Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φοβερή και η εξυπηρέτηση παιδιά μέσω viper. Άμεση φιλική και θηλυκή γιατί έπεσα σε γυναίκα. Μου έκανε αντικατασταση sim και πήγα από το κατάστημα και την πήρα.

Παιδιά δεν ξέρω πώς μπορώ να το ψάξω το θέμα, αλλά όταν κάνω ανανέωση με 10€ και παίρνω τα 500mb στο Just Surf Bonus, μου φαίνεται ότι λήγουν γρηγορότερα από τον 1 μήνα από τότε που έκανα την ανανέωση.

Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά δεν ξέρω πώς μπορώ να το ψάξω το θέμα, αλλά όταν κάνω ανανέωση με 10€ και παίρνω τα 500mb στο Just Surf Bonus, μου φαίνεται ότι λήγουν γρηγορότερα από τον 1 μήνα από τότε που έκανα την ανανέωση.

Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω;

Για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης καλείς 1252 πατάς 1 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πατάς πάλι 1

Για το υπόλοιπο σε ΜΒ στείλε κενό μήνυμα στο 1286 ή κάλεσε 1252 επιλογή 1

Edited by Vasileios

καλημερα εκανα εγραφη σε ενα νουμερο στο my account και επειδη δεν του ειχα κανει ποτε ανανεωση μου βγαζει τελευταια ανανεωση 1/1/1970 το εχει παρατηρησει κανενας αυτο; . Επισης απο 1/7/2013 σταματαει το μπονους 600 λεπτα προς cu στα πακετα φοιτητων γνωριζουμε εαν θα βγει κατι αλλο; . απο οτι ειδα στο what;s up εχει βγει νεα προσφορα http://www.whatsup.gr/el/studentregistration .

Για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης καλείς 1252 πατάς 1 και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πατάς πάλι 1

Για το υπόλοιπο σε ΜΒ στείλε κενό μήνυμα στο 1286 ή κάλεσε 1252 επιλογή 1

Έχω την εφαρμογή My Vodafone και βγάζει Λήξη Υπολοίπου 14/11/2013 και τελευταία ανανέωση 15/5.

Άρα 15/6 έληξαν τα 500mb του bonus;

Amazon Fire stick 4k max

καλημερα εκανα εγραφη σε ενα νουμερο στο my account και επειδη δεν του ειχα κανει ποτε ανανεωση μου βγαζει τελευταια ανανεωση 1/1/1970 το εχει παρατηρησει κανενας αυτο; . Επισης απο 1/7/2013 σταματαει το μπονους 600 λεπτα προς cu στα πακετα φοιτητων γνωριζουμε εαν θα βγει κατι αλλο; . απο οτι ειδα στο what;s up εχει βγει νεα προσφορα http://www.whatsup.gr/el/studentregistration .

Nαι έτσι έγραφε και μένα μέχρι να κάνω τη πρώτη ανανέωση. Μετά θα σου βγάζει κανονικά. Όχι η προσφορά με τα 600 λεπτά προς cu σταμάτησε με τελευταια φορά να μπαίνουν τα λεπτά 1η Ιουνίου και προς το παρόν έβγαλε τη προσφορά με το πακέτο των 5€ δώρο με ανανέωση από 5€ που έληξε κι αυτή οπότε δεν έχει ανακοινωθει κάποια άλλη προσφορά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτό δεν γίνεται εξ ορισμο. Αν υπάρχει κάποιος με την επιλεκτική προσφορά ώστε να μπορεί να προτείνει μερικούς αριθμούς για φορητότητα.

Πάρε να χεις

Η νέα υπηρεσία του CU

δηλώνεις 3 φίλους και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ οι φίλοι σου κερδίζουν από 100 ΜΒ .

Κάθε αριθμός κερδίζει μέχρι 5 φορές τον μήνα ενώ μπορείς να κάνεις 3 αλλαγές φίλων τον μήνα.

Αν θέλετε να με προσθέσετε ή να σας προσθέσω παρακαλώ PM

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/cu-pare-na-heis-/

Εχω και εγω μια θεση κενη για το Cu παρε να εχεις(αφου εβαλα και το Βασιλη).

Βαζω μια 10ευρη το μηνα.

Οποιος θελει pm....

Τα 600 λεπτά προς CU συνεχιζονται και τον Ιούλιο. Ποιος σου ειπε οτι σταματαει;

Τα 600 λεπτά προς CU συνεχιζονται και τον Ιούλιο. Ποιος σου ειπε οτι σταματαει;

Όχι, η φοιτητική προσφορά έληξε την 1η Ιουνίου, ήταν δηλαδή η τελευταία φορά που δόθηκαν τα 600 λεπτά προς Cu.

Όχι, η φοιτητική προσφορά έληξε την 1η Ιουνίου, ήταν δηλαδή η τελευταία φορά που δόθηκαν τα 600 λεπτά προς Cu.

Ρώτησα στο SKype και μου παν οτι τα 600 λεπτά θα συνεχίσουν να τα δίνουν μέχρι νεοτέρας. Αν κοπούν μου παν οτι θα μας ενημερώσουν, μάλλον με κανα μήνυμα

Ρώτησα στο SKype και μου παν οτι τα 600 λεπτά θα συνεχίσουν να τα δίνουν μέχρι νεοτέρας. Αν κοπούν μου παν οτι θα μας ενημερώσουν, μάλλον με κανα μήνυμα

Ας το ελπίσουμε, εξάλλου η πρώτη Ιούλη δεν αργεί. Πάντως η επίσημη ενημέρωση είναι ότι η προσφορά σταμάτησε την 1η Ιουνίου.

Άμα βρούμε κάνα τρόπο μετά το Σεπτέμβρη που δεν θα έχω πάσο να συνεχίσουμε τα φοιτητικά πακέτα θα είναι φανταστικά. Γιατί αυτό το exclusive 7 είναι μεγάλος έρωτας και ο στρατός χωρίς αυτό θα περάσει δύσκολα. Σε όσους το βάλανε ενώ δεν είναι φοιτητές μέχρι πότε τους είπαν ότι θα ισχύει;

Άμα βρούμε κάνα τρόπο μετά το Σεπτέμβρη που δεν θα έχω πάσο να συνεχίσουμε τα φοιτητικά πακέτα θα είναι φανταστικά. Γιατί αυτό το exclusive 7 είναι μεγάλος έρωτας και ο στρατός χωρίς αυτό θα περάσει δύσκολα. Σε όσους το βάλανε ενώ δεν είναι φοιτητές μέχρι πότε τους είπαν ότι θα ισχύει;

Για 5 χρόνια θα έχουν το πακέτο οι φίλοι του Θανάση. ;)

Δε μπορείς να βρεις ένα πακέτο από κάποιον φοιτητή που δεν το χρειάζεται;

Πάρε να χεις

Η νέα υπηρεσία του CU

δηλώνεις 3 φίλους και κάθε φορά που κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ οι φίλοι σου κερδίζουν από 100 ΜΒ .

Κάθε αριθμός κερδίζει μέχρι 5 φορές τον μήνα ενώ μπορείς να κάνεις 3 αλλαγές φίλων τον μήνα.

Αν θέλετε να με προσθέσετε ή να σας προσθέσω παρακαλώ PM

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/star-services/cu-pare-na-heis-/

Έχω μια θέση ακόμα, για όποιον ενδιαφέρεται για αμοιβαία συνεργασία

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά ισχύει αν και η προσφορά σταματάγε κανονικά 30/6 με νεώτερη ενημερωση συνεχίζει κανονικά!αύριο θα μπουν κανονικά τα 600 προς cu σε όλα τα φοιτητικά

Πολύ αδυναμία στα φοιτητικά ούτε το bonus ίντερνετ δε πείραξε σε αυτα! Παράταθηκε και η προσφορά με τα 600 και μπήκε και το δώρο των 100mb προς άλλους με κάθε ανανέωση!

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τελικά ισχύει αν και η προσφορά σταματάγε κανονικά 30/6 με νεώτερη ενημερωση συνεχίζει κανονικά!αύριο θα μπουν κανονικά τα 600 προς cu σε όλα τα φοιτητικά

Πολύ αδυναμία στα φοιτητικά ούτε το bonus ίντερνετ δε πείραξε σε αυτα! Παράταθηκε και η προσφορά με τα 600 και μπήκε και το δώρο των 100mb προς άλλους με κάθε ανανέωση!

μπορεις να μου στειλεις το λινκ για την παραταση των 600 λεπτων; οσο για 100 προς αλλους; που το αναφερει αυτο; .

μπορεις να μου στειλεις το λινκ για την παραταση των 600 λεπτων; οσο για 100 προς αλλους; που το αναφερει αυτο; .

για τα 100 ΜΒ πρός άλλους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4774310#post4774310

Θενξ, το αλλο τελικα δε δουλεψε :)

Αυτό δουλεύει εγγυημένα και είναι αρκετα ασφαλές το viva.gr

Σε 2η κάρτα,

έχω άλλες 2 θέσεις για το Πάρε να έχεις.

ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.

Amazon Fire stick 4k max

Kαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια αυτόματη ανανέωση πακέτου(CU TALK A LOT 600) που γίνεται με κάθε κάρτα 10 ευρώ που βάζω. Το δοκίμασα κάποια στιγμή, αλλά τελικά προτιμώ τα 200΄προς όλη την vodafone παρά τα 500' μόνο πρός CU που είναι το παραπάνω.

Το θέμα είναι ότι γίνεται αυτόματα πλέον με κάθε ανανέωση ενώ εγώ δεν το θέλω...

Kαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να απενεργοποιήσω μια αυτόματη ανανέωση πακέτου(CU TALK A LOT 600) που γίνεται με κάθε κάρτα 10 ευρώ που βάζω. Το δοκίμασα κάποια στιγμή, αλλά τελικά προτιμώ τα 200΄προς όλη την vodafone παρά τα 500' μόνο πρός CU που είναι το παραπάνω.

Το θέμα είναι ότι γίνεται αυτόματα πλέον με κάθε ανανέωση ενώ εγώ δεν το θέλω...

Κάλεσε 1286 περίμενε 20 δευτερόλεπτα και πάτα 2-1-1-3

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked