Sakis077 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, HEO said: εγω ειμαι φτωχος και ετοιμος για κανενα φθηνο πακετο αλλα δεν βλεπω να ερχεται Πες τα γατονιιιι..!!!!👍 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) πότε είναι το επόμενο ινστα για πειτε, πάλι Παρασκευή; Edited 18 Μαρτίου by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 26 minutes ago, sofos_k said: πότε είναι το επόμενο ινστα για πειτε, πάλι Παρασκευή; Ανεβαζουν ποστ 2 μερες πριν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, tasosathan said: Αρα την ανανέωση δεν την γλυτωνεις Πρέπει να έχω CU νουμερο? Μπορώ να το κάνω μεταφορά από Frog πχ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 13 minutes ago, Tsino said: Πρέπει να έχω CU νουμερο? Μπορώ να το κάνω μεταφορά από Frog πχ ? Μονο σε cu γινεται. Οταν κερδίσεις, ρώτα τους στο chat εαν προλαβαινεις να κάνεις φορητοτητα, αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε ενα νεο cu στο όνομα σου ΥΓ: αντεπίθεση της κοσμοτέ στο 6μηνο πακετο του CU 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 15 minutes ago, VIPdriver said: Μονο σε cu γινεται. Οταν κερδίσεις, ρώτα τους στο chat εαν προλαβαινεις να κάνεις φορητοτητα, αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε ενα νεο cu στο όνομα σου ΥΓ: αντεπίθεση της κοσμοτέ στο 6μηνο πακετο του CU Το cu μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε μέσω του site. Δεν είναι αντεπίθεση αυτό. Και γενικά τη Vodafone όσον αφορά την προσφορά δεν μπορεί να τη χτυπήσει κανείς. Φυσικά το δίκτυο της Cosmote είναι χρόνια μπροστά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 minutes ago, cu2goup said: Το cu μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε μέσω του site. Δεν είναι αντεπίθεση αυτό. Και γενικά τη Vodafone όσον αφορά την προσφορά δεν μπορεί να τη χτυπήσει κανείς. Φυσικά το δίκτυο της Cosmote είναι χρόνια μπροστά. Ειπα να παει σε καταστημα ωστε να το παρει άμεσα. Εκτός από το καλύτερο δικτυο της κοσμοτε, ειναι και για 12 μηνες και οχι για 6 μηνες που δινει το cu. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Μονο σε cu γινεται. Οταν κερδίσεις, ρώτα τους στο chat εαν προλαβαινεις να κάνεις φορητοτητα, αλλιως πήγαινε σε ένα κατάστημα και πάρε ενα νεο cu στο όνομα σου ΥΓ: αντεπίθεση της κοσμοτέ στο 6μηνο πακετο του CU 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 10 minutes ago, cu2goup said: Δυνατό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Καλησπερα ειχα βα βαλω καρτα πανω απο 8 μηνες σς ενα cu εβαλα τωρα κ μου εμφανιζει κατι πακετα τι να παιζει αυτο δεν ειχε τιποτα μεσα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Αφού είναι cu γιατί δεν μπαίνεις μέσω MyCU; Φοιτητικό είναι κιόλας βλέπω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 minutes ago, elkons said: Αφού είναι cu γιατί δεν μπαίνεις μέσω MyCU; Φοιτητικό είναι κιόλας βλέπω Το εχω σε ενα συναγερμο αλλο εγω το ειχα αφησει αδειο κ ειχε απςνεργοποιηθη κιολας το ειδα μεσα απ το my vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 45 minutes ago, cu2goup said: Τους τσάκισε όλους η Κιού. Αυτη τη στιγμή το 6μηνο του cu ειναι το λιγότερο συμφέρον... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Τους τσάκισε όλους η Κιού. Αυτη τη στιγμή το 6μηνο του cu ειναι το λιγότερο συμφέρον... Εγώ τα βλέπω αυτά και ανησυχώ για τα black out που θα έρθουν το καλοκαίρι.. αλλά τεσπα.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Το λιγότερο γιατί; τι άλλο συμφέρον δίνει η Cosmote αυτή τη στιγμή εκτός από το Unlimited 25€ του Neo; 🫠 Just now, cu2goup said: Εγώ τα βλέπω αυτά και ανησυχώ για τα black out που θα έρθουν το καλοκαίρι.. αλλά τεσπα.. Μην ανησυχείς εσύ μακάρι να πάει κ άλλος κόσμος στη Nova να ξεμπουκωσει η Vodafone να δεις τι δίκτυο μετά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, elkons said: Το λιγότερο γιατί; τι άλλο συμφέρον δίνει η Cosmote αυτή τη στιγμή εκτός από το Unlimited 25€ του Neo; 🫠 Μην ανησυχείς εσύ μακάρι να πάει κ άλλος κόσμος στη Nova να ξεμπουκωσει η Vodafone να δεις τι δίκτυο μετά Ανέβα λίγο πιο πανω να δεις το πακέτο του φρογκ που ανεβασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, elkons said: Μην ανησυχείς εσύ μακάρι να πάει κ άλλος κόσμος στη Nova να ξεμπουκωσει η Vodafone να δεις τι δίκτυο μετά Μα για τη Vodafone ανησυχώ.. έχει που δίνει απεριόριστα αβέρτα εδώ και πολύ καιρό. Η Nova θέλει τουλάχιστον κάποια λεφτά.. η Vodafone τζάμπα. Δεν είναι κατάσταση αυτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, VIPdriver said: Ανέβα λίγο πιο πανω να δεις το πακέτο του φρογκ που ανεβασα. 10GB είναι ούτε 200GB είναι ούτε απεριόριστα. Το cu μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε μέσω του site και Nova τηλεφωνικά από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας. Frog μόνο σε κατάστημα, οι νέοι, η πλειοψηφία δηλαδή What's Up ξέρει όχι Frog. Δηλαδή αν έμενες πχ Ρόδο ή Κέρκυρα ή Κρήτη (τελείως διαφορετικά μέρη) θα πήγαινες μέχρι την Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή θα έκανες παραγγελία από τον καναπέ του σπιτιού σου; Άμα θέλει να κάνει επίθεση η Cosmote πρέπει να βάλει πακέτο 6 μηνο ή 12μηνο επίσημα και για υφιστάμενους, η Q τους πάτησε εκεί που δεν το περίμενε κανείς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Εννοείται ότι τα τσάμπα της βοντα (θέλουν κάρτα κάθε 3μηνο) θα έχουν throttling φρομ ντέι γουάν... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, VIPdriver said: Εννοείται ότι τα τσάμπα της βοντα (θέλουν κάρτα κάθε 3μηνο) θα έχουν throttling φρομ ντέι γουάν... Γιατί το λες αυτό;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, elkons said: 10GB είναι ούτε 200GB είναι ούτε απεριόριστα. Το cu μπορεί να το αποκτήσει οποιοσδήποτε μέσω του site και Nova τηλεφωνικά από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας. Frog μόνο σε κατάστημα, οι νέοι, η πλειοψηφία δηλαδή What's Up ξέρει όχι Frog. Δηλαδή αν έμενες πχ Ρόδο ή Κέρκυρα ή Κρήτη (τελείως διαφορετικά μέρη) θα πήγαινες μέχρι την Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή θα έκανες παραγγελία από τον καναπέ του σπιτιού σου; Άμα θέλει να κάνει επίθεση η Cosmote πρέπει να βάλει πακέτο 6 μηνο ή 12μηνο επίσημα και για υφιστάμενους, η Q τους πάτησε εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Συγκρίνω με το 6μηνο της βονταφον με 49€. Τώρα για τον περιορισμό των καταστημάτων φρογκ, εξυπηρετουν 8.000.000 κοσμο σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη. 8 minutes ago, cu2goup said: Γιατί το λες αυτό;; Σίγουρα θα σκέφτηκαν να προστατέψουν το δίκτυο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Συγκρίνω με το 6μηνο της βονταφον με 49€. Τώρα για τον περιορισμό των καταστημάτων φρογκ, εξυπηρετουν 8.000.000 κοσμο σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη. Αν και είμαστε Off topic αυτή τη στιγμή Άμα εσύ θεωρείς ότι όλη η Ελλάδα είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τότε οκ, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι υπόλοιποι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Όταν οι άλλες εταιρείες δίνουν λύσεις online ή τηλεφωνικά, δεν γίνεται η Cosmote να έχει το Frog μόνο σε 2 φυσικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Δεν μιλάμε για ένα νησί κοντά στην Αθήνα (όπως στη δική μου περίπτωση), αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα που δεν έχει εύκολη πρόσβαση; Τέλος, οι νέοι δεν ξέρουν τη Frog, ούτε διαφημίζεται ούτε τίποτα. Για λίγους είναι η συγκεκριμένη προσφορά. Δεν το λέω αυτό ούτε για να σου τη πω ούτε τίποτα τέτοιο δεν έχω κάτι μαζί σου μια χαρά παιδί είσαι. Φιλικά. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) @elkons απορώ πώς ανοίξανε πχ Σκλαβενίτης σε όλη την Ελλάδα ενώ άνετα θα μπορούσαν με δύο καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να εξυπηρετούν 8.000.000 κόσμο 😉😂😂😂😂 Edited 18 Μαρτίου by cu2goup 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) @elkons Συμφωνώ μαζί σου, απλά λέω οτι τα καταστήματα φρογκ εξυπηρετουν το 80% του πληθυσμού. Πάντως πολύ ευχάριστος ο νέος "πόλεμος" προπληρωμένων καρτοκινητών. Γνώμη μου, η βονταφον πρέπει να δωσει και ετησιο πακετο. Edited 18 Μαρτίου by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 19 minutes ago, VIPdriver said: Γνώμη μου, η βονταφον πρέπει να δωσει και ετησιο πακετο. Είχε δώσει στην black Friday ή τα Χριστούγεννα; Edited 18 Μαρτίου by sou_d 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts