nuvox Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Εφοσον αυξηθηκε η χρεωση ανα λεπτο αυξηθηκε και το cu all day.Παραμενει παντως φθηνη ως υπηρεσια! Εννοειται οτι ειναι ακομη φθηνη και καλη υπηρεσια, ιδιαιτερα σε μενα που γλυτωνω πολλα λεφτα απο κλησεις ε σταθερα. Επισηςτο μηνυμα που λαμβανεις πλεον αναφερει οτι την επομενη μερα ενεργοποιειται αυτοματα με την πρωτη κληση που θα γινει. Αυτο σημαινει οτι αν δεν καλεσω καποιον εεκεινη την ημερα δεν χρεωνομαι? Αν ειναι ετσι δεν χρειαzεται πλεον να απενεργοποιειται η υπηρεσια? Edited June 15, 2010 by nuvox Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Εννοειται οτι ειναι ακομη φθηνη και καλη υπηρεσια, ιδιαιτερα σε μενα που γλυτωνω πολλα λεφτα απο κλησεις ε σταθερα. Επισηςτο μηνυμα που λαμβανεις πλεον αναφερει οτι την επομενη μερα ενεργοποιειται αυτοματα με την πρωτη κληση που θα γινει. Αυτο σημαινει οτι αν δεν καλεσω καποιον εεκεινη την ημερα δεν χρεωνομαι? Αν ειναι ετσι δεν χρειαzεται πλεον να απενεργοποιειται η υπηρεσια? Αν δεν καλεσεις μετα το24ωρο,ενεργοποιειται απο μονο του κοντα στις 3 τα ξημερωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν δεν καλεσεις μετα το24ωρο,ενεργοποιειται απο μονο του κοντα στις 3 τα ξημερωματα Ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν δεν καλεσεις μετα το24ωρο,ενεργοποιειται απο μονο του κοντα στις 3 τα ξημερωματα Δηλαδή μια μέρα πληρώνεις κ μια μέρα δεν πληρώνεις? Δεν το έχω πολυ-καταλάβει αυτό. Μπορεί κανείς να δώσει ένα παράδειγμα 3 ή 5 ημερών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Δηλαδή μια μέρα πληρώνεις κ μια μέρα δεν πληρώνεις? Δεν το έχω πολυ-καταλάβει αυτό. Μπορεί κανείς να δώσει ένα παράδειγμα 3 ή 5 ημερών? όχι το πληρώνεις κανονικά αλλά όχι αμέσως μόλις κλήσει το 24ωρο αλλά σε χρεώνει μόλις κανείς την επόμενη μέρα την πρώτη φωνητική κλήση σε οποιασδήποτε προορισμό ή στείλεις κάποιο μύνημα. Απλά το σύστημα βλέπει ότι κανείς μια χρέωσήμη κλήση και τότε το αποδειδει . Και εσυ γλυτώνεις τον χρόνο εκείνο που απλά δεν χρησιμοποιησες το κινητό. Και υπολογίζεις 24 ώρες για λήξη του πακέτου μόλις λαβεις Sms ότι ενεργοποιήθηκε. Αυτό το μπέρδεμα έχει μπερδέψει πολύ κόσμο και έχει γίνει πρόταση για ξανά επαναφέρθεϊ στην αρχική του κατάσταση αλλά έχει πολύ καιρό που δεν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Μπορούμε δηλαδή, θεωρητικά, να αφήνουμε να περνάει ένα 24ωρο με πληρωμή, κ το επόμονο 23ωρο κ 59λεπτο, κ να μην χρεωόμαστε (σε περίπτωση που δεν γίνει κλήση). Ή κάτι τέτοιο... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Εγω να σας πω την αληθεια αν το ενεργοποιησω στελνω αμεσως και μηνυμα απενεργοποιησης και ησυχαζω!Αν το θελω και το επομενο 24ωρο ενα κενο μηνυμα και ξερω τι μου γινεται!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Αν λες για τα 1500 λεπτά, σου μπαίνουν νεα 1500 οχι εννοώ τα 120 λεπτα προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Εγω να σας πω την αληθεια αν το ενεργοποιησω στελνω αμεσως και μηνυμα απενεργοποιησης και ησυχαζω!Αν το θελω και το επομενο 24ωρο ενα κενο μηνυμα και ξερω τι μου γινεται!!! :) και εγώ . Εξάλλου το χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να πάρω κάποιο σταθερό τηλέφωνο. Να σας πω κάτι αναφέρθηκε ότι άλλαξε η χρέωση στα 0,37€ ισχύει;. Προσέξτε επίσης ότι στο cu all day και στα υπόλοιπα πακέτα που έχουνε τα 3 λεπτά ελάχιστο χρόνο χρέωσης . Όταν μείνουνε λιγότερο από 3 λεπτά δεν τα αφαιρεί από το πακέτο αλλά από το υπόλοιπο της κάρτας. Την εχω πατήσει μια φορά και δεν την ξανά πατάω τσεκαρω πρώτα τα λεπτά και μετά. Edited June 15, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 και εγώ . Εξάλλου το χρησιμοποιώ μόνο όταν θέλω να πάρω κάποιο σταθερό τηλέφωνο. Να σας πω κάτι αναφέρθηκε ότι άλλαξε η χρέωση στα 0,37€ ισχύει;. Προσέξτε επίσης ότι στο cu all day και στα υπόλοιπα πακέτα που έχουνε τα 3 λεπτά ελάχιστο χρόνο χρέωσης . Όταν μείνουνε λιγότερο από 3 λεπτά δεν τα αφαιρεί από το πακέτο αλλά από το υπόλοιπο της κάρτας. Την εχω πατήσει μια φορά και δεν την ξανά πατάω τσεκαρω πρώτα τα λεπτά και μετά. Ναι και λενε (απο την εξυπηρετηση) οτι αν εχεις κατω απο 3 λεπτα και αγορασεις παλι το ιδιο πακετο γινεται προσθηκη και του προηγουμενου υπολοιπου. Επισης, παρατηρησα οτι το 1252 λεει και τα υπολειπομενα μηνυματα και mb πλεον εκτος απο τα πακετα ομιλιας.Καλη κινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) Το sms πλεον χρεωνεται καπου 9 λεπτα....οι αλλοι 2 δεν βλεπω να ακολουθησαν... Το θεμα εγινε γαργαρα. Πιστευω ηταν πολυ αρνητικο ο διπλασιασμος της τιμης του sms...και ομως περασε τοσο απαρατήρητο! Edited June 15, 2010 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Το sms πλεον χρεωνεται καπου 9 λεπτα....οι αλλοι 2 δεν βλεπω να ακολουθησαν... Το θεμα εγινε γαργαρα. Πιστευω ηταν πολυ αρνητικο ο διπλασιασμος της τιμης του sms...και ομως περασε τοσο απαρατήρητο! Ισως επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το vf unlimited οποτε και να στειλουν κανα μηνυμα σε αλλα δικτυα ισως να μην το καταλαβουν, να μην τους ενδιαφερει. Παντως ακομα υπαρχει το sms 130 Προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Ναι και λενε (απο την εξυπηρετηση) οτι αν εχεις κατω απο 3 λεπτα και αγορασεις παλι το ιδιο πακετο γινεται προσθηκη και του προηγουμενου υπολοιπου. Επισης, παρατηρησα οτι το 1252 λεει και τα υπολειπομενα μηνυματα και mb πλεον εκτος απο τα πακετα ομιλιας.Καλη κινηση! σωστά το έχει αναφέρει και εγώ για το συγκεκριμένο. Όντως ισχύει προφανώς το αντέγραψε από την γουιντ που το έχει εδώ και καιρό στο 1245. Πάντως χαζόμαρα που κατεργησαν το κόστος της τελευταίας κλήσης ήτανε πολύ χρήσιμο τώρα θα πρέπει να τσεκαρω πρώτα το υπόλοιπο μου και μετά μόλις τελειώσω την κλήση μου να ξανά πάρω πάλι τηλ το 1252. Τεσπα Ισως επειδη οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το vf unlimited οποτε και να στειλουν κανα μηνυμα σε αλλα δικτυα ισως να μην το καταλαβουν, να μην τους ενδιαφερει. Παντως ακομα υπαρχει το sms 130 Προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω όντως εγώ πάντως το καθιέρωσα το Sms 130 τώρα πια . Ευτυχώς που μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε όσες φορές θέλουμε μέσα στο μήνα. Πολύ καλή κίνηση αυτή!. Edited June 16, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 σωστά το έχει αναφέρει και εγώ για το συγκεκριμένο. Όντως ισχύει προφανώς το αντέγραψε από την γουιντ που το έχει εδώ και καιρό στο 1245. Πάντως χαζόμαρα που κατεργησαν το κόστος της τελευταίας κλήσης ήτανε πολύ χρήσιμο τώρα θα πρέπει να τσεκαρω πρώτα το υπόλοιπο μου και μετά μόλις τελειώσω την κλήση μου να ξανά πάρω πάλι τηλ το 1252. Τεσπα όντως εγώ πάντως το καθιέρωσα το Sms 130 τώρα πια . Ευτυχώς που μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε όσες φορές θέλουμε μέσα στο μήνα. Πολύ καλή κίνηση αυτή!. κατι μου λεει οτι ειναι θεμα χρονου για να αναπροσαρμοσουν την τιμη του συγκεκριμενου πακετου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 ...προχθες (Σαββατο) κοιταζοντας το υπολοιπο του vodafone καρτοκινητου μου -το χρησιμοποιω ελαχιστα- διαπιστωσα οτι ελειπαν καπου 7 €....τηλεφωνησα στο τμημα εξ. πελατων ειδαν οτι πραγματι ελειπαν, ειπαν οτι θα το τσεκαρουν και ακομα τιποτα....:wacko:..ειμαι στην αναμονη.... ελπιζω να μην εχει συμβει και σε αλλους αυτο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 που ακουω το υπολοιπο απο το unlimited; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 που ακουω το υπολοιπο απο το unlimited; Στο 1252 πατώντας το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αν θελει καποιος να κανει φορητότητα απο wind συμβόλαιο στο Νεο καρτοκινητό Vodafone, του δίνουνε καμια προσφορά ή τίποτα? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αν θελει καποιος να κανει φορητότητα απο wind συμβόλαιο στο Νεο καρτοκινητό Vodafone, του δίνουνε καμια προσφορά ή τίποτα? οι φορητοτητες προς καρτοκινητα, δεν δινουν προσφορες. Ισως καποιο διπλασιασμο στην πρωτη ανανεωση. Ισως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 στη βοντα κάνουν κάποιο διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης? έστω της 1ης του μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 στη βοντα κάνουν κάποιο διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης? έστω της 1ης του μήνα? Οχι φιλε μου,δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 στη βοντα κάνουν κάποιο διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης? έστω της 1ης του μήνα? ενα μπονους δινανε με την ηλεκτρονικη ανανεωση, και το κοψανε και αυτο. Οπως και την ηλεκτρονικη ανανεωση βεβαιως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 τι πακετα για internet εχει η voda στην καρτοκινητη; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Μόνο ένα. 30 ΜΒ με 3.5 ευρώ μηνιαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Μπορείτε να μου θυμίσετε τι παίζει με το ένα νούμερο συνδρομητή, αλλά δύο συσκευές? Edited June 22, 2010 by mpempoulinos Ωρθωγραφοία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts