Jump to content

My Devices και αναζήτηση συσκευών


dalir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γραφω για να παρατηρησω τα εξης σχετικα με το τομεα "mydevices" του myphone.

 

H λίστα τηλεφωνων ειαναι αρκετα πλουσια αλλα:

 

1)Παλαιοτερες συσκευες δεν εμφανίζονται οθτε υπαρχει η επιλογη για κατι τετοιο.

2)στην συνθετη αναζητηση τα κριτηρια θα μπορουσαν να ειναι περισσοτερα.

π.χ εσωτερικη μνημη κινητου,φλας,ηχογραφηση κλησης,αναλυση καμερας και πολλα αλλα που δεν ειναι δυσκολο να προστεθουν.

3)Η κατηγοριοποιηση ανα τιμη θα μπορουσε να ειναι πιο ευχρηστη αν ειχε και την επιλογη μεχρι ΧΧΧ ευρω π.χ "μεχρι 400 ευρω".

4)Οι τιμες συχνα αναφερονται σε καποιους μηνες πριν και συχνα ειναι υψηλοτερες απο τις πραγματικες.

 

αυτα προς το παρων.

Link to comment
Share on other sites

Γραφω για να παρατηρησω τα εξης σχετικα με το τομεα "mydevices" του myphone.

 

H λίστα τηλεφωνων ειαναι αρκετα πλουσια αλλα:

 

1)Παλαιοτερες συσκευες δεν εμφανίζονται οθτε υπαρχει η επιλογη για κατι τετοιο.

 

Χρησιμοποίησες την επιλογή «Χωρίς όριο»;

Link to comment
Share on other sites

εννοεις για τη αναζητηση βαση τιμης ?

Εκει θελω να υπαρχει οριο απλα να μπορω να το ορίζω.

Επισης θεωρω την δυνατοτητα πιο λεπτομερους αναζητησης σημαντικη.

 

Οσον αφορα τις συσκευες δεν βρισκω καποιο τροπο να δω παλιοτερες. Π.χ sony T610.

Link to comment
Share on other sites

Γενικότερα, αμέσως μετά τη CeBIT η συγκεκριμένη ενότητα θα υποστεί αρκετές αλλαγές για να επιτραπεί η πιο εύκολη και η πιο... αναλυτική αναζήτηση. Ιδέες έχουν ήδη συζητηθεί και η υλοποίησή τους αναμένεται να είναι δύσκολη και χρονοβόρα.

 

1) Στην αναζήτηση δεν εμφανίζονται συσκευές οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως «μη διαθέσιμες στην αγορά». Ωστόσο, μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά previews και reviews με έναν εύκολο τρόπο:

 

Ξεκινώντας για παράδειγμα από εδώ: http://www.myphone.gr/devices/preview.html , πάνω δεξιά θα δεις την επιλογή «φίλτρο». Εκεί επιλέγεις στο πεδίο «--κατασκευαστής» την εταιρία της οποίας οι συσκευές επιθυμείς να εμφανιστούν. Κάνεις κλικ στο Go! και εμφανίζονται όλες οι συσκευές...

 

2) Τα κριτήρια θα γίνουν περισσότερα.

 

3) Εύκολο να υλοποιηθεί. Για την ώρα απλά πραγματοποιείς περισσότερες από μια αναζητήσεις.

 

4) Η τελευταία ενημέρωσή των τιμών έγινε σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Κέντρου Κινητής Τηλεφωνίας και Επικοινωνίας, την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2006. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι είναι ενδεικτικές. Σύντομα θα επιστρέψουμε στους συνήθεις ρυθμούς ανανέωσης, δηλαδή μια φορά κάθε 15ημερο, όπου και τα καταστήματα εκδίδουν νέες λίστες τιμών...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

να κάνω και μια ερώτηση για να μην ανοίγω και άλλο θέμα:

Γιατί τους τελευταίους μήνες τα reviews είναι πάρα πολύ λίγα;;:confused:

εντάξει,θα μου πείτε δεν υπάρχει χρόνος αλλά το άτομο που θα μπεί για πρώτη φορά στο myphone θα είναι γιατί θα θέλει να δει την περιγραφή ενός κινητού και δεν θα μπορεί να διαβάσει το forum καθώς δεν θα είναι εγγεγραμμένος.πράγμα που θα τον αποτρέψει να ασχοληθεί περαιτέρω με το site.

Επίσης συχνά όταν με ρωτάν για κάποιο κινητό και τους λέω μισό λεπτό να δω στο mp συχνά πυκνά βρίσκω μόνο το αντίστοιχο preview χωρίς τις πληροφορίες που θα ήθελα(όπως ποιότητας της συσκευής):!:

 

Τέλος, MsK αν μπορείτε προσθέστε την δυνατότητα αναζήτησης κατευθείαν με το όνομα της συσκευής.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Νομίζω ότι πλέον είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί υποκατηγορία "WLAN"στα χαρακτηριστικά των προς αναζήτηση συσκευών κινητής τηλεφωνίας, καθώς όλο και νέες συσκευές προστίθενται με το χαρακτηριστικό της ασύρματης σύνδεσης στο Internet και νομίζω ότι πραγματικά λείπει.

Γιάννης Κ

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι πλέον είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί υποκατηγορία "WLAN"στα χαρακτηριστικά των προς αναζήτηση συσκευών κινητής τηλεφωνίας, καθώς όλο και νέες συσκευές προστίθενται με το χαρακτηριστικό της ασύρματης σύνδεσης στο Internet και νομίζω ότι πραγματικά λείπει.

Γιάννης Κ

Έχει ήδη δημιουργηθεί το σχετικό «πεδίο» στη βάση και όλες οι εγγραφές που περιέχονται στο My Devices έχουν ενημερωθεί. Αυτό που μένει είναι να κατασκευαστεί το interface που θα επιτρέπει και την αναζήτηση για WLAN συσκευές. Επιπρόσθετα έχουν προστεθεί πεδία για αναζήτηση συσκευών με βάση την ανάλυση της ψηφιακής τους κάμερας, το μέγεθος του σκληρού τους δίσκου, την ύπαρξη QWERTY πληκτρολογίου, καθώς και τον τύπο τους (αναδιπλούμενα, candy-bar, sliding κ.ο.κ.) Όλα αυτά αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους τις προσεχείς ημέρες, οπότε stay tuned... Θα ενημερώσω και εδώ όταν γίνει η αλλαγή.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

μαλλον επρεπε να διαβασω πρωτα εδω πριν κανω μια ιδια ερωτηση σε αλλο topic αναμενω και εγω λοιπον αυτη τη λειτουργεια...
Samsung Note II
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Συνοπτικά: Η 4η έκδοση της αναζήτησης στο My Devices είναι σε λειτουργία.

 

Δυνατότητες:

 

Αναζήτηση v4.0

 

  • Τα χαρακτηριστικά κατηγοριοποιήθηκαν σε ομάδες ανάλογα με το είδος τους. Έτσι δημιουργήθηκε η κατηγορία «Ψυχαγωγία» που περιλαμβάνει τα κριτήρια Ψηφιακή Κάμερα, Βίντεο, MP3 Player, MMS, Ραδιόφωνο και Java, η κατηγορία «Συνδεσιμότητας» που περιλαμβάνει τα κριτήρια GPRS/EDGE, WCDMA (3G), HSDPA, Infrared, Bluetooth, WLAN, καθώς και η κατηγορία «Λοιπές Δυνατότητες» που περιλαμβάνει την Κάρτα Μνήμης, τον Σκληρό Δίσκο και το Πληκτρολόγιο QWERTY.
  • Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης για συσκευές με WLAN.
  • Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης για συσκευές με HSDPA.
  • Προστέθηκε η δυνατότητα καθορισμού της ελάχιστης ή μεγαλύτερης ανάλυσης της ψηφιακής κάμερας των κινητών. Κάνοντας κλικ στο «Ψηφιακή Κάμερα» εμφανίζονται οι επιλογές για τον καθορισμό της ανάλυσης της ψηφιακής κάμερας:
    • Τουλάχιστον ή Μικρότερη από
    • αδιάφορο, 0,3, 1, 1,3, 2, 3 και 5 megapixels

     

    [*]Με την επιλογή του κριτηρίου «ψηφιακή κάμερα» γίνεται αυτόματα επιλογή και του κριτηρίου «βίντεο». Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα αποεπιλογής του. Το συγκεκριμένο κριτήριο (βίντεο) θα καταργηθεί στην επόμενη έκδοση της αναζήτησης, αφού πλέον όλα τα κινητά που διαθέτουν κάμερα προσφέρουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

    [*]Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης για κινητά με σκληρό δίσκο

    [*]Δεν είναι εφικτή η ταυτόχρονη επιλογή των κριτηρίων «σκληρός δίσκος» και «κάρτα μνήμης» αφού δεν υπάρχει κανένα κινητό που να ενσωματώνει ταυτόχρονα και τα δύο. Αυτό ίσως αλλάξει στο μέλλον

    [*]Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης για συσκευές που διαθέτουν πληκτρολόγιο QWERTY.

    [*]Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης για συσκευές συγκεκριμένης εξωτερικής εμφάνισης. Η μορφή κινητού μπορεί να είναι αδιάφορη, candy-bar, αναδιπλούμενη ή slider.

    [*]Αποκρύπτονται πλέον με ένα κλικ οι προαιρετκές επιλογές (κατασκευαστής, τιμή, διαθεσιμότητα).

    [*]Προστέθηκε η δυνατότητα ελέγχου της τιμής με δύο διαφορετικά πεδία:

    • λιγότερο ή περισότερο
    • από 100, 200, 300, 400 και 500 ευρώ

    [*]Προστέθηκε η δυνατότητα αναζήτησης και στα κινητά που έχουν «αποσυρθεί από την αγορά» (Διαθεσιμότητα -> κινητά που έχουν αποσυρθεί).

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

 

Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται συνήθως σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο. Η σημαντικότερη αλλαγή έχει να κάνει με την ταυτόχρονη παρουσίαση σε μια λίστα, τόσο των previews, όσο και των reviews των συσκευών. Πιο αναλύτικά:

 

  • Στα αποτελέσματα της αναζήτησης παρουσιάζονται σε μια ενιαία λίστα τόσο τα κινητά για τα οποία έχουν γραφτεί αναλυτικές παρουσιάσεις, όσο και τα κινητά για τα οποία έχουν γραφτεί συνοπτικές παρουσιάσεις. Για τη διάκριση των δύο διαφορετικών τύπων εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο (http://www.myphone.gr/devices/images/review.gif, http://www.myphone.gr/devices/images/preview.gif). Σε περίπτωση που υπάρχει και συνοπτική και αναλυτική παρουσίαση για μια συσκευή, τότε παραλείπεται η συνοπτική παρουσίαση.
  • Οι σελίδες των αποτελεσμάτων της αναζήτησης μπορούν πλέον εύκολα να «διαδοθούν», αφού επιτρέπεται το link σε αυτές. Για παράδειγμα:
     
    http://www.myphone.gr/devices/search.php?do=0&rev_hasmemory=1&rev_hasvideo=1&rev_hascamera=1&rev_mpixel=2&do=dosearch
     
    Το παραπάνω link μπορείτε να το βρείτε στο υπογραμμισμένο link στο άνω μέρος της σελίδας των αποτελεσμάτων (χαρακτηριστικά).
     
  • Παρουσιάζεται πλέον ο αριθμός των αποτελεσμάτων, καθώς και ο αριθμός του συνόλου των διαθέσιμων συσκευών. π.χ. Εμφάνιση 38 από 281 συνολικά κινητά.
  • Παρουσιάζεται ο χρόνος της αναζήτησης ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει ποτέ υπερβεί το 1 δευτερόλεπτο. π.χ. Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε σε 0,051 δευτερόλεπτα
  • Σε περίπτωση παράλειψης μιας συνοπτικής παρουσίασης, επειδή υπάρχει και αναλυτική παρουσίαση, τότε εμφανίζεται σχετικό μήνυμα στο κάτω μέρος της σελίδας (π.χ. Παραλείφθησαν 5 αποτελέσματα, παρόμοια με αυτά που ήδη παρουσιάζονται).
  • Επιτρέπεται η ταξινόμηση των αποτελεσμάτων είτε κατά μοντέλο, είτε κατά τιμή (με αλφαριθμητική ή αντίστροφη αλφαριθμητική σειρά). Αυτό γίνεται με ένα κλικ στις ενδείξεις «Κινητό» και «Ενδεικτική Τιμή». Και πάλι επιτρέπεται το link στα αποτελέσματα, μετά την ταξινόμηση.
  • Τα κριτήρια της αναζήτησης παρουσιάζονται στο κάτω μέρος της σελίδας, μόνο όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο.
  • Παρέχεται πλέον η δυνατότητα σύγκρισης έως και 5 κινητών που προκύπτουν από τα αποτελέσματα... (έλεγχος για επιλογή 2 έως 5 συσκευών με Javascript και με PHP)

 

Σύγκριση Συσκευών

 

  • Επιτρέπεται η σύγκριση έως και 5 συσκευών, που παρουσιάζονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων της σύνθετης αναζήτησης.
  • Οι 2 έως 5 συσκευές παρουσιάζονται σε συγκριτικό πίνακα.
  • Το αποτέλεσμα της σύγκρισης είναι επίσης linkable.

 

Για την υλοποίηση των παραπάνω, υλοποιήθηκε ένα νέο σύστημα βοήθειας και προστέθηκαν τα ακόλουθα πεδία στους πίνακες των συνοπτικών και αναλυτικών παρουσιάσεων:

 

φόρμα συσκευής, κεραία, τύπος οθόνης, τεχνολογία οθόνης, οριζόντιος αριθμός pixels οθόνης, κάθετος αριθμός pixels οθόνης, χρώματα οθόνης, διαγώνιος οθόνης, οθόνη αφής, ύπαρξη εξωτερικής οθόνης, τύπος εξωτερικής οθόνης, τεχνολογία εξωτερικής οθόνης, οριζόντιος αριθμός pixels εξωτερικής οθόνης, κάθετος αριθμός pixels εξωτερικής οθόνης, χρώματα εξωτερικής οθόνης, διαγώνιος εξωτερικής οθόνης, megapixels ψηφιακής κάμερας, ύπαρξη HSDPA, ύπαρξη πληκτρολογίου QWERTY, ύπαρξη WLAN.

 

Τα δεδομένα σε αυτά τα πεδία (περίπου 300 εγγραφών) συμπληρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες χειροκίνητα (από εμένα :) ). Ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν λάθη. Αν εντοπίσετε λάθη κατά την αναζήτηση ή κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων αυτής, μπορείτε να τα αναφέρετε σε αυτό το θέμα.

 

Παραδείγματα αναζήτησης

 

Κινητά με ψηφιακή κάμερα τουλάχιστον 2 megapixel

http://www.myphone.gr/devices/search.php?do=0&rev_hasvideo=1&rev_hascamera=1&rev_mpixel=2&do=dosearch

 

Αναζήτηση με όνομα μοντέλου:

http://www.myphone.gr/devices/search.php?modelname=n9&do=dosearch

 

Το παραπάνω δεν υπάρχει σε φόρμα. Αναμένεται να υλοποιηθεί σε μελλοντική έκδοση της αναζήτησης. Μέχρι τότε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χειροκίνητα.

 

Μελλοντικές υλοποιήσεις

 

Προσθήκη πεδίων και δυνατότητα αναζήτησης για

  • Ψηφιακή κάμερα με λειτουργία Auto-Focus
  • Ψηφιακή κάμερα με οπτικό zoom (και μεγέθυνση)
  • Ψηφιακή κάμερα με φλας
  • Εσωτερική μνήμη (και μέγεθος αυτής)
  • Αποστολή / λήψη email
  • Έκδοση Bluetooth

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

πολυ καλη η μηχανη αναζητησης νομιζω τωρα πληροι τις απαιτησεις ολων

Το feedback είναι ευπρόσδεκτο :) Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φυσικά, περιμένω και άλλα σχόλια ώστε να ξέρω ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθηθεί και να διορθωθούν τα όποια bugs - είναι αρκετά δύσκολο να τα εντοπίσω μόνος μου σε ένα script με περισσότερους από 100.000 χαρακτήρες κώδικα (!).

 

Να αναφέρω απλά ενημερωτικά ένα ακόμη (έως τώρα undocumented) feature:

 

Στη σελίδα της αναζήτησης συσκευών ( http://www.myphone.gr/devices/search.php? ) τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν τη δυνατότητα να επαναλάβουν την τελευταία τους αναζήτηση («Επανάληψη της τελευταίας σας αναζήτησης»). Το συγκεκριμένο feature είναι δοκιμαστικό. Σε επόμενο στάδιο ίσως προστεθεί η δυνατότητα «αποθήκευσης» των αναζητήσεων καθώς και η δυνατότητα προκαθορισμού ορισμένων ρυθμίσεων.

 

υ.γ. papathvas, reviews συσκευών προστίθενται πλέον με αρκετά γοργούς ρυθμούς - το ίδιο συμβαίνει και με τα previews. στόχος να καλυφθεί το όποιο κενό και να υπάρχουν στη βάση τουλάχιστον σε πρώτη φάση όλες οι συσκευές που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται συσκευές μέχρι συγκεκριμένες διαστάσεις?
Link to comment
Share on other sites

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται συσκευές μέχρι συγκεκριμένες διαστάσεις?

Πως ακριβώς έχεις σκεφτεί την υλοποίηση της αναζήτησης σύμφωνα με τις διαστάσεις; Εφόσον ο όγκος δεν υπάρχει ως στοιχείο για όλες τις συσκευές και ο υπολογισμός μήκος x πλάτος x ύψος / 3 δεν αντιστοιχεί σχεδόν ποτέ στο σωστό όγκο, τότε θα πρέπει να γίνει με κάποιον άλλο τρόπο. Θα πρέπει ίσως να θέτονται όρια και στις 3 διαστάσεις (π.χ. αναζήτηση για συσκευές με πάχος < 10 χιλιοστά, μήκος αδιάφορο και πλάτος αδιάφορο). Δοκιμαστικά θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο με τα γραμμάρια για αρχή...

 

Παρεπιμπτόντως λύθηκαν δύο bugs. Το πρώτο αφορούσε την αναζήτηση μόνο για συσκευές από συγκεκριμένο κατασκευαστή (υπήρχε λάθος στο σχηματιζόμενο URL για επανάληψη της αναζήτησης). Το δεύτερο αφορούσε την λάθος ταξινόμηση των ημερομηνιών δημοσίευσης των παρουσιάσεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πως ακριβώς έχεις σκεφτεί την υλοποίηση της αναζήτησης σύμφωνα με τις διαστάσεις; Εφόσον ο όγκος δεν υπάρχει ως στοιχείο για όλες τις συσκευές και ο υπολογισμός μήκος x πλάτος x ύψος / 3 δεν αντιστοιχεί σχεδόν ποτέ στο σωστό όγκο, τότε θα πρέπει να γίνει με κάποιον άλλο τρόπο. Θα πρέπει ίσως να θέτονται όρια και στις 3 διαστάσεις (π.χ. αναζήτηση για συσκευές με πάχος < 10 χιλιοστά, μήκος αδιάφορο και πλάτος αδιάφορο). Δοκιμαστικά θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο με τα γραμμάρια για αρχή...

 

Παρεπιμπτόντως λύθηκαν δύο bugs. Το πρώτο αφορούσε την αναζήτηση μόνο για συσκευές από συγκεκριμένο κατασκευαστή (υπήρχε λάθος στο σχηματιζόμενο URL για επανάληψη της αναζήτησης). Το δεύτερο αφορούσε την λάθος ταξινόμηση των ημερομηνιών δημοσίευσης των παρουσιάσεων.

 

Όχι σαν όγκος:) . Δε νομίζω κιόλας να γνωρίζει κανείς μέχρι τι όγκο μπορεί να φέρει μαζί του.. Προσωπικά σκέφτηκα το ίδιο: Να μπορούμε να θέσουμε όρια στις 3 διαστάσεις του κινητού ή έστω σε μήκος και πλάτος. Πάντως και τα γραμμάρια είναι αρκετά καλή ιδέα αλλά δεν καλύπτει ακριβώς το μέγεθος που αφορά, τουλάχιστον εμένα, περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Όχι σαν όγκος:) . Δε νομίζω κιόλας να γνωρίζει κανείς μέχρι τι όγκο μπορεί να φέρει μαζί του.. Προσωπικά σκέφτηκα το ίδιο: Να μπορούμε να θέσουμε όρια στις 3 διαστάσεις του κινητού ή έστω σε μήκος και πλάτος. Πάντως και τα γραμμάρια είναι αρκετά καλή ιδέα αλλά δεν καλύπτει ακριβώς το μέγεθος που αφορά, τουλάχιστον εμένα, περισσότερο.

Θα προχωρήσω σε μια αλλαγή σύντομα, ώστε να επιτρέπεται η αναζήτηση σύμφωνα με το βάρος. Είναι εύκολα υλοποιήσιμο και υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα κινητά. Αν δουλέψει όπως πιστεύω ότι θα δουλέψει, θα δοκιμάσω και την υλοποίηση της ιδέας σου :) . Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Θα προχωρήσω σε μια αλλαγή σύντομα, ώστε να επιτρέπεται η αναζήτηση σύμφωνα με το βάρος. Είναι εύκολα υλοποιήσιμο και υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα κινητά. Αν δουλέψει όπως πιστεύω ότι θα δουλέψει, θα δοκιμάσω και την υλοποίηση της ιδέας σου :) . Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως.

 

Ok! Περιμένουμε να δοκιμάσουμε:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Κάτι που με ενοχλεί στην αναζήτηση συσκευών είναι ότι πρέπει να εισαχθεί υποχρεωτικά ένα στοιχείο που επιθυμούμε να έχει η συσκευή. Εάν όμως εγώ απλά θέλω να δω τα κινητά που κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ δεν μπορώ καθώς θα πρέπει να επιλέξω κάποιο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν υπάρχει ως δυνατότητα στις εν λόγω συσκευές (πχ τα MMS στο Nokia 1100). Είναι αναγκαίο λοιπόν να γίνει κάτι και να πραγματοποιείται η αναζήτηση με μόνο κριτήριο την τιμή των συσκευών.
:shifty:
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αυτο που θα πω αλλα εμενα θα με διευκολυνε πολυ στην αναζητηση να εμπαινε και το κριτηριο για το λειτουργικο συστημα του κινητου δηλ. αν ειναι symbian ή κατι αλλο.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Μελλοντικές υλοποιήσεις

 

Προσθήκη πεδίων και δυνατότητα αναζήτησης για

  • Ψηφιακή κάμερα με λειτουργία Auto-Focus
  • Ψηφιακή κάμερα με οπτικό zoom (και μεγέθυνση)
  • Ψηφιακή κάμερα με φλας
  • Εσωτερική μνήμη (και μέγεθος αυτής)
  • Αποστολή / λήψη email
  • Έκδοση Bluetooth

 

 

+SAR

+Μέγεθος - ανάλυση οθόνης

+Ανάλυση βιντεο

+GPS

 

:wink:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...