Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

^ εσείς εδώ δεν συνεννοείστε μου φαίνεται :)

Πάντως πολλά αναβαθμίζει η VF γιατί δεν λειτουργεί το 1392 και ούτε στο 1283 που πήρα 2 φορές κατάφεραν να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για ίντερνετ που ήθελα...

Υπάρχει περίπτωση δηλαδη να ενοποιει τα καρτοκινητα?:what: Γι' αυτο να μην λειτουργουν διάφορα νουμερα ή αναφερεσαι σε κάτι άλλο?

Ειναι σιγουρο οτι θα ενοποιηθουν τα ala carte και cu.Αν γινει θα ειναι καλο.Περιμενουμε απαντηση απο την voda.

Αυτο που το ακουσες?

Ειναι σιγουρο οτι θα ενοποιηθουν τα ala carte και cu.Αν γινει θα ειναι καλο.Περιμενουμε απαντηση απο την voda.

Ναι και θα λεγονται ala cu...

ενα πακετο θα υπαρχει και θα λεγετε cu,το a la carte θα καταργηθει,δεν εχω μαθει τιποτα απλα υποθετω πως θα γινει ετσι.

Ετσι θα ανεβει και η συνδρομητικη βαση του cu οποτε θα αυξηθει και η κινηση στα πακετα δωρεαν χρονου ομιλιας και sms,δε χρειαζεται πολυ σκεψη για να το καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι χαμενοι παλι δε βγαινουν ισα ισα που θα συμφερει και αυτους και τον καταναλωτη.

ενα πακετο θα υπαρχει και θα λεγετε cu,το a la carte θα καταργηθει,δεν εχω μαθει τιποτα απλα υποθετω πως θα γινει ετσι.

Ετσι θα ανεβει και η συνδρομητικη βαση του cu οποτε θα αυξηθει και η κινηση στα πακετα δωρεαν χρονου ομιλιας και sms,δε χρειαζεται πολυ σκεψη για να το καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι χαμενοι παλι δε βγαινουν ισα ισα που θα συμφερει και αυτους και τον καταναλωτη.

Βασικά εκεί στη vodafone έχουν κάλο στο μυαλό οπότε όποιος θέλει πληθώρα επιλογών και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς πρέπει να μετακινηθεί...

Τελικά θα λέγεται alacunal, με βασικές χρεώσεις σαν του international, χωρις ελάχιστο χρονο χρέωσης, με 2 οτιδηποτε αριθμους vf για 1 λεπτο το λεπτο, + την προσφορά του cu με το 1 ευρω για ενα χρονο (που θα εμπλουτιστει με άλλα 30ΜΒ για ιντερνετ) και όλα τα πακέτα της culand που θα μετονομαστει σε alacunaland +επιλογη μια ημέρας της εβδομάδας για sms party με 100sms προς όλους!

ηηηηημαρτον...

ligo asxeto me ta parapanw, alla 3eroume poia einai ta ligotera stoixiea pou mporei na dwsei kaneis gia na kanei ena kartokinhto eponumo?

Γραφε αν μπορεις ελληνικα γιατι στραβωθηκα!:rolleyes:

Δινεις ονοματεπωνυμο και αριθμο ταυτοτητας

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Τελικά θα λέγεται alacunal, με βασικές χρεώσεις σαν του international, χωρις ελάχιστο χρονο χρέωσης, με 2 οτιδηποτε αριθμους vf για 1 λεπτο το λεπτο, + την προσφορά του cu με το 1 ευρω για ενα χρονο (που θα εμπλουτιστει με άλλα 30ΜΒ για ιντερνετ) και όλα τα πακέτα της culand που θα μετονομαστει σε alacunaland +επιλογη μια ημέρας της εβδομάδας για sms party με 100sms προς όλους!

ηηηηημαρτον...

Πότε???? πότε??? ποτε???Αν γινοταν αυτο θα ηταν το τέλειο!!!:yahoo:

φωτια ειναι οι τιμες τους και στο a la carte και στο cu ακομη και τα πακετα χρονου ομιλιας στο a la carte,με το frog μιλας 30 λεπτα με 6,5 ευρω και στο a la carte θελεις 9,90 ευρω τεραστια διαφορα,για το μονο πραγμα που ειμαι ευχαριστημενος απο whats up σε cu ειναι η καρτα σιμ που ειναι 3G και ειναι μεγαλης χωρητικοτητας,οχι οτι με το whats up ηταν καλυτερα τα πραγματα,τελος παντων :worry:

φωτια ειναι οι τιμες τους και στο a la carte και στο cu ακομη και τα πακετα χρονου ομιλιας στο a la carte,με το frog μιλας 30 λεπτα με 6,5 ευρω και στο a la carte θελεις 9,90 ευρω τεραστια διαφορα,για το μονο πραγμα που ειμαι ευχαριστημενος απο whats up σε cu ειναι η καρτα σιμ που ειναι 3G και ειναι μεγαλης χωρητικοτητας,οχι οτι με το whats up ηταν καλυτερα τα πραγματα,τελος παντων :worry:

Το a la carte ειναι στην κατηγορια της cosmoκαρτα, οχι του frog.

ναι, μόνο που το πρόβλημα της voda είναι ακριβώς αυτό.

οτι ΔΕΝ έχει κατηγορία τύπου frog

τα έχουμε ξαναπεί αυτά...(το international που λένε μερικοί δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία)

ναι, μόνο που το πρόβλημα της voda είναι ακριβώς αυτό.

οτι ΔΕΝ έχει κατηγορία τύπου frog

τα έχουμε ξαναπεί αυτά...(το international που λένε μερικοί δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία)

Συμφωνω... Αυτή τη στιγμή πιστευω πως η wind ειναι η καλυτερη στο καρτοκινητο της γιατι τα συνδιαζει ΟΛΑ! Ενω εμεις που θελουμε να μιλαμε μ εναν αριθμο vodafone συμβολαιου αναγκαζομαστε να βάζουμε καρτα των 20 ευρω για να μιλαμε με 1 λεπτο το λεπτο για 2 μηνες και να έχουμε την φοβερη, καταπληκτικη, προνομιακη χρεωση 0,25 λεπτα το λεπτο και 0.085 λεπτα το sms για έναν ολόκληρο μήνα!!!, ενω η wind δινει τις φθηνοτερες χρεωσεις σε ομιλια και sms μονιμα και χωρις ελαχιστη χρεωση και πακετο 600 λεπτα το μηνα προς 1 ή 2οποιουσδηποτε αριθμους wind και υπηρεσια προς με 1 ευρω προς f2go. Θα μου πειτε γιατι δεν αλλάζω??? Γιατι οπως ειπα παραπανω θελω να μιλαω σε αριθμο vodafone συμβολαιο... Ειμαστε οι πιο αδικημενοι και αν συνεχισει ετσι η vodafone με βλέπω σε κανενα μηνα να ψαξω να δω τι θα κανω...

ηηηηημαρτον...

αλήθεια,θα γίνει αυτό το alacunal?και εγώ πχ που έχω κάθε μήνα 30mb από την προσφορά με το 1 ευρώ,θα έχω αυτόματα 60???καλά έτσι και γίνει αυτό...δε φεύγω με ΤΙΠΟΤΑ από το cu

Μόλις έκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας από Internet 15 ευρώ .... Μετά διαπίστωσα ότι το bonus άλλαξε και τώρα πια είναι 5 % μόνο για ανανεώσεις κάτω από 20 ευρώ...Κρίμα , Όλο και μικρώτερο το Bonus ,νομίζω θα αγοράζω πια κάρτες από περίπτερο....

Αυτό το alacunal ειναι απλά σενάριο μελλών του myphone... καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τουλάχιστον το CU ALL DAY πήρε παράταση ενεργοποίησης μέχρι 31/05. Με τις αλλαγές που γίναν σέ άλλο δίκτυο , είναι πλέον η καλύτερη και φτηνώτερη λύση για κλήσεις προς σταθερά

υπάρχει κάποιο cu πακέτο με κλήσεις προς κινητά vodafone ή προς εθνικά δίκτυα δωρεάν?

υπάρχει κάποιο cu πακέτο με κλήσεις προς κινητά vodafone ή προς εθνικά δίκτυα δωρεάν?

Για κινητα vodafone δεν ειμαι σιγουρος, αλλα για εθνικα δικτυα οχι. Ηταν ο λογος που εφυγα απο το cu.

κρίμα,είναι το μόνο που λείπει από το c.u.

Αυτό το alacunal ειναι απλά σενάριο μελλών του myphone... καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
και με εντελώς αντιπαθητικό όνομα χαχα!

Yπάρχει μεταφορά χρημάτων ομιλίας από Cu σε άλλο καρτοκινητό; Από CU σε λογαριασμό με συμβόλαιο;

A και μια αλλη απορια σχετικα με το cu μου. Χτες εκανα δευτερη ανανεωση χρονου μεσα στον Φεβρουαριο και εξαφανιστηκαν τα 1000 λεπτα και sms που εχω καθε μηνα. Λογικα θα ξαναμπουν απο 1000 με τον νεο μηνα αλλα το εχει παρατηρησει κανεις αλλος γιατι μου κανει παραξενο που σβηνονται τα παλια χωρις να μπουν τα καινουρια.

Τουλάχιστον το CU ALL DAY πήρε παράταση ενεργοποίησης μέχρι 31/05. Με τις αλλαγές που γίναν σέ άλλο δίκτυο , είναι πλέον η καλύτερη και φτηνώτερη λύση για κλήσεις προς σταθερά

συνδυαζεται με την προσφορα 1000+1000?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked