maria02 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 νέο μηνιαίο πακέτο SMS 2 VODAFONE 300 από το CU, με 300 SMS προς όλους τους συνδρομητές Vodafone, μόνο με 3€ τον μήνα!! Δυστυχώς με βολεύει το Νέο Καρτοκινητό για το ένα λεπτό το λεπτό.Αλλά ψάχνοντας στο site της Vodafone είδα ότι αυτό το πακέτο ισχύει και στο Νέο Καρτοκινητό,κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δυστυχώς με βολεύει το Νέο Καρτοκινητό για το ένα λεπτό το λεπτό.Αλλά ψάχνοντας στο site της Vodafone είδα ότι αυτό το πακέτο ισχύει και στο Νέο Καρτοκινητό,κάνω λάθος; το πακετο 300μυνηματα προς ολα τα κινητα βονταφον για ενα μηνα με 3ευρω ισχυει και στο νεο καρτοκινητο βονταφον και στο ιντερνατιοναλ και στο vodafone cu . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ela-sto-cu/cu-at-your-place/form/ Προσπαθησα στην παραπανω διευθυνση να κανω αιτηση για νεο αριθμο cu αλλα τελικα δεν λειτουργει.Ειχε κανενας το ιδιο προβλημα? Δηλαδη να θελεις να γινεις πελατης τους και να μην σε θελουν χαχαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Εμένα δεν εμφανίζεται σωστά η σελίδα του vodafonecu.gr. Ίσως είναι πρόβλημα του mozilla... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 οταν στελνεις mms...χανεις χρεωση μυνηματος η 1 ευρω επειδη υποτιθεται μπηκες στο ιντερνετ? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Χρέωση mms. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Χρέωση mms. και ποια ειναι αυτη?? που μπορω να την δω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/timokatalogos/ Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 και ποια ειναι αυτη?? που μπορω να την δω? ζητά ανάλυση χρεώσεων για να δεις πόσο σε χρέωσε. Το μμς από όσο ξέρω στο cu και στο νέο καρτοκινητο έχει 0,47 ή 0,47€. Και στο international πρέπει να έχει 0,37€ σου λέω της τιμές που ήδη γνωρίζω δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι κοίτα στο σίτε για να δεις εάν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) ζητά ανάλυση χρεώσεων για να δεις πόσο σε χρέωσε. Το μμς από όσο ξέρω στο cu και στο νέο καρτοκινητο έχει 0,47 ή 0,47€. Και στο international πρέπει να έχει 0,37€ σου λέω της τιμές που ήδη γνωρίζω δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι κοίτα στο σίτε για να δεις εάν έχει αλλάξει κάτι. εχω καρτοπρογραμμα δεν εγγραψα εκει γιατι ηθελα να δω σχετικα διαφορες με καρτοκινητα αν εκανα λαθος να μεταφερθουν τα μυνηματα μου η κατι αλλο edit : ειναι 0.47 η χρεωση αλλα νομιζω οτι μου εφαγε περισσοτερο αλλιως φταει το 0.facebook που ισως το θεωρησε για χρεωσημη ιστοσελιδα...αλλα και παλι μου ελεγε πανω ελευθερη προσβαση Edited July 11, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αυριο θα ειμαι ενεργοποιημενος σε Καρτοκινητό Vodafone και εχω καπιες ερωτησεις.Λοιπον εμενα με ενδιαφερει το Friends & Family: 0,01 € / λεπτό προς 2 αριθμούς Vodafone αλλα και το Βonus All που με καθε ανανεωση δινει λεπτα προς όλα τα δίκτυα.Αμα μιλαω με αριθμο που εχω δηλωσει για 0,01 € / λεπτό θα αφαιρουνται λεπτα απο το Βonus All? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) ¨οχι , όταν μιλάς με τους αριθμούς 0.01 θα χρεώνεσαι 0.01 ευρώ . Τα 60 λεπτά μένουν για άλλους αριθμούς . Αν όμως επιλέξεις τα 120 προς Vodafone τώτε θα σου χρεώνει από τα 120 και τους δύο Friends and family Έλαβα τα ακόλουθα δύο μηνύματα α) ΝΕΟ ΒΟΝUS TALK TO VODAFONE . ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ 10 Ε ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 2ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ VODAFONE ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ! STAY TUNED ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! β) CU SUMMER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ 10 Ε ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/8 ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ TALK2VODAFONE 300 ΑΞΙΑΣ 5Ε ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 300Λ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗ VODAFONE Το πακέτο μου είναι CU Edited July 12, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 εχω καρτοπρογραμμα δεν εγγραψα εκει γιατι ηθελα να δω σχετικα διαφορες με καρτοκινητα αν εκανα λαθος να μεταφερθουν τα μυνηματα μου η κατι αλλο edit : ειναι 0.47 η χρεωση αλλα νομιζω οτι μου εφαγε περισσοτερο αλλιως φταει το 0.facebook που ισως το θεωρησε για χρεωσημη ιστοσελιδα...αλλα και παλι μου ελεγε πανω ελευθερη προσβαση το 0.facebook στην vodafone χρεωνεται τωρα πια!! απο την κοσμοτε και την wind δεν χρεωνεται γιατι το εχουνε κανει αυτο δεν ξερω... εκει που το χρησιμοποιουσα πολυ τωρα δεν το χρησιμοποιω καθολου και μπαινω απο τα αλλα 2 δικτυα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 το 0.facebook στην vodafone χρεωνεται τωρα πια!! απο την κοσμοτε και την wind δεν χρεωνεται γιατι το εχουνε κανει αυτο δεν ξερω... εκει που το χρησιμοποιουσα πολυ τωρα δεν το χρησιμοποιω καθολου και μπαινω απο τα αλλα 2 δικτυα.. ναι??? τοτε γιατι λεει ελευθερη προσβαση??? λεω και εγω γιατι εχασα την καρτα μου τοσο γρηγορα ελεος δηλαδη.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ναι??? τοτε γιατι λεει ελευθερη προσβαση??? λεω και εγω γιατι εχασα την καρτα μου τοσο γρηγορα ελεος δηλαδη.... ναι δεν ξερω γιατι το εχουνε κανει αυτο. εμενα απο 1/6 με χρεωνει και τους το εχω πει επανηλημενα και ολο μου λενε οτι ειναι δωρεαν αλλα με χρεωνει . τι να πω ... ειναι πολυ σπασιμο νευρων να θελω να μπω ιντερνετ και να μην μπορω απο την βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ναι δεν ξερω γιατι το εχουνε κανει αυτο. εμενα απο 1/6 με χρεωνει και τους το εχω πει επανηλημενα και ολο μου λενε οτι ειναι δωρεαν αλλα με χρεωνει . τι να πω ... ειναι πολυ σπασιμο νευρων να θελω να μπω ιντερνετ και να μην μπορω απο την βοντα. και χανω το 1 ευρω της μερας...ετσι? ισως πρεπει να κανουμε αλλαγη σε προφιλ ιντερνετ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Έλαβα τα ακόλουθα δύο μηνύματα α) ΝΕΟ ΒΟΝUS TALK TO VODAFONE . ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ 10 Ε ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 2ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ VODAFONE ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ! STAY TUNED ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! β) CU ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !Δοκιμασε δωρεαν το πακετο cu 1200'+1200σμσ προς cu+30μβ αρχικης αξιας 7 Ε, αυτοματα με καθε καρτα απο 10 Ε εως 31/8. Δηλαδη μεχρι 31/8 οποτε θα βαζω καρτα 10 ευρω και πανω θα εχω αυτοματα 1200 '+1200 σμσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 και χανω το 1 ευρω της μερας...ετσι? ισως πρεπει να κανουμε αλλαγη σε προφιλ ιντερνετ εγω δεν εχω πειραξει το προφιλ καθολου . νομιζω οτι με προφιλ ιντερνετ δεν θα μπαινει διοτι παλια δεν με εβαζε με αυτο το προφιλ και μου εγραφε οτι δεν παρεχεται απο το παροχεα σας ενω το προφιλ live με εβαζε κανονικα . αλλα απο 1/6 ενω μπαινω με το ιδιο προφιλ με χρεωνει δεν εχω αλλαξει κατι απο τοτε ουτε συσκευη ουτε προφιλ αλλα με χρεωνει και σταματησα να το χρησιμοποιω . επισης ελαβα και εγω το μπονους με τα 1200προσ cu μεχρι 31/8. και θα εχω με ανανεωση 10ευρω και 2 ωρες προς ολη την βονταφον και επιπλεον 1200λεπτα και μυνηματα και 30μβ ιντερνετ. ετσι μου ειπανε στο 13840 οτι ειναι επιπλεον τα 1200. και επισης μου ειπανε οτι θα βγαζουνε συνεχεια προσφορες προφανως η επομενη θα ειναι μετα τις 31/8 υποθετω εγω και μου ειπε οτι μπορει να παραταθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 εγω δεν εχω πειραξει το προφιλ καθολου . νομιζω οτι με προφιλ ιντερνετ δεν θα μπαινει διοτι παλια δεν με εβαζε με αυτο το προφιλ και μου εγραφε οτι δεν παρεχεται απο το παροχεα σας ενω το προφιλ live με εβαζε κανονικα . αλλα απο 1/6 ενω μπαινω με το ιδιο προφιλ με χρεωνει δεν εχω αλλαξει κατι απο τοτε ουτε συσκευη ουτε προφιλ αλλα με χρεωνει και σταματησα να το χρησιμοποιω . επισης ελαβα και εγω το μπονους με τα 1200προσ cu μεχρι 31/8. και θα εχω με ανανεωση 10ευρω και 2 ωρες προς ολη την βονταφον και επιπλεον 1200λεπτα και μυνηματα και 30μβ ιντερνετ. ετσι μου ειπανε στο 13840 οτι ειναι επιπλεον τα 1200. και επισης μου ειπανε οτι θα βγαζουνε συνεχεια προσφορες προφανως η επομενη θα ειναι μετα τις 31/8 υποθετω εγω και μου ειπε οτι μπορει να παραταθει. και εγω οταν ειχα αλλο προφιλ αυτο μου ελεγε ουτε εγω εκανα καμια αλλαγη θα παρω την υποστιριξη να ρωτησω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 και εγω οταν ειχα αλλο προφιλ αυτο μου ελεγε ουτε εγω εκανα καμια αλλαγη θα παρω την υποστιριξη να ρωτησω παρε το 13840 που ειναι δωρεαν. εγω αυτο πηρα αλλα δεν εβγαλα ακρη.. και ουτε αυτοι ξερουνε τι συμβαινει και δεν το κρατησανε σαν αιτημα για απαντηση επειδη το ειχα κρατησει παλια που το μονο που κανανε ητανε πιστωση χρηματων αλλα η χρεωση συνεχιζεται για αυτο το σταματησα και εγω και μπαινω απο αλλη εταιρεια αλλα ειναι σπαστικο να κουβαλας 2 κινητα μαζι σου. αν βγαλεις ακρη πες μου και εμενα . σε ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 παρε το 13840 που ειναι δωρεαν. εγω αυτο πηρα αλλα δεν εβγαλα ακρη.. και ουτε αυτοι ξερουνε τι συμβαινει και δεν το κρατησανε σαν αιτημα για απαντηση επειδη το ειχα κρατησει παλια που το μονο που κανανε ητανε πιστωση χρηματων αλλα η χρεωση συνεχιζεται για αυτο το σταματησα και εγω και μπαινω απο αλλη εταιρεια αλλα ειναι σπαστικο να κουβαλας 2 κινητα μαζι σου. αν βγαλεις ακρη πες μου και εμενα . σε ευχαριστω . φοβαμαι ομως οτι θα μου που ψεματα...και θα συνεχισουν να με χρεωνουν...τι να πω...μακαρι να ξαναγινει δωρεαν απο τις 8 του μηνα εχω φτασει 14 ευρω απο 20 που ειναι το παγιο μου:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Έλαβα τα ακόλουθα δύο μηνύματα α) ΝΕΟ ΒΟΝUS TALK TO VODAFONE . ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ 10 Ε ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 2ΩΡΕΣ ΠΡΟΣ VODAFONE ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ! STAY TUNED ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! β) CU ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !Δοκιμασε δωρεαν το πακετο cu 1200'+1200σμσ προς cu+30μβ αρχικης αξιας 7 Ε, αυτοματα με καθε καρτα απο 10 Ε εως 31/8. Δηλαδη μεχρι 31/8 οποτε θα βαζω καρτα 10 ευρω και πανω θα εχω αυτοματα 1200 '+1200 σμσ? Εβαλες καρτα των 10€ και μετα σου ηρθαν τα παραπανω 2 sms; ή στο ξεκαρφωτο τα εστειλε η vodafone; Γιατι θελω να βαλω καρτα αυριο μεθαυριο.. αν ειναι να περιμενω μπας και σκασουν κ' σε εμενα.. :rolleyes: (το πακετο μου ειναι cu). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Εβαλες καρτα των 10€ και μετα σου ηρθαν τα παραπανω 2 sms; ή στο ξεκαρφωτο τα εστειλε η vodafone; Γιατι θελω να βαλω καρτα αυριο μεθαυριο.. αν ειναι να περιμενω μπας και σκασουν κ' σε εμενα.. :rolleyes: (το πακετο μου ειναι cu). Στο ασχετο...Και σε αλλα 2 ατομα εχει ερθει και κατι διαφορετικο..Πιστευω εχω πετυχει απο τα καλυτερα πακετα αυτο με τα περισσοτερα λεπτα..χιχι:D Edited July 13, 2011 by aggeloudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Εβαλες καρτα των 10€ και μετα σου ηρθαν τα παραπανω 2 sms; ή στο ξεκαρφωτο τα εστειλε η vodafone; Γιατι θελω να βαλω καρτα αυριο μεθαυριο.. αν ειναι να περιμενω μπας και σκασουν κ' σε εμενα.. :rolleyes: (το πακετο μου ειναι cu). οχι δεν εβαλα καρτα σε εμενα ηρθανε στο ξεκαρφωτο. ρωτησα στο 13840 και μου ειπανε οτι ολοι οι συνδρομητες θα λαβουνε ενα παρομοιο μπονους αναλογως με την χρηση που κανουνε. τωρα δεν μου ειπανε κατι παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Τι να κανω γμτ... πρεπει να βαλω καρτα οποσδηποτε.. και το τρεναρω.. Κριμα παντως που δεν μου στειλανε κ εμενα ακομη ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts