pReHiStoRik Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 φοβερή και η εξυπηρέτηση παιδιά μέσω viper. Άμεση φιλική και θηλυκή γιατί έπεσα σε γυναίκα. Μου έκανε αντικατασταση sim και πήγα από το κατάστημα και την πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδιά δεν ξέρω πώς μπορώ να το ψάξω το θέμα, αλλά όταν κάνω ανανέωση με 10€ και παίρνω τα 500mb στο Just Surf Bonus, μου φαίνεται ότι λήγουν γρηγορότερα από τον 1 μήνα από τότε που έκανα την ανανέωση. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Παιδιά δεν ξέρω πώς μπορώ να το ψάξω το θέμα, αλλά όταν κάνω ανανέωση με 10€ και παίρνω τα 500mb στο Just Surf Bonus, μου φαίνεται ότι λήγουν γρηγορότερα από τον 1 μήνα από τότε που έκανα την ανανέωση. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω; Για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης καλείς 1252 πατάς 1 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πατάς πάλι 1 Για το υπόλοιπο σε ΜΒ στείλε κενό μήνυμα στο 1286 ή κάλεσε 1252 επιλογή 1 Edited June 27, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλημερα εκανα εγραφη σε ενα νουμερο στο my account και επειδη δεν του ειχα κανει ποτε ανανεωση μου βγαζει τελευταια ανανεωση 1/1/1970 το εχει παρατηρησει κανενας αυτο; . Επισης απο 1/7/2013 σταματαει το μπονους 600 λεπτα προς cu στα πακετα φοιτητων γνωριζουμε εαν θα βγει κατι αλλο; . απο οτι ειδα στο what;s up εχει βγει νεα προσφορα http://www.whatsup.gr/el/studentregistration . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης καλείς 1252 πατάς 1 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πατάς πάλι 1 Για το υπόλοιπο σε ΜΒ στείλε κενό μήνυμα στο 1286 ή κάλεσε 1252 επιλογή 1 Έχω την εφαρμογή My Vodafone και βγάζει Λήξη Υπολοίπου 14/11/2013 και τελευταία ανανέωση 15/5. Άρα 15/6 έληξαν τα 500mb του bonus; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλημερα εκανα εγραφη σε ενα νουμερο στο my account και επειδη δεν του ειχα κανει ποτε ανανεωση μου βγαζει τελευταια ανανεωση 1/1/1970 το εχει παρατηρησει κανενας αυτο; . Επισης απο 1/7/2013 σταματαει το μπονους 600 λεπτα προς cu στα πακετα φοιτητων γνωριζουμε εαν θα βγει κατι αλλο; . απο οτι ειδα στο what;s up εχει βγει νεα προσφορα http://www.whatsup.gr/el/studentregistration . Nαι έτσι έγραφε και μένα μέχρι να κάνω τη πρώτη ανανέωση. Μετά θα σου βγάζει κανονικά. Όχι η προσφορά με τα 600 λεπτά προς cu σταμάτησε με τελευταια φορά να μπαίνουν τα λεπτά 1η Ιουνίου και προς το παρόν έβγαλε τη προσφορά με το πακέτο των 5€ δώρο με ανανέωση από 5€ που έληξε κι αυτή οπότε δεν έχει ανακοινωθει κάποια άλλη προσφορά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Παιδια τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει στο όνομα του δύο νούμερα με την φοιτητική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Αυτό δεν γίνεται εξ ορισμο. Αν υπάρχει κάποιος με την επιλεκτική προσφορά ώστε να μπορεί να προτείνει μερικούς αριθμούς για φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Πάρε να χεις Η νέα υπηρεσία του CU δηλώνεις 3 φίλους και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ οι φίλοι σου κερδίζουν από 100 ΜΒ . Κάθε αριθμός κερδίζει μέχρι 5 φορές τον μήνα ενώ μπορείς να κάνεις 3 αλλαγές φίλων τον μήνα. Αν θέλετε να με προσθέσετε ή να σας προσθέσω παρακαλώ PM http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/cu-pare-na-heis-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 μήπως ξέρει κανένας αν θα δοθεί παράταση στα δωρεάν 600 λεπτά προς cu που δινόντουσαν στο φοιτητικό cu κάθε πρώτη του μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Εχω και εγω μια θεση κενη για το Cu παρε να εχεις(αφου εβαλα και το Βασιλη). Βαζω μια 10ευρη το μηνα. Οποιος θελει pm.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλημερα εκανα εγραφη σε ενα νουμερο στο my account και επειδη δεν του ειχα κανει ποτε ανανεωση μου βγαζει τελευταια ανανεωση 1/1/1970 το εχει παρατηρησει κανενας αυτο; . Επισης απο 1/7/2013 σταματαει το μπονους 600 λεπτα προς cu στα πακετα φοιτητων γνωριζουμε εαν θα βγει κατι αλλο; . απο οτι ειδα στο what;s up εχει βγει νεα προσφορα http://www.whatsup.gr/el/studentregistration . Τα 600 λεπτά προς CU συνεχιζονται και τον Ιούλιο. Ποιος σου ειπε οτι σταματαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Τα 600 λεπτά προς CU συνεχιζονται και τον Ιούλιο. Ποιος σου ειπε οτι σταματαει; Όχι, η φοιτητική προσφορά έληξε την 1η Ιουνίου, ήταν δηλαδή η τελευταία φορά που δόθηκαν τα 600 λεπτά προς Cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Όχι, η φοιτητική προσφορά έληξε την 1η Ιουνίου, ήταν δηλαδή η τελευταία φορά που δόθηκαν τα 600 λεπτά προς Cu. Ρώτησα στο SKype και μου παν οτι τα 600 λεπτά θα συνεχίσουν να τα δίνουν μέχρι νεοτέρας. Αν κοπούν μου παν οτι θα μας ενημερώσουν, μάλλον με κανα μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ρώτησα στο SKype και μου παν οτι τα 600 λεπτά θα συνεχίσουν να τα δίνουν μέχρι νεοτέρας. Αν κοπούν μου παν οτι θα μας ενημερώσουν, μάλλον με κανα μήνυμα Ας το ελπίσουμε, εξάλλου η πρώτη Ιούλη δεν αργεί. Πάντως η επίσημη ενημέρωση είναι ότι η προσφορά σταμάτησε την 1η Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Άμα βρούμε κάνα τρόπο μετά το Σεπτέμβρη που δεν θα έχω πάσο να συνεχίσουμε τα φοιτητικά πακέτα θα είναι φανταστικά. Γιατί αυτό το exclusive 7 είναι μεγάλος έρωτας και ο στρατός χωρίς αυτό θα περάσει δύσκολα. Σε όσους το βάλανε ενώ δεν είναι φοιτητές μέχρι πότε τους είπαν ότι θα ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Άμα βρούμε κάνα τρόπο μετά το Σεπτέμβρη που δεν θα έχω πάσο να συνεχίσουμε τα φοιτητικά πακέτα θα είναι φανταστικά. Γιατί αυτό το exclusive 7 είναι μεγάλος έρωτας και ο στρατός χωρίς αυτό θα περάσει δύσκολα. Σε όσους το βάλανε ενώ δεν είναι φοιτητές μέχρι πότε τους είπαν ότι θα ισχύει; Για 5 χρόνια θα έχουν το πακέτο οι φίλοι του Θανάση. ;) Δε μπορείς να βρεις ένα πακέτο από κάποιον φοιτητή που δεν το χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Πάρε να χεις Η νέα υπηρεσία του CU δηλώνεις 3 φίλους και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ οι φίλοι σου κερδίζουν από 100 ΜΒ . Κάθε αριθμός κερδίζει μέχρι 5 φορές τον μήνα ενώ μπορείς να κάνεις 3 αλλαγές φίλων τον μήνα. Αν θέλετε να με προσθέσετε ή να σας προσθέσω παρακαλώ PM http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/cu-pare-na-heis-/ Έχω μια θέση ακόμα, για όποιον ενδιαφέρεται για αμοιβαία συνεργασία Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 (edited) Ρώτησα στο SKype και μου παν οτι τα 600 λεπτά θα συνεχίσουν να τα δίνουν μέχρι νεοτέρας. Αν κοπούν μου παν οτι θα μας ενημερώσουν, μάλλον με κανα μήνυμα Τελικά ισχύει αν και η προσφορά σταματάγε κανονικά 30/6 με νεώτερη ενημερωση συνεχίζει κανονικά!αύριο θα μπουν κανονικά τα 600 προς cu σε όλα τα φοιτητικά Πολύ αδυναμία στα φοιτητικά ούτε το bonus ίντερνετ δε πείραξε σε αυτα! Παράταθηκε και η προσφορά με τα 600 και μπήκε και το δώρο των 100mb προς άλλους με κάθε ανανέωση! Edited June 28, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Τελικά ισχύει αν και η προσφορά σταματάγε κανονικά 30/6 με νεώτερη ενημερωση συνεχίζει κανονικά!αύριο θα μπουν κανονικά τα 600 προς cu σε όλα τα φοιτητικά Πολύ αδυναμία στα φοιτητικά ούτε το bonus ίντερνετ δε πείραξε σε αυτα! Παράταθηκε και η προσφορά με τα 600 και μπήκε και το δώρο των 100mb προς άλλους με κάθε ανανέωση! μπορεις να μου στειλεις το λινκ για την παραταση των 600 λεπτων; οσο για 100 προς αλλους; που το αναφερει αυτο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 μπορεις να μου στειλεις το λινκ για την παραταση των 600 λεπτων; οσο για 100 προς αλλους; που το αναφερει αυτο; . για τα 100 ΜΒ πρός άλλους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4774310#post4774310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Θενξ, το αλλο τελικα δε δουλεψε :) Αυτό δουλεύει εγγυημένα και είναι αρκετα ασφαλές το viva.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Σε 2η κάρτα, έχω άλλες 2 θέσεις για το Πάρε να έχεις. ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Kαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια αυτόματη ανανέωση πακέτου(CU TALK A LOT 600) που γίνεται με κάθε κάρτα 10 ευρώ που βάζω. Το δοκίμασα κάποια στιγμή, αλλά τελικά προτιμώ τα 200΄προς όλη την vodafone παρά τα 500' μόνο πρός CU που είναι το παραπάνω. Το θέμα είναι ότι γίνεται αυτόματα πλέον με κάθε ανανέωση ενώ εγώ δεν το θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Kαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια αυτόματη ανανέωση πακέτου(CU TALK A LOT 600) που γίνεται με κάθε κάρτα 10 ευρώ που βάζω. Το δοκίμασα κάποια στιγμή, αλλά τελικά προτιμώ τα 200΄προς όλη την vodafone παρά τα 500' μόνο πρός CU που είναι το παραπάνω. Το θέμα είναι ότι γίνεται αυτόματα πλέον με κάθε ανανέωση ενώ εγώ δεν το θέλω... Κάλεσε 1286 περίμενε 20 δευτερόλεπτα και πάτα 2-1-1-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts