποια ουσιαστική αλλαγή για να πάρουν την ήδη έτοιμη rom από την ΗΤC Asia και να τη δώσουν σε εμάς;;;; Δεν καταλαβαίνω η ίδια εταιρία δεν είναι;;;;

Στο link που έδωσες silly :D

Γίνεται να μη βγάλουν αφού έβγαλε η HTC Asia??? Δεν θα τους κράξουν;;; Χρειάζεται κάποια ουσιαστική αλλαγή για να πάρουν την ήδη έτοιμη rom από την ΗΤC Asia και να τη δώσουν σε εμάς;;;; Δεν καταλαβαίνω η ίδια εταιρία δεν είναι;;;;

σημασια εχει να μπαινει η ρομ!εαν διαφερει το ραδιο, θα βαλουμε το δικο μαs!πιστευω οτι θα μπαινει:worry:

παιδια η Dopod (htc asia τώρα μετα την εξαγορά απο την HTC) ειχε ανακοινωσει οτι θα υποστηριξει με wm6 και το 3600 (dopod d810). Να περνιεται αυτη η rom αυτουσια δεν υπαρχει περιπτωση σε htc συσκευες (το dopod ειναι trinity200 ενω το p3600 ειναι trinity100, και εχουν και διαφορετικα spl). Με hard spl ομως και μια μεταφραση απο τον ausdim (τον εχουμε πρηξει) θα ειναι ολα οκ

παιδια η Dopod (htc asia τώρα μετα την εξαγορά απο την HTC) ειχε ανακοινωσει οτι θα υποστηριξει με wm6 και το 3600 (dopod d810). Να περνιεται αυτη η rom αυτουσια δεν υπαρχει περιπτωση σε htc συσκευες (το dopod ειναι trinity200 ενω το p3600 ειναι trinity100, και εχουν και διαφορετικα spl). Με hard spl ομως και μια μεταφραση απο τον ausdim (τον εχουμε πρηξει) θα ειναι ολα οκ

Εμάς μας ενδιαφέρει και η official support από την HTC Europe έτσι δεν είναι; Γιατί αν (λέμε τώρα) μου βγει εμένα ελαττωματική οθόνη και δεν μπορώ να το γράψω τπτ στο κινητό πως θα τους το πάω με την WM6 cooked ROM?? Θα μου πουν "Κύριε η οθόνη κοστίζει 163.50 Ευρώ (τόσο κάνει την έσπασα...) και δεν καλύπτεται απο εγγύηση..."

Εμάς μας ενδιαφέρει και η official support από την HTC Europe έτσι δεν είναι; Γιατί αν (λέμε τώρα) μου βγει εμένα ελαττωματική οθόνη και δεν μπορώ να το γράψω τπτ στο κινητό πως θα τους το πάω με την WM6 cooked ROM?? Θα μου πουν "Κύριε η οθόνη κοστίζει 163.50 Ευρώ (τόσο κάνει την έσπασα...) και δεν καλύπτεται απο εγγύηση..."

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΘΟΝΗΣ-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ-ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜ:mad:

Guest lagoudakis
και βεβαια δεν εχει καμμια δουλεια,αλλα οταν σου λεει η ace και η htc καλως η κακως,οτι βαζοντας αλλα ρομ καταργεις την εγγυηση ποια σημεια της συσκευης λεει;ολα;μερικα;ποια;το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ξερει καποιος για να αποφασισει μονος του τι θα κανει,γιατι εχει αναφερθει πολλες φορες οτι αλλους τους ενδιαφερει η εγγυηση και αλλους οχι,δεν ειμαι κατα των αλλαγων ρομ αλλα αρκει να ξερει ο καθενας τι κανει για να μην βρεθει προ εκπληξεων,μιλαμε για συσκευες 700 ευρω

και βεβαια δεν εχει καμμια δουλεια,αλλα οταν σου λεει η ace και η htc καλως η κακως,οτι βαζοντας αλλα ρομ καταργεις την εγγυηση ποια σημεια της συσκευης λεει;ολα;μερικα;ποια;το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ξερει καποιος για να αποφασισει μονος του τι θα κανει,γιατι εχει αναφερθει πολλες φορες οτι αλλους τους ενδιαφερει η εγγυηση και αλλους οχι,δεν ειμαι κατα των αλλαγων ρομ αλλα αρκει να ξερει ο καθενας τι κανει για να μην βρεθει προ εκπληξεων,μιλαμε για συσκευες 700 ευρω

ΜΙΣΤΕΡ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ! ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΡΟΜ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΤΕ Σ'ΑΦΗΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:mad:

Guest lagoudakis
δεν ξερω τον νομο αν καλυπτει καποιον σε τετοια περιπτωση,αν καποιος εχει τον χρονο και την ορεξη και νομιζει οτι θα βγαλει ακρη φυσικα ας το κανει,και βεβαια γνωμη μου ειναι αν καποιος δεν συμφωνει με αυτα απλα δεν αγοραζει προιοντα τους,απλο ειναι

Το θέμα είναι ότι έχουν το δικαίωμα να σου πουν δεν σου αλλάζουμε τπτ επειδή δεν ισχύει η εγγύηση... Είναι δικό τους θέμα και όχι κανενός δικαστηρίου... Πάρτο αν θες σαν αφορμή... Εδώ μπορει να σου βρουν μια γρατζουνια που μπορει ουτε εσυ ο ιδιος να μην ειχες προσεξει και να σου πουν οτι σου επεσε κατω και δεν σου αλλαζουμε τπτ... Πλάκα κάνεις τώρα; Αυτά είναι γνωστά νταβατζιλίκια των εταιριών....

Το θέμα είναι ότι έχουν το δικαίωμα να σου πουν δεν σου αλλάζουμε τπτ επειδή δεν ισχύει η εγγύηση... Είναι δικό τους θέμα και όχι κανενός δικαστηρίου... Πάρτο αν θες σαν αφορμή... Εδώ μπορει να σου βρουν μια γρατζουνια που μπορει ουτε εσυ ο ιδιος να μην ειχες προσεξει και να σου πουν οτι σου επεσε κατω και δεν σου αλλαζουμε τπτ... Πλάκα κάνεις τώρα; Αυτά είναι γνωστά νταβατζιλίκια των εταιριών....

ασ αλλαξουμε θεμα γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!:kill:

Ρε παιδιά μόλις παρατήρησα τα μηνύματα που στέλνω στα ελληνικά οι άλλοι τα λαμβάνουν με ερωτηματικά.Τι φταίει?

Χρησιμοποιώ resco keyboard

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά μόλις παρατήρησα τα μηνύματα που στέλνω στα ελληνικά οι άλλοι τα λαμβάνουν με ερωτηματικά.Τι φταίει?

για να στειλω εγω και θα σου πω.

εστειλα σε ενα νοκια παλιο. ολα οκ! μαλλον εχει προβλημα το κινητο του φιλου σου.:)

Καμιά ιδέα με wm6 σχετικά με τα drop calls Που εμφανίζονται αραία και πού?

έχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα?

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια ρομ εχεις περάσει?

την αγγλικη official του δημητρη που εχει βγαλει τελευταια!ασε φιλε! μεχρι τωρα ωs δια μαγειαs δεν εχω κανενα προβλημα με κλησειs δεν εχω βρει κανενα bug και η μπαταρια απλα ΚΟΡΥΦΑΙΑ:superman: