Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το cu φοιτητικό. Όσο καιρό έτρεχε η προσφορά των 3 μηνών δωρεάν παρατήρησα ότι μεταφέρονταν και τα λεπτά ομιλίας και τα mb για ιντερνετ.

Όταν έληξε η προσφορά ενεργοποίησα το xclusive 5 πριν λήξει με αποτέλεσμα και να με χρεώσει 5Ε ( αντί για 4Ε - μάλιστα με πήραν τηλέφωνο για να μου το τονίσουν αυτό ) αλλά και να μην μεταφερθεί τίποτα από τους προηγούμενους μήνες. Η απάντηση που μου δώσαν ήταν κάτι για μήνες με 31 μέρες και δεν έπρεπε να μεταφερθούν κτλ κτλ....

Τελικά τι ισχύει σε όσους έχουν το πακέτο. Μεταφέρεται τίποτα ή όχι μετά το δωρεάν τρίμηνο? Τόσα χρόνια είχα Cosmote και μπορεί να ήταν πιο ακριβή ( αν και με καλύτερη κάλυψη-ειδικα στο ιντερνετ) αλλά τέτοιες κουτοπονηρίες δεν είχε!:mad:

Από το τρίμηνο δεν μεταφέρετε τίποτα. Μετά μεταφέρονται εφόσον ενεργοποιησεθς το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο. Αν ενεργοποίησε πακέτο πριν λήξει η προσφορά των 3μηνων τους πλήρωσες 5 αντί για 4.έπρεπε πρώτα να λήξει η προσφορά να λάβεις το μήνυμα και μετά να ενεργοποιησεις το πακέτο

α εχει 3 μηνες δωρεαν λεπτα ?Γι αυτο και μενα μου περασαν πακετο δωρο και το πρωτο μηνα και τον δευτερο ?και λεω και γω παθανε τιποτα ?

α εχει 3 μηνες δωρεαν λεπτα ?Γι αυτο και μενα μου περασαν πακετο δωρο και το πρωτο μηνα και τον δευτερο ?και λεω και γω παθανε τιποτα ?

Ναι οι 3 πρώτοι είναι δώρο από φορητότητα που ήμουνα εγώ!

για roaming σε χώρα της ΕΕ (Αγγλία + Ολλανδία συγκεκριμένα) τι με συμφέρει?

βλέπω το vodafone passport αλλά αυτό φαίνεται σαν να 4πλασιάζει τη χρέωση χωρίς κανένα κέρδος.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1683&menuId=11490

0,83€/κλήση + 0,393€/λεπτό

ενώ χωρίς το passport

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10541&menuId=11734

0,295€/λεπτό

είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει σωστά?

και κάτι σχεδόν οφφτοπικ, ένα moto g κλειδωμένο σε vodafoneUK θα παίζει εδώ με sim cu?

Το Passport είναι παληό πακέτο που δεν έχει καμμία αξία πλέον,

Το Passport είναι παληό πακέτο που δεν έχει καμμία αξία πλέον,

δηλαδη δεν συμφερει πια πλεον ; να την απενεργοποιησω την υπηρεσια; εγω την ειχα ενεργοποιησει να ειναι ενεργοποιημενη στην γραμμη μου για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μερα για να ενεργοποιηθει! αλλα με τα νεα δεδομενα δεν συμφερει πια ; να την απενεργοποιησω; ή δεν χρειαζεται να το κανω; .

δηλαδη δεν συμφερει πια πλεον ; να την απενεργοποιησω την υπηρεσια; εγω την ειχα ενεργοποιησει να ειναι ενεργοποιημενη στην γραμμη μου για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μερα για να ενεργοποιηθει! αλλα με τα νεα δεδομενα δεν συμφερει πια ; να την απενεργοποιησω; ή δεν χρειαζεται να το κανω; .

Δεν σε συμφέρει καθόλου για εξερχόμενες.

Όσο αφορά τις εισερχόμενες , κοστίζουν 0,09 το λεπτό . Με passport κοστίζουν 0,80 ανά κλήση για μέχρι 60 λεπτά ..... άρα μόνο αν μιλήσεις εισερχόμενη πάνω από 9 λεπτά σε συμφέρει ....

αυτό που λες για το passport ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου.

για καρτοκινητή και cu φαίνεται να ισχύει αυτό που γράφω παραπάνω με εξτρά χρέωση ανά λεπτό.

δείτε στις "διευκρινίσεις" στο αντίστοιχο λινκ, να μου πείτε αν κάνω λάθος ή έχει αλλάξει κάτι.

Edited by NaGR

Ναι οι 3 πρώτοι είναι δώρο από φορητότητα που ήμουνα εγώ!
εγω δεν εκανα φορητοτητα αλλα ακου τι επαιξε

Το ενεργοποιησα 31-12-13 και καπακι μου εδωσε τα 1000 λεπτα και 200mb στις 29-1-14 ενω ειχα 100 λεπτα κατεβαζω το πακετο με τα 1200 λεπτα 100 μυνηματα και 600mb...ελα ομως που στις 31-1-14 που εληγε το πρωτο πακετο μου ξαναδωσε παλι 1000 λεπτα και ξαφνικα βρεθηκα με 2000 λεπτα χρονο..τωρα θα μου ξαναδωσει παλι 1000 λεπτα τελος του μηνα που τελειωνουν τα πακετα ?

εγω δεν εκανα φορητοτητα αλλα ακου τι επαιξε

Το ενεργοποιησα 31-12-13 και καπακι μου εδωσε τα 1000 λεπτα και 200mb στις 29-1-14 ενω ειχα 100 λεπτα κατεβαζω το πακετο με τα 1200 λεπτα 100 μυνηματα και 600mb...ελα ομως που στις 31-1-14 που εληγε το πρωτο πακετο μου ξαναδωσε παλι 1000 λεπτα και ξαφνικα βρεθηκα με 2000 λεπτα χρονο..τωρα θα μου ξαναδωσει παλι 1000 λεπτα τελος του μηνα που τελειωνουν τα πακετα ?

Ναι άλλη μια φορά! 3 xclusive 5 πακέτα σου δίνει 1 κάθε μήνα

βγαινει ο τηλεφωνητης

οταν ειναι κλειστο..

πως γινεται να μην βγαινει ο τηλεφωνητης

κι απλως να ερχεται ειδοποιηση με sms;

ευχαριστω..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γράψε ##002# και κάλεσε για να ακυρώσεις τον τηλεφωνητή.Μετά θα σου έρχεται απλά ειδοποίηση.

ευχαριστω πολυ

νομιζω οτι εγινε...

αλλα δεν παιρνω ειδοποιηση πλεον!

τελικα θελει προωθηση στο

+30694117χχχχχχχ

αντι του +30694127χχχχχχχ

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ναι άλλη μια φορά! 3 xclusive 5 πακέτα σου δίνει 1 κάθε μήνα
Οποτε στο τελος του μηνα απλα να μου κανει ενα δωρο ακομα

Καλημέρα στους ειδήμονες του cu! :happy:

Μία γρήγορη ερώτηση: Σήμερα λίγει το combo600 που έχω πάρει και έχω κάποια λεπτά ομιλίας περίσεμα. Στην περιγραφή του πακέτου αναφέρει "Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και, σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσεις όλα τα λεπτά ομιλίας, τα SMS ή τα MB πριν την ημερομηνία λήξης, δεν θα μεταφέρονται και θα χάνονται."

Κάτι διάβαζα πιο πίσω ότι αν κάνω ανανέωση σε νέο Combo600 πριν λήξει το πακέτο μπορώ να τα μεταφέρω στον επόμενο μήνα;

Τι ισχύει τελικά; :worry:

Καλησπέρα, μόλις πήρα κι εγώ το cu φοιτητικό! Μου έδωσε 1000 λεπτά προς όλους, χωρίς χρέωση όπως θα γίνεται κάθε μήνα. Είναι νεα προσφορά που βγήκε τώρα. Αλλά για πόσο θα ισχυέι;;; Κάτι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα οτι θα τα δώσει για 3 μήνες.

Edit: Εχω την εντύπωση οτι η νεα προσφορά που βγήκε τώρα πριν κάποιες μέρες, δίνει τα 1000 λεπτά δωρεάν για 1 χρόνο.

Edited by hic_et_nunc

Καλησπέρα, μόλις πήρα κι εγώ το cu φοιτητικό! Μου έδωσε 1000 λεπτά προς όλους, χωρίς χρέωση όπως θα γίνεται κάθε μήνα. Είναι νεα προσφορά που βγήκε τώρα. Αλλά για πόσο θα ισχυέι;;; Κάτι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα οτι θα τα δώσει για 3 μήνες.

Edit: Εχω την εντύπωση οτι η νεα προσφορά που βγήκε τώρα πριν κάποιες μέρες, δίνει τα 1000 λεπτά δωρεάν για 1 χρόνο.

Παιδια τι προσφορα είναι αύτη?? Εμένα δεν μου ηρθέ κατι?? Αφορα μόνο φοιτητές???Ευχαριστώ!!!

Edited by eLeKtriK EyE

καλημέρα αφορά φοιτητές μόνο ! Edited by eLeKtriK EyE

καλημέρα αφορά φοιτητές μόνο !

Και εγω φοιτητρια είμαι αλλα δεν την πηρα την προσφορά? Εσενα δηλαδη σου ηρθέ καποιο μυνημα??

Edited by eLeKtriK EyE

Και εγω φοιτητρια είμαι αλλα δεν την πηρα την προσφορά? Εσενα δηλαδη σου ηρθέ καποιο μυνημα??

θα πας με το πάσο σου και θα ζητήσεις ενεργοποίηση του vodafone cu σε φοιτητικό.

Edited by eLeKtriK EyE

Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο

μπορείς , πέρνα από ένα κατάστημα με τό πάσο σου .

Μπορω να παω απο q σε φοιτητικο vodafone με το ιδιο νουμερο

Υπάρχει κάποιο θέμα με τις φορητότητες νομίζω.Απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν γίνεται προς το παρόν με το ίδιο νούμερο.Αλλά ρώτα για σιγουριά.

Καλησπερα σε ολους

Εχω συνδεση στη βοντα σε πακετο unlimited 50 και ειχα υπογραψει συμβολαιο με εκπτωση απο 50 ευρω το μηνα στα 35. Η διαρκεια της δεσμευσης μου για αυτην την εκπτωση μου ειχαν πει οτι ειναι 18 μηνες και ληγει σε εξι μηνες απο σημερα.

Θελω να κανω διακοπη απο το συμβολαιο και ν παω στο φοιτητικο exclusive 7 με φορητοτητα. Ποσα πιστευεται θα πρεπει να πληρωσω για να διακοψω το συμβολαιο δεδομενου οτι με δεσμευει για αλλους 6 μηνες?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked