Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το passport συμφερει ΜΟΝΟ για οποιους κανουν κλησεις με διαρκεια ανω των 4 λεπτων! Ψαχτειτε λιγο... Δειτε ποσο ειναι η εξερχομενη ανα λεπτο. Σιγουρα δεν ειναι 0,80 (ειναι πολυ χαμηλοτερη, εντος ευρωπης με απλο roaming)...

σωστο.δεν συμφερει για κλησεις μικρης δισρκειας. Και εχει και καποιο οριο νομιζω στην μεγιστη διαρκεια κλησης εφοσον κανεις χρηση της υπηρεσιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το πακέτο Travell pack

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6611Με 6 ευρώ μιλάς 20 λεπτά

Μέσο κόστος 0,30 το λεπτό

το θέμα είναι ότι οι εισερχόμενες στην Αυστρία στοιχίζουν 0,13 και οι εξερχόμενες 0,43

Ενώ λοιπόν σε συμφέρει για εξερχόμενες , δεν σε συμφέρει καθόλου για εισερχόμενες.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις και δύο και τρία πακέτα πριν φύγεις. Ισχύουν για 15 ημέρες.

Άλλη φτηνή λύση είναι να κάνεις αναπάντητες και να σε πέρνουν , με κόστος 0,13 μόνο.

Edited by Vasileios

Άλλη φτηνή λύση είναι να κάνεις αναπάντητες και να σε πέρνουν , με κόστος 0,13 μόνο.

Την πιο σωστή κουβέντα είπες...

Αυτό συμφέρει περισσότερο μιας και οι δικοί μου στην Ελλάδα έχουν πακέτα προς Vodafone, οπότε θα είμαστε όλοι κομπλέ! :)

για να μάθω πότε λήγουν τα mb που στέλνουμε μήνυμα ? το 1286 και το 1252 λέει μόνο τα υπολειπόμενα αλλά δεν λέει πότε λήγουν..

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

εμάς το προνόμιο της επιλογής.

για να μάθω πότε λήγουν τα mb που στέλνουμε μήνυμα ? το 1286 και το 1252 λέει μόνο τα υπολειπόμενα αλλά δεν λέει πότε λήγουν..

ή απο το μενού του vοdαfone live στην επιλογή my vοdαfone στις ενεργές συνδρομές. Ή άμα δεν θέλεις να σου φάει όγκο διότι σου τρώει mb ίντερνετ η πλοήγηση στο vοdαfone live κάλεσε το 13840 με τα στοιχεία τής σύνδεσης σου ΝΑ σου πουν.

Επίσης μπορείς να το δείς από το myaccount στην σελίδα της Vodafone

ή απο το μενού του vοdαfone live στην επιλογή my vοdαfone στις ενεργές συνδρομές. Ή άμα δεν θέλεις να σου φάει όγκο διότι σου τρώει mb ίντερνετ η πλοήγηση στο vοdαfone live κάλεσε το 13840 με τα στοιχεία τής σύνδεσης σου ΝΑ σου πουν.

οκ ευχαριστώ, τούς τα έψαλα κιόλας να στέλνουν ενημέρωση πότε λήγουν μαζί με τα υπολειπόμενα mb.

ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε

οκ ευχαριστώ, τούς τα έψαλα κιόλας να στέλνουν ενημέρωση πότε λήγουν μαζί με τα υπολειπόμενα mb.

με μειλ η τηλεφωνικα? γιατι αν εστειλες μειλ απαντηση δεν θα παρεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

τηλεφωνικά εννοείτε :)

τηλεφωνικά εννοείτε :)

χαμενος κοπος. κοντα 2 μηνες ταλαιπωρουμε με ενα προβλημα, εχω μιλησει με 15 διαφορετικα ατομα.

αποτελεσμα, μηδεν

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαμενος κοπος. κοντα 2 μηνες ταλαιπωρουμε με ενα προβλημα, εχω μιλησει με 15 διαφορετικα ατομα.

αποτελεσμα, μηδεν

καλά δεν περίμενα κιόλας να κάνουν άμεσα κάτι αλώστε το θέμα μου ήταν μηδαμινό.

Υπερβολικός είσαι, αλλά λογικό είναι όταν έχεις πέσει και συ στην περίπτωση:p Εγώ πάντα λαμβάνω απάντηση σε 1-2 μέρες το αργότερο.

Το θέμα σου με το sharing ακόμη;;;;;;;;;:blink:

Υπερβολικός είσαι, αλλά λογικό είναι όταν έχεις πέσει και συ στην περίπτωση:p Εγώ πάντα λαμβάνω απάντηση σε 1-2 μέρες το αργότερο.

Το θέμα σου με το sharing ακόμη;;;;;;;;;:blink:

ακομα ρε κοτσιανη. καθε μερα στελνω και ξαναστελνω το μειλ αλλα τιποτα. τετοια καταντια και να μου την λεγανε δεν θα την πιστευα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα στο φορουμ

θέλω να ρωτήσω τι πακέτα ομιλίας υπάρχουν στο cu; (υπάρχουν ; )

το μόνο που βλέπω στο site της vodafone, είναι 2 ώρες δωρεαν με κάθε ανανέωση.

edit: άκυρο παίδες, πρέπει να είμαι πολυ στραβός τελικά.τα βρήκα.

Edited by rizla7

καλησπέρα στο φορουμ

θέλω να ρωτήσω τι πακέτα ομιλίας υπάρχουν στο cu; (υπάρχουν ; )

το μόνο που βλέπω στο site της vodafone, είναι 2 ώρες δωρεαν με κάθε ανανέωση.

edit: άκυρο παίδες, πρέπει να είμαι πολυ στραβός τελικά.τα βρήκα.

επισης με 20 ευρω ανανεωση 4 ωρες δωρο προς βονταφον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε άλλο νήμα (αυτό του Vodafone Ολυμπιακός) γράφτηκε αυτό:

Απαγορεύτηκε η μεταφορά υπολοίπου στο Vodafone International από οποιοδήποτε άλλο πακέτο, και αντίθετα..

Από International σε International γίνεται κανονικά .

Από Ολυμπιακό σε Ολυμπιακό γίνεται κανονικά .

Μπορείτε να μου δείξετε κάποια σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το international, γιατί στη σελίδα

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571&statsSearchId=967206

δεν βλέπω να γράφει κάτι, μόνο για το "Ολυμπιακός" λέει.Μήπως και για το carrefour, άλλαξε κάτι;

Επίσης, η δωρεάν αλλαγή πακέτου από το 1266 ισχύει κανονικά μεταξύ των τριών Καρτοκινητού-CU-International;

Μπορείτε να μου δείξετε κάποια σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το international, γιατί στη σελίδα

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571&statsSearchId=967206

δεν βλέπω να γράφει κάτι, μόνο για το "Ολυμπιακός" λέει.Μήπως και για το carrefour, άλλαξε κάτι;

Επίσης, η δωρεάν αλλαγή πακέτου από το 1266 ισχύει κανονικά μεταξύ των τριών Καρτοκινητού-CU-International;

και εγώ τώρα το είδα. Δεν ξέρω. Αλλα απο όσο ξέρω η μεταφορά σε άλλο πακέτο μέσω του 1266. Παραμένει δωρεάν.

απο καρφουρ ισχυει κανονικα η μεταφορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απορίες και λύσεις για την καρτοκινητή τηλεφωνία της Vodafone :)

καλημερα,

εχω ανανεωσει τον χρονο ομιλίας με καρτα των 20,00€

και προσφερει Bonus 4 ωρες.

ωστόσο μεσα σε 24 ωρες ειχε τελειωσει και αποκλειεται να προλαβα να το καταναλωσω.

μηπως γνωριζετε τι συμβαινει με τις χρεώσεις??

ευχαριστω

Το Bonus των 4 ωρών , αφορά μόνο κλήσεις προς Vodafone . Το ακούς καλώντας 1252 και επιλογή 4 .

Με κλήση στο 1252 και επιλογή 1 ακούς το κανονικό υπόλοιπο για κλήσεις πρός άλλα δίκτυα

καλημερα,

εχω ανανεωσει τον χρονο ομιλίας με καρτα των 20,00€

και προσφερει Bonus 4 ωρες.

ωστόσο μεσα σε 24 ωρες ειχε τελειωσει και αποκλειεται να προλαβα να το καταναλωσω.

μηπως γνωριζετε τι συμβαινει με τις χρεώσεις??

ευχαριστω

Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, τηλ στο 13840 (επιλογή 1), αναφέρεις το πρόβλημα και περιμένεις απάντηση.

Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, τηλ στο 13840 (επιλογή 1), αναφέρεις το πρόβλημα και περιμένεις απάντηση.

φιλε κοτσιανη υπενθυμισε μου σε παρακαλω το σταιερο τηλεφωμο τξς εξυπηρετησης πελατων και ποιες ωρες απαντανε

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε κοτσιανη υπενθυμισε μου σε παρακαλω το σταιερο τηλεφωμο τξς εξυπηρετησης πελατων και ποιες ωρες απαντανε

2106702000

ώρες δεν ξέρω. λογικά το πολύ μέχρι 17.00 φαντάζομαι.

Δοκίμασε το!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked