pReHiStoRik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω το cu φοιτητικό. Όσο καιρό έτρεχε η προσφορά των 3 μηνών δωρεάν παρατήρησα ότι μεταφέρονταν και τα λεπτά ομιλίας και τα mb για ιντερνετ. Όταν έληξε η προσφορά ενεργοποίησα το xclusive 5 πριν λήξει με αποτέλεσμα και να με χρεώσει 5Ε ( αντί για 4Ε - μάλιστα με πήραν τηλέφωνο για να μου το τονίσουν αυτό ) αλλά και να μην μεταφερθεί τίποτα από τους προηγούμενους μήνες. Η απάντηση που μου δώσαν ήταν κάτι για μήνες με 31 μέρες και δεν έπρεπε να μεταφερθούν κτλ κτλ.... Τελικά τι ισχύει σε όσους έχουν το πακέτο. Μεταφέρεται τίποτα ή όχι μετά το δωρεάν τρίμηνο? Τόσα χρόνια είχα Cosmote και μπορεί να ήταν πιο ακριβή ( αν και με καλύτερη κάλυψη-ειδικα στο ιντερνετ) αλλά τέτοιες κουτοπονηρίες δεν είχε!:mad: Από το τρίμηνο δεν μεταφέρετε τίποτα. Μετά μεταφέρονται εφόσον ενεργοποιησεθς το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Αν ενεργοποίησε πακέτο πριν λήξει η προσφορά των 3μηνων τους πλήρωσες 5 αντί για 4.έπρεπε πρώτα να λήξει η προσφορά να λάβεις το μήνυμα και μετά να ενεργοποιησεις το πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 α εχει 3 μηνες δωρεαν λεπτα ?Γι αυτο και μενα μου περασαν πακετο δωρο και το πρωτο μηνα και τον δευτερο ?και λεω και γω παθανε τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 α εχει 3 μηνες δωρεαν λεπτα ?Γι αυτο και μενα μου περασαν πακετο δωρο και το πρωτο μηνα και τον δευτερο ?και λεω και γω παθανε τιποτα ? Ναι οι 3 πρώτοι είναι δώρο από φορητότητα που ήμουνα εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 για roaming σε χώρα της ΕΕ (Αγγλία + Ολλανδία συγκεκριμένα) τι με συμφέρει? βλέπω το vodafone passport αλλά αυτό φαίνεται σαν να 4πλασιάζει τη χρέωση χωρίς κανένα κέρδος. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1683&menuId=11490 0,83€/κλήση + 0,393€/λεπτό ενώ χωρίς το passport http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10541&menuId=11734 0,295€/λεπτό είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει σωστά? και κάτι σχεδόν οφφτοπικ, ένα moto g κλειδωμένο σε vodafoneUK θα παίζει εδώ με sim cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το Passport είναι παληό πακέτο που δεν έχει καμμία αξία πλέον, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το Passport είναι παληό πακέτο που δεν έχει καμμία αξία πλέον, δηλαδη δεν συμφερει πια πλεον ; να την απενεργοποιησω την υπηρεσια; εγω την ειχα ενεργοποιησει να ειναι ενεργοποιημενη στην γραμμη μου για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μερα για να ενεργοποιηθει! αλλα με τα νεα δεδομενα δεν συμφερει πια ; να την απενεργοποιησω; ή δεν χρειαζεται να το κανω; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 δηλαδη δεν συμφερει πια πλεον ; να την απενεργοποιησω την υπηρεσια; εγω την ειχα ενεργοποιησει να ειναι ενεργοποιημενη στην γραμμη μου για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μερα για να ενεργοποιηθει! αλλα με τα νεα δεδομενα δεν συμφερει πια ; να την απενεργοποιησω; ή δεν χρειαζεται να το κανω; . Δεν σε συμφέρει καθόλου για εξερχόμενες. Όσο αφορά τις εισερχόμενες , κοστίζουν 0,09 το λεπτό . Με passport κοστίζουν 0,80 ανά κλήση για μέχρι 60 λεπτά ..... άρα μόνο αν μιλήσεις εισερχόμενη πάνω από 9 λεπτά σε συμφέρει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) αυτό που λες για το passport ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου. για καρτοκινητή και cu φαίνεται να ισχύει αυτό που γράφω παραπάνω με εξτρά χρέωση ανά λεπτό. δείτε στις "διευκρινίσεις" στο αντίστοιχο λινκ, να μου πείτε αν κάνω λάθος ή έχει αλλάξει κάτι. Edited February 9, 2014 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι οι 3 πρώτοι είναι δώρο από φορητότητα που ήμουνα εγώ!εγω δεν εκανα φορητοτητα αλλα ακου τι επαιξε Το ενεργοποιησα 31-12-13 και καπακι μου εδωσε τα 1000 λεπτα και 200mb στις 29-1-14 ενω ειχα 100 λεπτα κατεβαζω το πακετο με τα 1200 λεπτα 100 μυνηματα και 600mb...ελα ομως που στις 31-1-14 που εληγε το πρωτο πακετο μου ξαναδωσε παλι 1000 λεπτα και ξαφνικα βρεθηκα με 2000 λεπτα χρονο..τωρα θα μου ξαναδωσει παλι 1000 λεπτα τελος του μηνα που τελειωνουν τα πακετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 εγω δεν εκανα φορητοτητα αλλα ακου τι επαιξε Το ενεργοποιησα 31-12-13 και καπακι μου εδωσε τα 1000 λεπτα και 200mb στις 29-1-14 ενω ειχα 100 λεπτα κατεβαζω το πακετο με τα 1200 λεπτα 100 μυνηματα και 600mb...ελα ομως που στις 31-1-14 που εληγε το πρωτο πακετο μου ξαναδωσε παλι 1000 λεπτα και ξαφνικα βρεθηκα με 2000 λεπτα χρονο..τωρα θα μου ξαναδωσει παλι 1000 λεπτα τελος του μηνα που τελειωνουν τα πακετα ? Ναι άλλη μια φορά! 3 xclusive 5 πακέτα σου δίνει 1 κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 βγαινει ο τηλεφωνητης οταν ειναι κλειστο.. πως γινεται να μην βγαινει ο τηλεφωνητης κι απλως να ερχεται ειδοποιηση με sms; ευχαριστω.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Γράψε ##002# και κάλεσε για να ακυρώσεις τον τηλεφωνητή.Μετά θα σου έρχεται απλά ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) ευχαριστω πολυ νομιζω οτι εγινε... αλλα δεν παιρνω ειδοποιηση πλεον! τελικα θελει προωθηση στο +30694117χχχχχχχ αντι του +30694127χχχχχχχ Edited February 9, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι άλλη μια φορά! 3 xclusive 5 πακέτα σου δίνει 1 κάθε μήναΟποτε στο τελος του μηνα απλα να μου κανει ενα δωρο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrox Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Καλημέρα στους ειδήμονες του cu! :happy: Μία γρήγορη ερώτηση: Σήμερα λίγει το combo600 που έχω πάρει και έχω κάποια λεπτά ομιλίας περίσεμα. Στην περιγραφή του πακέτου αναφέρει "Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσεις όλα τα λεπτά ομιλίας, τα SMS ή τα MB πριν την ημερομηνία λήξης, δεν θα μεταφέρονται και θα χάνονται." Κάτι διάβαζα πιο πίσω ότι αν κάνω ανανέωση σε νέο Combo600 πριν λήξει το πακέτο μπορώ να τα μεταφέρω στον επόμενο μήνα; Τι ισχύει τελικά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ισχύει αλλά κάντο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Καλησπέρα, μόλις πήρα κι εγώ το cu φοιτητικό! Μου έδωσε 1000 λεπτά προς όλους, χωρίς χρέωση όπως θα γίνεται κάθε μήνα. Είναι νεα προσφορά που βγήκε τώρα. Αλλά για πόσο θα ισχυέι;;; Κάτι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα οτι θα τα δώσει για 3 μήνες. Edit: Εχω την εντύπωση οτι η νεα προσφορά που βγήκε τώρα πριν κάποιες μέρες, δίνει τα 1000 λεπτά δωρεάν για 1 χρόνο. Edited February 10, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Καλησπέρα, μόλις πήρα κι εγώ το cu φοιτητικό! Μου έδωσε 1000 λεπτά προς όλους, χωρίς χρέωση όπως θα γίνεται κάθε μήνα. Είναι νεα προσφορά που βγήκε τώρα. Αλλά για πόσο θα ισχυέι;;; Κάτι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα οτι θα τα δώσει για 3 μήνες. Edit: Εχω την εντύπωση οτι η νεα προσφορά που βγήκε τώρα πριν κάποιες μέρες, δίνει τα 1000 λεπτά δωρεάν για 1 χρόνο. Παιδια τι προσφορα είναι αύτη?? Εμένα δεν μου ηρθέ κατι?? Αφορα μόνο φοιτητές???Ευχαριστώ!!! Edited February 11, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) καλημέρα αφορά φοιτητές μόνο ! Edited February 11, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) καλημέρα αφορά φοιτητές μόνο ! Και εγω φοιτητρια είμαι αλλα δεν την πηρα την προσφορά? Εσενα δηλαδη σου ηρθέ καποιο μυνημα?? Edited February 11, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) Και εγω φοιτητρια είμαι αλλα δεν την πηρα την προσφορά? Εσενα δηλαδη σου ηρθέ καποιο μυνημα?? θα πας με το πάσο σου και θα ζητήσεις ενεργοποίηση του vodafone cu σε φοιτητικό. Edited February 11, 2014 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο μπορείς , πέρνα από ένα κατάστημα με τό πάσο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο Υπάρχει κάποιο θέμα με τις φορητότητες νομίζω.Απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν γίνεται προς το παρόν με το ίδιο νούμερο.Αλλά ρώτα για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπερα σε ολους Εχω συνδεση στη βοντα σε πακετο unlimited 50 και ειχα υπογραψει συμβολαιο με εκπτωση απο 50 ευρω το μηνα στα 35. Η διαρκεια της δεσμευσης μου για αυτην την εκπτωση μου ειχαν πει οτι ειναι 18 μηνες και ληγει σε εξι μηνες απο σημερα. Θελω να κανω διακοπη απο το συμβολαιο και ν παω στο φοιτητικο exclusive 7 με φορητοτητα. Ποσα πιστευεται θα πρεπει να πληρωσω για να διακοψω το συμβολαιο δεδομενου οτι με δεσμευει για αλλους 6 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts