Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δεύτερο κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό vodafone, και θέλω να του βάλω αναμονή κλήσεων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν, και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τη ενεργοποιήσω

Το δεύτερο κινητό μου είναι ένα καρτοκινητό vodafone, και θέλω να του βάλω αναμονή κλήσεων. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν, και τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τη ενεργοποιήσω

ναι δωρεάν ειναι και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται με *43# και μετα πατάς το πλήκτρο κλήσης. Τόσο απλά !

Έχω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα με τα δωρεάν 600+600 εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Διαπίστωσα κάτι και θέλω να με διαφωτίσετε. Είδα πως ότι περισσεύει τον ένα μήνα προστίθεται τον επόμενο μήνα. Αυτό θα συνεχίσει για όλο τον χρόνο; Στο τέλος του χρόνου που θα σταματήσει να προστίθεται πως μπορώ να διατηρήσω αυτά τα λεπτά; Με απλή ανανέωση κάρτας;

Έχω κι εγώ αυτό το πρόγραμμα με τα δωρεάν 600+600 εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Διαπίστωσα κάτι και θέλω να με διαφωτίσετε. Είδα πως ότι περισσεύει τον ένα μήνα προστίθεται τον επόμενο μήνα. Αυτό θα συνεχίσει για όλο τον χρόνο; Στο τέλος του χρόνου που θα σταματήσει να προστίθεται πως μπορώ να διατηρήσω αυτά τα λεπτά; Με απλή ανανέωση κάρτας;

αν περασει το 12μηνο λογικα τα χανεις οτι εχεις μαζεψει

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν πειράζει, για 1 χρόνο θα έχεις όμως χρόνο ομιλίας που θα σου περισσεύει...αξιόλογη κίνηση, μακάρι να το έκανε και σε άσχετο κόσμο με μηνύματα η vodafone...μετράει πολύ για εμένα που πέτυχα τέτοιο κωδικό.

Παιδια τελος οι κωδικοι απο εμενα.

Αν θα βρω αλλους θα επανελθω.:D

μπορούμε να κάνουμε επαλήθευσή τον κωδικό που μου έστειλες; Αποστολή στο 1398?

ρε παιδια εγινε καμια αλλαγη στο 4g στο καρτοπρογραμμα?

σημερα ανοιγα το 4g αλλα δεν υπηρχε συνδεση...το εκλεινα δοκιμαζα με 3g και ολα καλα...

εγινε καμια αλλαγη η απλα ειναι προβλημα δικτυου?

edit:ας το μεταφερει καποιος στο τοπικ του καρτοπρογραμματος

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδες ερωτηση:

εδω και ενα χρονο πηγαινω στο ΕΠΑΛ της νεας φιλαδελφειας

δεν μας εχουν δωσει φοιτητικο πασο, αλλα δελτιο μαθητικου εισιτηριου

ξερει καποιος μπορω να κανω φορητοτητα στο CU φοιτητικο με αυτο?

ή με μια βεβαιωση απο το ΕΠΑΛ πχ?

ευχαριστω!

1378 στελνεις μην

Σωστά έχεις δίκιο, δούλεψε (έχει καιρό που έκανα το δικό μου και δεν το θυμόμουν)...ευχαριστώ...

παιδες ερωτηση:

εδω και ενα χρονο πηγαινω στο ΕΠΑΛ της νεας φιλαδελφειας

δεν μας εχουν δωσει φοιτητικο πασο, αλλα δελτιο μαθητικου εισιτηριου

ξερει καποιος μπορω να κανω φορητοτητα στο CU φοιτητικο με αυτο?

ή με μια βεβαιωση απο το ΕΠΑΛ πχ?

ευχαριστω!

Λογικά όχι, αφού το ΕΠΑΛ είναι Λύκειο.

Λογικά όχι, αφού το ΕΠΑΛ είναι Λύκειο.

ναι το ρωτησα σημερα...ασχετα οτι σπουδαζω εκει για μηχανικος αυτοκινητων βραδυνο

και ειναι για ατομα 18+ ετων με απολυτηριο λυκειου, θεωρειται 2ρο βαθμια εκπαιδευση

και οχι 3το βαθμια οπως ΤΕΙ-ΑΕΙ κτλ

κριμα...

οχι και 3το βαθμια τα επαλ.

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια

να σε καλα αδελφε!

απο εξυπανδες αλλο τιποτα

Τελικά τα πακέτα ομιλιας του cu και τα combo που δίνουν πλέον 400λεπτά προς όλους μαζί με χρόνο προς voda είναι προσφορά ή μόνιμα. Ούτε διαφημίστηκαν ούτε μπήκαν στο site του cu λες και είναι μυστικά. Γιατί με ρωτάνε φίλοι να έρθουν στο cu λόγω αυτών αλλά δε ξέρω τι παίζει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τελικά τα πακέτα ομιλιας του cu και τα combo που δίνουν πλέον 400λεπτά προς όλους μαζί με χρόνο προς voda είναι προσφορά ή μόνιμα. Ούτε διαφημίστηκαν ούτε μπήκαν στο site του cu λες και είναι μυστικά. Γιατί με ρωτάνε φίλοι να έρθουν στο cu λόγω αυτών αλλά δε ξέρω τι παίζει

Γράφεις και σε μας που δεν έχουμε cu για τι πακέτα λες; Στα 5 ευρώ δηλαδή τι αγοράζεις πχ.; Και πού τα βρίσκεις αυτά τα πακέτα; Στο 1252?

απο εξυπανδες αλλο τιποτα

αν το πηρες ετσι μεγια σου με χαρα σου.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Τι πακετα ειναι αυτα με 400 λεπτα? Που το ειδες εσυ?

Γράφεις και σε μας που δεν έχουμε cu για τι πακέτα λες; Στα 5 ευρώ δηλαδή τι αγοράζεις πχ.; Και πού τα βρίσκεις αυτά τα πακέτα; Στο 1252?

Έχουν αναφερθεί από αρχές Απριλίου που εμφανίστηκαν και online και μέσω του 1252 (χωρίς το online bonus φυσικά)

TALK 2 VODAFONE 600

300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 300 λεπτά προς όλους, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα!

Αντιστοίχως άλλαξε και το cu combo 600.

300' λεπτά προς όλους 300' προς cu, 500 μηνύματα σε cu, 100 μηνύματα προς όλους, 60 mb, 100' προς όλους από το online μπόνους

Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Νομιζω πως ειναι επιλεκτικη προσφορα..εμενα ας πουμε τη βγαζει, στον αδερφό μου και σε εναν φιλο οχι..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Νομιζω πως ειναι επιλεκτικη προσφορα..εμενα ας πουμε τη βγαζει, στον αδερφό μου και σε εναν φιλο οχι..

Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.)

Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω

Στα πακέτα με την αυτόματη ανανέωση, μεταφέρονται τυχόν υπόλοιπα; έχω το surf & email 100 -500mb προσφορά + bonus.

Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.)

Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω

Αλλο οι επιλεκτικες προσφορες που ακους στο 5 και αλλο τα πακετα. Οποιοι εχουν τα συγκεκριμενα πακετα ειναι μονιμα, εγω εχω το παραπανω οπως το εμφανιζει ο φιλος εχω και το talk2vodafone600 με 300' προς βοντα και 400' προς ολους.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked