nif Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 σε cu με ενεργοποιημένη την προσφορά του 2009 (1000+1000+30Μβ) έχω ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσεων σε ένα άλλο cu. αντί όμως να καταναλώνει γαι τις προωθήσεις χρόνο από τα 1000 λεπτά μου τα χρεώνει κανονικά. είναι λογικό αυτό, αφού είναι κλήση cu->cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 έτσι είναι αλλά θα περιμένεις 4 ώρες από την ώρα που ενεργοποίησες την υπηρεσία internet καλώντας 1392 και 1 1 2 Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις και το surf & email Μέσω του 1392 η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα και οχι μετα απο 4 ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Nif, είναι λογικό γιατί η προώθηση κλήσεων χρεώνεται πάντα με τη βασική χρέωση και ποτέ μέσα από πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 σε cu με ενεργοποιημένη την προσφορά του 2009 (1000+1000+30Μβ) έχω ενεργοποιήσει την προώθηση κλήσεων σε ένα άλλο cu. αντί όμως να καταναλώνει γαι τις προωθήσεις χρόνο από τα 1000 λεπτά μου τα χρεώνει κανονικά. είναι λογικό αυτό, αφού είναι κλήση cu->cu Χμ η προώθηση σε άλλο cu μου ακούγεται για εκτροπη κλήσεων και απο οσο θυμάμαι χρεώνεσαι για τις εκτροπές!!!Πάρε καλυτερα το 13830 να σε διαφωτίσουν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 fandago, έχω την εντύπωση πως προώθηση=εκτροπή. Υπάρχει κάποια διαφορά; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 fandago, έχω την εντύπωση πως προώθηση=εκτροπή. Υπάρχει κάποια διαφορά; Ξέρει κανείς; ναι αυτό εννοώ.νομίζω είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Και εγω το ιδιο νομιζω απλως αναφερεται διαφορετικά σε κάθε κινητό ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ιδέα για τους συνδρομητές CU: Ξέρουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου, θα μπει ο φόρος 12%. Πώς θα τον παρακάμψουμε? Η λύση είναι να έχουμε ένα επιπλέον νούμερο "Νέο καρτοκινητό Vodafone" και να ενεργοποιήσουμε το cash back. Θα βάζουμε εκεί τις μονάδες που χρειαζόμαστε, θα φορολογούμαστε 12% και θα μεταφέρουμε τα χρήματά μας στο καρτοκινητό CU, με μια μικρή χρέωση 0,30€. Στο τέλος κάθε τριμήνου, θα μας επιστρέφει η Vodafone ένα ποσοστό μέσω του cash back, το οποίο θα το μεταφέρουμε και αυτό στο CU μας. Έτσι έχουμε 2 περιπτώσεις: Βάζουμε 10€ κάρτα ανανέωσης: 10 - 12% φόρος = 8,80€ 8,80€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 8,50€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 8,80 * 0,1 = 0,88€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα χάσουμε συνολικά 1,2 + 0,3 - 0,88 = 0,62€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 9,38€, αντί για 8.80€. Με κάρτα των 20€: 20 - 12% φόρος = 17,6€ 17,6€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 17,3€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 17,6 * 0,2 = 3,52€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα κερδίσουμε συνολικά -2,4 - 0,3 + 3,52 = 0,82€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 20,82€, αντί για 17,6€ αν δεν κάναμε όλη αυτήν την διαδικασία. Ελπίζω να καταλάβατε τι έγραψα. Έτσι, ειδικά με την κάρτα των 20€, μπορούμε και τον φόρο να παρακάμψουμε και να κερδίσουμε χρήματα σε σχέση με παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 μπορούμε να κάνουμε μεταφορά χρημάτων σε cu? άκυρο το είδα μόλις στο site. Vodafone Sharing: Υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας . τώρα μπήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τα καταστήματα vodafone έχουν πακέτα σύνδεσης του "Νέου Καρτοκινητού" ή δίνουν πρώτα τα παλιά του a la carte για να τα ξεφορτωθούν? @nif : Η μεταφορά χρημάτων στα καρτοκινητά της vodafone ισχύει εδώ και λίγες μέρες Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τα καταστήματα vodafone έχουν πακέτα σύνδεσης του "Νέου Καρτοκινητού" ή δίνουν πρώτα τα παλιά του a la carte για να τα ξεφορτωθούν? @nif : Η μεταφορά χρημάτων στα καρτοκινητά της vodafone ισχύει εδώ και λίγες μέρες αυτό δε νομίζω να σε απασχολεί αφού με μια κλήση αλλάζεις πακέτο. εξάλλου ότι πακέτο και αν έχει το a la carte έγινε πλέον νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Μπορεί να είναι και βλακεία, αλλά έχω μια απορία... υπάρχει περίπτωση να βρώ ακόμα κάπου πακέτο σύνδεσης cu / a la carte με αριθμό που αρχίζει απο 694 ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ναι υπάρχουν πολλά πακέτα από 694 ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 ξερουμε ποιο ειναι το ημερησιο οριο μεταφορας μοναδων μεταξυ καρτοκινητων vodafone?και ποιο το μηνιαιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ναι υπάρχουν πολλά πακέτα από 694 ακόμα. Ξέρεις μήπως που μπορώ να βρώ κάποιο? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ιδέα για τους συνδρομητές CU: Ξέρουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου, θα μπει ο φόρος 12%. Πώς θα τον παρακάμψουμε? Η λύση είναι να έχουμε ένα επιπλέον νούμερο "Νέο καρτοκινητό Vodafone" και να ενεργοποιήσουμε το cash back. Θα βάζουμε εκεί τις μονάδες που χρειαζόμαστε, θα φορολογούμαστε 12% και θα μεταφέρουμε τα χρήματά μας στο καρτοκινητό CU, με μια μικρή χρέωση 0,30€. Στο τέλος κάθε τριμήνου, θα μας επιστρέφει η Vodafone ένα ποσοστό μέσω του cash back, το οποίο θα το μεταφέρουμε και αυτό στο CU μας. Έτσι έχουμε 2 περιπτώσεις: Βάζουμε 10€ κάρτα ανανέωσης: 10 - 12% φόρος = 8,80€ 8,80€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 8,50€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 8,80 * 0,1 = 0,88€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα χάσουμε συνολικά 1,2 + 0,3 - 0,88 = 0,62€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 9,38€, αντί για 8.80€. Με κάρτα των 20€: 20 - 12% φόρος = 17,6€ 17,6€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 17,3€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 17,6 * 0,2 = 3,52€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα κερδίσουμε συνολικά -2,4 - 0,3 + 3,52 = 0,82€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 20,82€, αντί για 17,6€ αν δεν κάναμε όλη αυτήν την διαδικασία. Ελπίζω να καταλάβατε τι έγραψα. Έτσι, ειδικά με την κάρτα των 20€, μπορούμε και τον φόρο να παρακάμψουμε και να κερδίσουμε χρήματα σε σχέση με παλιότερα. σατανικα εξυπνη η σκεψη σου. σου βγαζω το καπελο. το θεμα ειναι ποσος κοσμος θα το κανει, παντως σαν σκεψη ειναι απιθανη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Πολύ καλό κόλπο Το έκανα παλιώτερα στην cosmote . Μίλαγα τα 45 λεπτά στην comsokarta και έστελνα τα χρήματα στο Whats Up . Καλύτερα όμως να βάλουμε τον χρόνο πριν τις 14 . Το Ημερήσιο όριο στην Vodafone είναι 30 ευρώ. Για το μηνιαίο δεν γνωρίζω κάτι ακόμα. Κάρτες με 694 υπάρχουν και στα καταστήματα και σίγουρα στην ομόνοια Επίσης έχω πολές στο σπίτι μου ( μόνο αν δεν βρείς αλλού ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Το Ημερήσιο όριο στην Vodafone είναι 30 ευρώ. Για το μηνιαίο δεν γνωρίζω κάτι ακόμα. Αν στη διάρκεια του τριμήνου, βάλω περισσότερο από 1 κάρτα, θα υπολογιστεί όλο το ποσό των ανανεώσεων? Αυτό βρήκα στη Vodafone: Αίτηση Λήψης Χρόνου Ομιλίας •Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν, χωρίς επιπλέον κόστος. •Το ημερήσιο όριο λήψης χρόνου ομιλίας έχει διαμορφωθεί στα 60 με μέγιστο όριο τα 40 αιτήματα, ενώ το μηνιαίο όριο μεταφοράς χρόνου ομιλίας είναι 150 Αίτηση Μεταφοράς Χρόνου Ομιλίας σε άλλο χρήστη καρτοκινητής Vodafone •Η υπηρεσία διατίθεται με χρέωση 0,30 ανά συναλλαγή. •Το ημερήσιο όριο μεταφοράς χρόνου ομιλίας έχει διαμορφωθεί στα 30, ενώ το μηνιαίο όριο στα 150. Όταν ζητήσω από κάποιον χρήματα, θα χρεωθεί αυτός τα 0,30 ευρώ? Όταν λέει ότι το μέγιστο όριο είναι τα 40 αιτήματα, σημαίνει πως όσο έχω το καρτοκινητό, μόνο 40 φορές μπορώ να αιτηθώ, η 40 φορές στον ίδιο χρήστη μέχρι να μου τα δώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τι ακριβώς είναι αυτό το όριο? Αν στη διάρκεια του τριμήνου, βάλω περισσότερο από 1 κάρτα, θα υπολογιστεί όλο το ποσό των ανανεώσεων? μιλαμε για το οριο μεταφορας μοναδων απο ενα καρτοκινητο σε ενα αλλο, οχι για τις ανανεωσεις. εκει δεν υπαρχει οριο.:):) αυτο ελειπε να ειχε και εκει οριο. θα ηταν αυτοκτονια για τις εταιρειες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τι ακριβώς είναι αυτό το όριο? Αν στη διάρκεια του τριμήνου, βάλω περισσότερο από 1 κάρτα, θα υπολογιστεί όλο το ποσό των ανανεώσεων? 30 ευρώ είναι το ημερήσιο όριο μεταφοράς υπολοίπου με την νέα υπηρεσία Sharing βρήκα αυτό στην σελίδα της Vodafone Το ημερήσιο όριο μεταφοράς χρόνου ομιλίας έχει διαμορφωθεί στα 30€, ενώ το μηνιαίο όριο στα 150€ θα υπολογιστεί όλο το ποσό των ανανεώσεων με την εξής διαφορά Κάρτες μέχρι 19.99 κερδίζουν 10 % κάρτες πάνω από 20 ευρώ κερδίζουν 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 ρε παιδιά έχω μπερδευτεί κι εγώ με αυτές τις 2 περιπτώσεις: Αίτηση Λήψης Χρόνου Ομιλίας Αίτηση Μεταφοράς Χρόνου Ομιλίας σε άλλο χρήστη καρτοκινητής Vodafone μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο; δηλαδή στη μία περίπτωση ζητάω και στην άλλη γινεται η μεταφορά. μπερδεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 ρε παιδιά έχω μπερδευτεί κι εγώ με αυτές τις 2 περιπτώσεις: Αίτηση Λήψης Χρόνου Ομιλίας Αίτηση Μεταφοράς Χρόνου Ομιλίας σε άλλο χρήστη καρτοκινητής Vodafone μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο; δηλαδή στη μία περίπτωση ζητάω και στην άλλη γινεται η μεταφορά. μπερδεύτηκα στην πρωτη περιπτωση ζηταω εγω απο καποιον αλλο χρηστη να μου στειλει μοναδες και στην δευτερη περιπτωση στελνω εγω σε καποιον αλλο χρηστη μοναδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ιδέα για τους συνδρομητές CU: Ξέρουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου, θα μπει ο φόρος 12%. Πώς θα τον παρακάμψουμε? Η λύση είναι να έχουμε ένα επιπλέον νούμερο "Νέο καρτοκινητό Vodafone" και να ενεργοποιήσουμε το cash back. Θα βάζουμε εκεί τις μονάδες που χρειαζόμαστε, θα φορολογούμαστε 12% και θα μεταφέρουμε τα χρήματά μας στο καρτοκινητό CU, με μια μικρή χρέωση 0,30€. Στο τέλος κάθε τριμήνου, θα μας επιστρέφει η Vodafone ένα ποσοστό μέσω του cash back, το οποίο θα το μεταφέρουμε και αυτό στο CU μας. Έτσι έχουμε 2 περιπτώσεις: Βάζουμε 10€ κάρτα ανανέωσης: 10 - 12% φόρος = 8,80€ 8,80€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 8,50€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 8,80 * 0,1 = 0,88€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα χάσουμε συνολικά 1,2 + 0,3 - 0,88 = 0,62€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 9,38€, αντί για 8.80€. Με κάρτα των 20€: 20 - 12% φόρος = 17,6€ 17,6€ - 0,30€ (μεταφορά χρόνου) = 17,3€ στο CU στο τέλος τριμήνου θα έχουμε: 17,6 * 0,2 = 3,52€ , τα οποία κάποια στιγμή μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο CU. Άρα θα κερδίσουμε συνολικά -2,4 - 0,3 + 3,52 = 0,82€ , άρα θα έχουμε συνολικές μονάδες στο CU 20,82€, αντί για 17,6€ αν δεν κάναμε όλη αυτήν την διαδικασία. Ελπίζω να καταλάβατε τι έγραψα. Έτσι, ειδικά με την κάρτα των 20€, μπορούμε και τον φόρο να παρακάμψουμε και να κερδίσουμε χρήματα σε σχέση με παλιότερα. Πολύ καλή σκέψη αλλά δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι πολλοι cu εχουν ακομα την προσφορά της χρονιας οπου πρεπει να γινει καποια ανανεωση το μηνα και υπαρχει και το pointmania έτσι;Παντως σα σκεψη ειναι απιθανη!!!Και αν συνυπολογίσουμε οτι η ανανέωση γίνεται μέσω του Vodafone.gr όπου υπάρχει και bonus ομιλίας τότε προσθέστε και 2,75 ευρώ στο σύνολο!!!Και αν υπολογίσετε οτι ολη αυτη η διαδικασία γίνεται πριν τις 15.9 τότε το συνολικό κέρδος με μια ανανέωση των 50 ευρώ με τον παραπάνω τρόπο και απο το vodafone.gr βγαίνει στα 17,2 ευρώ!!!Το γελιο θα ειναι καποιος cu συνδρομητης να το κανει συστημα και στο τελος να χασει τον αριθμο του γιατι απλως δεν εκανε ανανεωση για ενα χρονο!!!Μιλαμε αυτο θα χει πολυ γελιο!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι η βοντα μοιραζει το μανα εξ'ουρανου με το νεο καρτοκινητο βονταφον,η ονομασια μονο αλλαξε οι χρεωσεις παραμενουν ιδιες,ωστοσο ο ελαχιστος χρονος στα νεα πακετα ομιλιας & sms ειναι υπερβολικος η μαλλον παιζουν με τα νευρα και τη τσεπη μας,δε μπορει να μιλας 1 λεπτο και να χρεωνεσαι για 3 δηλαδη ειναι σαν να υποτιμουν τον καταναλωτη,ειναι κοροιδια σκετη κι ας υποστηριζω το δικτυο αυτης της εταιριας,γιατι οντως εχει καλη καλυψη αλλου μας τα χαλαει..... ο ελαχιστος χρονος κλησης ειναι κατι σαν φορος κλησης,απαραδεκτο. Εγω χρησιμοποιω το vodafone international που δεν εχει ελαχιστη χρεωση χρεωνεσαι οσο μιλας και εχει πακετα ομιλιας προς international & σταθερα,βεβαια δεν τα χρησιμοποιω αλλα νομιζω οτι ειναι το πιο συμφεροντολογικο πακετο της vodafone αυτη τη στιγμη καθως εχει πιο φτηνες χρεωσεις απο το cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Ξέρει κανείς τι ποσοστό ή ποσό κέρδους έχουν τα περίπτερα και γενικά τα σημεία πώλησης χρόνου ομιλίας από τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας vodafone; Είναι το ιδιο για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας; Είναι το ίδιο για υλικές και άυλες κάρτες; Είδα σε ένα περίπτερο που είχε πάκο τις αποδείξεις από τις άυλες και αναρωτήθηκα πόσα να βγάζει από όλον αυτό το τζίρο... Ειδικά από βοντα κ κοσμοτε που δεν δίνουν κίνητρο για να ανανεώσεις από τα δικά τους καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts