Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, hercoulis said:

Εγώ είδα πάλι  και τα 200 γίγα με 13€

Βάλε cu 200

8 ώρες πριν, Bas said:

cu200

Τελικά ήταν στο όνομά μου μια παύλα "-" που έχω... ό,τι να'ναι η development team.

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1663

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1882

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όλοι τελικά αντέγραψαν το βατραχάκι.. 

50 minutes ago, cu2goup said:

Το βατραχάκι έδινε την προσφορά 144€ όχι 95 κ 99..

60€ το Black Friday 2023

5 ώρες πριν, Harry636 said:

Καλημέρα
Από φούρνο του Τόκιο 🫠

Κανείς δεν έχει βγάλει προσφορά unlimited data? 

Ευχαριστώ καλο καλοκαίρι να έχετε 

Νομίζω τώρα έχει απεριόριστα ή q της nova

52 minutes ago, Bas said:

60€ το Black Friday 2023

Αυτό ήταν με δεδομένα και φωνή απεριόριστα για ένα χρόνο;;

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

55 minutes ago, HEO said:

Αυτό ήταν με δεδομένα και φωνή απεριόριστα για ένα χρόνο;;

https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7222705

https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7383442

Edited by Bas

1 ώρα πριν, nickolasemp said:

Τελικά ήταν στο όνομά μου μια παύλα "-" που έχω... ό,τι να'ναι η development team.

Το προχωρησες τελικά;;;;

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Το βατραχάκι έδινε την προσφορά 144€ όχι 95 κ 99..

Επίσης πρέπει να πας στο κατάστημα για να πάρεις το βατραχάκι..

Την ιδεα του βατράχου αντεγραψε ο ανταγωνισμός. Εκει αναφερομαι. Πρώτος ο βάτραχος και μετά απο 2 χρονια οι υπόλοιποι. 

4 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Τι προσφορά παίζει για νέα SIM από καταστήμα ?

Μπορεί να ρωτήσεις σε κατάστημα και τηλεφωνικά

Edited by Bas

11 minutes ago, GREGORYMO said:

Υπάρχει ΑΚΟΜΑ η προσφορά για νέο νούμερο η φορητότητα στα 99€ ? 

Που την βρίσκω?

Τοπικ της Q, 1 σελίδα πίσω. 

36 minutes ago, GREGORYMO said:

Υπάρχει ΑΚΟΜΑ η προσφορά για νέο νούμερο η φορητότητα στα 99€ ? 

Που την βρίσκω?

95€

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/

Καλησπέρα, απορώ πως δεν αναφέρθηκε ακόμη το CU Stay On που εμφανίστηκε εδώ κ λίγες μέρες στο app.

Θέλω να ρωτήσω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση με τα υπόλοιπα "δώρα" που δίνει που και που, φοβάμαι δηλ μήπως αποκλείσει όσους το ενεργοποιήσουν;

Εκτός απο τα Gb που δινει πχ σε κατι γιορτές κλπ, εμένα καθε μήνα μου βάζει πχ 100' για 10 μέρες. 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Λεει καποια gb στην Ευρώπη. Για ομιλια αυτο το πακετο θα δινει απεριόριστη οταν θα είσαι Ευρώπη;

Ναι.. αλλιώς όπως διευκρινίζει τα 11GB έτσι θα έπρεπε να διευκρινιστεί και ο χρόνος ομιλίας.

Πάντα λογικά μιλώντας.

21 minutes ago, gilbaba said:

Καλησπέρα, απορώ πως δεν αναφέρθηκε ακόμη το CU Stay On που εμφανίστηκε εδώ κ λίγες μέρες στο app.

Θέλω να ρωτήσω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση με τα υπόλοιπα "δώρα" που δίνει που και που, φοβάμαι δηλ μήπως αποκλείσει όσους το ενεργοποιήσουν;

Εκτός απο τα Gb που δινει πχ σε κατι γιορτές κλπ, εμένα καθε μήνα μου βάζει πχ 100' για 10 μέρες. 

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό δεν επηρεάζει την υπόλοιπη χρήση. Μπορείς να ανανεώνεις να ενεργοποιείς πακέτα ή προσφορές, απλά το υπόλοιπο δεν θα μηδενίζει κάθε δύο μήνες,αφου θα εχει ημερομηνία λήξης ενα χρόνο μετά.

Edited by kmpatra

1 ώρα πριν, gilbaba said:

4 σελίδες πιο πίσω

Αραγε ισχυει αυτο που γράφει το τεκμέινιακς για το καρτοκινητο βονταφον;

Στην αξία ανανέωσης 20€, θα περιλαμβάνονται απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, απεριόριστα δεδομένα και 300 SMS προς όλους για 30 ημέρες (σε περίπτωση συνδρομητή με απαλλαγή φόρου η εναπομένουσα χρηματική αξία θα είναι 1,8€).

ΥΓ: απαντώ στον εαυτό μου:

Screenshot_202508.thumb.jpg.4605dc0de06788b6fe1425cf71559760.jpg

7 minutes ago, VIPdriver said:

Στην αξία ανανέωσης 20€, θα περιλαμβάνονται απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, απεριόριστα δεδομένα και 300 SMS προς όλους για 30 ημέρες (σε περίπτωση συνδρομητή με απαλλαγή φόρου η εναπομένουσα χρηματική αξία θα είναι 1,8€).

Διευκρινίσεις

• Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες.
  • Ελάχιστη διάρκεια κλήσης: 3' και μετά χρέωση/δευτερόλεπτο.
  • Αν έχεις υπολειπόμενα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας που λήγουν νωρίτερα.
  • Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας από το πακέτο που δεν έχουν καταναλωθεί πριν την λήξη του πακέτο, μπορείς να πάρεις παράταση, ενεργοποιώντας το ίδιο πακέτο πριν λήξει.
  • Τo πακέτο ισχύει για χρήση εντός Ε.Ε (συμπεριλαμβάνεται η Μ.Βρετανία). Το πακέτο δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.
  • Εάν δεν έχεις υπολειπόμενα data ή/και λεπτά ομιλίας από κάποιο ενεργό πακέτο ή προσφορά, έχεις απεριόριστα data ή/και λεπτά ομιλίας με χρέωση 2,2€ για την υπόλοιπη ημέρα μέχρι και τις 4πμ, από την πρώτη κλήση ή το πρώτο session σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο.

ΥΓ2: Αυτό σκοτώνει το κοσμοτε neo. Βάλτε και τα γκολ μπονους του ΘΡΥΛΟΥ...

38 minutes ago, VIPdriver said:

Διευκρινίσεις

• Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες.
  • Ελάχιστη διάρκεια κλήσης: 3' και μετά χρέωση/δευτερόλεπτο.
  • Αν έχεις υπολειπόμενα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας που λήγουν νωρίτερα.
  • Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ, SMS ή λεπτά ομιλίας από το πακέτο που δεν έχουν καταναλωθεί πριν την λήξη του πακέτο, μπορείς να πάρεις παράταση, ενεργοποιώντας το ίδιο πακέτο πριν λήξει.
  • Τo πακέτο ισχύει για χρήση εντός Ε.Ε (συμπεριλαμβάνεται η Μ.Βρετανία). Το πακέτο δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.
  • Εάν δεν έχεις υπολειπόμενα data ή/και λεπτά ομιλίας από κάποιο ενεργό πακέτο ή προσφορά, έχεις απεριόριστα data ή/και λεπτά ομιλίας με χρέωση 2,2€ για την υπόλοιπη ημέρα μέχρι και τις 4πμ, από την πρώτη κλήση ή το πρώτο session σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο.

ΥΓ2: Αυτό σκοτώνει το κοσμοτε neo. Βάλτε και τα γκολ μπονους του ΘΡΥΛΟΥ...

Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα φτάσεις στο σημείο να μιλάς μόνος σου... 😋😋😂😂😂

6 ώρες πριν, cu2goup said:

Ναι.. αλλιώς όπως διευκρινίζει τα 11GB έτσι θα έπρεπε να διευκρινιστεί και ο χρόνος ομιλίας.

Πάντα λογικά μιλώντας.

Μίλησα χθες το πρωί με το τμήμα εξυπηρέτησης και με ενημέρωσαν ότι για Ε.Ε ισχύουν απεριόριστα λεπτά και 11 gb ίντερνετ στο συγκεκριμένο πακέτο 

8 ώρες πριν, sgatzo said:

Μίλησα χθες το πρωί με το τμήμα εξυπηρέτησης και με ενημέρωσαν ότι για Ε.Ε ισχύουν απεριόριστα λεπτά και 11 gb ίντερνετ στο συγκεκριμένο πακέτο 

Αρα καλύτερο απο τα αντίστοιχα των νοβα/q

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αρα καλύτερο απο τα αντίστοιχα των νοβα/q

Στην Νόβα εκτός από τα απεριόριστα δίνουν αρκετά gb σε πακέτα κανονικά, 30γβ περίπου, που ισχύουν για ΕΕ. Η τουλάχιστον ίσχυαν πριν 2 μήνες.

καλημέρα. Ξέρουμε σε ποια σημεία μετρό της Αθήνας δίνουν ενδεχομένως CU Κάρτες αυτές τις ημέρες; συνεχίζουν και το κάνουν; είχα δει στην Ομόνοια σε κάποια φάση.