stathis123 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εχω καποιους αριθμους απενεργοποιημενους και εχει περασει η περιοδος ενεργοποιησης τους μπορω να τους κανω κατι; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 εχω καποιους αριθμους απενεργοποιημενους και εχει περασει η περιοδος ενεργοποιησης τους μπορω να τους κανω κατι; μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες για συλεκτικές. Αν δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ δεν μπορείς να ζητήσεις τον αριθμό πίσω. Αν ενεργοποιήθηκαν κάποτε , μπορείς μέχρι 6 μήνες μετά να ξαναζητήσης ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 4/4. Γιατί όμως να πήρε παράταση μόνο τόσο λίγο;. Προφανώς περιμένουνε να βγάλουνε καινούργια προσφορά ή περιμένουνε να δούνε τι θα κάνει η αντίστοιχη προσφορά τις κοσμοτε τι να πω... Περιμένουμε περισσότερα.... Edited March 28, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Λάθος ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σκοπος μας ειναι να παρει παραταση και το 600 προς vodafone. :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες για συλεκτικές. Αν δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ δεν μπορείς να ζητήσεις τον αριθμό πίσω. Αν ενεργοποιήθηκαν κάποτε , μπορείς μέχρι 6 μήνες μετά να ξαναζητήσης ενεργοποίηση. οχι δεν εχουν ενεργοποιηθει απλα θυμηθηκα τοτε με την wind που τα πηγαινες πισω και σου δινανε νεα... κριμα γιατι ηταν 3 πακετα με χρονο ομιλιας 12 ευρω!!:( Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Έχω ενεργοποιημένο το unlimited με ανανέωση 10 ευρώ προς όλα τα κινητά Vodafone.Μου πήραν κατά λάθος 2 κάρτες των 5 ευρώ.Αν τις βάλω αμέσως και τις 2 θα μπορώ να έχω το unlimited προς όλους;'Η θα μετρήσουν μόνο τα 5 ευρώ άρα μόνο προς cu?Ξέρει κανείς; Η απάντηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του CU, δηλαδή εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 30/6. Πολυ καλο αυτο, αν και στο σαιτ ακομα για 31/3 λεει. Λογικα θα παραταθει και το μπονους του cu που ηταν μεχρι 31/3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παντως μου ηρθε ενημερωτικο μηνυμα AMEΣΩΣ με το που τελειωσα το 80% του chat με ολους χωρις καθυστερηση δευτερολεπτου.Πολυ καλο,γιατι 6mb που μειναν ευκολα φευγουν, αν και παλι 1ευρω θα εχανα αν το παρακανω αφου μπαινει αυτοματα το ιντερνετ ολη μερα απ'οτι αναφερει το μηνυμα.Kαλα τα παει η vodafone εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια τωρα τελευταια εχω δει καποιες αναπαντητες κλεισεις στο κινητο μου απο το 13888. Τι ειναι αυτο? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια τωρα τελευταια εχω δει καποιες αναπαντητες κλεισεις στο κινητο μου απο το 13888. Τι ειναι αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273645 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γιατι δεν εχω πλεον δωρεαν λεπτα και sms; εχω χασει επεισοδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 4/4. Γιατί όμως να πήρε παράταση μόνο τόσο λίγο;. Προφανώς περιμένουνε να βγάλουνε καινούργια προσφορά ή περιμένουνε να δούνε τι θα κάνει η αντίστοιχη προσφορά τις κοσμοτε τι να πω... Περιμένουμε περισσότερα.... Τωρα το ειδα κι εγω, ακυρο το 30/6 δηλαδη... Αντε να δουμε τι ετοιμαζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Eχω ενεργοποιησει το εβδομαδιαιο chat με ολους.Eιμαι καθαρα στην 8η μερα και εχω ακομα τα mb που εχουν περισεψει και ιντερνετ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Eχω ενεργοποιησει το εβδομαδιαιο chat με ολους.Eιμαι καθαρα στην 8η μερα και εχω ακομα τα mb που εχουν περισεψει και ιντερνετ κανονικα. δηλαδή για να καταλάβω μπορείς να μπεις όπου θέλεις ; ή μόνο για chat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 30mb ιντερνετ ειναι ενοειται για οπου θες.Tο θεμα ειναι πρεπει να εχει καποιο κολλημα το συστημα.Eιμαι στην 8η μερα,εχω ενοειται διαγραφει απο πριν μην ανανεωθει αυτοματα,στο vod.live μου λεει δεν εχω ενεργες συνδρομες, αλλα τα mb υπαρχουν και τα χρησιμοποιω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Με ανανέωση του χρόνου ομιλίας σε κατάστημα vodafone, χρεώνονται αυτοί τον φόρο κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Vodafone: «Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα που σας χαρίζει 2 ώρες δωρεάν ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση 10Ε, πήρε παράταση εώς 30/4!» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Τα 500mb internet πηραν και αυτα παραταση απο τι φαινεται. Edited March 31, 2011 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Είναι σίγουρο αυτό; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Είναι σίγουρο αυτό; όχι δεν έχουνε πάρει ισχύουνε για ενεργοποιήσεισ μέχρι και σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αυτό που αναφέρεις στην υπογραφή σου για τα 10€ ανανέωση σε κατάστημα vodafone το έχουν αναρτημένο σε κάποιο site? Είναι σίγουρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ισχύει. Σήμερα έκανα ανανέωση 15 ευρώ σε κατάστημα vodafone και προστέθηκαν αυτούσια στο υπόλοιπό μου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παράξενο μου ακούγεται γιατί εδώ αναφέρει στα #Tips:Με όποιο τρόπο και αν βάλεις μονάδες, θα αφαιρεθεί το 12% από τον φόρο του Ελληνικού Δημοσίου που εφαρμόστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μήπως είναι επιλεκτική προσφορά;Γιατί σε ένα καρτοκινητό cu(μόνο στο cu όχι στα άλλα 2 Νέα καρτοκινητά μου)ήρθε το μήνυμα:Θες 12% περισσότερο χρόνο ομιλίας;Έως 8/4 με ανανέωση από 10Ε σε κατάστημα Vodafone,έχεις επιστροφή φόρου 12%!Για να μιλάς πιο πολύ!Express the real u! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Να διευκρινίσω ότι είναι cu ο αριθμός στον οποίο έκανα την ανανέωση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts