Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω καταναλώνει πρώτα από τα 60 λεπτά μια που αυτά λήγουν πιο νωρίς....

ναι, μόνο που το πρόβλημα της voda είναι ακριβώς αυτό.

οτι ΔΕΝ έχει κατηγορία τύπου frog

τα έχουμε ξαναπεί αυτά...(το international που λένε μερικοί δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία)

nucleogenesis,

γιατί λες ότι το international δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το frog, μπορείς να μου το διευκρινίσεις;

Ή η carrefour, ούτε αυτή είναι στην ίδια κατηγορία;

:confused:

Πραγματικά ρωτάω, θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι αντιστοιχο με ποιο.

το international δεν ανηκει σ'αυτην την κατηγορια αφου δινει χαμηλες χρεωσεις για κλησεις στο εξωτερικο.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα δεν πρέπει να προστεθούν 1000 λεπτά, σμς κλπ; κάθε πρώτη του μηνός δεν ανανεώνεται; εμένα έχει τα προηγούμενα λεπτά και μηνύματα και δεν ανανεώθηκε η προσφορά.. Το πακέτο το είχα ενεργοποιήσει 1 φεβρουαρίου και μέσα στο μήνα έκανα 2 ανανεώσεις των 3 ευρώ! Τι παίζει;

Σήμερα δεν πρέπει να προστεθούν 1000 λεπτά, σμς κλπ; κάθε πρώτη του μηνός δεν ανανεώνεται; εμένα έχει τα προηγούμενα λεπτά και μηνύματα και δεν ανανεώθηκε η προσφορά.. Το πακέτο το είχα ενεργοποιήσει 1 φεβρουαρίου και μέσα στο μήνα έκανα 2 ανανεώσεις των 3 ευρώ! Τι παίζει;

και σε μένα το ίδιο κάνει.

έχω κάνει ανανέωση μεσα στο φεβρουάριο.

μάλλον θα μπούνε αργότερα

Εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι προστέθηκαν γύρω στις 12. Υποθέτω πως δεν μπαίνουν σε όλους την ίδια στιγμή και μέσα στη μέρα γίνεται.

Παρατάθηκε η αγορά της προσφοράς του 2009 μέχρι 31/03/2009

(Στείλε κενό SMS στο 1263, ενεργοποίησε την προσφορά μέχρι και τις 31/3/09 )

nucleogenesis,

γιατί λες ότι το international δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το frog, μπορείς να μου το διευκρινίσεις;

το international δεν ανηκει σ'αυτην την κατηγορια αφου δινει χαμηλες χρεωσεις για κλησεις στο εξωτερικο.

Μα και το Frog δίνει χαμηλές χρεώσεις για το εξωτερικό

Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Κροατία, Κύπρο, FYROM, Γεωργία, Καζακστάν, Μολδαβία, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Ρωσία*, Πολωνία*, Σερβία, Ουκρανία και Ουζμπεκιστάν με 0,21

και

Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Ινδία, Κίνα, Μαυροβούνιο, Μπαγκλαντές, Νιγηρία, Πακιστάν, Σλοβενία με 0,25

Μάλιστα είναι πιο International από το International που δίνει μόνο για 9 χώρες.

Σαφέστατα ανήκουν στην ίδια κατηγορία

To frog και το vodafone international ΔΕΝ ανήκουν στην ίδια κατηγορία και σταματήστε να παραπληροφορείτε.

Για του λόγου το αληθές...

Κληση προς εθνικούς προορισμούς:

Frog = 0,21 Euro/λεπτό. International = 0,252 Euro

Κλήση προς χρήστες του ίδιου πακέτου:

Frog = 0,10 Euro/λεπτό. International = 0,12 Euro

Sms προς εθνικά δίκτυα:

Frog = 0,04 Euro. International = 0,04 Euro

Sms προς χρήστες ίδιου πακέτου:

Frog = 0,02 Euro. International = 0,04 Euro

Αν ανήκαν στην ίδια κατηγορία θα είχαν ακριβώς τον ίδιο τιμοκατάλογο εσωτερικού όπως συμβαίνει με το frog και την q.

nucleogenesis,

Εκανα την σύγκριση στο προηγούμενο ποστ.

Ούτε η καρφουρ είναι στην ίδια κατηγορία γιατι έχει τον ίδιο τιμοκατάλογο με το international, δηλαδή πιο ακριβό απ' του frog.

Η vodafone δεν έχει ρίξει καθόλου τις τιμές της παρά την μείωση τερματισμού κλήσεων απ' την αρχή του 09'.

Ρε παιδιά .. πείτε μου κάτι. . έχω vodafone a la carte στο εξωτερικό ( κι έχω υποτίθεται ενεργοποιησει το vodafone passprort - υποτίθεται γιατί θα σας εξηγήσω πιο κάτω) από Ελλάδα με καλούν από a la carte που'χει ενα λεπτό το λεπτό ...

Υποτίθεται ότι εγώ θα χρεωνόμουν .80 λεπτά την κλήση.. κ οι άλλοι κανονικά 1 λεπτό το λεπτό.. γιατί εγώ χρεώνομαι κανονικά.. ??!? Που μπορώ να μάθω ρε παιδιά τι παίζει? ?έβαλα 10 προχτές κ μέσα σε 20 λεπτά μου χρεώθηκε μέχρι κ το αυτόματο 2.5 όταν τελειώνεις από μονάδες..!! ελεος!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

στις 15 εμεργοποίησα τα 1000 αλλά μέχρι σήμερα δεν εκανα ανανέωση...πρέπει να κάνω μεχρι τις 15?

Δεν είναι απαραίτητο μέχρι τις 15. Μέσα στον Μάρτη να κάνεις μια ανανέωση για να έχεις τον απρίλη

στις 15 εμεργοποίησα τα 1000 αλλά μέχρι σήμερα δεν εκανα ανανέωση...πρέπει να κάνω μεχρι τις 15?

Για να δούμε πόσες φορές ακόμα ο Vasileios θα σας λέει τα ίδια πράματα. Ελληνικά δε καταλαβαίνετε μερικοί; :wacko:

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Μάρτιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 28/2.

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Απρίλιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/3.

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Μάιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 30/4.

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Ιούνιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/5.

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Ιούλιο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 30/6.

Για να έχετε 1000λεπτά+1000 ΣΜΣ τον Αύγουστο* πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μέχρι 31/7.

Αν θέλετε να γράψω και για τους επόμενους μήνες μπορούμε να το κάνουμε.

* Απαραίτητη διευκρίνηση:

* Οταν λέμε Μάρτιο εννοούμε από 01/03/2009 - 31/03/2009

* Οταν λέμε Απρίλιο εννοούμε από 01/04/2009 - 30/04/2009

* Οταν λέμε Μάιο εννοούμε από 01/05/2009 - 31/05/2009.

Αν δεν γνωρίζετε και για τους επόμενους μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Αρα ενας φιλος μου που ξεχασε να κανει ανανεωση τον φλεβαρη και εκανε σημερα το πρωι μαλλον την πατησε ε? Δεν του εχει ερθει καποιο σμς ουτε του εχουν αφαιρεσει αυτα που ηδη ειχε...

Αρα ενας φιλος μου που ξεχασε να κανει ανανεωση τον φλεβαρη και εκανε σημερα το πρωι μαλλον την πατησε ε? Δεν του εχει ερθει καποιο σμς ουτε του εχουν αφαιρεσει αυτα που ηδη ειχε...

Μα δεν πρόκειται να του αφαιρεθεί τίποτα. Απλά για τον πρώτο μήνα από την ενεργοποίηση της προσφοράς κατ'εξαίρεση ο μήνας της προσφοράς δεν είναι ημερολογιακός.

Ρε παιδιά .. πείτε μου κάτι. . έχω vodafone a la carte στο εξωτερικό ( κι έχω υποτίθεται ενεργοποιησει το vodafone passprort - υποτίθεται γιατί θα σας εξηγήσω πιο κάτω) από Ελλάδα με καλούν από a la carte που'χει ενα λεπτό το λεπτό ...

Υποτίθεται ότι εγώ θα χρεωνόμουν .80 λεπτά την κλήση.. κ οι άλλοι κανονικά 1 λεπτό το λεπτό.. γιατί εγώ χρεώνομαι κανονικά.. ??!? Που μπορώ να μάθω ρε παιδιά τι παίζει? ?έβαλα 10 προχτές κ μέσα σε 20 λεπτά μου χρεώθηκε μέχρι κ το αυτόματο 2.5 όταν τελειώνεις από μονάδες..!! ελεος!!

Είτε δεν έχει ενεργοποιηθεί για κάποιο λόγο το πασπορτ

είτε είσαι σε χώρα που δεν ισχύει καθόλου το πασπορτ

είτε συνδέεσαι σε μη συνεργαζόμενο δίκτυο σε χώρα που το πασπορτ ισχύει μόνο σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα δίκτυα.

Βάλε κάποιον να πάρει από Ελλάδα (για να μην χρεώνεσαι έσυ που είσαι στο εξωτερικό) την εξυπηρέτηση πελατών 13830 και να διευκρινίσει τι συμβαίνει.

Ευχαριστώ... είμαι Αγγλία.. δεν ισχύει..; και στο κινητό έχω ένδειξη vodafone uk ... τι στο καλό;

Θα βάλω να πάρουν αύριο τηλέφωνο.. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Λοιπον καταλαβα τι παιζει. Ενεργοποιειται καθε 1 του μηνα εφοσον εχεις κανει μια ανανεωση τον προηγουμενο.

Εγω το ειχα ενεργοποιεισει καπου στις 27 ιανουαριου. Ισχυε μεχρι τις 27 φλεβαρη το πακετο του ιανουαριου ομως. Για αυτο απο 27 φλεβαρη μεχρι 1 μαρτη δεν ειχα.

ΥΓ Ενεργοποιειται απογευματινες ωρες συμφωνα με το τμημα εξυπηρετησης της vodafone

Ρε παιδιά τα δωρεάν ΜΒ αθροίζονται?Γιατί έβαλα σε μια φίλη τα 30mb με τα 3,5 ε,την προσφορά,χάλασε 10mb και χθες είχε 80....

τιποτα δεν αθροιζεται. Απλως απο οτι καταλαβα λογω του μηνα Φεβρουαριου (28 μερες) τα mb,sms και χρονος ομιλιας θα παραμεινουν μεχρι και για 3 μέρες ακόμα και μετά θα αφαιρεθούν. Πάντως το surf and mail αθροιζεται κανονικα με τα υπολοιπα δωρεαν mb.

H ενεργοποιηση καθε μηνα πρεπει να γινεται αναλογα με την ωρα της πρωτης ενεργοποιησης της προσφορας. Τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα και σε μια φιλη μου!

τιποτα δεν αθροιζεται. Απλως απο οτι καταλαβα λογω του μηνα Φεβρουαριου (28 μερες) τα mb,sms και χρονος ομιλιας θα παραμεινουν μεχρι και για 3 μέρες ακόμα και μετά θα αφαιρεθούν. Πάντως το surf and mail αθροιζεται κανονικα με τα υπολοιπα δωρεαν mb.

H ενεργοποιηση καθε μηνα πρεπει να γινεται αναλογα με την ωρα της πρωτης ενεργοποιησης της προσφορας. Τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα και σε μια φιλη μου!

Δηλαδη αν μου περισσεψουν εμενα πχ 38 mb θα μου μεταφερθουν στον επομενο μηνα?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Κάθε πακέτο διαρκεί 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του .

Αν αυτή την στιγμή είναι ενεργοποιημένα πάνω από ένα πακέτα μπορεί κάπιος να έχει πάνω από 30 Μb. Όμως το κάθε πακέτο λήγη την 30η μέρα και δεν ανανεώνετε .

Σήμερα δηλαδή μπορεί να έχεις 38 και το πρωί αύριο να βρεις 30 μια που το πρώτο πακέτο έληξε και χάθηκαν τα 8 Μb

Έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν η Vodafone σκοπεύει να μειώσει τις τιμές του International και του Carrefour στα επίπεδα των Frog/Q;

Ή να αρχίσω να τηλέφωνα στο CC πάλι; :lol:

Έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν η Vodafone σκοπεύει να μειώσει τις τιμές του International και του Carrefour στα επίπεδα των Frog/Q;

Ή να αρχίσω να τηλέφωνα στο CC πάλι; :lol:

e-mail καλύτερα! Μην τους χαρίζεις λεφτά με κλήσεις στο cc!

.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked