Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

29 minutes ago, Alexandros201285 said:

Δεν έχει τρόπο να αποφύγεις το χαράτσι των 2.20€ απεριόριστη ομιλία ως τις 16:00 της επόμενης μέρας. Έχω μιλήσει μαζί τους και επέμεναν ότι με συμφέρει κιόλας!!! ενώ τους έλεγα ότι με 2€ βάζω μόνος μου τα απεριόριστα για 24 ώρες, άμα θέλω.

Ενταξει, θα του αλλαξω εταιρια τοτε, ευχαριστω.

2 ώρες πριν, _asd_ said:

Δεν υπαρχει περιπωση, εχω δει τον τιμοκαταλογο. 

Εκτος αν εννοεις χρεωση οταν ξεμενεις απο data, για κλησεις μιλαμε εδω. Για τα data υπαρχει τροπος σε ολους το σταματησεις, πχ στην vodafone να στειλεις Κ στο 1252 και να μην τα ανοιγει και να χρεωνει, στις κλησεις ομως δεν εχω δει να εχει τροπο να αποφυγεις το "χαρατσι"

Δλδ, εσυ τωρα "επιμενεις" οτι στη συντριπτικη πλειοψηφια του "ειδα ανοικτο το καταστημα και μπηκα" δε θα τους πει/αναγραφει αλλα ντ'αλλων : " ελατε, ειμαστε ανοικτα να σας περιποιηθουμε" εδω ποθ εισηλθατε χωρις να ξερετε που μπλεξατε , αυτη η μαυρη εταιρια, για το target group που αναφερεται, ιδιο κι ομοιο στις ιδιοτητες με δαυτη.

Δε λεω προφανως για οσους ελαχιστοτατους κατεουν τα colpa της και εχουν κανει ορθη ερμηνεια "γιατι" ειναι "ετσι" ωστε να επωφελουνται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τις ιδιοτητες της συντριπτικης πλειοψηφιας με την οποια συμβιουνε.

9 minutes ago, Teiresias_ said:

Στη διαφήμιση του CU στα social ήταν.. ξέρω γω;;

Λαθος μήνα διάλεξα να το κανω Ολυμπιακός γμτ...

Κοσμοτεονλι

27 minutes ago, aektzhs 1 said:

Χάλκινος και ο Λευτέρης Πετρούνιας!!!!5 μετάλλια μέχρι στιγμής 

Εντάξει περιμένουμε και κάτι σε άλμα επί κοντώ και μήκος.. τη βγάλαμε τη βδομαδούλα!! 😉🙂

18 minutes ago, gpapas640 said:

Όταν θα σκάσουν οι προϋποθέσεις για να δώσουν τα απεριόριστα θα σας πέσουν τα αυτιά...

Εμείς κάνουμε ανανέωση κάθε μήνα και βάζουμε και πακέτο. Τι άλλο να ζητήσουν δλδ;

59 minutes ago, Teiresias_ said:

Εμείς κάνουμε ανανέωση κάθε μήνα και βάζουμε και πακέτο. Τι άλλο να ζητήσουν δλδ;

Να πάρουμε και μεις κάνα μετάλλιο...

ΥΓ: μολις ειδα οτι στο Ολυμπιακός ΔΕΝ εχει ημερησιο κ εβδομαδιαίο ίντερνετ. Μεγάλο μειονέκτημα αυτο.

Κοσμοτεονλι

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Όταν θα σκάσουν οι προϋποθέσεις για να δώσουν τα απεριόριστα θα σας πέσουν τα αυτιά...

Πάντως μέχρι τώρα στο "μάθε περισσότερα" λέει:

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές χρειάζεται να έχουν κάνει μία ανανέωση της αξίας συνδιαλέξεων οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 20 ημέρες.

26 minutes ago, spoulk said:

Πάντως μέχρι τώρα στο "μάθε περισσότερα" λέει:

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές χρειάζεται να έχουν κάνει μία ανανέωση της αξίας συνδιαλέξεων οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 20 ημέρες.

Που φαίνεται στο app;;;;

1ο σοκ

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

ΥΓ: μολις ειδα οτι στο Ολυμπιακός ΔΕΝ εχει ημερησιο κ εβδομαδιαίο ίντερνετ. Μεγάλο μειονέκτημα αυτο.

2ο σοκ

παω να μπω στην εφαρμογη του big bang και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι cu.

Κοσμοτεονλι

24 minutes ago, GREGORYMO said:

Δηλαδή για τα 5 μετάλλια που έχουμε έως ΤΩΡΑ θα πάρουμε 5 ημέρες απεριόριστα?

Σύμφωνα με τη διαφήμιση στα social, ναι!

47 minutes ago, VIPdriver said:

1ο σοκ

2ο σοκ

παω να μπω στην εφαρμογη του big bang και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι cu.

Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ότι "αν είχαμε και αναπτήρα, θα ήμασταν στον παράδεισο"

Αν η Vodafone εκανε τα ιδια στη Ρωσσια (πρωην ΕΣΣΔ), δε θα την επαιρνε να δωσει 3 μηνες (90 μεταλια). Edo την παιρνει το δουλεμα.