hostis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 μακαρι να δωσει αυτην την δυνατοτητα η vodafone. θα με βολεψει παρα πολυ. ειναι κριμα να μην την προσφερει ακομα αυτην την υπηρεσια Στη vodafone Γερμανίας η υπηρεσία υπάρχει και χρεώνεται με 30 λεπτά http://www.vodafone.de/privat/callya-prepaid-karte/callnow-guthaben-uebertragen.html Γιατί όχι και στη vodafone Ελλάδας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Σορρυ για το off-topic, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω... Βρε παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ ένα από τα κόκκινα καπέλα της Vodafone? Μ'αρέσει πολύ αυτό το καπέλο και έχω δει κατα καιρούς αρκετό κόσμο να το φοράει, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρώ... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Γιατί δε ρωτάς σε κάποιο κατάστημα, ή αφού σου αρέσει τόσο πολύ, στείλε mail στην εταιρεία και ζήτησε ένα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 "ΤΡΕΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ CU LAND ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3Ε ΕΧΕΙΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ 30 ΣΤΟ 1398" Απο sms της Vodafone Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Τι λεεεες τώραααααα.... Τι 3 μήνες και βλακείες, ας το έκαναν για πάντα να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι.... Κορυφαίο, μπράβο τους.... Ξεκαβάλησαν το καλάμι επιτέεεελουυυςςς! Υ.Γ.: Άντε μπας και σωθεί το CU, γιατί με το ξεπαράδιασμα που μας έχει κάνει, έχουν φύγει όλοι για F2G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xestragr Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σοβαρά μιλάς? Μακάρι να ισχύει και να δούμε τι όρους έχουν βγάλει. Αν μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάνω απο μια φορά την εβδομάδα (το πιο σημαντικό) και η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο μιλάμε για ΤΗΝ προσφορά. Ψιλοχλωμό βέβαια να συνδυάζονται όλα αυτά γιατί έτσι ρίχνει το a la carte της στο περιθώριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σορρυ για το off-topic, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω... Βρε παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να προμηθευτώ ένα από τα κόκκινα καπέλα της Vodafone? Μ'αρέσει πολύ αυτό το καπέλο και έχω δει κατα καιρούς αρκετό κόσμο να το φοράει, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρώ... σε πολλά κεντρικά καταστήματα κάνουν promotion, τζέρτζελο δηλαδή, μουσικές και τέτοια. εκεί δίνουν συνήθως, αν και τελευταία έδιναν κατι μπρελόκ. Τι λεεεες τώραααααα.... Τι 3 μήνες και βλακείες, ας το έκαναν για πάντα να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι.... Κορυφαίο, μπράβο τους.... Ξεκαβάλησαν το καλάμι επιτέεεελουυυςςς! Υ.Γ.: Άντε μπας και σωθεί το CU, γιατί με το ξεπαράδιασμα που μας έχει κάνει, έχουν φύγει όλοι για F2G... συνήθως τις προσφορές αυτές που ήδη ισχύουν απο άλλες εταιρίες ή υπερτερούν κατα πολύ απο τον ανταγωνισμό τις κρατάνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σοβαρά μιλάς? Μακάρι να ισχύει και να δούμε τι όρους έχουν βγάλει. Αν μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάνω απο μια φορά την εβδομάδα (το πιο σημαντικό) και η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο μιλάμε για ΤΗΝ προσφορά. Ψιλοχλωμό βέβαια να συνδυάζονται όλα αυτά γιατί έτσι ρίχνει το a la carte της στο περιθώριο. Μα το a la carte εδώ και πολύ καιρό είναι το δεύτερο καρτοκινητό της και δεν το προωθεί σχεδόν καθόλου στην πραγματικότητα. Απλά την συμφέρει να το διατηρεί, για να διασπάει τους χρήστες CU και να πληρώνονται περισσότερο οι κλήσεις μεταξύ Vodafone αριθμών. συνήθως τις προσφορές αυτές που ήδη ισχύουν απο άλλες εταιρίες ή υπερτερούν κατα πολύ απο τον ανταγωνισμό τις κρατάνε! Όντως, όπως έκαναν με το CU all Day, που το έκαναν με χρονικό περιθώριο για να μην το αντιγράψουν οι άλλες εταιρίες και τελικά το πέτυχε... Ελπίζω να το κρατήσουν, είναι αρκετά καλή προσφορά. Εγώ προσωπικά σε εβδομάδες που ξέρω ότι θέλω να παίρνω αρκετά τηλέφωνα (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) θα το χρησιμοποιήσω αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 "ΤΡΕΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ CU LAND ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3Ε ΕΧΕΙΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ 30 ΣΤΟ 1398" Απο sms της Vodafone Αρα 0,10/λεπτο οπως του φρογκ απλα προπληρωμενο. Και σιγουρα με ελαχιστη χρεωση. Καλο ακουγεται αν και μενα δεν θα με βολευε. Αλλα καλο ειναι παντα να υπαρχουν διαθεσιμα πακετα και προς αλλα δικτυα,οχι μονο προς το ιδιο πακετο οπως του whats up! Παντως αυτα τα χρονικα ορια πχ για 7 μερες δεν μου αρεσουν.Ο σκοπος ειναι να σε στελνουν συχνοτερα στο περιπτερο για καρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 σε πολλά κεντρικά καταστήματα κάνουν promotion, τζέρτζελο δηλαδή, μουσικές και τέτοια. εκεί δίνουν συνήθως, αν και τελευταία έδιναν κατι μπρελόκ. Αν σου είναι εύκολο, μπορείς να αναφέρεις κάποιο κατάστημα που γίνεται αυτό? Οταν λες promotion, εννοείς συγκεκριμένα events για παρουσίαση καινούργιου κινητού όπως πχ τοτε με το iPhone? Πάντως, στο κατάστημα της Βούλας και της Γλυφάδας που πηγαίνω δεν εχει πάρει κατι το μάτι μου Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 "ΤΡΕΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ CU LAND ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 3Ε ΕΧΕΙΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΕΙΛΕ 30 ΣΤΟ 1398" Απο sms της Vodafone το λεει καπου στο σιτε τησ vodafone γιατι δεν το βρισκω πουθενα εστειλα το μηνυμα κ η απαντηση ηταν η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα σασ. ποιο προγραμμα?vodafone cu εχω.κ στο 1286 που πηρα δεν αναφερει πουθενα αυτην την επιλογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παίζει να μην μπορούν να το ενεργοποιήσουν όσοι δεν έχουν λάβει το μήνυμα? Δε νομίζω... Άρα κάτι κάνουν... Λογικά τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε... Ίσως ετοιμάζουν κάτι μανατζερίστικο/διαφημίστικο για να το προωθήσουν... Λίγη υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παίζει να μην μπορούν να το ενεργοποιήσουν όσοι δεν έχουν λάβει το μήνυμα? Δε νομίζω... Άρα κάτι κάνουν... Λογικά τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε... Ίσως ετοιμάζουν κάτι μανατζερίστικο/διαφημίστικο για να το προωθήσουν... Λίγη υπομονή... εγω παντωσ που προσπαθησα να το ενεργοποιησω δεν πηρα κανενα μηνυμα. απο το myphone ενημερωθηκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εμενα μολις μου ηρθε οτι με 9 ευρω μιλαω 50λεπτα προς ολους τον μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Εμενα μολις μου ηρθε οτι με 9 ευρω μιλαω 50λεπτα προς ολους τον μηνα! Ώπα! Αυτό χωρίς χρονικό περιθώριο σε στυλ προσφοράς? Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν καινούρια πακέτα... Άρα έχουμε καινούρια πολιτική από την Vodafone για το CU. Σύντομα θα έχουμε το μεγάλο μπαμ και σε διαφημιστικό στην TV... :D Άρα σύντομα θα μάθουμε τι γίνεται... Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ώπα! Αυτό χωρίς χρονικό περιθώριο σε στυλ προσφοράς? Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν καινούρια πακέτα... Άρα έχουμε καινούρια πολιτική από την Vodafone για το CU. Σύντομα θα έχουμε το μεγάλο μπαμ και σε διαφημιστικό στην TV... :D Άρα σύντομα θα μάθουμε τι γίνεται... Επιτέλους! Μη χειρότερα... άλλα πακέτα στέλνουν στον ένα άλλα στον άλλο? Και γιατι ας πουμε αυτο που ήρθε σε εμένα δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει κάποιος άλλος? Έχω μπερδευτεί:wacko: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μη χειρότερα... άλλα πακέτα στέλνουν στον ένα άλλα στον άλλο? Και γιατι ας πουμε αυτο που ήρθε σε εμένα δεν μπορεί να το ενεργοποιήσει κάποιος άλλος? Έχω μπερδευτεί:wacko: Καταρχάς εσύ το ενεργοποίησες? Δεν μας είπες... Λογικά η δυνατότητα ενεργοποίησης σε όλα τα νούμερα CU θα μπορεί να γίνει εντός ολίγων ημερών. Αφού μιλάμε για δύο διαφορετικά πακέτα, τότε μιλάμε για πακέτα τα οποία σίγουρα θα διαφημιστούν με το παλιό στυλ δηλαδή ότι το CU πλέον έχει πακέτα για όλες τις τσέπες ακόμα και για ομιλία προς όλους και όχι μόνο για την παρέα. Φαντάζομαι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πέσει σχετική διαφήμιση (μυρίζομαι να πέσει φουλ διαφήμιση την ημέρα του τελικού του Champions League, όπως έγινε και με το CU all Day σε ημέρα που είχε Ch. League) και σε καμιά 10αριά μέρες από τώρα θα γραφτεί και στο site για να ξέρουμε κι εμείς τις επιμέρους λεπτομέρειες. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα μάθουμε. Το καλό είναι πάντως ότι όλα γίνονται στο όνομα της CU Land, που σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουμε CU θα έχουμε διαθέσιμα αυτά τα νέα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ώπα! Αυτό χωρίς χρονικό περιθώριο σε στυλ προσφοράς? Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν καινούρια πακέτα... Άρα έχουμε καινούρια πολιτική από την Vodafone για το CU. Σύντομα θα έχουμε το μεγάλο μπαμ και σε διαφημιστικό στην TV... :D Άρα σύντομα θα μάθουμε τι γίνεται... Επιτέλους! Νεα πολιτικη τα προπληρωμενα πακετα προς ολους?Ειναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.Οι χρηστες πλεον επιλεγουν καρτοκινητα με φτηνες χρεωσεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ απο το πρωτο δευτερολεπτο ομιλιας και χωρις ελαχιστη χρεωση(F2G,Q,FROG).Ετσι περιμενει η vodafone να κερδισει νεους χρηστες καρτοκινητης?Με τοσους συνδρομητες καρτοκινητης που εχασε τα τελευταια 2 χρονια μονο αν δωσει πραγματικη φτηνη χρεωση ανα δευτερολεπτο στο CU, οπως οι αλλες καρτοκινητες, θα μπει ξανα στο παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Νεα πολιτικη τα προπληρωμενα πακετα προς ολους?Ειναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.Οι χρηστες πλεον επιλεγουν καρτοκινητα με φτηνες χρεωσεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ απο το πρωτο δευτερολεπτο ομιλιας και χωρις ελαχιστη χρεωση(F2G,Q,FROG).Ετσι περιμενει η vodafone να κερδισει νεους χρηστες καρτοκινητης?Με τοσους συνδρομητες καρτοκινητης που εχασε τα τελευταια 2 χρονια μονο αν δωσει πραγματικη φτηνη χρεωση ανα δευτερολεπτο στο CU, οπως οι αλλες καρτοκινητες, θα μπει ξανα στο παιχνιδι. Ναι ναι.. μη χασεις εσυ και δεν μπεις να κανεις τη διαφήμισή σου... Ευτυχώς που εχουμε κι εσενα να μας πεις τι ειναι ξεπερασμένο και τι οχι.. απορώ κιόλας πως και δεν ζήτησε τη γνώμη σου η vodafone. Έλεος.... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Καταρχάς εσύ το ενεργοποίησες? Δεν μας είπες... Μπα.. δεν ήξερα οτι πρέπει να δώσω αναφορά ! :p Οχι δεν το ενεργοποίησα, και δεν πρόκειται γιατι το cu το εχω για κλήσεις προς cu, για άλλες κλησεις χρησιμοποιώ συμβόλαιο Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Νεα πολιτικη τα προπληρωμενα πακετα προς ολους?Ειναι ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.Οι χρηστες πλεον επιλεγουν καρτοκινητα με φτηνες χρεωσεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ απο το πρωτο δευτερολεπτο ομιλιας και χωρις ελαχιστη χρεωση(F2G,Q,FROG).Ετσι περιμενει η vodafone να κερδισει νεους χρηστες καρτοκινητης?Με τοσους συνδρομητες καρτοκινητης που εχασε τα τελευταια 2 χρονια μονο αν δωσει πραγματικη φτηνη χρεωση ανα δευτερολεπτο στο CU, οπως οι αλλες καρτοκινητες, θα μπει ξανα στο παιχνιδι. Χαχαχα.... Γιατί δεν εκπλήσσομαι? Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο... Πονάει ίσως λίγο που τα 9€ με 50 λεπτά ομιλίας είναι στα 0,18€/λεπτό, ενώ το F2G είναι στα 0,21€/λεπτό. Ενώ το εβδομαδιαίο πακέτο πιάνει τα 0,10€/λεπτό που ως τώρα το F2G το δίνει έως 31/5. Δεν πειράζει μωρέ, καλό είναι και το F2G, απλά όσους έχουμε CU δεν μας βολεύει, πολύ απλά... Εσύ γιατί δεν το καταλαβαίνεις δεν καταλαβαίνω! :p Μπα.. δεν ήξερα οτι πρέπει να δώσω αναφορά ! :p Οχι δεν το ενεργοποίησα, και δεν πρόκειται γιατι το cu το εχω για κλήσεις προς cu, για άλλες κλησεις χρησιμοποιώ συμβόλαιο Μα δεν σου ζήτησα να μου δώσεις αναφορά, για να δούμε αν μπορείς να την ενεργοποιήσεις εσύ σε ρώτησα, μιας και σου ήρθε το μήνυμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Λογικά αυτά είναι προωθητικές ενέργειες σε συγκεκριμένη μερίδα συνδρομητών. Όταν θα υπάρξει κάτι επίσημο για όλους φαντάζομαι θα διαφημιστεί κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Χαχαχα.... Γιατί δεν εκπλήσσομαι? Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο... Πονάει ίσως λίγο που τα 9€ με 50 λεπτά ομιλίας είναι στα 0,18€/λεπτό, ενώ το F2G είναι στα 0,21€/λεπτό. Ενώ το εβδομαδιαίο πακέτο πιάνει τα 0,10€/λεπτό που ως τώρα το F2G το δίνει έως 31/5. Δεν πειράζει μωρέ, καλό είναι και το F2G, απλά όσους έχουμε CU δεν μας βολεύει, πολύ απλά... Εσύ γιατί δεν το καταλαβαίνεις δεν καταλαβαίνω! :p Επειδη προκαλεις.......... Η προσφορα του CU, ειναι ΠΑΚΕΤΟ δηλαδη προπληρωνεις ανεξαρτητα αν θα τα μιλησεις και δινει χρεωση 0,18 το λεπτο με ελαχιστη χρεωση 30sec για καθε κληση ομιλιας, ενω του F2G2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ προπληρωμενο και δινει χρεωση 0,10 το λεπτο ΧΩΡΙΣ ελαχιστη χρεωση για κλησεις ομιλιας και βιντεοκλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ απο το πρωτο δευτερολεπτο. Επισης ο επισημος τιμοκαταλογος του F2G2 ειναι 0,21 το λεπτο χωρις ελαχιστη χρεωση για κλησεις και βιντεοκλησεις ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩ το CU 0,35 το λεπτο με ελαχιστη χρεωση 30sec για καθε κληση ομιλιας προς ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Χαχαχα.... Γιατί δεν εκπλήσσομαι? Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο... Πονάει ίσως λίγο που τα 9€ με 50 λεπτά ομιλίας είναι στα 0,18€/λεπτό, ενώ το F2G είναι στα 0,21€/λεπτό. Ενώ το εβδομαδιαίο πακέτο πιάνει τα 0,10€/λεπτό που ως τώρα το F2G το δίνει έως 31/5. Αμα ειναι να συγκρινεις πραγματα, τουλαχιστον συγκρινε ομοια πραγματα. Να συγκρινεις δηλαδη προσφορες με προσφορες και επισημο τιμοκαταλογο με επισημο τιμοκαταλογο. Η προσφορα του CU, ειναι για 0,18 το λεπτο, του F2G για 0,10 . Ο επισημος τιμοκαταλογος του F2G ειναι για 0,21 το λεπτο, του CU 0,35 το λεπτο. Τωρα, σαν προσφορα ειναι καλη, μου αρεσει η χρονικη διαρκεια της (3 μηνες? ) βεβαια, εαν ηταν να τα θελεις ολα, ισως να προτιμουσες οντως να μην εχεις τον περιορισμο 30λεπτα/εβδομαδα, αλλα να χρεωνεσαι οσο μιλησεις, για να μπορεις να εκμεταλευτεις τα μεγιστα απο την προσφορα! Καθε μειωση καλοδεχουμενη παντως!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Ώπα! Αυτό χωρίς χρονικό περιθώριο σε στυλ προσφοράς? Αυτό σημαίνει ότι βγαίνουν καινούρια πακέτα... Άρα έχουμε καινούρια πολιτική από την Vodafone για το CU. Σύντομα θα έχουμε το μεγάλο μπαμ και σε διαφημιστικό στην TV... :D Άρα σύντομα θα μάθουμε τι γίνεται... Επιτέλους! οχι,για 3 μηνες.ξεχασα να το πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts