cabj Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Να ρωτήσω κάτι εάν ξέρετε. Εάν κάποιος βάλει μονάδες στο κινητό και δεν τις καταναλώσει σε ένα χρόνο, τις χάνει μετά ή όχι; Οι μονάδες ενός καρτοκινητού έχουν "διάρκεια ζωής" 365 ημέρες από την εισαγωγή τους .......όμως μεσολαβούν 2-3 ημέρες όπου έχεις μηδενικό υπόλοιπο όπου μπορείς ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας να τις έχεις πάλι πίσω...;) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Οι μονάδες ενός καρτοκινητού έχουν "διάρκεια ζωής" 365 ημέρες από την εισαγωγή τους .......όμως μεσολαβούν 2-3 ημέρες όπου έχεις μηδενικό υπόλοιπο όπου μπορείς ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας να τις έχεις πάλι πίσω...;) ;) Άρα αν κάποιος κάνει ανανέωση νωρίτερα από την λήξη των 365 ημερών σώζει και τις μονάδες που έχει ήδη. Δεν τις χάνει εάν περάσουν οι 365 ημέρες των προηγούμενων μονάδων. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Οι μονάδες ενός καρτοκινητού έχουν "διάρκεια ζωής" 365 ημέρες από την εισαγωγή τους .......όμως μεσολαβούν 2-3 ημέρες όπου έχεις μηδενικό υπόλοιπο όπου μπορείς ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας να τις έχεις πάλι πίσω...;) ;) 7 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Θα δούμε κάποια κίνηση στα ξεπερασμένα από πλευράς υπηρεσιών/χρεώσεων καρτοκινητών της βόδιφον; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Θα δούμε κάποια κίνηση στα ξεπερασμένα από πλευράς υπηρεσιών/χρεώσεων καρτοκινητών της βόδιφον; μπα...τι να αλλάξει? μια χαρά έχει βολευτεί αυτή εκεί...βόδι κανονικό... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 :p τελικα απο cu σε frog ποσο κοστιζει?(φορητοτητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 :p τελικα απο cu σε frog ποσο κοστιζει?(φορητοτητα) όσο κοστίζει κάθε μεταφορα. 20 ευρώ δηλαδή. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 σε q απο βοντα στοιχιζει 6 ευρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 καλησπερα.μολις μου κλεψανε το κινητο.ειχα μια a la carte μεσα που την ειχα εδω και 5 χρονια.μιλησα με την βονταφον κ θα μου δωσουν καινουρια καρτα με τον ιδιο αριθμο.η καινουρια καρτα τι χωριτηκοτητα θα εχει? θα ειναι πιο καλη απο την προηγουμενη η το ιδιο ειναι?εχει αλλαξει κατι στις καρτες σιμ βονταφον απο τοτε που ειχα παρει εγω την δικη μου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 καλησπερα.μολις μου κλεψανε το κινητο.ειχα μια a la carte μεσα που την ειχα εδω και 5 χρονια.μιλησα με την βονταφον κ θα μου δωσουν καινουρια καρτα με τον ιδιο αριθμο.η καινουρια καρτα τι χωριτηκοτητα θα εχει? θα ειναι πιο καλη απο την προηγουμενη η το ιδιο ειναι?εχει αλλαξει κατι στις καρτες σιμ βονταφον απο τοτε που ειχα παρει εγω την δικη μου? ευχαριστω Φυσικα οι καρτες εχουν αλλαξει απο τοτε (5 χρονια πριν) και τωρα υπαρχει επιλογη αναμεσα σε απλη ή 3G. Επισης θα εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα σε sms και τηλεφωνικο καταλογο, ανανεωμενο vf menu κλπ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Και επισης θα βλεπεις και το σπαστικο "how are you?" καθε φορα που θα ανοιγεις το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλημερα,εχω ενα μεγαλο προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω ενα καρτοκινητο Vodafone ala carte,με τη συσκευη sagem simply vs3.Δεν ξερω με ποιον τροπο,τα παιδια η καποιος αλλος,εχει γινει φραγη εξερχομενων κλησεων.Το τηλ.δεχεται κλησεις,δεχεται και στελνει μηνυματα,αλλα δεν κανει καμια κληση ουτε στους 4ψηφιους της εταιριας.Εκανα διαφορες δοκιμες,δηλ.εβαλα την καρτα σε αλλη συσκευη και δουλεψε κανονικα ,εβαλα καρτα αλλης εταιριας στο Sagem και δουλεψε κανονικα,αλλα ο συνδυασμος αρχικη καρτα voda-sagem, δεν κανει καμμια κληση πουθενα.Εκανα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων,μου ειπαν δεν ειναι προβλημα της γραμμης,κατι εχει το τηλεφωνο,και σε καποιο vodafone shop μου ειπαν το ιδιο οτι μαλλον εχει γινει φραγη εξερχομενων κλησεων ,αλλα δεν διορθωσαν το προβλημα.Παρακαλω τη βοηθεια σας παιδια να το φτιαξω γιατι θα το σπασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Και επισης θα βλεπεις και το σπαστικο "how are you?" καθε φορα που θα ανοιγεις το κινητο... το οποίο πρέπει να το αλλάξουν σε NOW:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 το οποίο πρέπει να το αλλάξουν σε NOW:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ε, όχι now... Make the most of now!! :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ε, όχι now... Make the most of now!! :p :lol: :lol: έστω, όποιο είναι το σλόγκαν! :p :p :p :p :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 E το "how are you" εστεκε ας το πεις, με το now τι θα βαλουν για να στεκει, "Pay us now!" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Φυσικα οι καρτες εχουν αλλαξει απο τοτε (5 χρονια πριν) και τωρα υπαρχει επιλογη αναμεσα σε απλη ή 3G. Επισης θα εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα σε sms και τηλεφωνικο καταλογο, ανανεωμενο vf menu κλπ.! αυτο το εβγαζε κ στην αλλη την καρτα(γινετε να το βγαλουμε?) πηγα σημερα κ πηρα την καινουρια σιμ.δεν με ρωτησαν αν θελω απλη η 3G. τι πηρα?τι διαφορες εχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 αυτο το εβγαζε κ στην αλλη την καρτα(γινετε να το βγαλουμε?) πηγα σημερα κ πηρα την καινουρια σιμ.δεν με ρωτησαν αν θελω απλη η 3G. τι πηρα?τι διαφορες εχουν? Καμια "ουσιαστικη" διαφορα γιατι στη Vodafone για να χρησιμοποιησεις 3G υπηρεσιες δεν ειναι απαραιτητο να εχεις USIM. Απλα η 3G καρτα συνεργαζεται καλυτερα με συσκευες και δικτυο τριτης γενιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Καμια "ουσιαστικη" διαφορα γιατι στη Vodafone για να χρησιμοποιησεις 3G υπηρεσιες δεν ειναι απαραιτητο να εχεις USIM. Απλα η 3G καρτα συνεργαζεται καλυτερα με συσκευες και δικτυο τριτης γενιας. νομίζω έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εμενα το μονο που με ρωτησαν ειναι αν ειχα cu h a la carte,αμα ειναι 3g το λεει καπου? οταν λετε μεγαλυτερη χωρητικοτητα,σε τι θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 εμενα το μονο που με ρωτησαν ειναι αν ειχα cu h a la carte,αμα ειναι 3g το λεει καπου? οταν λετε μεγαλυτερη χωρητικοτητα,σε τι θεμα? το γράφει στην κάρτα επάνω. χωρητικότητα στα SMS και 50 παραπάνω επαφές.αυτά τπτ το σπουδαίο μετά! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 η δικη μου δεν γραφει...αλλα θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 η δικη μου δεν γραφει...αλλα θα εχει τα ιδια χαρακτηριστικα ετσι? όπως είπαν παραπάνω τα παιδιά η διαφορά είναι ότι αυτές οι κάρτες συνεργάζονται καλύτερα με τα κινητά και το δίκτυο 3G και έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα σε αυτά που γράφω παραπάνω. τπτ άλλο. αυτά ξέρω.:) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 ναι αυτο με την συμβατοτητα το επιασα.με την χωρητικοτητα εξακολουθω να μην καταλαβαινω την διαφορα.τα στοιχεια που μου εδωσες πριν ειναι για τις 3g καρτες?αν ναι πως ειναι οι αλλες? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 ναι αυτο με την συμβατοτητα το επιασα.με την χωρητικοτητα εξακολουθω να μην καταλαβαινω την διαφορα.τα στοιχεια που μου εδωσες πριν ειναι για τις 3g καρτες?αν ναι πως ειναι οι αλλες? ευχαριστω πολυ. Απλώς οι USIM παίρνουν περισσότερα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο και περισσότερα μηνύματα. Όχι όμως κάτι σημαντικό. Επίσης οι απλές κάρτες κυκλοφορούν σε διάφορες χωρητικότητες. Εσένα δεν πρέπει να σε απασχολεί, μπορείς να κάνεις κανονικά χρήση του 3G και με απλή σιμ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts