eNeRGy Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 εισαι και πλεονεκτης ρε παιδι μου:p θελεις 128αρα μνημη ε; me sosto stisimo sta WM me 32mb mnimis kaneis ti douleia sou... (toulaxisto emeis oi palioi kseroume ta kolpa...) :shifty: etsi gia mena ta 64MB einai mia xara gia ena pda... kai de tha thisiaza to GPS gia +64mb me tipota!... (barethika to BT GPS) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Γεια σε όλους. Μέχρι χθες ήμουν χρήστης του ETEN X500 για 2 μήνες (αντίο ΕΤΕΝ). Σήμερα το βράδυ περιμένω το Ρ3600. Επειδή πρέπει τώρα να αλλάξω μνήμη (miniSD) θα χρειαστώ την εμπειρία σας. Έχει δοκιμάσει κανείς miniSD 2GB 150X και ποιας εταιρείας; Μήπως λόγω του 150Χ δεν αναγνωρίζετε σωστά; Περιμένω σχόλια για να προχωρίσω σε κάποια αγορά μνήμης. Ευχαριστώ. φιλε μου μια 2g που ειχα στο δικο μου 3600 ηταν της transced και δουλευε μια χαρα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αστα αυτα!!!απο ντροπη δεν ρωτας:D η πρωτη θηκη μου αρεσει και εμενα,επισης εχουν και 1 σιλικονης που ειναι ωραια,για μνημες καλες ειναι οι Kingston και η transcend,αντε παρτο!!!αργεις ε!!!! Είμαι αναγκασμένη να περιμένω μέχρι τις 16 που θα περαστεί η επιδότηση!Σνιφ!Κλαψ! Θα τα σκάσωμεν που θα τα σκάσωμεν ας γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε!!!!!!:p Οπότε ετοιμάσου... Μόλις το πάρω θα ξεχάσω τις ντροπές και θα επανέλθω με απειλητικές διαθέσεις!!;) :lol: ;) ειδες;δεν τα εκανες ολα:p σοβαρα τωρα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου να σου κατσει καλα,εγω χαλασα στις αρχες 4 μεχρι να μαθω,αλλα τωρα τα περναω αερα ΑΑΑ! Ωραία!! Οπότε να μην παραγγείλω μια! Να τις πάρω σε ντουζίνα!!!!!! Τι να το κάνω που τις περνάς αέρα??Μέσω Ίντερνετ τις περνάς??Όχι!! Άρα δεν κάνουμε δουλειά!!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 me sosto stisimo sta WM me 32mb mnimis kaneis ti douleia sou... (toulaxisto emeis oi palioi kseroume ta kolpa...) :shifty: etsi gia mena ta 64MB einai mia xara gia ena pda... kai de tha thisiaza to GPS gia +64mb me tipota!... (barethika to BT GPS) :O ποιος ειπε οτι θα θυσιασω το gps?? :blink: και 256 ρομ και 128 ραμ και 2.8 μπξλς καμερα και wifi και voip και hardware πληκτρολογιο (μιας και δεν μπορω χωρις αυτο) και ραδιοφωνο και on board gps και αλλα .. τα 64mb ειναι πολυ λιγα για απαιτητικους χρηστες που τα θελουν ολα και να δουλευουν απροβληματιστα αλλα και γρηγορα...και εγω δυστυχως ειμαι πολυ απαιτητικος απο το pda μου πλεον...:O ps. kai το bt gps μια χαρα ειναι....apo to p900i το χρησιμοποιω και ποτε δεν με προδωσε... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 To Tom Tom δεν έχει χάρτη για το Ηράκλειο (Κρήτης) στο ένα που δίνει δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsop Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 φιλε μου μια 2g που ειχα στο δικο μου 3600 ηταν της transced και δουλευε μια χαρα ;) Φίλε zaharaki ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Ηταν 150Χ σε ταχύτητα ή απλή; Παράθεση HTC TOUCH HD, HTC P3600, E-TEN Glofiish X500 Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 ποιος ειπε οτι θα θυσιασω το gps?? :blink: και 256 ρομ και 128 ραμ και 2.8 μπξλς καμερα και wifi και voip και hardware πληκτρολογιο (μιας και δεν μπορω χωρις αυτο) και ραδιοφωνο και on board gps και αλλα .. τα 64mb ειναι πολυ λιγα για απαιτητικους χρηστες που τα θελουν ολα και να δουλευουν απροβληματιστα αλλα και γρηγορα...και εγω δυστυχως ειμαι πολυ απαιτητικος απο το pda μου πλεον...:O ps. kai το bt gps μια χαρα ειναι....apo to p900i το χρησιμοποιω και ποτε δεν με προδωσε... Πιο είναι αυτό το θυρίο;;; Βλέπω να βάζεις και άλλους σε σκεψεις... Απο τότε που πήρα το Trinity έπαξα να κοιτάζω άλλα μοντέλα και έχω μείνει πίσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Πιο είναι αυτό το θυρίο;;; Βλέπω να βάζεις και άλλους σε σκεψεις... Απο τότε που πήρα το Trinity έπαξα να κοιτάζω άλλα μοντέλα και έχω μείνει πίσω..... Μάλλον για το Kaizer λεει (αλλά θα είναι πολλά τα λεφτά Άρη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μάλλον για το Kaizer λεει (αλλά θα είναι πολλά τα λεφτά Άρη!) Μα νομίζω πως έχει 64mb μνήμη το kaizer... Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει... Ίσως να άλλαξε κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 ακριβως το καισερ εχει 64mb ram ;) μην προβληματιζοσαστε δεν ειναι συσκευη που κυκλοφορει.εχει released date ιουνιο-ιουλιο ... αν και μερικες φορες καλα ειναι να κραταμε μικρο καλαθι οπου ακουμε πολλα κερασια...για αυτον τον λογο ειμαι επιφυλακτικος ακομα..υπομονη.. ετσι παρουσιαστηκε και το καισερ αλλα κατεληξε με την μιση ραμ απο οτι ειχαν ανακοινωσει:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Έλα, πες μας, γιατί θα κάνουμε μπάμ... Έστω πες κάποιο στοιχείο για να το βρούμε!!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Φίλε zaharaki ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα ήθελα μια διευκρίνηση. Ηταν 150Χ σε ταχύτητα ή απλή; φιλε μου δυστυχως το 3600 μου εγινε σκονη :lol: πουληθηκε :) και το μονο που εχω απο την καρτα ειναι το adapter εχει ενα κωδικο επανω TS2GSDM80 :O δεν ξερω αν απο κει μπορεις να δεις τι ηταν....δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Έλα, πες μας, γιατί θα κάνουμε μπάμ... Έστω πες κάποιο στοιχείο για να το βρούμε!!! :P μα δεν χρειαζεται να σας πω ποιο ειναι :!: υπαρχουν αρκετα νεα pda που αναμενονται με αυτα περιπου η και τα ιδια χαρακτηριστικα;) ριξτε μια ματια εκει εχει καποια απο αυτα ;) http://www.gsmarena.com/ Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 οταν βαλεις τα 6αρια γιαννη στον τιτανα ...θα βαλεις και το 3600 στο κουτακι του :rolleyes: :D :lol: :) :O Πραγματι ετσι ειναι. Δασκαλε αψογος!! (....μπηκε και η 3.0 Black):cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Είμαι αναγκασμένη να περιμένω μέχρι τις 16 που θα περαστεί η επιδότηση!Σνιφ!Κλαψ! Θα τα σκάσωμεν που θα τα σκάσωμεν ας γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε!!!!!!:p Οπότε ετοιμάσου... Μόλις το πάρω θα ξεχάσω τις ντροπές και θα επανέλθω με απειλητικές διαθέσεις!!;) :lol: ;) ΑΑΑ! Ωραία!! Οπότε να μην παραγγείλω μια! Να τις πάρω σε ντουζίνα!!!!!! Τι να το κάνω που τις περνάς αέρα??Μέσω Ίντερνετ τις περνάς??Όχι!! Άρα δεν κάνουμε δουλειά!!!:lol: :lol: :lol:αντε λιγο εμεινε;) screen protector παρε απο εκει που τα περνανε τα παιδια που εχουν το μαγαζι για να μην μπλεξεις http://www.moderntalking.gr πιστευω να μενεις αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 :D :lol: :) :O Πραγματι ετσι ειναι. Δασκαλε αψογος!! (....μπηκε και η 3.0 Black):cool: καλοριζικη και γρηγορα η επομενη :lol::lol: εγω δοκιμασα γιωργο και την 3.01 αλλα ειμαι παλι στην 2.5 :) πολυ καλυτερη τελικα...η 3 σειρα εχει καποια bugs ακομη ...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αντε λιγο εμεινε;) screen protector παρε απο εκει που τα περνανε τα παιδια που εχουν το μαγαζι για να μην μπλεξεις http://www.moderntalking.gr πιστευω να μενεις αθηνα Δεν μένω Αθήνα...:confused: Θεσσαλονίκη μένω...:rolleyes: Εκτείνονται οι γνώσεις σου στη Βόρεια Ελλάδα??;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 ωχ ωχ ωχ,μακρυα βρε παιδι μου!!θα σε αναλαβει αλλος νομιζω:O :O :D για screen οποτε πρεπει να παιξεις με το play247,το θεμα ειναι πως θα το βαλεις:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 :D :lol: :) :O Πραγματι ετσι ειναι. Δασκαλε αψογος!! (....μπηκε και η 3.0 Black):cool: nai alla oti kai na kanei o Jasjamming... gps de tha genisei o ermis sas... :p nia nia niania nia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thancool Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Καλημέρα παίδες το 3600 το παραλαμβάνω σήμερα και θα ήθελα να ρωτήσω : 1. Εχει δοκιμάσει κανείς την ισχύ του πομπού υπερυθρων? (ειναι μεγαλύτερη απο του 2020ι) 2. επειδη εχω το 2020 ειναι συμβατος ο φορτιστής αυτοκινητου με το 3600? (φυσικα με νεο adaptor) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidimon Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Πήρα ένα DS970 Sony Ericsson Bluetooth Stereo Headset, μιας και το H3600 υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP (ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από τα post που διάβασα). Το πρόβλημα είναι οτι δεν το ανιχνεύει καν για να κάνει pairing. Το pc μου που έχει bluetooth, ανιχνεύεται από το τηλέφωνο κανονικότατα (τουλάχιστον όταν το γυρίζω σε windows). Υπάρχει κάποιος που να έχει συνδέσει και να χρησιμοποιεί αντίστοιχο handsfree? Το να μη το βρίσκει καθόλου δε μου φαινεται και πολύ λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Κανένα κολπάκι για να βγάλω τη SIM χωρίς να την καταστρέψω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 nai alla oti kai na kanei o Jasjamming... gps de tha genisei o ermis sas... :p nia nia niania nia! ουτε το τρινιτυ σας θα γινει ποτε ερμης... το ειχα παραλληλα με τον τιτανα και το 3300 και το πουλησα....ειναι πολυ λιγο μπροσα στον τιτανα...:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 zaxaraki pes moy pou kai pos ua balo ell.plhktrologio sta wm 6:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 zaxaraki pes moy pou kai pos ua balo ell.plhktrologio sta wm 6:cry: παρε απο εκει http://www.penreader.com/download/LEng_Greek_PocketPC_Mobille2005/LEng.exe το προγραμμα και για τα υπολοιπα εχεις πμ :) υπαρχει και η εναλλακτικη λυση του interkey keybord αλλα και του ΑΕΚΜAP ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts