Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω καποιους αριθμους απενεργοποιημενους και εχει περασει η περιοδος ενεργοποιησης τους μπορω να τους κανω κατι;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εχω καποιους αριθμους απενεργοποιημενους και εχει περασει η περιοδος ενεργοποιησης τους μπορω να τους κανω κατι;

μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες για συλεκτικές. Αν δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ δεν μπορείς να ζητήσεις τον αριθμό πίσω.

Αν ενεργοποιήθηκαν κάποτε , μπορείς μέχρι 6 μήνες μετά να ξαναζητήσης ενεργοποίηση.

Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 4/4. Γιατί όμως να πήρε παράταση μόνο τόσο λίγο;. Προφανώς περιμένουνε να βγάλουνε καινούργια προσφορά ή περιμένουνε να δούνε τι θα κάνει η αντίστοιχη προσφορά τις κοσμοτε τι να πω... Περιμένουμε περισσότερα.... Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Λάθος ενημέρωση

μπορείς να κρατήσεις τις κάρτες για συλεκτικές. Αν δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ δεν μπορείς να ζητήσεις τον αριθμό πίσω.

Αν ενεργοποιήθηκαν κάποτε , μπορείς μέχρι 6 μήνες μετά να ξαναζητήσης ενεργοποίηση.

οχι δεν εχουν ενεργοποιηθει απλα θυμηθηκα τοτε με την wind που τα πηγαινες πισω και σου δινανε νεα... κριμα γιατι ηταν 3 πακετα με χρονο ομιλιας 12 ευρω!!:(

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Έχω ενεργοποιημένο το unlimited με ανανέωση 10 ευρώ προς όλα τα κινητά Vodafone.Μου πήραν κατά λάθος 2 κάρτες των 5 ευρώ.Αν τις βάλω αμέσως και τις 2 θα μπορώ να έχω το unlimited προς όλους;'Η θα μετρήσουν μόνο τα 5 ευρώ άρα μόνο προς cu?Ξέρει κανείς;

Η απάντηση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του CU, δηλαδή εδώ

Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 30/6.

Πολυ καλο αυτο, αν και στο σαιτ ακομα για 31/3 λεει. Λογικα θα παραταθει και το μπονους του cu που ηταν μεχρι 31/3.

Παντως μου ηρθε ενημερωτικο μηνυμα AMEΣΩΣ με το που τελειωσα το 80% του chat με ολους χωρις καθυστερηση δευτερολεπτου.Πολυ καλο,γιατι 6mb που μειναν ευκολα φευγουν, αν και παλι 1ευρω θα εχανα αν το παρακανω αφου μπαινει αυτοματα το ιντερνετ ολη μερα απ'οτι αναφερει το μηνυμα.Kαλα τα παει η vodafone εδω.

Παιδια τωρα τελευταια εχω δει καποιες αναπαντητες κλεισεις στο κινητο μου απο το 13888. Τι ειναι αυτο?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια τωρα τελευταια εχω δει καποιες αναπαντητες κλεισεις στο κινητο μου απο το 13888. Τι ειναι αυτο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=273645

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλημέρα δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά μου είπανε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ότι το πρόγραμμα με τις δύο ώρες προς όλα τα δίκτυα πήρε παράταση μέχρι 4/4. Γιατί όμως να πήρε παράταση μόνο τόσο λίγο;. Προφανώς περιμένουνε να βγάλουνε καινούργια προσφορά ή περιμένουνε να δούνε τι θα κάνει η αντίστοιχη προσφορά τις κοσμοτε τι να πω... Περιμένουμε περισσότερα....

Τωρα το ειδα κι εγω, ακυρο το 30/6 δηλαδη... Αντε να δουμε τι ετοιμαζουν...

Eχω ενεργοποιησει το εβδομαδιαιο chat με ολους.Eιμαι καθαρα στην 8η μερα και εχω ακομα τα mb που εχουν περισεψει και ιντερνετ κανονικα.

Eχω ενεργοποιησει το εβδομαδιαιο chat με ολους.Eιμαι καθαρα στην 8η μερα και εχω ακομα τα mb που εχουν περισεψει και ιντερνετ κανονικα.

δηλαδή για να καταλάβω μπορείς να μπεις όπου θέλεις ; ή μόνο για chat;

30mb ιντερνετ ειναι ενοειται για οπου θες.Tο θεμα ειναι πρεπει να εχει καποιο κολλημα το συστημα.Eιμαι στην 8η μερα,εχω ενοειται διαγραφει απο πριν μην ανανεωθει αυτοματα,στο vod.live μου λεει δεν εχω ενεργες συνδρομες, αλλα τα mb υπαρχουν και τα χρησιμοποιω:)

Με ανανέωση του χρόνου ομιλίας σε κατάστημα vodafone, χρεώνονται αυτοί τον φόρο κινητής τηλεφωνίας?

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Vodafone:

«Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα που σας χαρίζει 2 ώρες δωρεάν ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση 10Ε, πήρε παράταση εώς 30/4!»

Τα 500mb internet πηραν και αυτα παραταση απο τι φαινεται. Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Είναι σίγουρο αυτό;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Είναι σίγουρο αυτό;

όχι δεν έχουνε πάρει ισχύουνε για ενεργοποιήσεισ μέχρι και σήμερα.

Αυτό που αναφέρεις στην υπογραφή σου για τα 10€ ανανέωση σε κατάστημα vodafone το έχουν αναρτημένο σε κάποιο site? Είναι σίγουρο?

Ισχύει. Σήμερα έκανα ανανέωση 15 ευρώ σε κατάστημα vodafone και προστέθηκαν αυτούσια στο υπόλοιπό μου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παράξενο μου ακούγεται γιατί εδώ αναφέρει στα #Tips:
Με όποιο τρόπο και αν βάλεις μονάδες, θα αφαιρεθεί το 12% από τον φόρο του Ελληνικού Δημοσίου που εφαρμόστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.

Μήπως είναι επιλεκτική προσφορά;Γιατί σε ένα καρτοκινητό cu(μόνο στο cu όχι στα άλλα 2 Νέα καρτοκινητά μου)ήρθε το μήνυμα:Θες 12% περισσότερο χρόνο ομιλίας;Έως 8/4 με ανανέωση από 10Ε σε κατάστημα Vodafone,έχεις επιστροφή φόρου 12%!Για να μιλάς πιο πολύ!Express the real u!

Να διευκρινίσω ότι είναι cu ο αριθμός στον οποίο έκανα την ανανέωση.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked