enteacher04 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το δεύτερο κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό vodafone, και θέλω να του βάλω αναμονή κλήσεων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν, και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τη ενεργοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το δεύτερο κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό vodafone, και θέλω να του βάλω αναμονή κλήσεων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν, και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τη ενεργοποιήσω ναι δωρεάν ειναι και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται με *43# και μετα πατάς το πλήκτρο κλήσης. Τόσο απλά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έχω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα με τα δωρεάν 600+600 εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Διαπίστωσα κάτι και θέλω να με διαφωτίσετε. Είδα πως ότι περισσεύει τον ένα μήνα προστίθεται τον επόμενο μήνα. Αυτό θα συνεχίσει για όλο τον χρόνο; Στο τέλος του χρόνου που θα σταματήσει να προστίθεται πως μπορώ να διατηρήσω αυτά τα λεπτά; Με απλή ανανέωση κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Έχω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα με τα δωρεάν 600+600 εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Διαπίστωσα κάτι και θέλω να με διαφωτίσετε. Είδα πως ότι περισσεύει τον ένα μήνα προστίθεται τον επόμενο μήνα. Αυτό θα συνεχίσει για όλο τον χρόνο; Στο τέλος του χρόνου που θα σταματήσει να προστίθεται πως μπορώ να διατηρήσω αυτά τα λεπτά; Με απλή ανανέωση κάρτας; αν περασει το 12μηνο λογικα τα χανεις οτι εχεις μαζεψει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Κρίμα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δεν πειράζει, για 1 χρόνο θα έχεις όμως χρόνο ομιλίας που θα σου περισσεύει...αξιόλογη κίνηση, μακάρι να το έκανε και σε άσχετο κόσμο με μηνύματα η vodafone...μετράει πολύ για εμένα που πέτυχα τέτοιο κωδικό. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδια τελος οι κωδικοι απο εμενα. Αν θα βρω αλλους θα επανελθω.:D μπορούμε να κάνουμε επαλήθευσή τον κωδικό που μου έστειλες; Αποστολή στο 1398? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλησπέρα, αν περισσεύει κωδικός και μπορεί να στείλει κάποιος θα χαιρόμουν myst2901@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 μπορούμε να κάνουμε επαλήθευσή τον κωδικό που μου έστειλες; Αποστολή στο 1398? 1378 στελνεις μην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) ρε παιδια εγινε καμια αλλαγη στο 4g στο καρτοπρογραμμα? σημερα ανοιγα το 4g αλλα δεν υπηρχε συνδεση...το εκλεινα δοκιμαζα με 3g και ολα καλα... εγινε καμια αλλαγη η απλα ειναι προβλημα δικτυου? edit:ας το μεταφερει καποιος στο τοπικ του καρτοπρογραμματος Edited May 5, 2014 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 παιδες ερωτηση: εδω και ενα χρονο πηγαινω στο ΕΠΑΛ της νεας φιλαδελφειας δεν μας εχουν δωσει φοιτητικο πασο, αλλα δελτιο μαθητικου εισιτηριου ξερει καποιος μπορω να κανω φορητοτητα στο CU φοιτητικο με αυτο? ή με μια βεβαιωση απο το ΕΠΑΛ πχ? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 1378 στελνεις μην Σωστά έχεις δίκιο, δούλεψε (έχει καιρό που έκανα το δικό μου και δεν το θυμόμουν)...ευχαριστώ... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroulis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 παιδες ερωτηση: εδω και ενα χρονο πηγαινω στο ΕΠΑΛ της νεας φιλαδελφειας δεν μας εχουν δωσει φοιτητικο πασο, αλλα δελτιο μαθητικου εισιτηριου ξερει καποιος μπορω να κανω φορητοτητα στο CU φοιτητικο με αυτο? ή με μια βεβαιωση απο το ΕΠΑΛ πχ? ευχαριστω! Λογικά όχι, αφού το ΕΠΑΛ είναι Λύκειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Λογικά όχι, αφού το ΕΠΑΛ είναι Λύκειο. ναι το ρωτησα σημερα...ασχετα οτι σπουδαζω εκει για μηχανικος αυτοκινητων βραδυνο και ειναι για ατομα 18+ ετων με απολυτηριο λυκειου, θεωρειται 2ρο βαθμια εκπαιδευση και οχι 3το βαθμια οπως ΤΕΙ-ΑΕΙ κτλ κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 οχι και 3το βαθμια τα επαλ. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 οχι και 3το βαθμια τα επαλ. σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια να σε καλα αδελφε! απο εξυπανδες αλλο τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τελικά τα πακέτα ομιλιας του cu και τα combo που δίνουν πλέον 400λεπτά προς όλους μαζί με χρόνο προς voda είναι προσφορά ή μόνιμα. Ούτε διαφημίστηκαν ούτε μπήκαν στο site του cu λες και είναι μυστικά. Γιατί με ρωτάνε φίλοι να έρθουν στο cu λόγω αυτών αλλά δε ξέρω τι παίζει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τελικά τα πακέτα ομιλιας του cu και τα combo που δίνουν πλέον 400λεπτά προς όλους μαζί με χρόνο προς voda είναι προσφορά ή μόνιμα. Ούτε διαφημίστηκαν ούτε μπήκαν στο site του cu λες και είναι μυστικά. Γιατί με ρωτάνε φίλοι να έρθουν στο cu λόγω αυτών αλλά δε ξέρω τι παίζει Γράφεις και σε μας που δεν έχουμε cu για τι πακέτα λες; Στα 5 ευρώ δηλαδή τι αγοράζεις πχ.; Και πού τα βρίσκεις αυτά τα πακέτα; Στο 1252? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι πακετα ειναι αυτα με 400 λεπτα? Που το ειδες εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 απο εξυπανδες αλλο τιποτα αν το πηρες ετσι μεγια σου με χαρα σου. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Τι πακετα ειναι αυτα με 400 λεπτα? Που το ειδες εσυ? Γράφεις και σε μας που δεν έχουμε cu για τι πακέτα λες; Στα 5 ευρώ δηλαδή τι αγοράζεις πχ.; Και πού τα βρίσκεις αυτά τα πακέτα; Στο 1252? Έχουν αναφερθεί από αρχές Απριλίου που εμφανίστηκαν και online και μέσω του 1252 (χωρίς το online bonus φυσικά) TALK 2 VODAFONE 600 300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 300 λεπτά προς όλους, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα! Αντιστοίχως άλλαξε και το cu combo 600. 300' λεπτά προς όλους 300' προς cu, 500 μηνύματα σε cu, 100 μηνύματα προς όλους, 60 mb, 100' προς όλους από το online μπόνους Τί άλλο να ζητήσει κανείς; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Νομιζω πως ειναι επιλεκτικη προσφορα..εμενα ας πουμε τη βγαζει, στον αδερφό μου και σε εναν φιλο οχι.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Νομιζω πως ειναι επιλεκτικη προσφορα..εμενα ας πουμε τη βγαζει, στον αδερφό μου και σε εναν φιλο οχι.. Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.) Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στα πακέτα με την αυτόματη ανανέωση, μεταφέρονται τυχόν υπόλοιπα; έχω το surf & email 100 -500mb προσφορά + bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.) Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω Αλλο οι επιλεκτικες προσφορες που ακους στο 5 και αλλο τα πακετα. Οποιοι εχουν τα συγκεκριμενα πακετα ειναι μονιμα, εγω εχω το παραπανω οπως το εμφανιζει ο φιλος εχω και το talk2vodafone600 με 300' προς βοντα και 400' προς ολους. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts