Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γενικά αυτά (μερικά) τα νούμερα είναι ήδη μέσα στην κάρτα σαν επαφές.

edit: Τρίτο sms σήμερα από τον διαγωνισμό από τον αριθμό 54944 ! Εκεί στην Vodafone ψάχνεται κόσμο να συμμετέχει στον διαγωνισμό ?

Edited by sv2evs

Έχω γραφτεί στο bonus και διάλεξα 100MB. Έκανα σήμερα ανανέωση χρόνου ομιλίας αλλά δεν μου ενεργοποιήθηκε τα bonus. wtf?

Καμια βοήθεια;

Edit Τελικά άργησε να ενεργοποιηθεί. Τώρα είναι εντάξει.

Edited by honda22

παιδια να ρωτησω κατι...εχω καρτοπρογραμμα και οταν παιρνω 1252 μου λεει μονο ποσα λεφτα εχω και ποτε εκανα τελευτεα ανανεωση ποτε λυγει δεν μου το λεει..ενω οταν παιρνω απο το cu μου ειναι αλλη η ομιλιτρια και λεει και ποτε λιγει..τι συμβαινει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

στο καρτοπρογραμμα δε ληγουν τα χρηματα σου. Ακομη και εαν το κοψεις το συμβολαιο, τα χρηματα που εχεις θα στα μεταφερουν σε καρτοκινητο.

στο καρτοπρογραμμα δε ληγουν τα χρηματα σου. Ακομη και εαν το κοψεις το συμβολαιο, τα χρηματα που εχεις θα στα μεταφερουν σε καρτοκινητο.

παλαιωτερα στο προγραμμα μου το ελεγε ομως

Φιλικά Γιώργος

παρε τηλ εξυπ.πελατων για σιγουρα

ευχαριστω πολυ φιλε

Φιλικά Γιώργος

ελεγε αλλα δεν θυμασαι τι ελεγε; εμενα προσωπικα ελεγε οτι ληγει πχ. 8/12/2111! ;)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ελεγε αλλα δεν θυμασαι τι ελεγε; εμενα προσωπικα ελεγε οτι ληγει πχ. 8/12/2111! ;)

κατα τυχη και εγω τα λεφτα μου τα παιρνω 8 καθε μηνος...

ναι 2111 δηλαδη και παλι ηταν για κλαμματα:lol:

Φιλικά Γιώργος

ολα τα καρτοπρογραμματα ανανεωνονται στις 8 ;)

(βρηκα και αλλον εναν που εχει καρτοπρογραμμα!)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εγω απο οτι θυμαμαι οταν ενεργοποιηθηκε το προγραμμα μου ηταν 8 του μηνος...για αυτο νομιζα οτι ανανεονοταν 8:p

Φιλικά Γιώργος

Το καρτοπρόγραμμα ανανεώνεται στην Vodafone κάθε 8 του μηνός. Στην ενεργοποίηση μπαίνουν τα χρήματα την ημέρα που γίνεται η σύνδεση και μετά κάθε 8 του μήνα.

Γι'αυτό και όταν το κόψεις σου έρχεται άλλο ένα πάγιο

lalista.gr

καταλαβα...και μια φορα εμενα οταν εμπαινε τους πρωτους μηνες επαιρνα 10 ευρω παραπανω

Φιλικά Γιώργος

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39731&dateFrom=&dateUntil= η μόνη διαφορά του πακέτου αυτού με το πακέτο 60μβ ίντερνετ είναι ότι μπορείς όταν δεν έχεις καταναλώσει τον αριθμό των μβ ίντερνετ πριν το τέλος του μήνα να ξανά ενεργοποιήσεις το πακέτο και μεταφέρεις το υπόλοιπο στον επόμενο μήνα . Και θα λήγουνε όλα μαζί την επόμενη μέρα του μήνα. Αυτό είναι αρκετά καλό. Αλλά είναι πολλά τα 7€.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39731&dateFrom=&dateUntil= η μόνη διαφορά του πακέτου αυτού με το πακέτο 60μβ ίντερνετ είναι ότι μπορείς όταν δεν έχεις καταναλώσει τον αριθμό των μβ ίντερνετ πριν το τέλος του μήνα να ξανά ενεργοποιήσεις το πακέτο και μεταφέρεις το υπόλοιπο στον επόμενο μήνα . Και θα λήγουνε όλα μαζί την επόμενη μέρα του μήνα. Αυτό είναι αρκετά καλό. Αλλά είναι πολλά τα 7€.

Νομίζω σε σχέση με τα 500 μβ από την κοσμοτέ είναι πάρα πολλά 7 ευρώ...

Στο site της Cosmote βρισκω μονο τα 60 MB με 3 ευρω

Μηπως ειναι καμια προσφορα που ληγει?

η προσφορά τις κοσμοτε είναι μέχρις τις 31/12/2010 και δεν ξέρουμε άμα θα παραταθεί αλλά το πακέτο τις βοντα θα υπάρχει κανονικά δεν έχει ημερομηνία λήξης. Επίσης δεν είναι προσφορά το πακέτο τις βοντα. Όσο για αυτό το πακέτο όντως της κοσμοτε είναι το φθηνότερο

Έσκασε πριν 2 λεπτά sms με θέμα ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ από έναν αριθμό εξωτερικού υποψιάζομαι και μέσα έχει ένα link προς hττp://m.MOBIμπλα μπλα.

Κακόβουλο μου κάνει. :confused:

μετά από αυτό νομίζω η Cosmote θέλοντας και μη θα κάνει τα 500 ΜΒ μόνιμη υπηρεσία πλέον..
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ε ναι γενικα αυτα τα ΜΒ και στα καρτοκινητα σαν πακετα πρεπει να αυξηθουν πλεον με τα σμαρτφονς...τι ειναι τα 60 ΜΒ πραγματικα ουτε για τα στοιχειωδη δεν φτανουν.Ας λογικευτουν επιτελους

Θελω να ρωτησω σχετικα με το cu,εαν βαλεις μια καρτα των 5€ και μετα μια καρτα των 10€ ενεργοποιηται το unlimited και για τις δυο περιπτωσεις που εχει?

Στο καρτοκινητο vodafone μπορω να ενεργοποιησω τα super πακετα και να εχω το unlimited ταυτοχρονα?

Edited by Picard

Θελω να ρωτησω σχετικα με το cu,εαν βαλεις μια καρτα των 5€ και μετα μια καρτα των 10€ ενεργοποιηται το unlimited και για τις δυο περιπτωσεις που εχει?

Στο καρτοκινητο vodafone μπορω να ενεργοποιησω τα super πακετα και να εχω το unlimited ταυτοχρονα?

Οπως τα γραφεις ισχυουν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τα super πακετα δεν ειναι συμβατα με το vodafone unlimited

Το έκανα και εγώ αυτό που λες, με το που βάλεις τα 10 ευρώ...το πακέτο των 5 απενεργοποιείται..σου έρχεται και μήνυμα άλλωστε...και έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται εφόσον μπορείς να στείλεις σε όλα τα vodafone.;)

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked