pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 το passport συμφερει ΜΟΝΟ για οποιους κανουν κλησεις με διαρκεια ανω των 4 λεπτων! Ψαχτειτε λιγο... Δειτε ποσο ειναι η εξερχομενη ανα λεπτο. Σιγουρα δεν ειναι 0,80 (ειναι πολυ χαμηλοτερη, εντος ευρωπης με απλο roaming)... σωστο.δεν συμφερει για κλησεις μικρης δισρκειας. Και εχει και καποιο οριο νομιζω στην μεγιστη διαρκεια κλησης εφοσον κανεις χρηση της υπηρεσιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Υπάρχει το πακέτο Travell pack http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=6611Με 6 ευρώ μιλάς 20 λεπτά Μέσο κόστος 0,30 το λεπτό το θέμα είναι ότι οι εισερχόμενες στην Αυστρία στοιχίζουν 0,13 και οι εξερχόμενες 0,43 Ενώ λοιπόν σε συμφέρει για εξερχόμενες , δεν σε συμφέρει καθόλου για εισερχόμενες. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και δύο και τρία πακέτα πριν φύγεις. Ισχύουν για 15 ημέρες. Άλλη φτηνή λύση είναι να κάνεις αναπάντητες και να σε πέρνουν , με κόστος 0,13 μόνο. Edited February 9, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Άλλη φτηνή λύση είναι να κάνεις αναπάντητες και να σε πέρνουν , με κόστος 0,13 μόνο. Την πιο σωστή κουβέντα είπες... Αυτό συμφέρει περισσότερο μιας και οι δικοί μου στην Ελλάδα έχουν πακέτα προς Vodafone, οπότε θα είμαστε όλοι κομπλέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 για να μάθω πότε λήγουν τα mb που στέλνουμε μήνυμα ? το 1286 και το 1252 λέει μόνο τα υπολειπόμενα αλλά δεν λέει πότε λήγουν.. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 για να μάθω πότε λήγουν τα mb που στέλνουμε μήνυμα ? το 1286 και το 1252 λέει μόνο τα υπολειπόμενα αλλά δεν λέει πότε λήγουν.. ή απο το μενού του vοdαfone live στην επιλογή my vοdαfone στις ενεργές συνδρομές. Ή άμα δεν θέλεις να σου φάει όγκο διότι σου τρώει mb ίντερνετ η πλοήγηση στο vοdαfone live κάλεσε το 13840 με τα στοιχεία τής σύνδεσης σου ΝΑ σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Επίσης μπορείς να το δείς από το myaccount στην σελίδα της Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 ή απο το μενού του vοdαfone live στην επιλογή my vοdαfone στις ενεργές συνδρομές. Ή άμα δεν θέλεις να σου φάει όγκο διότι σου τρώει mb ίντερνετ η πλοήγηση στο vοdαfone live κάλεσε το 13840 με τα στοιχεία τής σύνδεσης σου ΝΑ σου πουν. οκ ευχαριστώ, τούς τα έψαλα κιόλας να στέλνουν ενημέρωση πότε λήγουν μαζί με τα υπολειπόμενα mb. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 οκ ευχαριστώ, τούς τα έψαλα κιόλας να στέλνουν ενημέρωση πότε λήγουν μαζί με τα υπολειπόμενα mb. με μειλ η τηλεφωνικα? γιατι αν εστειλες μειλ απαντηση δεν θα παρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 με μειλ η τηλεφωνικα? γιατι αν εστειλες μειλ απαντηση δεν θα παρεις τηλεφωνικά εννοείτε :) Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 τηλεφωνικά εννοείτε :) χαμενος κοπος. κοντα 2 μηνες ταλαιπωρουμε με ενα προβλημα, εχω μιλησει με 15 διαφορετικα ατομα. αποτελεσμα, μηδεν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 χαμενος κοπος. κοντα 2 μηνες ταλαιπωρουμε με ενα προβλημα, εχω μιλησει με 15 διαφορετικα ατομα. αποτελεσμα, μηδεν καλά δεν περίμενα κιόλας να κάνουν άμεσα κάτι αλώστε το θέμα μου ήταν μηδαμινό. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 με μειλ η τηλεφωνικα? γιατι αν εστειλες μειλ απαντηση δεν θα παρεις Υπερβολικός είσαι, αλλά λογικό είναι όταν έχεις πέσει και συ στην περίπτωση:p Εγώ πάντα λαμβάνω απάντηση σε 1-2 μέρες το αργότερο. Το θέμα σου με το sharing ακόμη;;;;;;;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Υπερβολικός είσαι, αλλά λογικό είναι όταν έχεις πέσει και συ στην περίπτωση:p Εγώ πάντα λαμβάνω απάντηση σε 1-2 μέρες το αργότερο. Το θέμα σου με το sharing ακόμη;;;;;;;;;:blink: ακομα ρε κοτσιανη. καθε μερα στελνω και ξαναστελνω το μειλ αλλα τιποτα. τετοια καταντια και να μου την λεγανε δεν θα την πιστευα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) καλησπέρα στο φορουμ θέλω να ρωτήσω τι πακέτα ομιλίας υπάρχουν στο cu; (υπάρχουν ; ) το μόνο που βλέπω στο site της vodafone, είναι 2 ώρες δωρεαν με κάθε ανανέωση. edit: άκυρο παίδες, πρέπει να είμαι πολυ στραβός τελικά.τα βρήκα. Edited February 13, 2012 by rizla7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 καλησπέρα στο φορουμ θέλω να ρωτήσω τι πακέτα ομιλίας υπάρχουν στο cu; (υπάρχουν ; ) το μόνο που βλέπω στο site της vodafone, είναι 2 ώρες δωρεαν με κάθε ανανέωση. edit: άκυρο παίδες, πρέπει να είμαι πολυ στραβός τελικά.τα βρήκα. επισης με 20 ευρω ανανεωση 4 ωρες δωρο προς βονταφον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Σε άλλο νήμα (αυτό του Vodafone Ολυμπιακός) γράφτηκε αυτό: Απαγορεύτηκε η μεταφορά υπολοίπου στο Vodafone International από οποιοδήποτε άλλο πακέτο, και αντίθετα.. Από International σε International γίνεται κανονικά . Από Ολυμπιακό σε Ολυμπιακό γίνεται κανονικά . Μπορείτε να μου δείξετε κάποια σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το international, γιατί στη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571&statsSearchId=967206 δεν βλέπω να γράφει κάτι, μόνο για το "Ολυμπιακός" λέει.Μήπως και για το carrefour, άλλαξε κάτι; Επίσης, η δωρεάν αλλαγή πακέτου από το 1266 ισχύει κανονικά μεταξύ των τριών Καρτοκινητού-CU-International; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Σε άλλο νήμα (αυτό του Vodafone Ολυμπιακός) γράφτηκε αυτό: Μπορείτε να μου δείξετε κάποια σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το international, γιατί στη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571&statsSearchId=967206 δεν βλέπω να γράφει κάτι, μόνο για το "Ολυμπιακός" λέει.Μήπως και για το carrefour, άλλαξε κάτι; Επίσης, η δωρεάν αλλαγή πακέτου από το 1266 ισχύει κανονικά μεταξύ των τριών Καρτοκινητού-CU-International; και εγώ τώρα το είδα. Δεν ξέρω. Αλλα απο όσο ξέρω η μεταφορά σε άλλο πακέτο μέσω του 1266. Παραμένει δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Σε άλλο νήμα (αυτό του Vodafone Ολυμπιακός) γράφτηκε αυτό: Μπορείτε να μου δείξετε κάποια σχετική ανακοίνωση όσο αφορά το international, γιατί στη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7571&statsSearchId=967206 δεν βλέπω να γράφει κάτι, μόνο για το "Ολυμπιακός" λέει.Μήπως και για το carrefour, άλλαξε κάτι; Επίσης, η δωρεάν αλλαγή πακέτου από το 1266 ισχύει κανονικά μεταξύ των τριών Καρτοκινητού-CU-International; απο καρφουρ ισχυει κανονικα η μεταφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaim Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Απορίες και λύσεις για την καρτοκινητή τηλεφωνία της Vodafone :) καλημερα, εχω ανανεωσει τον χρονο ομιλίας με καρτα των 20,00€ και προσφερει Bonus 4 ωρες. ωστόσο μεσα σε 24 ωρες ειχε τελειωσει και αποκλειεται να προλαβα να το καταναλωσω. μηπως γνωριζετε τι συμβαινει με τις χρεώσεις?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Το Bonus των 4 ωρών , αφορά μόνο κλήσεις προς Vodafone . Το ακούς καλώντας 1252 και επιλογή 4 . Με κλήση στο 1252 και επιλογή 1 ακούς το κανονικό υπόλοιπο για κλήσεις πρός άλλα δίκτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 καλημερα, εχω ανανεωσει τον χρονο ομιλίας με καρτα των 20,00€ και προσφερει Bonus 4 ωρες. ωστόσο μεσα σε 24 ωρες ειχε τελειωσει και αποκλειεται να προλαβα να το καταναλωσω. μηπως γνωριζετε τι συμβαινει με τις χρεώσεις?? ευχαριστω Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, τηλ στο 13840 (επιλογή 1), αναφέρεις το πρόβλημα και περιμένεις απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο, τηλ στο 13840 (επιλογή 1), αναφέρεις το πρόβλημα και περιμένεις απάντηση. φιλε κοτσιανη υπενθυμισε μου σε παρακαλω το σταιερο τηλεφωμο τξς εξυπηρετησης πελατων και ποιες ωρες απαντανε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 φιλε κοτσιανη υπενθυμισε μου σε παρακαλω το σταιερο τηλεφωμο τξς εξυπηρετησης πελατων και ποιες ωρες απαντανε 2106702000 ώρες δεν ξέρω. λογικά το πολύ μέχρι 17.00 φαντάζομαι. Δοκίμασε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 2106702000 ώρες δεν ξέρω. λογικά το πολύ μέχρι 17.00 φαντάζομαι. Δοκίμασε το! 9πμ έως 5μμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 9πμ έως 5μμ. μολις πηρα και εξυπηρετηθηκα. Επεσα σε πολυ ευγενικη υπαλληλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts