dmkias_46 Δημοσιεύτηκε February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2006 παιδια χθες εκανα εγκατασταση των xp, και δν μου παιζει παιχνιδια.μου ειπαν οτι πρεπει να κανω εγκατασταση την καρτα γραφικων, η κατι τετοιο.πως γινεται αυτο???ας μου δωσει καποιος τα φωτα του.εχω σκυλιασει...:p και ακομα μια ερωτηση:πως θα χωρισω τον σκληρο σε κομματια??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Μεσα στη συσκευσια της Καρτας Γραφικων υπαρχει ενα cd με τους drivers της καρτας...Θα κανει autorun οταν το βαλεις μεσα ειναι απλη η υποθεση....(αν καταλαβα καλα βεβαια...:blink: ) Οσο για το σκληρο δισκο το καλυτερο ειναι το partition magic Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Εαν θες ( το partition magic ) μπορεις να το βρεις και απο torrent :p Moderation mode link removed Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 φροντισε να ειναι περασμενοι κ οι τελευταιοι direct-x drivers.. Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Δεν ζητάμε παράνομο λογισμικό, και δεν δίνουμε direct links για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Δεν ζητάμε παράνομο λογισμικό, και δεν δίνουμε direct links για αυτό. Επρεπε να δωσω αυτο το link δηλαδη? :blink: http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Partition-Magic.shtml Η καθολου? :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Επρεπε να δωσω αυτο το link δηλαδη? :blink: http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Partition-Magic.shtml Η καθολου? :confused: Αυτό το link περνάει γιατί οδηγεί σε μία απόλυτα νόμιμη demo έκδοση του προγράμματος. Μερικά πράγματα μπορείτε να τα καταλάβετε και μόνοι σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Αυτό το link περνάει γιατί οδηγεί σε μία απόλυτα νόμιμη demo έκδοση του προγράμματος. Μερικά πράγματα μπορείτε να τα καταλάβετε και μόνοι σας. Ok...:) Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση...:!: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα εβαλα και το ντιρεκτχ, και τους οδηγους αλλα τιποτα...εχω την ν3.01 λετε να θελει μεγαλυτερη??ααα, και αυτο το προγραμα, τι ενοιτε ειναι ντεμο??? δν μπορεις να το χωρισεις οπως θες?? πμ με τορεντ, μπας και βρουμε προκοπη:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts