beba Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος ενεργοποιεί πακέτο ομιλίας προς cu και ταυτόχρονα άλλο πακέτο ομιλίας προς όλη τη vodafone? Από που θα καταναλώνει τα λεπτά? πχ αν καλέι σε cu θα τα καταναλώνει από το cu ή από το πακέτο προς όλη τη vodafone? Στο site διάβασα οτι προτεραιότητα έχει το πακέτο που λήγει πιο σύντομα. Αυτός είναι ο κανόνας? Γνωρίζει ακριβώς κάποιος που το δοκίμασε? Τι συμφέρει? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος ενεργοποιεί πακέτο ομιλίας προς cu και ταυτόχρονα άλλο πακέτο ομιλίας προς όλη τη vodafone? Από που θα καταναλώνει τα λεπτά? πχ αν καλέι σε cu θα τα καταναλώνει από το cu ή από το πακέτο προς όλη τη vodafone? Στο site διάβασα οτι προτεραιότητα έχει το πακέτο που λήγει πιο σύντομα. Αυτός είναι ο κανόνας? Γνωρίζει ακριβώς κάποιος που το δοκίμασε? Τι συμφέρει? Ευχαριστώ! :) για cu θα αφαιρειται απο τα λεπτα για cu και για εκτος cu απο τα λεπτα για ολη τη vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εδωσε στο cu πακετα με χρονο ομιλιας 100 λεπτων προς ολους,καλη φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maksi_katsiki Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 to site vodafonecu λειτουργεί ή είναι οφ? Σε μένα ζητάει συνέχεια να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης. :blink: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 to site vodafonecu λειτουργεί ή είναι οφ? Σε μένα ζητάει συνέχεια να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης. :blink: Δεν είσαι ο μόνος ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Δεν είσαι ο μόνος ... εμένα ανοίγει κανονικά αν εννοείται αυτό, εκτός αν δεν μπορείτε να μπείτε στο λογαριασμό σας. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εμένα ανοίγει κανονικά αν εννοείται αυτό, εκτός αν δεν μπορείτε να μπείτε στο λογαριασμό σας. Και μένα μου φορτώνει μια χαρά, αλλά όταν βάζω τα στοιχεία και πατάω υποβολή, με βγάζει στην ακριβώς ίδια σελίδα που πρέπει να ξαναβάλω τα στοιχεία .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Και μένα μου φορτώνει μια χαρά, αλλά όταν βάζω τα στοιχεία και πατάω υποβολή, με βγάζει στην ακριβώς ίδια σελίδα που πρέπει να ξαναβάλω τα στοιχεία .. και σε μενα το ιδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) και σε μενα το ιδιο Εμένα μπαίνει κανονικά guys. Update: #not! Update2: τελικά μπαίνει οκ! Edited April 10, 2012 by fandago Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εμένα μπαίνει κανονικά guys. Update: #not! Σήμερα έκανα δύο log ins και τα δύο μια χαρά .. :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εμένα μπαίνει κανονικά guys. Update: #not! κολλησε το συστημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Νέο ποστ για νέο θέμα: Μπορώ να μετατρέψω ένα CU σε International με κλήση στο 1266 χωρίς να χάσω το υπόλοιπο μου; Έχει αλλάξει κάτι ή προβλέπετε να αλλάξει σύντομα; έκανα σήμερα αλλαγή από cu international και δεν έχασα το υπόλοιπο. βασικά ήθελα να μεταφέρω λεφτά από cu σε international και δε μ άφηνε. και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλαιότερα το είχα κάνει. κόπηκε και αυτό :mad: τέσπα, αναγκάστηκα τότε να κάνω αλλαγή σε international και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Είχα βάλει τον αριθμό μου στο site για το easter bonus κι έλεγε πως θα μου έρθει ενα μήνυμα πρώτα το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Τώρα αν βάλω πάλι τον αριθμό μου λέει Έχεις ήδη ενεργοποιήσει το CU Easter Bonus. Μόλις λάβεις το SMS για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, κάνε ανανέωση από €10 και πάνω και μάθε αμέσως τι κερδίζεις! Αλλά όπως είπα sms δεν έχει έρθει. Θα πάρω δώρο από την ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 to site vodafonecu λειτουργεί ή είναι οφ? Σε μένα ζητάει συνέχεια να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης. :blink: το ίδιο πρόβλημα είχα εδώ και μέρες και το είχα αναφέρει κιόλας στο forum. πήρα τηλέφωνο 3-4 φορές στο 13840 τις 2 φορές μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα με καλέσουν και ακόμα περιμένω. άρα το θέμα δεν είναι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους. κι εμένα μου λέει συνεχώς να βάλω τα στοιχεία μου και όταν πατάω βασικές πληροφορίες με πετάει στην αρχική σελίδα της vodafone αντί να μου εμφανίσει πληροφορίες για το λογαριασμό μου. ελπίζω να το λύσουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Κι εγώ είχα πρόβλημα με την είσοδο στο vodafonecu το οποίο έλυσα με επανεκκίνηση του router μου. Αλλά όπως είπα sms δεν έχει έρθει. Θα πάρω δώρο από την ανανέωση; Ναι. Edited April 10, 2012 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Στείλε Ν στο 1251, και θα σου απαντήσει ότι το Easter Bonus είναι ήδη ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το easter bonus ισχυει μεχρι σημερα η μεχρι.σημερα ισχυουν οι ενεργοποιησεις; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 το easter bonus ισχυει μεχρι σημερα η μεχρι.σημερα ισχυουν οι ενεργοποιησεις; εγω απο την ανακοινωση καταλαβαινω οτι μεχρι σημερα ισχυει ο διαγωνισμος. Η ενεργοποιηση μπορει να γινει και σημερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έληξε ο αριθμός μου πάω σε κατάστημα με τη σιμ και ταυτοτητα και ενεργοποιείται; δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έληξε ο αριθμός μου πάω σε κατάστημα με τη σιμ και ταυτοτητα και ενεργοποιείται; δωρεάν; Στη wind το χα κάνει αυτό. Φαντάζομαι και στη voda το ίδιο θα κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 για τη wind είχα πάρει απάντηση παλαιότερα :) κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 έληξε ο αριθμός μου πάω σε κατάστημα με τη σιμ και ταυτοτητα και ενεργοποιείται; δωρεάν; γνωριζεις ποσο καιρο περιπου εχει ληξει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 κανα μήνα, το πάααααααρα πολύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 εγω απο την ανακοινωση καταλαβαινω οτι μεχρι σημερα ισχυει ο διαγωνισμος. Η ενεργοποιηση μπορει να γινει και σημερα. εγω 10/4 ενεργοποιησα, ανανέωσα κ πήρα 2 ευρώ δωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 έληξε ο αριθμός μου πάω σε κατάστημα με τη σιμ και ταυτοτητα και ενεργοποιείται; δωρεάν; Στην WIND στο κάνει η εξυπηρέτηση πελατών , δεν γίνεται από κατάστημα . Στην Vodafone δεν γνωρίζω αν γίνεται από κατάστημα , αλλά πάρε πρώτα την εξυπηρέτηση για να μην τρέχεις άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts