xtrmsnpr Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Άρα πρέπει να αλλάξεις και την υπογραφή σου:lol::p Γιατί μπρε; :p:p Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Γιατί μπρε; :p:p Τώρα με το vodafone και οι 2, όλο και κάτι από unlimited θα χρησιμοποιήσετε:p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια συγνωμη αν ειμαι :offtopic: αλλα θελω να ρωτησω αν ειχατε συνειδητοποιησει κατι στο 1252...εμενα και σε εναν φιλο μου ελεγε η καρτα αξιας συνδιαλεξεων λυγει στις π.χ 25 μαρτιου 2111..:lol::lol: το ειχατε παρατηρεισει αυτο...?? το κανει και στο δικο μου το καρτοπρογραμμα στο οποιο δεν εχω βαλει καθολου καρτα για ενα χρονο και αν ηταν καρτοκινητο θα ειχε ληξει με αποτελεσμα το συστημα να λεει οτι ληγει το 2111 για να μην μου γινει φραγη. εσυ τι εχεις καρτοκινητο; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Τώρα με το vodafone και οι 2, όλο και κάτι από unlimited θα χρησιμοποιήσετε:p ΑΑ,της υπογραφής είναι για τα συμβόλαια :lol:.Που δεν λένε μία...Στην cu το έχω το unlimited νταξ. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p Μέχρι να ακυρωθούν οι αριθμοί που υπάρχουν και δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 το κανει και στο δικο μου το καρτοπρογραμμα στο οποιο δεν εχω βαλει καθολου καρτα για ενα χρονο και αν ηταν καρτοκινητο θα ειχε ληξει με αποτελεσμα το συστημα να λεει οτι ληγει το 2111 για να μην μου γινει φραγη. εσυ τι εχεις καρτοκινητο; εγω εχω καρτοπρογραμμα τον 20...δηλαδη αν δεν βαλουμε καρτα θα ληξει σε 100 χρονια??:lol::lol:.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p Οποτεδήποτε μπορεί να γίνει η ταυτοποίηση αρκεί να μην έχει λήξει η κάρτα. Κάποια μέλη έχουν αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα η ταυτοποίηση λήγει τέλη Ιανουαρίσου του 2011 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ευχαριστω παιδες...:):) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) παιδια ξερετε η δηλωση του καρτοκινητου μεχρι ποτε ειναι..??τα εχω δηλωσει τα κινητα ετσι απλως απορω:p Ήταν μέχρι τέλος Ιούλη....ο κόσμος είχε βουίξει ! :P :P Και μετά για ένα 6μηνο νομίζω,μπορεί να πας να το ξαναενεργοποιήσεις!Αλλιώς παπαλα ο αριθμός. Η φάση είχε με την γιαγιά μου :P ..δεν ήθελε να το κάνει ,χαχαχαχα! Edited August 2, 2010 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 τι την κανεις μωρε την καημενη! εγω το εκανα στο ονομα μου το δικο της και δεν της ειπα τιποτα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 τι την κανεις μωρε την καημενη! εγω το εκανα στο ονομα μου το δικο της και δεν της ειπα τιποτα! Και άμα η γιαγιά μου έκανε πλάκες ή ήταν μπλεγμένη πουθενά,με καμία αίρεση θρησκευτική ,να έτρεχαν εμένα μετά; :lol::lol::lol::lol: Άσε και είναι επικίνδυνες οι γιαγιάδες της τεχνολογίας :p . Στο όνομα της,έγινε.Αλλά μέχρι να της εξηγήσουμε... Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Και άμα η γιαγιά μου έκανε πλάκες ή ήταν μπλεγμένη πουθενά,με καμία αίρεση θρησκευτική ,να έτρεχαν εμένα μετά; :lol::lol::lol::lol: Άσε και είναι επικίνδυνες οι γιαγιάδες της τεχνολογίας :p . Στο όνομα της,έγινε.Αλλά μέχρι να της εξηγήσουμε... θα την βγαλεις και μυστικο πρακτορα! :lol::lol::lol: ας το σταματησουμε ομως εδω γιατι ειμαστε εκτος! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 καλημερα. Ξερει κανεις τις χρεωσεις στο cu? Tωρα που το f2g εγινε πανακριβο, σκεφτομαι μερικα καρτοκινητα στην οικογενεια, να τα παω προς cu. ( Οχι νεες καρτοκινιτες wind ή voda, γιατι και το 10ευρω καθε μηνα, σαν συμβολαιο ειναι κατα τη γνωμη μου..) Αν ξερει καποιος τι παιζει γενικα στο cu απο θεμα χρεωσεων, ας μου πει.. δεν εχω ιδεα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ολα ειναι εδω -> http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1230 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 0,0062 € / δευτ....? απλα πανακριβο σε σχεση με το f2g2.. ή υπαρχουν τιποτα πακετα που ειναι πιο φτηνα? π.χ. προς ολη τη vodafone και σταθερα? - κατι τετοιο εχω ακουσει-.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ολα ειναι εδω! -> http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1042 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 καλημερα. Ξερει κανεις τις χρεωσεις στο cu? Tωρα που το f2g εγινε πανακριβο, σκεφτομαι μερικα καρτοκινητα στην οικογενεια, να τα παω προς cu. ( Οχι νεες καρτοκινιτες wind ή voda, γιατι και το 10ευρω καθε μηνα, σαν συμβολαιο ειναι κατα τη γνωμη μου..) Αν ξερει καποιος τι παιζει γενικα στο cu απο θεμα χρεωσεων, ας μου πει.. δεν εχω ιδεα..:) στο cu το Sms προς όλα τα δίκτυα με τις νέες χρεώσεις κοστίζει 0,09€ και η ομιλία είναι 0,37€/λεπτό προς όλα τα δίκτυα και προς cu κινητά. Και μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα ομιλίας και μυνήματων καλώντας το 1286. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ενεργοποιησα το surf & e-mail και τωρα καλω το 1286 για να το απενεργοποιησω και οταν πατησω απενεργοποιηση μου λεει οτι η η υπηρεσια διατιθετε μονο σε συνδρομητες cu και εγω εννοειται οτι εχω cu. Τωρα που ξανακαλω μολις πατησω απενεργοποιηση δεν γινεται τιποτα και ξαναρχιζει η εκφωνηση των μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ενεργοποιησα το surf & e-mail και τωρα καλω το 1286 για να το απενεργοποιησω και οταν πατησω απενεργοποιηση μου λεει οτι η η υπηρεσια διατιθετε μονο σε συνδρομητες cu και εγω εννοειται οτι εχω cu. Τωρα που ξανακαλω μολις πατησω απενεργοποιηση δεν γινεται τιποτα και ξαναρχιζει η εκφωνηση των μενου. Δε στελνεις καλυτερα ενα μηνυμα; Αν θυμαμαι ειναι SE60OFF στο 19109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Καλημερα παιδια Εχω x10 mini pro (android 1.6) με Vodafone CU και εχω ενεργοποιησει το Vodafone Internet Όλη - Μέρα. Εχω ανοιχτο το data traffic Προσπαθω να μπω με το internet.vodafone.gr (ηταν ηδη σεταρισμενο οπως φιανεται και στο http://magic-tips.blogspot.com/2010/...ernet-mms.html) αλλα τζιφος Εψαξα και βρηκα ρυθμισεις με webkarta.vodafone.gr Δοκιμασα webkarta.vodafone.gr χωρίς proxy δεν δουλεψε Δοκιμασα webkarta.vodafone.gr με proxy 213.249.019.49 και port 5080, παλι τιποτα Να σημειωσω οτι δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο 3G στην status bar Αν εχει κανεις καμμια ιδεα... Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Το internet.vodafone.gr είναι για συμβόλαια Για προπληρωμένα όπως το CU μπαίνεις με webkarta.vodafone.gr χωρίς proxy Στο δικό μου κινητό αυτά αρκούν Αλλά για Android κινητά δεν γνωρίζω Κάλεσε δωρεάν το 1399 που είναι για το Internet της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ποιον αριθμο καλουμε για αλλαγη πακετου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ποιον αριθμο καλουμε για αλλαγη πακετου? Το 1286 καλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 ποιον αριθμο καλουμε για αλλαγη πακετου? 1266 για αλλαγή οικονομικού προγράμματος (νέα καρτοκινητή σε international ή cu και ούτω καθεξής) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts