Guest lagoudakis Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 να έχεις, να έχεις νέα lagoudakis! Μας ενδιαφέρουνε!!!;)θα υπαρξει ανακοινωθεν (προσωπικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μετά το Upgrade με την ρομ WWE 2.10 του φίλου Ausdim Και ενώ όλα είχαν πάει καλά. το τηλέφωνο μετά το 3ο reboot δεν ξανανέβηκε ποτέ. παραμένει κολλημένο στο boot logo της htc χωρίς καμία άλλη αντίδραση... προγράμματα έβαλα μονάχα το resco explorer και copy του destinator 7 folder. Προσπαθώ να φλασάρω εκ νέου με την mUn 2.01 TE αλλά χωρίς επιτυχία. βοηθήστε παιδιά γιατι τον ήπια... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 παρεπιπτόντως, ουτε hard reset Μπορώ να κάνω.... :cry: ξεκινάει το Upgrade, Και στο 1% Κάνει restart το τηλέφωνο απο το bootloader Mode Που το χω λέγοντας για corrupted rom... Μετά απο πολλές προσπάθειες και με την κατεύθυνση του φίλου Geovass, το Ppc Μου δουλεύει. το πρόβλημα εντοπίστηκε στα Ελληνικά εκδόσεων 3.3.0 και 3.3.1 της ace hellas. προσοχή λοιπόν! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAMATIOS Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ο ausidm μαγείρεψε πάλι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=314972 Δεν έχει Ελληνικά ; :( Παράθεση Stamatis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 παιδια αλλη μια ερωτηση για να εγαταστησω εφαρμογες java στο κινητο πως το κανω?παταω πανω στην εφαρμογη και μου λεει οτι δεν υποστηριζεται απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Και σου λέει την αλήθεια... Δεν έχει πλατφόρμα java.. Αν δεν απατώμαι είχε πει ο ausdim πως θα ανέβαζε κάποιο cabaki που θα περιελάμβανε και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.. Δεν το έχω ψάξει σε βάθος το ζήτημα, αλλά δεν κάνεις κάτι λάθος! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Κάποιες φορές όταν πάω να πάρω τηλ και παταω το πράσινο για την κλήση δεν την πραγματοποιεί και λέει τέλος κλήσης.Έχω τα WM5.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Κάποιες φορές όταν πάω να πάρω τηλ και παταω το πράσινο για την κλήση δεν την πραγματοποιεί και λέει τέλος κλήσης.Έχω τα WM5.Τι μπορεί να φταίει? ασε parginos μιλαμε για x-files κατασταση το θεμα των κλησεων!λενε οτι παιζει ρολο το radio αλλα...καθε φορα που αλλαζω ρομ ανταποκρινεται διαφορετικα στιs κλησειs!!!τωρα που εβαλα την τελευταια ρομ του Δημητρη περασανε 24 ωρεs χωριs κανενα προβλημα στιs κλησειs...φτου-φτου-φτου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Και σου λέει την αλήθεια... Δεν έχει πλατφόρμα java.. Αν δεν απατώμαι είχε πει ο ausdim πως θα ανέβαζε κάποιο cabaki που θα περιελάμβανε και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.. Δεν το έχω ψάξει σε βάθος το ζήτημα, αλλά δεν κάνεις κάτι λάθος! Tι λε ρε παιδι δεν εχουν κανει προβλεψη για java εφαρμογες?αλλο και αυτο ημουν σιγουρος οτι θα κανω κατι λαθος γιατι λεω μια τετοια συσκευη να μην παιρνει java εφαρμογες και να παιρνει το nokia 6100 που που ειναι κινητο κατι χρονων....θα μου πεις η java εφαρμογες δε μπορουν να συγκριθουν με τιποτα με αυτες τις εφαρμογες που μπορει να παρει το p3600 αλλα ενταξει βρε παιδι τοσα πραγματα εχει πανω θα μπορουσαν να εχουν προσθεσει και ενα προγραματακι για να ανοιγει τις java εφαρμογες...τελος παντων ευχαριστω πολυ για τιν απαντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 gia to inesoft address book για να εχετε ελληνικα στην αναζητηση run addressbook go to menu tools options general tab language change go to custom and type ΑΒΓ/ΑΒΓ ΔΕΖ/ΔΕΖ ΗΘΙ/ΗΘΙ ΚΛΜ/ΚΛΜ ΝΞΟ/ΝΞΟ ΠΡΣ/ΠΡΣ ΤΥΦ/ΤΥΦ ΧΨΩ/ΧΨΩ να ναι καλα ο φιλος :) Παιδια τρομερο προγραμμα !!! Μου εχει λυσει τα χερια οσον αφορα αναζητηση επαφων ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι εχω 600 επαφες καταχωρημενες!!! Βρισκω οποιαδηποτε επαφη αμεσως και ειδικα στην οδηγηση αφου το χειριζομαι με το ενα χερι για πλακα. Σχετικα με αναζητηση στα ελληνικα εχω βελτιωσει κι αλλο την αντιστοιχη ρυθμιση. Βαζοντας λοιπον στο custom "ΑΒΓ-ABC/αάaßbγc ΔΕΖ-DEF/δdεέeζf ΗΘΙ-GHI/ηήgθhιίi ΚΛΜ-JKL/κjλkµl ΝΞΟ-MNO/νmξnοόo ΠΡΣ-PQRS/πpqρrσςs ΤΥΦ-TUV/τtυύuφv ΧΨΩ-WXYZ/χwxψyωώz" εχουμε αποτελεσματα και σε επαφες με ελληνικα γραμματα που εχουν τονους αλλα και σε οσες ειναι γραμμενες στ αγγλικα. Υπ οψην οτι οπου υπαρχουν διπλα γραμματα π.χ. ΝΞΟ-MNO/νmξnοόo τα πρωτα 2 οό ειναι ελληνικα και το τριτο αγγλικο. Τωρα πια το P3600 μου ως κινητο εχει γινει πιο ευχρηστο απο καθε απλο mobile phone. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 γιατι δεν βαζετε wm6 rom, που εχει στανταρ αναζητηση στο dialer ελληνικων/αγγλικων και πολυ γρηγορη απο οποιοδηποτε εξτρα προγραμμα (ezdial, inesoft adressbook) και δε δεσμευει καθόλου μνημη απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 γιατι δεν βαζετε wm6 rom, που εχει στανταρ αναζητηση στο dialer ελληνικων/αγγλικων και πολυ γρηγορη απο οποιοδηποτε εξτρα προγραμμα (ezdial, inesoft adressbook) και δε δεσμευει καθόλου μνημη απο το κινητο? Ο βασικοτερος λογος φιλε μου ειναι οτι χρησιμοποιω καποια επαγγελματικα προγραματα που δεν τρεχουν ακομα σε WM6. Απο κει και περα φανταζομαι δε μιλας για Official rom. Θελω να ρωτησω το εξης. Επειδη ειναι νεος ακομη στα PPC, που θα μπορουσα να βρω την original rom WM5 της HTC ωστε αν συμβει κατι με εγγυηση να την περασω, και αν μπορουν να δουν στο service οτι ειχε περαστει καποια αλλη rom. Κι επισης καποιο λινκ για την πιο αξιοπιστη ως τωρα WΜ6 rom. Υ.Γ. Δεκτες απαντησεις και σε pm. :X Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 η πιο καλη wm6 (κατα τη γνωμη μου) ημι-official απο το φιλο ausdim http://rapidshare.com/files/40625092/Wm6_02.10.00WWE.exe και με το blimkeys δεν χρειαζεσαι καθολου γραφιδα. και η τελευταια wm5 rom εδω http://www.europe.htc.com/support/software/htcp3600.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ασε parginos μιλαμε για x-files κατασταση το θεμα των κλησεων!λενε οτι παιζει ρολο το radio αλλα...καθε φορα που αλλαζω ρομ ανταποκρινεται διαφορετικα στιs κλησειs!!!τωρα που εβαλα την τελευταια ρομ του Δημητρη περασανε 24 ωρεs χωριs κανενα προβλημα στιs κλησειs...φτου-φτου-φτου:p Λες να βάλω δηλαδή τα WM6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 η πιο καλη wm6 (κατα τη γνωμη μου) ημι-official απο το φιλο ausdim http://rapidshare.com/files/40625092/Wm6_02.10.00WWE.exe και με το blimkeys δεν χρειαζεσαι καθολου γραφιδα. και η τελευταια wm5 rom εδω http://www.europe.htc.com/support/software/htcp3600.html εισαι σιγουρος οτι παιρνει blimkeys?γιατι νομιζω δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω οτι οταν το ειχα βαλει με τιν 2.10 το blimkeys κωλησε και αναγαστηκα να κανω hard reset δε ξεκολαγε με τιποτα...Στη 2.15 δεν μπαινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 εισαι σιγουρος οτι παιρνει blimkeys?γιατι νομιζω δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω οτι οταν το ειχα βαλει με τιν 2.10 το blimkeys κωλησε και αναγαστηκα να κανω hard reset δε ξεκολαγε με τιποτα... η θα το βαλες στην ελληνικη η δεν εχεις το σωστο cab.με το blimkeys γραφω τωρα. pm το email σου,να στο στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Λες να βάλω δηλαδή τα WM6? κοιτα...τα wm6 εχουν καλυτερη συμπεριφορα σε σχεση με τα wm5! τωρα το θεμα radio σου ειπα...X-FILES κατασταση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 κοιτα...τα wm6 εχουν καλυτερη συμπεριφορα σε σχεση με τα wm5! τωρα το θεμα radio σου ειπα...X-FILES κατασταση:p Μάλιστα...Πολύ με έχει στεναχωρήσει το θέμα με τα τηλέφωνα.Δεν επιτρέπεται σε τηλέφωνο με τέτοιο ποσό ρε παιδίμου πως να το κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giostau Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Γειά σας, νέος κάτοχος Ρ3600 εδώ... ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω προφίλ στις ρυθμίσεις του wifi? στο σπίτι μου έχω wep, static IP's κλπ, ενώ σε hotspots και στο γραφείο πρέπει να το έχω στο αυτόματο και όπως αντιλαμβάνεστε, βαριέμαι απίστευτα να κάνω κάθε φορά τις ρυθμίσεις... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μάλιστα...Πολύ με έχει στεναχωρήσει το θέμα με τα τηλέφωνα.Δεν επιτρέπεται σε τηλέφωνο με τέτοιο ποσό ρε παιδίμου πως να το κάνουμε Το έχεις σε 3G?? Έχεις δοκιμάσει να το γυρίσεις σε 2G?? Αν δε σου είναι απαραίτητο το 3g δίκτυο κάνε την αλλαγή και θα στρώσει. Εγώ έτσι το δουλεύω αό την πρώτη μέρα και δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα! (Εκτός αν χάνω κλήσεις ή μνμ και δεν το έμαθα ποτέ!!!!!:p :D ) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 κανε αυτο που σου ειπε η eltsele,απο σημα 3g η περιοχη σου πως ειναι;εγω το εχω μονιμα σε 3g και δεν εχω χασει κληση,θα το καταλαβαινα γιατι θα ειχα ειδοποιηση απο voda,και παιρνω καθε μερα καμμια 15-20 κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Μάλιστα...Πολύ με έχει στεναχωρήσει το θέμα με τα τηλέφωνα.Δεν επιτρέπεται σε τηλέφωνο με τέτοιο ποσό ρε παιδίμου πως να το κάνουμε το ξερω....ξερειs ποσοι με περνουν με βιντεοκληση και μου λενε μετα τι εγινε παλι σημα δεν εχειs?εβαλλα την καρτα σιμ σε νοκια ν93ι καρφιιιι το σημα τ να πειs....δεν βγαζουν ακρη αυτοι που τα φτιαχνουν εμειs θα την βρουμε?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 το ξερω....ξερειs ποσοι με περνουν με βιντεοκληση και μου λενε μετα τι εγινε παλι σημα δεν εχειs?εβαλλα την καρτα σιμ σε νοκια ν93ι καρφιιιι το σημα τ να πειs....δεν βγαζουν ακρη αυτοι που τα φτιαχνουν εμειs θα την βρουμε?:wacko: Ναι ρε παιδί μου.Τι να πεις ειλικρινά δηλαδή...Α μιας και τώρα που είμαι μέσα να ρωτήσω.Μου έπεσε το 3600 και γρατσουνίστικε κάτω αριστερά και βφήκε το χρώμα.Να το στείλω στην αντιπροσωπία ή υπάρχει και άλλος τρόπος?Πόσο θα μου στοιχίσει περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ναι ρε παιδί μου.Τι να πεις ειλικρινά δηλαδή...Α μιας και τώρα που είμαι μέσα να ρωτήσω.Μου έπεσε το 3600 και γρατσουνίστικε κάτω αριστερά και βφήκε το χρώμα.Να το στείλω στην αντιπροσωπία ή υπάρχει και άλλος τρόπος?Πόσο θα μου στοιχίσει περίπου? μην ανησυχειs δεν ειναι ακριβα ρωτα στο φορουμ τηs ace!εγω φιλε πηγα super-market-practiker πηρα χρωμα-σπρει και το εβαψα (μπλε σκουρο μεταλλικο και ασημι)εγινε γαματ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 μην ανησυχειs δεν ειναι ακριβα ρωτα στο φορουμ τηs ace!εγω φιλε πηγα super-market-practiker πηρα χρωμα-σπρει και το εβαψα (μπλε σκουρο μεταλλικο και ασημι)εγινε γαματ.:lol: Χμ...Λες ε?Μου έβαλες ιδέα τώρα.Είναι αρκετά προτότυπη η ιδέα σου και άκρως ενδιαφέρουσα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts