Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι στο Vodafone Pointmania συλλογη ποντων θα γινεται μεχρι τελη Νοεμβριου και η εξαργυρωση των ποντων μεχρι Φεβρουαριο του 2010. Δυστυχως εσβησα καταλαθος το μηνυμα για αυτο μπορει να λεω και μπουρδες.

παρόμοια προσφορά δεν είχε και τον Αύγουστο με μερικές διαφορές νομίζω.

έδινε 500 ή 300 sms με 10e ενώ τώρα δίνει 2000

Μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι στο Vodafone Pointmania συλλογη ποντων θα γινεται μεχρι τελη Νοεμβριου και η εξαργυρωση των ποντων μεχρι Φεβρουαριο του 2010. Δυστυχως εσβησα καταλαθος το μηνυμα για αυτο μπορει να λεω και μπουρδες.

Δυστυχώς δε λες μπούρδες. Το Pointmania λήγει σιγά σιγά. Συγκεκριμένα η συλλογή πόντων μπορεί να γίνει μέχρι τις 30/11/09 ενώ απο την 1/12 σταματά και η συλλογή πόντων και η εγγραφή στο πρόγραμμα. Τέλος μέχρι 28/2/10 μπορούν οι συνδρομητές να εξαργυρώνουν τους πόντους τους.

Εξαιρετικη προσφορα,οσο αφορα τα sms. Τα mb για το φεισμπουκ με αφηνουν προσωπικα αδιαφορο.

Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 2000 sms και 200 mbκαι guess what!!!Δε χρεώνομαι αν μπαινω σε αλλες σελιδες εκτος facebook ή αν μπαινω στο vodafone live!!!Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουσαν να κλειδωσουν τα mbs για το facebook ή απλως δεν ήθελαν να αρχισουν οι συνδρομητες τη γκρινια σε περιπτωση που κατα λαθος απο το facebook εμπαιναν σε αλλη σελιδα οποτε τα 200 mb αφορουν ελευθερα πλοηγηση στο Internet!!!!Καλα αφου ειναι ετσι γιατι δεν το λενε εξαρχης και μας παιδευουν;;;;;

Ενεργοποίησα την προσφορά με τα 2000 sms και 200 mbκαι guess what!!!Δε χρεώνομαι αν μπαινω σε αλλες σελιδες εκτος facebook ή αν μπαινω στο vodafone live!!!Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουσαν να κλειδωσουν τα mbs για το facebook ή απλως δεν ήθελαν να αρχισουν οι συνδρομητες τη γκρινια σε περιπτωση που κατα λαθος απο το facebook εμπαιναν σε αλλη σελιδα οποτε τα 200 mb αφορουν ελευθερα πλοηγηση στο Internet!!!!Καλα αφου ειναι ετσι γιατι δεν το λενε εξαρχης και μας παιδευουν;;;;;

"Τα 200ΜΒ αφορούν πρόσβαση και πλοήγηση στο website http://www.Facebook.com και στο internet γενικότερα, καθώς επίσης και απεριόριστη πρόσβαση και πλοήγηση στην υπηρεσία Vodafone live!. Τα 200MB δεν ισχύουν κατά την διάρκεια της περιαγωγής."

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8351

Aπλώς επειδή το πακέτο απευθύνεται κυρίως σε νεαρές ηλικίες χρησιμοποιούν το όνομα facebook από το αόριστο internet για να τραβήξουν κόσμο.

E τοτε κακως που λενε μονο facebook. Eπρεπε να πουν 200MB ''απεριοριστο'' ιντερνετ.

Aπλώς επειδή το πακέτο απευθύνεται κυρίως σε νεαρές ηλικίες χρησιμοποιούν το όνομα facebook από το αόριστο internet για να τραβήξουν κόσμο.

Παντως εμενα πιο πολυ με απωθησε παρα με τραβηξε ετσι οπως το ειπαν....αλλα τωρα που το διευκρινισαμε αλλαζει το πραγμα!!

E τοτε κακως που λενε μονο facebook. Eπρεπε να πουν 200MB ''απεριοριστο'' ιντερνετ.

λολ

Καλό! ;)

δεν τους πιάνεις πουθενά!

ξαναορίζουν τη λέξη "απεριόριστο"

και μετά ταυτονομάζουν το facebook και το ιντερνετ.

Όοοο,τι μας βολεύει...

:cool:

Μια χαρά το CU ρε παιδιά με τις προσφορές του, αλλά ούτε ένα πακέτο για ομιλία προς όλους! Πρέπει να πας σε Νέο Καρτοκινητό Vodafone για να το έχεις αυτό! Ενώ το Νέο Καρτοκινητό Vodafone έχει πακέτα για μηνύματα, το CU δεν έχει πακέτα ομιλίας προς όλους! Δεν με βόλευε καθόλου τελευταία κι ας είχα και την προσφορά της χρονιάς στο CU και το γύρισα σε Νέο καρτοκινητό. Σε χρεώνει σαν τρελό όταν παίρνεις τηλέφωνο! Υπολείπεται πάρα πολύ στην ομιλία προς όλους! Αυτήν την στιγμή το CU και το What's up είναι ξεχωριστές κατηγορίες. Το Νέο καρτοκινητό ανταγωνίζεται το F2G και την Cosmokarta και όχι το CU και το What's up. Το CU και το What's up είναι εντελώς ξεχωριστές κατηγορίες(κατηγορία παρέας)!

Μια χαρά το CU ρε παιδιά με τις προσφορές του, αλλά ούτε ένα πακέτο για ομιλία προς όλους! Πρέπει να πας σε Νέο Καρτοκινητό Vodafone για να το έχεις αυτό! Ενώ το Νέο Καρτοκινητό Vodafone έχει πακέτα για μηνύματα, το CU δεν έχει πακέτα ομιλίας προς όλους! Δεν με βόλευε καθόλου τελευταία κι ας είχα και την προσφορά της χρονιάς στο CU και το γύρισα σε Νέο καρτοκινητό. Σε χρεώνει σαν τρελό όταν παίρνεις τηλέφωνο! Υπολείπεται πάρα πολύ στην ομιλία προς όλους! Αυτήν την στιγμή το CU και το What's up είναι ξεχωριστές κατηγορίες. Το Νέο καρτοκινητό ανταγωνίζεται το F2G και την Cosmokarta και όχι το CU και το What's up. Το CU και το What's up είναι εντελώς ξεχωριστές κατηγορίες(κατηγορία παρέας)!

εχεις δικιο σε αυτο που λες. αλλα λαβε υποψιν σου οτι το cu ειναι ας πουμε το νεανικο καρτοκινητο που απευθυνεται σε νεαρες ηλικιες και ετσι δεν μπορεις να το πεις και το πιο ολοκληρωμενο καρτοκινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα! έχω 2 ερωτησούλες..:p

1. τώρα που καταργείται το pointmania, το cash back που υπάρχει μόνο στο νέο καρτοκινητό θα ισχύει και για το cu?

2. άκουσα από μία φίλη (η οποία δεν έχει καμία σχέση με vodafone) οτι η vodafone ετοιμάζει για το νέο χρόνο, την ίδια προσφορά που ισχύει και τώρα, δηλαδή 1500 λεπτα και 1500 μηνύματα προς cu κάθε μήνα για ένα χρόνοκ, μόνο που πλέον θα γίνουν 2000 λεπτα και μηνύματα το μήνα (προς cu).

έχετε ακούσει εσείς τίποτα τέτοιο?;)

καλησπέρα! έχω 2 ερωτησούλες..:p

1. τώρα που καταργείται το pointmania, το cash back που υπάρχει μόνο στο νέο καρτοκινητό θα ισχύει και για το cu?

2. άκουσα από μία φίλη (η οποία δεν έχει καμία σχέση με vodafone) οτι η vodafone ετοιμάζει για το νέο χρόνο, την ίδια προσφορά που ισχύει και τώρα, δηλαδή 1500 λεπτα και 1500 μηνύματα προς cu κάθε μήνα για ένα χρόνοκ, μόνο που πλέον θα γίνουν 2000 λεπτα και μηνύματα το μήνα (προς cu).

έχετε ακούσει εσείς τίποτα τέτοιο?;)

αν ναι δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο. προφανως περιμενουνε να τελειωσει ο χρονος και μετα να βγαλουνε κατι καινουργιο. θα ειναι τελεια εαν οντως ισχυσει ακομα και μετα 1000 και 1000 λεπτα δεν θα μου κακο πεσει να ξανα συνεχισει ακομα και ενα χρονο.

αν ναι δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο. προφανως περιμενουνε να τελειωσει ο χρονος και μετα να βγαλουνε κατι καινουργιο. θα ειναι τελεια εαν οντως ισχυσει ακομα και μετα 1000 και 1000 λεπτα δεν θα μου κακο πεσει να ξανα συνεχισει ακομα και ενα χρονο.

υπόψιν είναι "ράδιο αρβύλα" τελέιως.. το έμαθα από μία φίλη μου που το άκουσε και εκείνη κάπου.. γιαυτό κιεγώ ρώτησα μήπως το έχει ακούσε και κανείς άλλος, γιατί αν κυκλοφορεί κάτι τέτοιο, σημαίνει πως μάλλον το σχεδιάζει η vodafone (και κατεπέκταση και οι άλλες εταιρείες, αφού θα πρέπει, σε μία τέτοια περίπτωση, αναγκαστικά να απαντήσουν με κάτι αντίστοιχο)

Κατι χρηστικο αν θελετε ανανεωσεις ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, οι καρτες ανανεωσης που πουλανε σστο MEDIA MARK όλων των εταιριων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, ομως ειναι απο 10 ευρω και πανω, δεν εχει 3αρες, πηρα 10αρα voda και μπηκαν κανονικα τα 10 ευρω, παρότι στο τελος της ανανεωσης ειπε οτι αφαιρεθηκε το τελος κινητης τηλεφωνίας.
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Κατι χρηστικο αν θελετε ανανεωσεις ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, οι καρτες ανανεωσης που πουλανε σστο MEDIA MARK όλων των εταιριων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, ομως ειναι απο 10 ευρω και πανω, δεν εχει 3αρες, πηρα 10αρα voda και μπηκαν κανονικα τα 10 ευρω, παρότι στο τελος της ανανεωσης ειπε οτι αφαιρεθηκε το τελος κινητης τηλεφωνίας.

Αρα τι εννοεις οτι ειναι χωρις φορο;

Αρα τι εννοεις οτι ειναι χωρις φορο;

ειναι οι παλιες, που δημιουργηθηκαν πριν τις 15/9 αρα ειναι χωρις φορο 12%

[sIGPIC][/sIGPIC]

λολ

Καλό! ;)

δεν τους πιάνεις πουθενά!

ξαναορίζουν τη λέξη "απεριόριστο"

και μετά ταυτονομάζουν το facebook και το ιντερνετ.

Όοοο,τι μας βολεύει...

:cool:

Συμφωνώ πως τα παρουσιάζουν όπως τους βολεύει αλλά αυτό που μετράει είναι το τι κερδίζουμε εμείς στο τέλος!!! 2.000 SMS για εμένα είναι απεριόριστα (διότι δεν θα τα φτάσω ποτέ) και όντως το Facebook από το κινητό είναι για εμένα το απόλυτο Internet site. ίσως να έχουν κάνει έρευνα και να βρήκαν ότι όντως, αυτά ισχύουν για τους περισσότερους ανθρώπους. Who Knows?

Ελπιζω να γινει μια προσφορα με δωρεαν ΜΒ για πλοηγηση στο ιντερνετ και στο "νεο καρτοκινητο" και οχι μονο στο cu

ειναι οι παλιες, που δημιουργηθηκαν πριν τις 15/9 αρα ειναι χωρις φορο 12%

Δηλαδη παρολο που λεει οτι αφαιρειται φορος 12% δεν αφαιρειται στην πραγματικοτητα;

Δηλαδη παρολο που λεει οτι αφαιρειται φορος 12% δεν αφαιρειται στην πραγματικοτητα;

οχι δεν αφαιρειται. ανα κανεις την ανανεωση θα δεις οτι στο υπολοιπο σου μπαινει ολο το ποσο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση: Υπάρχει στο cu δυνατότητα αποστολής αναλυτικής κατάστασης κλήσεων κάθε μήνα?

ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:α)το δωρεαν 45λεπτο στο καρτοκινητο vodafone καταργήθηκε;β)όταν αγοράζεις πακέτο 80 λεπτών μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο που έχεις;

Ερώτηση: Υπάρχει στο cu δυνατότητα αποστολής αναλυτικής κατάστασης κλήσεων κάθε μήνα?

Όχι αυτόματα. Πας στο κατάστημα και τη ζητάς, και κοστίζει 2.20€. Θέλει τρεις εργάσιμες να εκδοθεί και έρχεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:α)το δωρεαν 45λεπτο στο καρτοκινητο vodafone καταργήθηκε;β)όταν αγοράζεις πακέτο 80 λεπτών μπορείς να μάθεις το υπόλοιπο που έχεις;

Όχι, απλώς χρειάζεται να κάνεις πρώτα εγγραφή καλώντας 1335. Για το υπόλοιπο λεπτών από πακέτο, καλείς 1252 και πατάς 4.

Eκανα μια ανανεωση χρονου μεσω του e-banking της τραπεζας πειραιως 5 ευρω για τα 1000 λεπτα του Δεκεμβρη.

Το θεμα ειναι οτι ειχε ανανεωση 5 ευρω sms, 10 ευρω, 20 κτλ...

Αγορασα τα 5 ευρω και αντι να μου προσθεσει στο λογαριασμο τα λεφτα μου εδωσε το πακετο με 130 sms προς ολους για 1 μηνα.Λογικο αφου εγραφε sms δίπλα, και δεν ηθελα να δωσω ανω των 5 ευρω.

Η ερωτηση μου ειναι αν θα μου δωσει τα 1000 τον Δεκεμβρη. Παντως η ημερομηνια τελευταιας ανανεωσης ειναι η προσφατη(χθες δλδ).

Λόγω του ότι θα λήξει το pointmania, εξαργύρωσα τους πόντους και έβαλα κάρτα 14 ευρώ. Με αυτό θα ενεργοποιηθούν τον επόμενο μήνα τα 1000 λεπτά/sms ή πρέπει να αγοράσω και να βάλω κάρτα?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked