cu2goup Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 33 minutes ago, elkons said: Ωραίαααα https://techmaniacs.gr/oli-i-kartokiniti-sta-kokkina-sta-15-eyro-i-elachisti-karta-gia-oloys/ Δεν κατάλαβα το "θα περιλαμβάνει".. Στα 14€ 15GB OK Στα 15€ τι εννοεί ο ποιητής; Δώρο με την ανανέωση ή χρέωση και 0€ υπόλοιπο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Αν και το γράφει μέσα στο άρθρο, να πω άλλη μία φορά ότι είναι παραπλανητικός ο τίτλος καθώς δεν πηγαίνουν όλες οι ανανεώσεις στα 15. Στα 15 πάνε ανανεώσεις από περιπτερα και μηχανακια και οι κάρτες ανανέωσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Εγω κατάλαβα οτι εαν ανανεώνετε από οπουδήποτε, εκτός από ονλαιν, θα μπαίνει αυτόματα πακέτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) Η βασική ανανέωση ξεκινά από τα 13€ μόνο online και 15€ στα καταστήματα αν κατάλαβα καλά. Edited 14 ώρες πριν by Sakis077 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Και η Cosmote το πάει 15€ ελάχιστη κατάστημα καΙ 13€ Online. F2G μένει αν και θα ακολουθήσει πιστεύω και Q. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 15 minutes ago, elkons said: Και η Cosmote το πάει 15€ ελάχιστη κατάστημα καΙ 13€ Online. F2G μένει αν και θα ακολουθήσει πιστεύω και Q. Η Q είναι η μόνη μου έχει 8€ online ανανέωση (τουλάχιστον καπιες φορες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, eridion25 said: Η Q είναι η μόνη μου έχει 8€ online ανανέωση (τουλάχιστον καπιες φορες) Ναι όσο έχει Count down Μερικές φορές το ξεχνάει ο Μήτσος να το γυρνάει 8€ στα Count down μας έχει κάψει πολλές φορές 😅 Edited 13 ώρες πριν by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Ναι όσο έχει Count down Μερικές φορές το ξεχνάει ο Μήτσος να το γυρνάει 8€ στα Count down μας έχει κάψει πολλές φορές 😅 Καλό έκλαψα..!!😂😂 Αν κατάλαβα καλά πρέπει να καταργηθεί από παντού η βασική ανανέωση των 13€ για να μπορέσω να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω αλλιώς δεν γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Τον Μήτσο τον ξέρεις; με τα κόκκινα χεράκια 🥰 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts